Minnaar deel 38

08-06-2019 14:57 3001 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 37 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
Alle reacties Link kopieren
Met M. is het niet seksueel begonnen. We kenden elkaar al een tijd en dat is uitgegroeid tot meer dan vriendschap. We waren allebei niet op zoek. We zien elkaar regelmatig zonder dat we seks hebben, minimaal een keer per week.
Wij hebben elke dag wel wat contact, de ene dag meer dan de andere. Hij is in veel opzichten een steun en klankbord en andersom ben ik dat voor hem.

Welkom Rode Lippenstift!

Wat ervaring met vrouwen betreft... Daar heb ik jaren geleden wel wat mee gerommeld, samen met mijn man. Ik vond het heel mooi en bijzonder, maar later is het er niet meer van gekomen. In onze kring zijn er geen kandidaten en actief op zoek gaan is me te veel gedoe :-)
Alle reacties Link kopieren
.
@Elize Wij hebben bijna alleen contact om een afspraak te maken, daarnaast nauwelijks. Denk hierbij aan 1 keer in de paar weken.
Ik schrijf mee hier in het topic al is minnaar meer een seksvriend.

Hebben jullie minnaars behalve jullie er nog iemand anders of meerdere anderen ernaast?
Alle reacties Link kopieren
Welkom lippenstift!

Wij hebben dagelijks contact Elize, ff kletsen, sekschatten, goeie gesprekken, flauwe grapjes, van alles en nog wat hebben we t over.
Ik heb eigenlijk een soort van tweede relatie met M.
Elize, hier bijna dagelijks app-contact. Veelal seksueel getint, maar verder ook over de dagelijkse dingen die ons bezighouden zoals, vrienden, fam, zijn kinderen etc.

Ik besef mij zeker dat minnaar en ik meer delen dan alleen seks, gezien wij ook met enige regelmaat een borreltje drinken bij mijn vrienden omdat hij het leuk vindt deze persoonlijk te kennen en datgeen het enige (buiten seks) is wat hij binnen zijn mogelijkheden mij kan bieden. Ik kan het enorm waarderen iig ;-)
Alle reacties Link kopieren
Het contact is hier soms intens en heel veel contact. Dan bellen/appen/daten we zeer regelmatig. Soms is er een week of meer geen contact. De basis is na twee jaar wel goed, dus ik word niet snel onrustig meer.
Wiekjes schreef:
25-06-2019 11:38

Hebben jullie minnaars behalve jullie er nog iemand anders of meerdere anderen ernaast?
Zo ver ik weet zijn wij exclusief naar elkaar, maar goed ...........you’ll never know hahaha. Ik zal m op zijn woord moeten vertrouwen evenals hij mij natuurlijk.
Alle reacties Link kopieren
Elize, wij hebben ongeveer maandelijks een date en meerdere malen per week email contact. Ik geef hem dan opdrachten. Hiernaast nog weleens los contact met een ander, maar steeds minder, want ik vind alles wat ik zoek bij mijn minnaar. Daarnaast wil ik mij aan de minnaar regels houden, want hij is voor erbij, he? Voor wat ik thuis mis en niet kan krijgen (nog). Ik wil niet te diep gaan want dat vind ik teveel risico.
Alle reacties Link kopieren
MokThee schreef:
25-06-2019 09:19
Ik zwaai even af, dames en enkele heer. Na jaren meelezen en meeschrijven merk ik dat dit onderwerp zover van me af staat, dat ik niet veel meer bij te dragen heb. Ik wens jullie nog veel plezier, genot en wijsheid.
Klinkt goed!! Succes verder!
I was born to be real, not to be perfect..
Loisnvt, je had eerder toch gezegd dat hij geen kinderen had? Of herinner ik me dat nu verkeerd?
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal! ;)
Rooss4.0 schreef:
25-06-2019 10:11

Welkom, lippenstift. Wat voor extraas geven minnaars je wat je lief niet te bieden heeft? Is dit hele monogamie gebeuren ooit wel eens een gespreksonderwerp geweest bij jullie? Zou je ook met hem willen experimenteren of is die rek er uit? (of is dat er nooit geweest)

Ik denk dat de behoeftes door de jaren heen wat verschillend zijn geweest. Eerst was het vooral de behoefte tot nieuwsgierigheid/ontdekken/meer ervaringen opdoen omdat die erg beperkt waren. Daarna heeft het zich wat meer verschoven richting experimenteren maar in de tussentijd me ook wel ontwikkeld tot een behoorlijke aandachtsjunk. De extra lieve woordjes, de geile spanning, door iemand op handen gedragen worden.. dat zijn wel dingen die minnaar me op dit moment kan bieden naast m'n lief. Al is die vergelijking natuurlijk ook niet helemaal eerlijk.
Tijdens alle fases wel regelmatig een balletje opgegooid, van heel vaag tot iets concreter, maar daarin zitten we helaas niet op dezelfde lijn. De junk is een tijd cold turkey afgekickt en dat was ook even nodig. Nu zit er ook nog wel iets verslavends aan, maar heb ik dat veel beter onder controle.
Stiekem hoop ik dat er ooit een moment komt dat ik ook weer zonder kan, maar of dat realistisch is? Wel ben ik hartstikke blij met m'n lief en zie ik ook wel dat hij op een bepaalde manier wel met me mee probeert te bewegen door z'n best te doen. Ik sluit dus niet uit dat er ooit weer een moment komt dat ik weer alle ramen en deuren sluit en me helemaal op thuis richt. Tot die tijd geloof ik sterk in de redenatie 'als hij er maar niet achter komt'.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Elize,

Bij mij ook wel dagelijks contact maar niet altijd even veel. Gaat niet alleen over sex maar ook over andere zaken. Ik vind de klik heel belangrijk en als die er is dus ook interesse in elkaars dagelijkse dingen of gewoon lachen om stomme grapjes.
Mee eens dat dat extra risico geeft op het gevoel-gebied.
Suzan_1991 schreef:
25-06-2019 15:31
Loisnvt, je had eerder toch gezegd dat hij geen kinderen had? Of herinner ik me dat nu verkeerd?
Hij heeft wel kinderen, maar niet met zijn huidige vrouw.
Bedankt voor het antwoord iedereen. Hier was eerder ook dagelijks contact. Veel sex, gein, maar ook serieuze zaken hebben we besproken. Laatste tijd merk ik dat hij kort antwoord en moet steeds alles vanuit mij komen (nu ik niks stuur zitten we op 1 week geen contact) morgen zie ik hem weer en denk dat het wel het sprake komt. Hij kan, denk ik, sex en gevoel los van elkaar zien. Ik vind dat moeilijker vooral omdat contact verwaterd en als het er al is gaat het vooral om sex.
Ik weet bijna zeker dat ik even door de zure appel heen moet en het ga afkappen. Letterlijk afkicken. Hem ook verwijderen van de chat zodat ik niet steeds kijk en hoop op bericht. Geen verwachtingen en teleurstellingen. Het begon zo leuk en spannend maar nu is het onzeker en pijnlijk.. niet zoals het moet zijn...

Ik.ben echt oprecht blij voor jullie die goed contact hebben met minnaar en jullie hierin, op welke manier dan ook, jullie rust en 'bevrediging ' in vinden
Eliza,

Ik snap wat je zegt mbt verwachtingen en teleurstellingen. Wij zijn altijd erg open naar elkaar geweest en nog. Hier geen valse voorwendselen en dus ook geen teleurstellingen. Het is al ruim 2,5 jaar duidelijk hoe wij erin staan en dat neemt niet weg dat het soms niet even wat moeizamer gaat (want wij hebben zeker gevoelens voor elkaar), maar er zijn geen ‘gladde’ praatjes en dus ook geen verwachtingen.

Blijf gewoon altijd eerlijk naar jezelf, zodat er ook geen teleurstellingen kunnen zijn. Als je nl niet eerlijk naar jezelf bent kom je bijv in hetzelfde schuitje als Gea (die heel lang voor zichzelf kon volhouden dat wat zij en haar man deelden ook echt de moeite waard was en een scheiding dus geen optie was).

Als je nu al merkt dat alle contact vanuit jou moet komen, dan zou ik (maar dat ben ik) de date afzeggen. Als ik puur en alleen seks zou willen, mannen genoeg te scoren. Ook ik wil meer diepgang, geen oppervlakkigheid. Verlangen naar elkaar en niet alleen als er toevallig een date gepland staat. Dan zoekt ie maar lekker een ander.
Alle reacties Link kopieren
Elize85 schreef:
25-06-2019 16:52
Ik weet bijna zeker dat ik even door de zure appel heen moet en het ga afkappen. Letterlijk afkicken. Hem ook verwijderen van de chat zodat ik niet steeds kijk en hoop op bericht. Geen verwachtingen en teleurstellingen. Het begon zo leuk en spannend maar nu is het onzeker en pijnlijk.. niet zoals het moet zijn...

Ik.ben echt oprecht blij voor jullie die goed contact hebben met minnaar en jullie hierin, op welke manier dan ook, jullie rust en 'bevrediging ' in vinden
Er werd hier laatst iets geschreven over de balans steeds terugvinden ipv denken dat je die permanent hebt gevonden. Zelfs lois geeft aan dat het wel eens zoeken is.
De balans is er voor jou niet meer zoals je hem graag zou willen zien lijkt het. Dan vraagt het wat lef en misschien tegen je gevoel in, maar ergens weet je dat je van hem niet meer gaat krijgen wat je graag wilde. Dat is balen en doet pijn, maar nu voelt het ook niet goed toch?

Herken het wel, soms wil je zo graag dat het wel werkt. Maar wat mij helpt is om te blijven realiseren dat het iets leuks moet zijn voor erbij, soms zit dat er niet (meer) in...
Het voelt heel sterk om te stoppen zoda de balans mist. Je schiet je doel ook voorbij. Het leuke voelt niet echt goed meer, want er knaagt iets. Dan kun je beter jezelf de kans gunnen op iets leukers. Wat meer vanzelf gaat
Lois je hebt helemaal gelijk hoor. Puur voor de sex wil ik ook geen minnaar.. en vaak zegt je gevoel het goede en dat is in deze dat hij er momenteel stuk minder moeite voor doe dan ik. Wel altijd aangegeven dat als hij wil stoppen Dit eerlijk moet zeggen en niet zomaar ineens van de aard bodem moet verdwijnen.. dus benieuwd of hij eerlijk gaat zijn
Kan het helaas niet afzeggen want (hoe stom ook) We zijn collega's en hebben morgen op kantoor het zelfde team overleg (iedereen van elke afdeling werkt eens in de zoveel tijd over, om andere collega's te ontmoeten en ideeën op te doen) gelukkig zien we elkaar alleen in juli nog 1x en daarna 2 maand niet
Als het goed is worden we daarna niet meer samen ingedeeld en zullen we elkaar alleen nog in de wandelgangen zien. Maakt het weer wat makkelijker..

Rodelippenstift bedankt voor je heldere antwoord. Het moet inderdaad leuk zijn en dat het nu pijn doet zegt genoeg.. dan maar even nog een paar weekjes buikpijn van het definitief een punt erachter zetten dan steeds die onzekerheid..

Julus je hebt ook een heel goed punt. Thnx!

Ik hou jullie in elk geval.op de hoogte van de ontwikkeling (denk donderdag) en of ik me hier weer ga afmelden na morgen ;)

Bedankt alvast voor alle antwoorden op mijn vragen en jullie verhelderende mening.
Alle reacties Link kopieren
Een minnaar is een leuke kers op de taart. Met sex en aandacht. En als dat in balans is, is het heerlijk!

Maar hier is het ook niet altijd in balans hoor. Ik heb het wel steeds beter geleerd, Don is dan ook niet mijn eerste minnaar. Bij de meeste affaires begon het rond een maand of tien te schuren en kwamen de barstjes.

Ik probeer mezelf steeds voor te houden dat het vooral een heerlijke bijzaak moet zijn. Dan mag het af en toe wel even uit balans zijn, maar niet te lang.
Hier dagelijks bellen en meestal ook tussendoor mailen. Kan echt over alles gaan. Van de grootste gevoeligheden tot de stomste banaliteiten. Wij bespreken denk ik bijna alles.
Afspreken hangt echt af van agenda's. Soms tot 3 keer per week, soms een paar weken niet (hij reist vaak voor zijn werk).
Vrij intensief dus, maar voor ons werkt het goed, omdat we heel duidelijk weten hoe we erin staan en wat we allebei willen en wat niet.

Mijn minnaar had iemand anders toen wij elkaar ontmoetten, dat bestond even naast elkaar. Dan zette hij dat stop. Uit zichzelf, van mij moet dat niet, ik ben niet jaloers van aard. Hij hoeft aan mijn geen verantwoording af te leggen en hij weet dat ook, maar hij zegt dat er nu niemand anders is dan zijn vrouw en ik en ik geloof dat.

Elize, moeilijk he dat evenwicht? Ik volg helemaal wat Lois zegt. Probeer eerlijk te zijn met jezelf. En ik vind ook dat het te ingewikkeld is en te veel vraagt om het te delen met iemand die je teleurstelt.

Oranje? Wat bedoel je met de eerste tekenen van de barstjes? Verdwijnen van die verliefdheid of net een verdieping of moeilijker worden van het houden van het evenwicht
Alle reacties Link kopieren
Die balans... dat vind ik het lastigste. Verwachtingen vs gevoelens. En jouw verwachtingen en gevoelens t.o.v. die van minnaar. En balans tussen tijd en aandacht voor minnaar en tijd en aandacht voor gezin/partner. En balans tussen gevoel en verstand... Voel me soms een jongleur die het overzicht op alle ballen even kwijt is.

Ik merk dat als er meer afstand is, er ook meer balans is. Het brengt wat rust, ik probeer de onzekerheid die erbij komt kijken los te laten en te accepteren wat het is en te vertrouwen op wat we hebben. En als dat niet kan is het tijd om te bedenken of ik dat wel wil. Dat is zoals ik er nu in sta. De ervaring leert echter dat die emotionele achtbaan me soms weer helemaal van mijn stuk brengt en ik niks meer weet :rolling: :-?
Sally, voor mij werkt de balans het best als er zoveel mogelijk duidelijk is. Als ik dus heel eerlijk ben met mezelf over wat ik wil en voel. En als ik ook weet wat minnaar wil en voelt.
Ik krijg de balans alleen goed door te praten. Als er onzekerheden zijn, bij mezelf of bij hem dan is er onrust en onevenwicht.
Meestal gaat het nu helemaal goed hoor. Nu toch al een paar maand. Wat niet betekent dat het soms niet moeilijk is, maar we hebben echt een manier gevonden om ermee om te gaan.
Die balans..die vond ik zo lastig. Wij praatten er over en ik kreeg dan beloften maar er kwamen geen daden. Ik koos voor rust. Maar hij was wel een goede match in alle opzichten. Zooo jammer als het dan toch niet werkt.
Hij was dan wel niet gebonden maar hij maakte een strikte scheiding tussen mij en zijn leven. Daardoor mocht ik de loze uurtjes invullen. Wat een rotgevoel is dat!
Alle reacties Link kopieren
Ook "balans" is een wankel evenwicht van hetgeen je verwacht en hetgeen geboden wordt. Het kan prima zijn om loze uurtjes in te vullen, als je maar weet dat zaken duidelijk zijn en je niet meer verwacht dan gegeven kan/wil worden. We zijn nogal geneigd mannen de schuld te geven van nonaandacht en noncommunicatie maar hoe veeleisend zijn we zelf?? En hoe duidelijk zijn we daarover?
...
Klopt hoor, Roos. In mijn geval hadden we de verwachtingen besproken. Maar de eerste maanden duurden dates een hele dag en nacht, daarna had hij ineens maar een paar uur tijd en plande hij altijd een afspraak voor of na. Het ging dan erg op de klok. Dat voelde voor mij onprettig. En het veranderde ook niet na gesprekken.
En dan kies ik voor mezelf ( omdat ik de verwachting had dat het zou blijven zoals het begon). Voelde heel erg als: de buit is binnen dus ik investeer minimaal.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven