Minnaar deel 40

16-07-2020 08:31 3001 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 39 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Linkje naar vorige topic:
seks/minnaar-deel-39/list_messages/4513 ... #p30528762
oranjexxx wijzigde dit bericht op 16-07-2020 08:35
Reden: tekst verwijderd dat de linkjes naar de overige minnaardelen in de eerste post staan.
2.78% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Zowizo schreef:
19-07-2020 21:12
Hij zegt dat zijn seksleven goed is, qua frequentie dan toch. Wel heeft hij ooit eens gezegd dat het met mij toch wel het beste was omdat ik overal voor open sta en ook wel alles wil proberen. Dat mist hij, een stukje experimenteren.
Ja, dat hoor ik ook. Mist spanning, voelt zich minder onzeker bij mij, en we doen dingen die hij in zijn relatie niet doet.
Smartiedoosje99 schreef:
19-07-2020 21:15
Ja, dat hoor ik ook. Mist spanning, voelt zich minder onzeker bij mij, en we doen dingen die hij in zijn relatie niet doet.
Zelfde hier hoor. Hij zegt dat ze nog wekelijks seks hebben alleen dat het saai is en niet spannend. Meer een verlicht ding onder het mom van "dan hebben dat ook weet gehad voor de komende week"
tantetuttebel schreef:
19-07-2020 11:17
BO ik zit zo eens na te denken over het gevoel dat het MOET slagen met de marmot en het waarom dan. Voor mij zou het dan denk ik zijn dat het gevoel dat ik m'n gezin heb laten knappen voor iets of iemand die uiteindelijk niet voor mij kiest. Misschien was je uiteindelijk ook wel weg gegaan maar was de marmot de druppel die de emmer deed overlopen. Als hij niet in je leven was gekomen was het gezin er nog. Snap je wat ik bedoel te zeggen? Weet niet of ik het goed verwoord maar ik denk dat de mama in mij het zo zou zien. Misschien zit ik er ook wel helemaal naast.. snap mezelf soms ook niet :bonk:

Is het voor nu fijn of juist lastig om nog contact te hebben met de marmot? Wel een lekker vooruitzicht dat je zo vakantie hebt met de mini's! Heerlijk!
Nou, dat staat er niet helemaal he? Dat het MOET slagen ;) Er staat wel dat ik soms een gevoel heb dat ik bij hem moet zijn. Zoals ylisfm ook aangeeft: hij drukt soms onbewust op pijnpunten. In het prille begin wilde ik graag dat hij die pijn ook oploste. Nu al lang niet meer, nu kan ik het gevoel goed analyseren bij mezelf. Wat zoek ik bij De Marmot wat ik in mezelf kan vinden? Welk gevoel drijft het ‘moeten’ in mij, en is dat legitiem? Daar groei en leer in van, daar zit het gevoel van moeten in.

Het enige dat moet, MOET, is zorgen voor mij en mij alleen. De Marmot moet niks met zichzelf, wij moeten niks met elkaar. Ik hou van hem, maar nog meer van mij. En dat is goed... Zonder de verwachting dat hij dan ook maar mijn scheiding moet fiksen, of nu dan maar gewoon voor de rest van leven bij mij moet blijven. Eerder zei ik al: alleen BO is ook goed!

Contact hebben is daarom ook best fijn. Zonder aannames en verwachtingen gaat steeds beter. Gewoon, het hier en nu. En dan vinden we elkaar altijd wel. Op afstand of dichterbij.

Ik realiseer me dat dit heel vaag klinkt, maar anders dan dit kan ik het niet goed omschrijven...
Ondersteboven19 schreef:
19-07-2020 22:50
Nou, dat staat er niet helemaal he? Dat het MOET slagen ;) Er staat wel dat ik soms een gevoel heb dat ik bij hem moet zijn. Zoals ylisfm ook aangeeft: hij drukt soms onbewust op pijnpunten. In het prille begin wilde ik graag dat hij die pijn ook oploste. Nu al lang niet meer, nu kan ik het gevoel goed analyseren bij mezelf. Wat zoek ik bij De Marmot wat ik in mezelf kan vinden? Welk gevoel drijft het ‘moeten’ in mij, en is dat legitiem? Daar groei en leer in van, daar zit het gevoel van moeten in.

Het enige dat moet, MOET, is zorgen voor mij en mij alleen. De Marmot moet niks met zichzelf, wij moeten niks met elkaar.
Zo las ik het ook niet hoor, dat jij vind dat het MOET slagen volgens jou. Ik dacht dat het meer wel eens door je hoofd de gedachte ging van "waarom moet ik bij deze man zijn?" Ik probeerde die vraag te beantwoorden voor mezelf waarom een dergelijke vraag dan door mijn hoofd zou gaan. Ik begrijp je redenatie hoor.

Denk dat je voor jezelf al heel goed weet wat je wel en niet wil en wat je sterke en misschien minder sterke punten zijn. Denk dat dat je ver gaat brengen.
Gelukkig, ik was even bang dat je me verkeerd begreep.

Weet je, dit speelt natuurlijk al ruim anderhalf jaar. Toen ik radeloos verliefd was op De Marmot en ik mijn relatie nog had, dacht ik wel zo hoor. Het moest dan wel gaan lukken, want anders had ik mijn gezin overhoop gehaald “voor niks”.

Het kostte tijd en veel therapie om in te zien dat mijn relatie niet zo ideaal was als ik dacht, dat er een duidelijke reden was waarom ik als een blok verliefd werd op iemand anders en uiteindelijk was er ook een duidelijke reden dat mijn relatie klapte. Niet door een ander, wel door enorme verschillen in verwachting, visie, ontwikkeling en wat liefde voor ons beiden betekent.

Scheiden heb ik gedaan omdat ik duidelijk zag dat het niet beter ging worden thuis. Eerder slechter. Ik kon eigenlijk nooit echt mezelf zijn en het leek er niet op dat dat nou zou gaan gebeuren. Daar werd ik ontzettend ongelukkig van.
Wat een achtbaan moet het afgelopen jaar zijn geweest voor jou BO! Prachtige inzichten en persoonlijke groei zie ik en wat een ballen heb je om de knoop door te hakken en te kiezen voor je eigen geluk. Respect voor jou :redrose:
Dank je wel, heel lief!
Het lukt niet altijd hoor... soms is De Marmot heel afstandelijk en dan springen de twijfels heus wel door mijn lijf. Maar ik probeer het te laten waar het hoort: de twijfels bij hem, de onzekerheid daaropvolgend bij mij.

Dat valt niet altijd mee :facepalm: :"-(
Pfff even iets anders... ik heb me toch zin in een porneaudate... zou het door de zon komen?
Normaal stelt minnaar de dates voor, weet niet of ik het deze keer voor moet stellen 🙈🙊

Edit: fuck it, heb gezegd... we zijn geen mietjes toch? 😛😉
Zowizo: waarom zou je het niet doen?
Die date voorstellen
Ondersteboven19 schreef:
21-07-2020 17:10
Zowizo: waarom zou je het niet doen?
Die date voorstellen
Geen idee... wil niet te needy overkomen ofzo? Slaat natuurlijk helemaal nergens op maar hem kennende komt hij dan met een of andere grappig bedoelde opmerking... en dat is dan zon dooddoener als je zegt zin te hebben in hem... zal de leeftijd zijn denk ik? 🤭😉😂
Gewoon vragen zowiso!

En afstandelijke mannen zijn irritant! Jezelf voor blijven houden dat dit hun ding is en dat dit niets zegt over jou. Adem in, adem uit..
Gewerkt hoor... vrijdag een date 🤗
Zie je nou!
Tantetuttebel :proud: :rofl:
Ondersteboven19 schreef:
21-07-2020 19:41
Zie je nou!
Tantetuttebel :proud: :rofl:
:rofl:

Niet net het gewenste antwoord want uiteraard moest er een lomp grapje gemaakt worden... zal hem daar vrijdag eens voor laten boeten :whip:
Ja nou ja. Lomp grapje zou ik wel over hebben voor een date. En die heb je nu :lol:
Goed bezig weer! Even het heft in eigen hand :cheer2:
Alle reacties Link kopieren
Lekker Zowizo! Volgende keer niet zo moeilijk denken maar gewoon direct vragen ;)

Bo, wat heb je dat goed omschreven, over je huwelijk. Wat kan er dan onder dat laagje vernis toch veel roest zijn gekomen in de loop der jaren. Knap dat je dat zo kon onderkennen.
Alle reacties Link kopieren
Haha, goed bezig Zowizo!

Ik zit te wachten op een bericht. Was zaterdag erg dronken en heb hem toen geappt, maar nog geen reactie gekregen. Irritant.
[quote=Smartiedoosje99 post_id=31675400 time=1595363775 user_id=392804]


Oei dronken berichtjes... wel een leuk berichtje? 😉 erg vervelend dat je nu nog niks gehoord hebt... hebben jullie veel app contact wel?
Jaaaa oranje... ik miet gewoon niet zo zeiken... nu wel leuk vooruitzicht :yes: :cheer2:
:'( ik ben even heel verdrietig. Soms gaat loslaten met vallen en opstaan. Moet het even kwijt, meer niet. Bleh! Stom groeiproces is het ook...

Gisteren toch besloten het contact te verbreken voor nu. Het zorgde toch uiteindelijk voor spanning bij mij.
anoniem_387066 wijzigde dit bericht op 23-07-2020 14:02
27.78% gewijzigd
:hug:
:heart:
:hug:
Schrijf niet hee actief mee omdat ik het lastig vind om op iedereen te reageren. BO, soms is even letterlijk en figuurlijk rust ook goed. Inmiddels heb ik twee weken geen contact met mijn minnaar (die ik al 15 jaar ken) en het zorgt nu een beetje voor rust. Heb sommige momenten dat ik hem vreselijk mis maar als ik dan ga terug beredeneren wat het stukje gemis dan is loop ik vast. Merk dat ik afgelopen jaren heel veel van hem heb opgehemeld. Nu ik steeds met meer realiteit naar de situatie kijk ben ik met vlagen boos en verdrietig. Er zijn ook dagen dat ik mezelf een flinke schouderklop geef omdat ik merk dat hij mijn liefde niet waard is. Merk dat mijn vechtlust weer terug is om de relatie met partner te laten werken. Heb zelfs weer eens seks gehad na een hele lange tijd!

Voor diegene met een porneaudate geniet ervan!
Op jouw initiatief BO? Wat moet dat lastig zijn geweest. Voelt dan wel heel definitief hè? Op de lange termijn gaat je dit denk ik wel het verste brengen maar op de korte termijn zorgt dit voor verdriet, gemis, onrust misschien. Bah, naar! Bijna vakantie met de mini's toch?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven