Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

prijs/kwaliteit verhouding bij gigolodiensten

27-12-2008 16:51 148 berichten
Alle reacties Link kopieren
Dames, ik heb een vraag: wanneer vinden jullie dat een gigolo zijn "werk" goed gedaan heeft? Ik heb ervaring met een gigolo (misschien de verkeerde), en was na afloop eigenlijk niet bevredigd. Had weinig zin hem te betalen. Hebben jullie dit wel eens meegemaakt? Wat kun je doen om dit soort situaties te voorkomen? Gigolo's die willen reageren: ik wil ook graag van jullie horen!
Alle reacties Link kopieren
Ik was meteen afgeknapt op jouw schrijf-en spelwijze, Magichands.Ik heb weleens geinformeerd naar de diensten van een gigolo. Nahja, ik heb maar 1 ding gevraagd: de lengte van den penis ;-) Dat was bij een Amsterdams escortbureau dat voornamelijk vrouwen in hun bestand heeft. Vrouwen van de wereld (in het Engels, punt NL erachter). Ik denk dat die mannen al een streepje voor hebben op zelfstandig werkende gigolo's aangezien ze zijn goedgekeurd door de staf (allemaal vrouwen daar). Face it, elke lelijke nietskunnende gast kan zich aanbieden als gigolo want ze zijn allemaal desperate for a fuck, maar vrouwen eisen veel meer dan mannen. Vrouwen kunnen ongeveer allemaal (no matter what age or appearance) in de kroeg meerdere kandidaten vergelijken en naar huis nemen. De standaarden liggen hoger dan bij vrouwelijke hoeren.Wat ik zou wensen, is een man die erg aantrekkelijk is en heel sexy, mooi aangekleed (liefst in maatpak), geen romantisch gedoe met kaarsjes of lispelend gebrachte complimentjes, maar ruige, nietsontziende seks. Dat hij 't lang volhoudt, hard blijft en mij pleziert.But then again.....bijna alle mannen die ik in mijn bed heb gehad, doen hun stinkende best voor me. Zelfs een hoop die mij betalen. Dus waarom een gigolo? Maar het lijkt me een leuk experiment, zeker voor mij, een dame van plezier.Ik heb gigolo's gekend, en mijn God, wat waren die lelijk. Toppunt was een kleine dikke gnoom met een rare piercing. En die had het lef te verkondigen "dat als 'ie een lelijke vrouw had als klant, dat 'ie dan stiekem coke nam". Nu heb ik vaak zat een kerel gehad die onder de coke zat, maar daar kwam nooit iets van terecht. Ik vraag me wel af hoe mannen dat doen, aangezien er wel wat omhoog moet komen. Wij vrouwen kunnen glijmiddel gebruiken (doe ik eigenlijk nooit) of gewoon eventjes doorzetten, maar een man moet toch een stijve krijgen. Misschien ook een grote fantasie?Ik ben het niet eens met jou Magichands, dat je moet wachten met seks. De klok tikt door en vrouwen die een gigolo inhuren doen dat vaak om heel andere redenen dan mannen. Mannen zijn juist m.i. gevoeliger voor de sfeer. Een vrouw weet heel goed wat ze van een gigolo wil, namelijk onpersoonlijke seks. Voor andere seks hoeft ze zich maar te wenden tot het niet-betaalde mannelijke publiek. Mijn eisen zouden ook zijn: extreem aantrekkelijk, grote dikke pik, goed in de omgang (slim en sexy/mysterieus) en van wanten weten.
Alle reacties Link kopieren
Magichands schreef op 26 januari 2009 @ 22:55:

hij is er om jouw te verwennen!!!
Digitalis bedoelt, dat je zo slordig typt. Je bent een woordje vergeten tussen "jouw" en "te".Jouw wat te verwennen?
Alle reacties Link kopieren
Off-topic: Speelseninteger dat is een nare avatar, na alles wat er vrijdag is gebeurd.
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
@ Digi; altijd weer interessant om jouw sex-betogen te lezen;)Mierenneukmodus aan

@ Speels; jou te verwennen is prima Nederlands, zij het dat jouw geen bezittelijk voornaamwoord is en zonder w geschreven dient te worden.

Mierenneukmodus uit@ Andere dames; lef hebben hoor om een gigolo in te huren! En TO, jammer dat het tegen viel.
Alle reacties Link kopieren
marie_liselotte1981 schreef op 27 januari 2009 @ 10:54:Mierenneukmodus aan

@ Speels; jou te verwennen is prima Nederlands, zij het dat jouw geen bezittelijk voornaamwoord is en zonder w geschreven dient te worden.

Mierenneukmodus uit
Ja, en? Dus?jouw kut te verwennen is prima Nederlands, zij het dat jouw een bezittelijk voornaamwoord is en met een w geschreven dient te worden.
Alle reacties Link kopieren
Er zijn mannen die beweren succesvolle gigolo's te zijn, waarvan ik denk, man, ik ben al verbaasd dat jij niet hoeft te betalen! Ik weet niet of het eigenlijk wel bestaat, de echte gigolo.Digi, wat is ervan gekomen toen je informeerde naar de heren?
Alle reacties Link kopieren
Marie_liselotte, jij lijkt me nu niet het type dat dat niet durft!Ekennah, ik kan het me niet zo herinneren eigenlijk....Sowieso is het best duur. *zoekt even op website* Het is een NL website, en als ik zo'n gast naar BE laat komen kost dat me 450 euro voor twee uur en: The prices stated below are in Euros and are exclusive of traveling expenses Tel daar een hotelkamer bij op, en je zit toch al snel aan 600 euro voor twee uur seks. En da's ook nog zoiets, kan zo'n gigolo wel 2 uur seks hebben uberhaupt? Inclusief hand-en mondwerk zeker en vast, maar nu ben ik juist meer van de doorsmeeracties zeg maar. Mijzelf kennende raak ik dan geirriteerd als 'ie nog niet hard is en gaat meneer gigolo uiteindelijk onbedaarlijk huilen door mijn rottige opmerkingen ;-)
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het er wel voor over, als hij ook maar geschapen is als een paard en neukt als een machine. De advertenties beloven dat nooit, die schrijven over romantiek en massages enz. Als ik een vent betaal zou ik dat totaal niet geloofwaardig vinden. Je betaalt niet voor liefde, je betaalt hem zodat hij je verwent. Het is wel godvergeten duur wat je vertelt, en dan weet je van tevoren nog niets. Is er een soort niet-goed-geld-terug?
Alle reacties Link kopieren
Haha nee Ekkennah, en gelukkig maar. Ik bedoel, soms klikt het gewoon niet. Dat heb ik met mijn klanten ook weleens. Je bent er toch mee naar bed geweest en daarvoor hoor je betaald te krijgen.Helemaal mee eens wat betreft die romantiek! Kom nou, daar zit ik niet op te wachten. Het is sowieso voor een hoer m/v makkelijker om seks te hebben dan om romantiek en liefde te veinzen. Toch zou ik liever naar een bureau gaan, want als je eens kijkt naar de aangeboden zelfstandige gigolo's dan is het niveau om te huilen. Slechtgespelde advertenties vol zaken die ik niet wil (massage, romantiek) en lelijke lichamen en dito koppen.
Alle reacties Link kopieren
Heb je dan nooit dat je een klant met een monsterlijk grote lul weigert, omdat je hem gewoon niet kan hebben, en hem zijn geld teruggeeft? Als je een man inhuurt voor een harde beurt, en hij houdt hem niet stijf, zie ik niet in dat ik moet betalen.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb weleens een man gehad die ik niet kon pijpen omdat 'ie echt een extreem grote lul had en ik een ontwrichte kaak. Maar die vond dat geen probleem, sterker nog, die huurde me nog eens in die week.Als je een man vantevoren vraagt of 'ie 'm goed stijf houdt en hij bakt er niets van, dan zou ik wel wat geld terug kunnen vragen lijkt me. Niet alles denk ik.
Alle reacties Link kopieren
Dan zal hij je niet alleen voor dat pijpen hebben gehuurd, bedoel ik maar. Ik vind het gokken met zoveel geld, ik heb het er wel voor over als ik maar zeker weet dat het goed is.
Alle reacties Link kopieren
Een gigolo met zelfvertrouwen durft dat best aan: de niet goed-geld terug garantie.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou alleen een gigolo in willen huren als hij lijkt op Johnny Depp.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat het probleem van TO in haar eigen verwachtingen ligt. Natuurlijk voelt een gigolo niet automatisch aan wat jij prettig vindt, hij kent je niet eens! Als je door een gigolo goed bedient wilt worden, dan lijkt het mij essentieel dat je op zijn minst aangeeft wat je wensen c.q. verwachtingen zijn.
Alle reacties Link kopieren
Speelseninteger schreef op 27 januari 2009 @ 19:52:

Een gigolo met zelfvertrouwen durft dat best aan: de niet goed-geld terug garantie.
Sommige mensen kunnen niet communiceren en kijken stiekem (of niet zo stiekem) neer op hun betaalde sekspartner. Komt serieus voor. Dus ik geef geen garantie, behalve dat ik mijn afspraken nakom.
Alle reacties Link kopieren
Digitalis schreef op 27 januari 2009 @ 03:05:

ze zijn allemaal desperate for a fuck
Nounou, ....dat is wel erg generaliserend. :-]Ik denk dat je het antwoord op dit topic al aardig omschreven hebt: bij een gigolo van een goed bureau is de kans op onbevredig(en)de situaties minder groot. Nog altijd kan het gebeuren dat er geen chemie :smile: is, maar de kans op een lelijke of onverzorgde hork is al heet wat kleiner. Weliswaar moet men bij een beter bureau wat dieper in de buidel tasten, maar ik betwijfel of dat een groot probleem is voor de dame die serieus een gigolo inhuurt. Wat ook weer prettiger is voor de gigolo, omdat hij te maken krijgt met een niet echt onbemiddelde en vaak daardoor ik neem aan- welverzorgde en goed geklede vrouw met meestal (ze durft immers een gigolo in te huren) een redelijke (ben ik zelf wel aantrekkelijk genoeg en... .) dosis zelfverzekerdheid. Jezus wat een zin.Verder staat een goed bureau ook open voor serieuze klachten en is de kans niet ondenkbaar dat na overleg met de onbevredigende gigolo in kwestie de kosten voor een deel terugbetaald worden.
Alle reacties Link kopieren
En Digitalis excuus voor mijn taalfout..ik was er niet helemaal bij toen ik het tikte. Even wat vervelends te verwerken gehad. Het zal niet meer gebeuren, alleen flauw dat je dan

zo moet reageren. Maar ieder zijn ding.
Alle reacties Link kopieren
Godt, ik heb het over de meeste onafhankelijke gigolo's die je aantreft op vreemde websites op het www. Ik heb het niet over alle mannen. Maar die kerels die ik heb gezien, mogen blij zijn als een vrouw gratis met hen naar bed gaan.Magichands, je schrijft altijd beroerd. En wat je schrijft spreekt me ook totaal niet aan. Al is je lijf prima in orde.
Alle reacties Link kopieren
Nee wij liggen inderdaad niet vaak op 1 lijn...ach ja zoveel mensen..zoveel wensen..en ik schrijf net als jij vaak uit eigen ervaring of geef puur mijn mening. Ben dan ook blij dat jij niet hetzelfde denkt als ik ... dan heeft een forum nog een beetje zin toch..

En ach ik denk nu eenmaal sneller dan ik tik en heb vaak even geen zin om het terug te lezen. Ik al er op gaan letten hoor...

Maar maak je toch niet altijd zo druk om taalfouten. Het gaat om het verhaal. Laat ik het zo zeggen in het dagelijks leven maak ik ze nauwelijks...niet echt netjes namelijk bij het schrijven van beleidsstukken....
Alle reacties Link kopieren
Maar nog even on topic....geef altijd aan wat JIJ wilt! JIJ wilt lekkere sex...probeer dan zo duidelijk mogelijk te zijn wat dat LEKKER precies voor JOU inhoudt.

Wat voor de een lekker is hoeft namelijk niet voor de ander lekker te zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik zie het al voor me : In een restaurant eerst alles opeten en dan claimen dat het vies was en je geld terug eisen whahahahahhaha! Misschien kan er een soort garantiefonds worden opgericht voor ontevreden klanten van gigolo's.....
Alle reacties Link kopieren
Bronny schreef op 28 januari 2009 @ 19:49:

Misschien kan er een soort garantiefonds worden opgericht voor ontevreden klanten van gigolo's.....
Help, stop. Oh, als Wouter Bos dit maar niet leest. Straks komt ie nog op een idee om een noodfonds op te richten voor onbevredigde cliënten van betaalde seksdiensten. Bos vergoedt de schade, op kosten van de belastingbetaler. En dan gaat hij het zelfgenoegzaam hebben over "mijn" 'bordeel, zoals hij het ook had over 'mijn bank'.

En nou schijnt het dat IJslandse gigolo's heel lekkuh zijn. Dus als je dan als vrouw risicloos een vliegticket naar Reykjavik kunt boeken. Enfin.
Alle reacties Link kopieren
Digitalis schreef op 27 januari 2009 @ 20:05:

[...]Sommige mensen kunnen niet communiceren en kijken stiekem (of niet zo stiekem) neer op hun betaalde sekspartner. Komt serieus voor. Dus ik geef geen garantie, behalve dat ik mijn afspraken nakom.
Hier heb je absoluut een punt. Geldt overigens ook wel voor onbetaalde sekspartners.

Maar als ik mijn diensten betaald aanbied (ongeacht op welk gebied) bouw ik een uitstapmoment in. Als het geleverde tegenvalt, kun je tot dát moment gratis uitstappen, zonder discussie.

Net als de slager die een gratis plakje worst aanbiedt. Het eerste plakje mag je gratis proven, maar voor de hel worst moet je betalen.

Hoe lekkerder de worst, des te sneller zal de slager geneigd zijn een probeerplakje aan te bieden. :smile:
Alle reacties Link kopieren
Sjezis Speels, wat heb je een weinig integere avatar. Je kunt zoveel leukere maken, weet ik ;-)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven