Swingerservaringen

09-02-2018 14:09 57 berichten
Alle reacties Link kopieren
Mijn eerste bericht dus ik zal me even voorstellen: Saartje, rond de vijftig en in een relatie.

Mijn verhaal (ik zal het niet te lang maken want dan verliest iedereen de aandacht):
Wij swingen al enkele jaren. Dat wil zeggen we zijn lid van een bekende swingerswebsite en gaan ook wel naar Cap d’Agde.
Nu is het alleen zo dat we het moeilijk vinden om een geschikt stel te vinden. Misschien zijn we (te) kieskeurig maar we vinden dat we wel een goed gevoel moeten hebben en als dat niet zo is, is het voor ons geen geschikt stel.
Enige tijd geleden hebben we een stel ontmoet waar het enorm mee klikte (dachten we). Wij zijn beiden bi en zij ook dus het was heerlijk met z’n vieren. Helaas hebben zij op een gegeven moment aangegeven dat ze niet meer wilden afspreken. De reden was begrijpelijk maar we vonden het wel heel erg jammer omdat het van onze kant erg goed beviel.
Nu merk ik wel dat ik het swingen wel erg mis. Niet dat ik de sex met mijn partner niet fijn vind maar nu ik aan het swingen geproefd heb, wil ik meer. Daarnaast zijn er toch vlakken op seksueel gebied die ik graag wil verkennen en ik heb niet het idee dat ik daar met mijn partner aan toe kom. Ik heb gemerkt dat tijdens onze dates met dat stel, ik me vrijer voelde, meer durfde maar ook meer wilde. In de tijd dat we omgingen met dat stel fantaseerde ik over dingen die ik graag nog eens wil ervaren / proberen. In mijn fantasieën was dat stel er dan altijd bij. In het verleden fantaseerde ik ook wel eens over dingen die ik wilde proberen. Maar ik fantaseerde dan dat ik die met mijn partner deed maar dat voelde toch anders, niet helemaal op zijn plaats. En met dat stel er bij voelen mijn fantasieën wel goed, op zijn plaats.

Ik laat het voor nu hierbij. Ik zal later mijn verhaal verder doen. Voor nu eerst even de vraag: herkent iemand dat gevoeld dat je tijdens dates met anderen je vrijer voelt, meer wilt, verder gaat dan als je alleen met je partner bent?
Alle reacties Link kopieren
Keukensaartje schreef:
02-03-2018 19:55
Ik vergelijk niet.
Je doet niet anders :


" Ik heb voor mezelf eens op een rijtje gezet wat de verschillen zijn tussen sex met mijn partner en sex met alleen Rogier

Mijn partner: liefdevol, passioneel, vanillesex, knuffelen, geen conversatie, ietsje gereserveerd, liefde, opwindend.
Rogier: lust, ongeremd, porno, experimenteren, geil, fantasieën over extremere sex, verbale communicatie, wil me compleet laten gaan. "
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Waarom je verhaal niet in een keer? Zo bijzonder is het niet.

En ja een vergelijking is een vergelijking ondanks dat het direkt wordt tegengesproken.

Verder swingen wij altijd samen, zijn ook in dit wereldje bevriend met stellen doch spreken nooit teveel achter elkaar af. Het zou mij te dicht op mijn huid zitten elkaar zo te claimen zo zou ik het dan ervaren).
Tijdens het swingen vinden wij het contact met elkaar erg belangrijk dus wij zullen nooit aparte ruimtes opzoeken.
Rogier staat bij jouw op een voetstukje. Ik krijg er een beetje de kriebels van. Het lijkt mij verder vanzelfsprekend dat je dit in deze details ook al met je man besproken hebt?
It's never too late start living!
Alle reacties Link kopieren
Als ik zeg dat ik niet vergelijk bedoel ik in de trant van beter of slechter.

Ja hoor, mijn partner vind het opwindend als ik vertel over mij en Rogier.
Maar voetstuk vind ik wat erg ver gaan. Ik geniet van de sex met hem. Ik vind het heel bijzonder dat ik nu twee mannen "heb" waarmee ik kan genieten. Heerlijk hoor. En ik geniet ook als ik met Rogier en Nathalie ben.

We claimen elkaar totaal niet. Rogier en Nathalie swingen ook met anderen.
Alle reacties Link kopieren
Wat ik bedoel Keukensaartje, vertel je ook je man hoe je de sex ervaart met Rogier zoals je dit hier beschrijft? De details die het anders maakt dan met je man.

Ik zou het verder ervaren als claimen. Jullie mogelijk niet maar ik lees ook niet dat jullie op zoek zijn of andere stellen ontmoet hebben.
It's never too late start living!
Alle reacties Link kopieren
Ja hoor. Ik vertel mijn partner over mijn dates. Maar de laatste tijd is hij minder geïnteresseerd. Het is eigenlijk iedere keer hetzelfde verhaal en hij weet nu wel dat ik de sex met Rogier lekker vindt.
Ik heb nu ook twee keer met alleen met Nathalie afgesproken. Ik zou eerst met allebei afspreken maar Rogier moest op het laatste moment weg. Toen stelde Nathalie voor om toch bij hen langs te komen. En dat werd erg gezellig. Zo gezellig dat we nog een keer samen hebben afgesproken.

Ik voel me een rijk mens. Ik heb een fantastische relatie met mijn partner en daarnaast een erg leuk stel waarmee ik af en toe afspreek voor sex. Zowel met hem, met beiden als met haar. Ik geniet er met volle teugen van. Swingen kan erg leuk zijn.
Als ik het zo lees allemaal, dan kom je veel beter aan je trekken bij Rogier.

Wil je niet eigenlijk liever bij je man weg zodat je hem voor deze nieuwe bronstige dekhengst kan verruilen?
Alle reacties Link kopieren
Nee hoor. Ik ben heel gelukkig met mijn partner. Sex is lekker. Sex met Rogier is ook lekker. Maar sex is voor mij geen reden om te ruilen hoor. Zou het dat voor jou wel zijn?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven