Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

S(up)port topic!

11-03-2019 19:24 174 berichten
Wie doet er mee?
NaamLeeftijdStartdatumLengteStreefHuidigProgress
Diocca3011-03-20191.75m65kg72.5kg-2,5kg
Sophievdb2711-03-20191.66m65kg70,5kg-2kg
20394702251.60mT:68cm, H:95cm
Keep-smiling4201-01-20191.60m60-65kg79kg-2kg
Ollekezomer 20171.57m57kg58kg-21,6kg
Thought in Twilightx1.76m73kg84kg-5kg
Anoniem28072019153118 wijzigde dit bericht op 10-05-2019 10:01
98.47% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
sign me up! 173 cm en weeg nu 80 kg. nog 5 kg eraf en het is prima. Zelf sport in de sportschool en maak gebruik van een fitness hoelahoep (en het werkt echt). Ik doe het 20 min per dag (ja iedere dag) en die taille is strak hoor!
Alle reacties Link kopieren Quote
Yessss. Toevallig van de week weer begonnen. Na bijna 2 jaar pauze door zwangerschap met bekkenklachten en daarna gewoon geen puf.

Nu weer eetschema door voedingsdeskundige met thuissportschema gekregen.
Voeding nu een week bezig en vandaag de eerste work-out gehad.

27 jaar, 1.66m en 72,5kg, vetpercentage 28%.
Doel. 65kg en weer wat meer getoned.
In september moeten we daar minimaal op zitten.
sophievdb wijzigde dit bericht op 11-03-2019 20:29
Reden: Toevoeging
2.41% gewijzigd
Marie-Antoinettexx schreef:
11-03-2019 20:04
sign me up! 173 cm en weeg nu 80 kg. nog 5 kg eraf en het is prima. Zelf sport in de sportschool en maak gebruik van een fitness hoelahoep (en het werkt echt). Ik doe het 20 min per dag (ja iedere dag) en die taille is strak hoor!
:cheer: Leuk, welkom! Ik zal zo even een tabelletje maken. Wat leuk, een hoelahoep. Doe je dat al lang? Wat voor oefeningen doe je daar allemaal mee?
Sophievdb schreef:
11-03-2019 20:28
Yessss. Toevallig van de week weer begonnen. Na bijna 2 jaar pauze door zwangerschap met bekkenklachten en daarna gewoon geen puf.

Nu weer eetschema door voedingsdeskundige met thuissportschema gekregen.
Voeding nu een week bezig en vandaag de eerste work-out gehad.

27 jaar, 1.66m en 72,5kg, vetpercentage 28%.
Doel. 65kg en weer wat meer getoned.
In september moeten we daar minimaal op zitten.
Welkom :cheer2: ! Wat voor workout heb je gedaan vandaag? Volg je een bepaald programma? Ben ook wel benieuwd naar je eetschema!
Zoals ik in de OP zei sport ik dus 2-3 keer per week. Eenmaal een uur paardrijden en tweemaal 1.15u paaldansen. Dit doe ik al een hele tijd, maar zet niet genoeg zoden aan de dijk. Ik ben ook van een staand naar een zittend beroep gegaan recentelijk.

Zodoende dus nu dit sportprogramma erbij zodat ik hopelijk wat meer resultaat zie én sterker word. Dat laatste wil ik graag voor het paaldansen, zodat ik wat gavere moves kan doen.

Qua eetschema probeer ik 's avonds de koolhydraten over te slaan, en verder begin ik vanaf vandaag met intermittent fasting (eten binnen een tijdsframe van 8u en dan 16u niets. Ik ben een echte snoepkont dus dit alles wordt best lastig. Ook wil ik voortaan, buiten dinertjes, de alcohol laten staan.
Zo, de spierpijn in mijn benen is niet mals zeg :rofl: ..
Alle reacties Link kopieren Quote
Hihi zie dat je in de tabel mijn streef en huidig gewicht hebt omgedraaid ;)

Ben benieuwd naar wat je van dat internettend fasten vindt. Heb er wel wat over gelezen, maar spreekt mij niet zo aan.
Paaldansen schijnt toch al heel goed te zijn voor je kracht? Of is dat alleen niet voldoende?


Ik word begeleid door HealthAdvies Breda. Dat is een winkel die gratis meet, sport en voedingsadvies geeft. Ze hopen dan dat je de supplementen daar aanschaft die zij adviseren en dat doe ik dan ook.

Mijn ontbijt bestaat uit 30gr havermout, 50gr bevroren bosvruchten en een eiwitshake. Ik blend dit tot een drinkontbijt.

Tussendoor eet ik 2 maiswafels met pure pindakaas
Of
150gr kwark met 25gr noten en fruit.

Als lunch mag ik 2 volkoren boterhammen met eiwitrijk mager beleg en 2 eieren.
Of
2 volkoren boterhammen met zalm

Tussendoor eet ik 2 volkoren crackers met humus en eiwitrijk beleg
Of
Een eiwitreep

Met avondeten 120gr mager vlees, minimaal 200gr groenten en 30gr ongekookte pasta/rijst/bulgur/quinoa (wel koken natuurlijk :lol: )

Mijn avondsnack is 150gr kwark met 40gr noten.

Als sportschema heb ik een schema met kettlebell, dumbells, resistance-band, fitness-bal en daarnaast 2 varianten op een HiT met burpees, bicycle-crunches, mountainclimbers, push-ups, etc.

Daarnaast rijd ik ook paard. Maar vanwege tijd maar 1x per 2 weken.

Voor mijn zwangerschap reed ik 1x per week paard en fitnesste ik 4-5x per week.
Nu heb ik er geen tijd en puf voor. + mijn sportschool stopte en ik heb er nog geen gevonden waar ik me weer thuis voel en het ‘s-avonds niet bomvol is.
Ik deed enkel krachttraining en een klein beetje cardio. En in de avond zijn alles tieners er die na het eten nog gaan sporten. Ik heb dan geen zin om te wachten tot ik eens een barbell of wat dan ook kan gebruiken...
Whoops! Ik heb het veranderd :proud: !

Ik ben ook wel benieuwd naar het vasten. Qua theorie (werking van insuline, glucagon, leptine) kan ik het goed volgen wat maakt dat ik er wel in geloof. Vandaag heb ik wel echt zitten wachten tot het 11u was om iets te kunnen eten haha. Ook de melk in mijn koffie heb ik gemist! Paaldansen heeft mij zeker sterker gemaakt, maar voor sommige moves is het gewoon echt niet genoeg om het 2x/week te doen. Het gaat dus meer om de frequentie van de oefeningen. Ik heb thuis een paal, maar helaas weinig ruimte eromheen, dus dat zet geen zoden aan de dijk.


Dank voor het delen van je voedingsschema. Ziet er super clean uit, kan me voorstellen dat je daarmee resultaten behaald. Ik vind gezond eten het lastigst van alles, maar ben dan ook een emotie-eter met een stressvolle baan :facepalm: . Vroeger at ik alles wat ik wilde maar dan met kcal restrictie. Dat is niet de beste manier gezien je spikes in je bloedsuiker krijgt, maar psychisch wel goed vol te houden. Doet jouw partner mee met je eetschema? Mijn verloofde crossfit en doet enigszins mee, al kook ik voor hem wel wat vaker koolhydraten erbij terwijl ik die zelf oversla.

Wat leuk dat jij ook rijdt. Ik ben er nog steeds niet over uit of ik paardrijden nou een echte cardiosport vind of niet. Misschien low-intensity, m.u.v. de paar rondjes gallopperen. Ik geloof dat krachttraining de betere manier is om gewicht te verliezen en in shape te komen als iemand niet obees is. Het basaalmetabolisme gaat omhoog van een hoger spierpercentage. Knap dat je vroeger zóveel sportte, waar haalde je de tijd vandaan? En hoe oud is je kindje nu?

Mijn vetpercentage ligt volgens mijn weegschaal (niet erg betrouwbaar dus) rond 26%. Als ik kijk naar wat ik mooi vind zou ik zó graag 18-20% willen bereiken. Als ik er op die manier naar kijk raak ik echter zwaar gedemotiveerd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Nou ik heb wel echt intensief les, dus ik ben ervan overtuigd dat het echt wel cardio is.
Ik werk in de zorg en dus onregelmatig dus ik ging altijd voor mijn late diensten en meteen na mijn vroege dienst. Lekker rustig op een paar “bejaarden” na. :lol:

Ja het eetschema is inderdaad erg schoon. Heel fijn. Door de noten vul je je magnesium aan waardoor je minder zin hebt om te snaaien en de vele eiwitten zorgen voor lange verzadiging.
Een halve dag per week mag ik lekker eten waar ik zin in heb. De ene week is dat qua sociale activiteiten wel makkelijker dan de andere.
Onze dochter is inmiddels ruim 1 jaar.
Mijn vriend doet niet mee, hoewel hij het snoepen wel een stuk makkelijker kan laten dan ik. Maar als ik eenmaal weer aan dit patroon gewend ben, kan ik dat ook heel goed.

Qua motivatie heb ik de foto’s van voor mijn zwangerschap. In bikini met bovenste abs goed zichtbaar en de lijnen op de rest. Ik heb van mezelf erg brede schouders en goed ontwikkelde biceps.
Mijn borst en rugspieren kreeg ik daardoor ook goed ontwikkeld maar door mijn zandloperfiguur bleven mijn benen altijd echt wel wat achter.
Mijn billen werden overigens wel mooier maar ook daar meer vet.
Ik geloof niet dat ik ooit dat figuur weer krijg want ik ben wat meer peer geworden na de baby, maar misschien is dat nu ook omdat je vet tijdens de zwangerschap gewoon meer op dat gebied blijft zitten.

Ik geloof trouwens ook zeker dat dat vasten werkt hoor, maar het is gewoon niks voor mij. Fijn als het voor jou wel werkt!
En ja de frequentie geloof ik zeker dat dat scheelt. Maar als je daarnaast 1x per week de spieren traint die je daar voor nodig hebt dan heb je best wel veel intensieve workouts met goede naverbranding toch?
Wat leuk! Nog een overeenkomst, ik werk ook in de zorg, al heb ik nu tijdelijk even en deskjob (ook wel errug lekker!). Toen ik nog nachtdiensten had kon ik vooraf, dat was ook best lekker. Het rijden is op zich wel intensief, het zweet druipt me soms onder de cap uit, maar ik krijg er zoveel energie van dat ik het lichamelijk niet merk ofzo? Tenzij ik 2u achter elkaar rijd als ik een les inhaal :lol: .

Hoe lang ben je nu bezig met dit dieet? Ik heb altijd dat ik, als ik 1 week goed doorkom, het wel weer makkelijk trek. Het gaat bij mij echt in vlagen dat gesnaai. Notoire jojo-er dus. Ik ben dus idd bang voor gewicht wat na een zwangerschap blijft plakken. Als jij van slanke zandloper naar slanke peer gaat, dan zie ik het voor mijzelf niet goedkomen als ik dit niet vooraf aanpak. Sowieso heeft iedereen aan mijn vaders kant van de familie neiging tot overgewicht/obesitas, en ik heb echt hun figuur, helaas.

Wat goed dat je een foto van jezelf als motivatie hebt. Ik wil dus precies de buik die jij beschrijft! Ik heb hem ooit gehad, 10 jaar geleden :P , heb er ook 1 foto van maar die is van ernstig slechte kwaliteit. Tijd voor een nieuwe :whip: ! Bodyboss is idd gericht op de naverbranding. Het zijn allemaal HIIT workouts. Een zo groot mogelijk O2 tekort opbouwen met veel plyometrics. Het probleem is dat ik af en toe gewoon een luie donder ben.
Alle reacties Link kopieren Quote
Oh ja ik geloof dat regelmaat wel heel fijn is en het fysiek minder zwaar is, wat me zeker heerlijk lijkt. Hoewel het mij om die reden ook wel lastig lijkt. Van een fysiek actief beroep, naar "zittend" werk.

Ik ben iets meer dan 3 jaar geleden bij HealthAdvies begonnen. Wel een andere variant, omdat ik toen veel meer sportte.
Ik kan dit ook goed volhouden hoor. En ik zie het niet echt als een dieet. In het begin ben ik altijd streng, maar als ik goed resultaat zie dan neem ik tussendoor af en toe wel iets lekkers. Maar met mate.

Tijdens mijn zwangerschap was ik 21kg aangekomen en had ik natuurlijk ook nog spieren ingeruild voor vet. Veel was ook vocht hoor. Dus snel na de bevalling was ik alweer 6kg kwijt. Daarna is er nog 7-8kg afgegaan, en nu weer even wat sturing nodig voor de laatste kilo's.

Wat ben jij goed op de hoogte van je voeding en sport wat het met je lijf doet trouwens!
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat een leuk topic. Ik lees graag mee en schrijf af en toe wat, maar hoef niet in de tabel ofzo.

Ik ben 49 jaar, 1.80 en 85 kilo. Wil in ieder geval weer een gezond BMI (dus zo’n 5 kilo eraf). Verder paaldans ik ook, dus wat minder kilo is daarvoor ook mooi meegenomen.

Ben tot mijn 30ste altijd rond de 60 kilo geweest (zonder er iets voor te doen). Toen een paar kilo erbij. Na mijn zwangerschappen weer een paar kilo erbij. Na mijn chemo’s 10 kilo erbij en de laatste jaren weer een paar kilo.
Ik hoef echt niet meer terug naar de 60, maar een paar kilo mag wel.

Qua eten wil ik eens beginnen met geen (ongezonde) tussendoortjes meer.

Ik heb bijna een jaar niet kunnen paaldansen, vanwege een blessure. Maar probeer nu 3 keer te gaan en 1 keer Pilates en 1 keer stretchles. Verder probeer ik veel te wandelen.
Klopt. En ik ben ook nog van 55u naar 30u gegaan. Ik merkte het ook direct en ben 4kg aangekomen die eerste maanden. Mentaal is het wel een stuk relaxter. Maar goed, over 3-4 jaar de kliniek weer in.

Maat houden vind ik dus echt het allermoeilijkst. Is dat iets wat jij altijd hebt gekund? Of heb je het jezelf aangeleerd?


Wat ben jij goed op de hoogte van je voeding en sport wat het met je lijf doet trouwens!

Ach ja, was dat interne coschap toch nog ergens goed voor :rofl: !
Welkom Angelique! Leuk dat je mee doet :) . Ik had niet verwacht dat ik met 2 andere forumsters hier mijn favo sporten zou delen. Leuk! Paaldans je al lang? Ik heb ook een stop gehad, maar niet van een jaar. Lastig inkomen weer he? Al pakt je lijf het in mijn ervaring snel op. Ik ben vandaag helemaal blauw van gisteren en zaterdag :facepalm: . De flatline en allegra zijn gewoon niet mijn moves.

Wat pittig dat je chemo hebt gehad. Ik hoop dat je weer volledig hersteld bent.
Anoniem28072019153118 wijzigde dit bericht op 13-03-2019 08:43
0.63% gewijzigd
Hier vanochtend voor werk aan gesport. Ben om 6.30u opgestaan ondanks fors slechte nacht. HIIT van 2x7min gedaan en daarna op de fiets gesprongen ipv de bus. Maar man man man wat heb ik een hékel aan regen. Zit nu in een vochtige jas in de trein te bibberen. Wel al 340kcal extra verbrand. Da's dan weer leuk! Vanavond lekker even uitrusten en vroeg vroeg mn bedje in. Ik merk wel dat ik het lastig vind dat ik pas over 3.5u mag eten.

Wat hebben jullie vandaag op de planning staan?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb ongeveer 3 jaar gepaaldanst. En toen bijna een jaar niet. Schouderblessure (kwam overigens niet door paaldansen). Ik ben absoluut geen natuurtalent, zal ongetwijfeld ook een leeftijdsdingetje zijn :$ , maar het is zo leuk !

Omdat mijn dochter (net 13) ook pasldanst, ben ik wel altijd blijven gaan (om haar te brengen) en ze bieden ook Pilates aan.

Plannen voor vandaag, zometeen Pilates en verder nog weinig plannen. Woensdag is altijd mijn vrije dag. Wilde vanmiddag een end gaan lopen, maar het weer werkt niet echt mee.

Oh ja en ben weer helemaal opgeknapt hoor (had borstkanker). Alleen dus kilo’s zijn blijven hangen :( .

Oh en Marie-Antoinette. Ik heb ook nog ergens zo’n hoep liggen. Maar hoe hou je dat vol ? Ik vind het zo saai !
Alle reacties Link kopieren Quote
Diocca, geen arts geworden uiteindelijk?

En maat houden in de zin van formaat van een portie of volhouden eetpatroon?
Ik moet weer even inkomen. Heb het afgelopen jaar echt nergens naar gekeken, dus ik moet echt even afkicken van alles. Er liggen hier nog wat verdwaalde paaseieren waar ik met moeite vanaf kan blijven en net bij de koffie heb ik er dus toch een paar op. Onder het mom van, dan is het er niet meer, kan ik het niet meer eten.
Beter gooi ik ze in de prullenbak.
Maar 90% van mijn voeding is al wel weer op orde, dus ondanks wat momentjes denk ik over 3 weken wel een goede meting te hebben.
Hier wel lastig dat vanavond vriendlief bijvoorbeeld kookte. Die vindt het top dat ik weer bezig ben, maar die houdt er niet echt rekening mee. Daarnaast is ie niet echt een keukenprins en zijn 1-pans-gerechten favoriet om te maken. Dus nasi. Dus veeeeeel meer rijst tov groente/vlees.
Maar goed. Morgen weer een nieuwe dag.

Ik weeg Mn porties gedurende de dag wel af. Meer ook omdat het een nieuw schema is met andere hoeveelheden dan vorige keer. Hierdoor weet ik bijv niet precies hoeveel 30gr humus is als je dat smeert.
Dus de eerste weken weeg ik, waardoor ik weer in kan schatten hoe veel ik nou eigenlijk mag hebben.

Knap dat jij voor het werk zo vroeg op staat om te sporten!
Wel lekker ook denk ik als het erop zit he.
Ik zat nog te denken. Je verloofde crossfit toch? Is dat niks voor je voor 1x per week. Train je alles + cardio maximaal.

Ik heb vandaag niks kunnen doen qua training. Ik had nachtdienst afgelopen nacht dus ik heb eerst even lekker geslapen en daarna had ik de eer een trouwjurk met/voor mijn beste vriendinnetje uit te zoeken :flirting:
En toen ik thuis was, was het alweer spitsuur. Hond uit, koken, eten, kind in bad en naar bed. Dat is mijn dagelijkse cardio :lol:

En welkom Angelique!
Knap dat je weer zo fanatiek bent. Ik hoor veel goeds over pilates.
Leuk zo samen met je dochter!
Ik hoop dat de onze ook een klein pennymeisje wordt zodat ik straks ook samen met haar mijn hobby kan uitoefenen.
Wat goed dat je helemaal schoon bent. Heftig zeg, en dan met zo’n jong gezin.
Maar zo te lezen sta je weer vol in het leven!
Ja, wel arts geworden maar nu promoveren :) . Hopelijk daarna aios worden. Wat voor functie heb jij?

Met maat houden gaat het eigenlijk om beiden. Ik ben dol op avondeten en eet met gemak 2 bieden pasta weg. Ik ben ook nogal een emotie eter en afgelopen jaar ging het weer mis toen er veel tegelijk gebeurde, oa bleek mam kanker te hebben (nu weer schoon na operatie).

Oh die echte suiker habit kicken. Ik ken het ook zo goed. Als het eenmaal lukt zit je meestal wel in een flow. Is het idd niet toch een idee die paaseieren weg te gooien :proud: ? Ik heb wel eens bleek over restjes eten gegooid zodat het echt geen optie meer was :facepalm: . Anderzijds; als de rest van je eetpatroon er zo uit ziet doe je het idd al super. Het leven moet ook leuk blijven. Om de hoeveel weken laat je je meten?

Wel lekker nasi! Al eet ik dat het liefste met bergen kroepoek en pindasaus :rofl: . Maar goed, ik snap je. Veel koolhydraten terwijl je daar nu juist weinig aan hebt.

Houd je nog ergens bij wat je binnen krijgt op een dag? Of houd je je verder zo aan het schema dat dat niet hoeft?

Ik heb idd eraan gedacht met mn vent mee te gaan crosfitten, maar doordat ik nu phd student ben verdien ik fors minder dan voorheen. En de dubbele lasten van ons nieuwbouwhuis zijn best fors. Paardrijden en paaldansen is al een luxe, een 3e sport er bij kan ik helaas niet betalen. Wie weet na september weer!

Wat enorm leuk!! Is ze geslaagd? Mooie jurk? Ik houd me aanbevolen voor goede winkels ;-D .

Wat voor hond heb je? Een echte wandelaar of meer een kleintje?
@Angelique

Ja het is echt een enorm leuke sport. Lekker toegankelijk ook itt bijvoorbeeld nu nog turnen of ballet.

Hoe was pilates? Ik weet dus nooit zó goed wat ik me daar precies bij voor moet stellen. Het klinkt wel zen maar ook zwaar ;-D .

Hier klaarde het nog op aan het einde van de dag. Naar huis fietsen was 20x beter dan vanochtend naar het station.

Fijn te horen dat je volledig hersteld bent!

Oh en Marie-Antoinette. Ik heb ook nog ergens zo’n hoep liggen. Maar hoe hou je dat vol ? Ik vind het zo saai !

Hier was ik ook benieuwd naar. Wat voor oefeningen doe je ermee?
Alle reacties Link kopieren Quote
Ah tof. Waar promoveer je in?
En welk specialisatie hoop je aios in te worden?
Ik ben gespecialiseerd cardio thoracaal chirurgisch verpleegkundige :D inmiddels daar alweer ruim 3 jaar werkzaam.
Daarvoor een paar jaar geriatrie en een blauwe maandag longgeneeskunde gedaan.

Heftig van je moeder! Snap dat dat ook veel met jou en je gemoed doet.
Geweldig dat ze schoon is!

Dat avondeten herken ik. Ik hou van zoete dingen en toetjes maar als ik moet kiezen, geef mij dan maar hartig en veel haha.
Ik heb het een tijd bijgehouden, maar nu heb ik daar niet zo’n behoefte aan. Ik weet dat ik met dit schema resultaat behaal dus als ik me daar aan houd dan komt het helemaal goed.
Ik heb iedere 3 tot 5 weken een check-up. Heel fijn om een stok achter de deur te hebben.
Maar inderdaad, die suikercravings. Ze liggen inmiddels in de prullenbak ;)

We hebben een shih-tzu. Dus hij is klein, maar wel actief.
Mijn beste vriendinnetje heeft 2 paarden midden in het bos. Van de week is ie daar lekker 2u mee naartoe geweest en dan is ie daar ook de hele tijd actief.
Voordeel van dit ras is wel dat hij ook prima een dag of wat met weinig beweging kan. Ideaal met dit weer.

Jurkenjacht is geslaagd. Ze gaat er prachtig uit zien.
We zijn in Eindhoven geweest bij Ann & John.

De voorbereidingen zijn zo leuk.
Ze is helaas een aantal jaar geleden aan ALS haar moeder verloren. Ik mag nu haar ceremoniemeester zijn en ben er ook om de dingen te doen die je moeder eigenlijk hoort te doen.
Dat is verdrietig aan de ene kant, maar we zijn ook allebei heel blij dat wij dit samen zo kunnen delen.

Wanneer gaan jullie trouwen?

Ah tof. Waar promoveer je in? En welk specialisatie hoop je aios in te worden?

Ik stuur het even in een PB, het is nogal herkenbaar :)

Ik ben gespecialiseerd cardio thoracaal chirurgisch verpleegkundige :D
Wat vet! Ik vind het zo jammer dat ik die afdeling niet echt onder ogen heb gekregen tijdens de opleiding. Ik heb als 2e jaars een keer bij een long-OK gestaan, enorm indrukwekkend! En die pomp dan achteraf om de boel weer in vacuum te brengen. Echt heel bijzonder.

Wat relaxt, die checkups. Dat motiveert ongetwijfeld. Ik baal er wel van dat ik niet een plek heb waar ze mijn vetpercentage betrouwbaar kunnen meten. Zou de huisarts zoiets hebben denk je? Wat goed dat je de paaseieren hebt weggegooid :proud: !

Leuk, zo'n klein en actief hondje <3 . Ze zien er ook altijd zo enorm schattig uit. Het weer is idd echt BAGGER. Vandaag voor de 2e keer op de fiets naar het station gegaan.. Nou, instant spijt. Met kletsnatte broek en vochtige jas de trein in, dat voelt zó naar!

Wat ontzettend sneu dat je vriendin haar moeder hierbij moet missen en wat fijn dat jij die dingen op je neemt. Ik heb nog geen vriendin durven vragen als ceremoniemeester juist omdat het zo'n grote taak is. Wij trouwen september 2020 pas. Dus ik heb nog eventjes :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Hi dames,

Ik sluit graag bij jullie aan!
Had een ander topic geopend maar diocca wees me op dit topic, ideaal!

Ik ben deze week rustig beginnen met bbg (2x het circuitje per training zonder op de tijd te letten). Heb overal pijn nu :') het is dus hard nodig!

Ik probeer vroeger naar werk te gaan zodat ik na werk even kan sporten terwijl mijn vriend kookt :)

Om maar gelijk mee te doen: ik ben 1.60m en houd vooral m'n omvang bij, niet gewicht. Zit nu op 68 cm taille, 95cm heupen.

Ik probeer ook gezond te eten, ben ook een enorme snoepkont! Met name m&ms zijn favoriet, heb m'n hond en kat er zelfs naar vernoemd :)
Ben vanmorgen begonnen met meal peppen voor gezondere lunches. Ik heb een drukke kantoorbaan, dus als ik niks voorbereid loopt dat slecht af.

Naast m'n plannen om bbg te gaan doen loop ik hard ongeveer 1x per week. Ben niet zo sportief als jullie dus!

Ook leuk dat er meer verloofden zijn :) wij gaan ook trouwen, na de zomer.

Ik kijk er naar uit om mee te kletsen!
Alle reacties Link kopieren Quote
Zo, kind op bed, ik op de bank na mijn work-out.

Ah ga mijn pb even checken dan ;)
Ja het is een erg leuk en leerzaam specialisme. Tot een jaar geleden hadden wij op de afdeling enkel de cardiochirurgie en de long-ok’s gingen terug naar de long. Maar vorig jaar heeft een van onze chirurgen besloten dat die ook bij ons liggen. Dus nu hebben we alles :D

Qua meten denk ik niet dat de huisarts dat doet. Je kunt op internet gewoon tangen kopen en je vriend laten meten. Ze zeggen dat je het ook zelf kunt maar je moet je spieren compleet ontspannen. Nou, ik kan niet zelf bij mijn triceps hoor haha.
En ik weet niet waar je vandaan komt. Health advies is een unieke winkel maar misschien zijn er wel meer winkels in Nederland die iets soortgelijks bieden.
Motiveert inderdaad wel. Dan doe ik het ook om iemand anders soort van blij te maken dat het goed gaat.

Haha ja snap van je spijt om te fietsen, maar hee, 2 workouts done.

En inderdaad is het zijn van ceremoniemeester normaal gesproken wel een flinke taak. Maar ik ben wel een regelmiep en haar verloofde maakt het allemaal niet zoveel uit.
Op de dag zelf verdelen we wat taken onder andere vriendinnen, zodat ik niet alles hoef te regelen. Ik ben dan alleen hoofd aanspreekpunt zeg maar.
Maar we moeten er nog even een concreet plan voor maken.


@20394702
Welkom hier!
Nou ik vind je met 3x per week sporten ook fanatiek hoor!
Dat mealpreppen werkt goed he?! Ik doe het ook altijd, anders koop ik weer wat in de kantine. Nooit de juiste keuze maak ik daar haha.
Wat leuk dat je ook gaat trouwen (ik niet overigens hoor, vriendlief vindt dat maar onzin helaas).
Ook wel heel goede motivatie voor wat kilo’s, procenten of centimeters minder he.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat goed dat je zo vroeg op de dag al je workout gedaan hebt Sophievdb! Die is in de pocket.

Bij mij komt het er vandaag niet van, had een bizar lange werkdag, ben blij als ik straks gegeten heb.

Mijn meal prep is wel geslaagd, heb nu al zin in de lunch van morgen :) Misschien kunnen we recepten delen, ik zoek vanalles op internet (als het maar snel en gezond en lekker is). Kantine is inderdaad niet lekker en ongezond.

Wat jammer dat je vriend het niks vindt om te trouwen, bij ons was het juist andersom! Ach ik vind het ook wel echt leuk hoor, we gaan het klein vieren, met lekker eten <3 het is inderdaad wel een reden om eens werk van te maken van die fitnessplannen.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven