
Het Heerlijke kooktopic.
zaterdag 17 maart 2007 om 14:56
Tja wat eten we als we iets bijzonders willen maken? Lastiger is het als we een apart gerecht /diner moeten bedenken voor bijv. vegatariers, een koud of warm buffet, een kinderfeest, een paas-ontbijtje, high tea, een 3 gangen menu, iets in een thema van een land, tapas, borrelhapjes, grote gezelschappen, erotisch hapje voor ... , de barbeque voor van de zomer, ja kerst is nog ver weg. Of gewoon maar een idee voor een gerecht willen hebben? Mexicaans, Italiaans, Grieks, mmmm. Lekkere gerechten, makkelijk of met 1 specifiek ingredient. Maar waar moet je heen met al je keukenhulp vraagjes? Of originele ideeen voor als vrienden komen eten? Tips en vragen!?Uiteraard heb ik niet voor al deze, en nog 1000den vragen antwoord. Maar met alle tips van de rest van de forummers komen we er wel.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 7 juni 2007 om 11:07
donderdag 7 juni 2007 om 11:21
Leuk dat je t gaat maken Sosofie! Is erg lekker, ik heb er altijd succes mee. Als vooraf kun je gerookte zalm even door de soja halen, en op een bedje leggen van rucola, en wat tauge eroverheen.Of van schol een rolletje maken en zachtjes laten garen, beetje soja eroverheen en wat sesamzaadjes. Ik heb van de week ossenhaaspuntjes gekregen in een restaurant, met tauge en soja en sesamolie gebakken,
Als dessert kun je gebakken banaan maken, banaanstukjes door oliebollenbeslag halen en in de frituur laten zakken. Poedersuiker over strooien voor het serveren. Vaak serveer ik er een bolletje ijs naast.
Je kunt ook koffie serveren met een stukje spekkoek, of een bolletje cocosijs erbij.....
Laat je weten hoe je t vond?
(voor het serveren moet je de kip echt nog even glazuren met een beetje bruine suiker, staat zooo mooi en maaqkt ook de saus wat dikker...
Als dessert kun je gebakken banaan maken, banaanstukjes door oliebollenbeslag halen en in de frituur laten zakken. Poedersuiker over strooien voor het serveren. Vaak serveer ik er een bolletje ijs naast.
Je kunt ook koffie serveren met een stukje spekkoek, of een bolletje cocosijs erbij.....
Laat je weten hoe je t vond?
(voor het serveren moet je de kip echt nog even glazuren met een beetje bruine suiker, staat zooo mooi en maaqkt ook de saus wat dikker...
donderdag 7 juni 2007 om 11:54
quote:
Leuk dat je t gaat maken Sosofie! Is erg lekker, ik heb er altijd succes mee. Als vooraf kun je gerookte zalm even door de soja halen, en op een bedje leggen van rucola, en wat tauge eroverheen.Of van schol een rolletje maken en zachtjes laten garen, beetje soja eroverheen en wat sesamzaadjes. Ik heb van de week ossenhaaspuntjes gekregen in een restaurant, met tauge en soja en sesamolie gebakken,
Als dessert kun je gebakken banaan maken, banaanstukjes door oliebollenbeslag halen en in de frituur laten zakken. Poedersuiker over strooien voor het serveren. Vaak serveer ik er een bolletje ijs naast.
Je kunt ook koffie serveren met een stukje spekkoek, of een bolletje cocosijs erbij.....
Laat je weten hoe je t vond?
(voor het serveren moet je de kip echt nog even glazuren met een beetje bruine suiker, staat zooo mooi en maaqkt ook de saus wat dikker...
Zo, jullie zijn snel! Bedankt, dames!
Glazuren met bruine suiker? Gewoon erover strooien of moet ik dan nog iets speciaals ondernemen?
Als toetje heb ik inmiddels hangop met aardbeien bedacht, hoewel ik jouw gebakken banaan idee leuker vind, maar de yoghurt staat al uit te lekken. Hoe maken jullie hangop? Ik zag op internet 101 manieren staan. Met slagroom, met creme fraiche, met vanilliesuiker...
Ik denk dat ik op zoek ga naar een oosters soepje vooraf. Jullie nog ideeen? Ik schaam me bijna om het te zeggen, maar ik lust geen vis...
Leuk dat je t gaat maken Sosofie! Is erg lekker, ik heb er altijd succes mee. Als vooraf kun je gerookte zalm even door de soja halen, en op een bedje leggen van rucola, en wat tauge eroverheen.Of van schol een rolletje maken en zachtjes laten garen, beetje soja eroverheen en wat sesamzaadjes. Ik heb van de week ossenhaaspuntjes gekregen in een restaurant, met tauge en soja en sesamolie gebakken,
Als dessert kun je gebakken banaan maken, banaanstukjes door oliebollenbeslag halen en in de frituur laten zakken. Poedersuiker over strooien voor het serveren. Vaak serveer ik er een bolletje ijs naast.
Je kunt ook koffie serveren met een stukje spekkoek, of een bolletje cocosijs erbij.....
Laat je weten hoe je t vond?
(voor het serveren moet je de kip echt nog even glazuren met een beetje bruine suiker, staat zooo mooi en maaqkt ook de saus wat dikker...
Zo, jullie zijn snel! Bedankt, dames!
Glazuren met bruine suiker? Gewoon erover strooien of moet ik dan nog iets speciaals ondernemen?
Als toetje heb ik inmiddels hangop met aardbeien bedacht, hoewel ik jouw gebakken banaan idee leuker vind, maar de yoghurt staat al uit te lekken. Hoe maken jullie hangop? Ik zag op internet 101 manieren staan. Met slagroom, met creme fraiche, met vanilliesuiker...
Ik denk dat ik op zoek ga naar een oosters soepje vooraf. Jullie nog ideeen? Ik schaam me bijna om het te zeggen, maar ik lust geen vis...
donderdag 7 juni 2007 om 11:57
MV; nadat ik van gasten te horen kreeg:
wat eten we? Iets met geitenkaas zeker?
Laat ik de geitenkaas maar even in de koelkast...
Heb jij misschien een recept voor chinsese tomatensoep? (kan ook googelen natuurlijk, maar ik vraag het liever aan de vivakookgoeroe).
Ik ben opgevoed met soep uit zakjes maar die gebruik ik liever niet.En de soepen die ik altijd maak heeft deze gast allemaal al eens bij me gegeten...
wat eten we? Iets met geitenkaas zeker?
Laat ik de geitenkaas maar even in de koelkast...

Heb jij misschien een recept voor chinsese tomatensoep? (kan ook googelen natuurlijk, maar ik vraag het liever aan de vivakookgoeroe).
Ik ben opgevoed met soep uit zakjes maar die gebruik ik liever niet.En de soepen die ik altijd maak heeft deze gast allemaal al eens bij me gegeten...
donderdag 7 juni 2007 om 12:18
Chinese tomaten soep, kan je wel het volledige gerecht geven maar ik zou als tip zeggen, neem als basis de tomatenbasilicum soep van AH. Je hebt waarschijnlijk niets aan mij want ik lust geen tauge en heb ook geen origineel recept, alleen tips wat ik van mijn reis uit china heb meegenomen.
Dus ik heb een keer in china het recept gevraagd. Kipfilet heel klein snijden. En echt zo ver doorkoken dat het lekker loslaat. Bij de soep gembersiroop bij doen, en appelmoes. (evt. wat tomatenblokjes uit blik op het laatst even mee opwarmen, heerlijk wat tomaat ook nog zo te proeven.)
Proef zelf hoe zoet of dik je de soep wilt hebben. Zelf doe ik er uiteraard verse peper bij. Krijg je een dikke zoete chinese soep met kip. Maar als jullie wel van tauge en andere dingen erin lekker vinden dan kan je dat toevoegen. Maar ik weet niet hoelang en hoe en wat. Ik vind het zonder lekkerder.
Dus ik heb een keer in china het recept gevraagd. Kipfilet heel klein snijden. En echt zo ver doorkoken dat het lekker loslaat. Bij de soep gembersiroop bij doen, en appelmoes. (evt. wat tomatenblokjes uit blik op het laatst even mee opwarmen, heerlijk wat tomaat ook nog zo te proeven.)
Proef zelf hoe zoet of dik je de soep wilt hebben. Zelf doe ik er uiteraard verse peper bij. Krijg je een dikke zoete chinese soep met kip. Maar als jullie wel van tauge en andere dingen erin lekker vinden dan kan je dat toevoegen. Maar ik weet niet hoelang en hoe en wat. Ik vind het zonder lekkerder.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 7 juni 2007 om 16:21
Sosofie, met glazuren bedoel ik voordat je de filets op de borden gaat leggen, je ze in de pan legt met de serveerkant naar boven. Makkelijkste is als je de bruine suiker met een klein beetje olie en water mengt, zodat t makkelijker smeert.
Daarop smeer je dat mengsel over de bovenkant en laat dat even zo staan op t vuur.
De suiker gaat karameliseren en vormt een mooi glanzend laagje op de filets. Als je de filets op de borden legt, doe dan t vuur even flink hoog, zodat de saus indikt. (wel even de saus proeven voor je t op t bord gooit!)
Eet ze straks!
Daarop smeer je dat mengsel over de bovenkant en laat dat even zo staan op t vuur.
De suiker gaat karameliseren en vormt een mooi glanzend laagje op de filets. Als je de filets op de borden legt, doe dan t vuur even flink hoog, zodat de saus indikt. (wel even de saus proeven voor je t op t bord gooit!)
Eet ze straks!
donderdag 7 juni 2007 om 21:46
Aha, weet ik dat ook weer.
Het was echt heerlijk, flink pittig, super!
Ik had de kipfilet in blokjes gesneden, rijst erbij en roergebakken broccoli, paprika, sugar snaps en bleekselderij. Vooral die bleekselderij was erg lekker, nu met het warme weer en bij de hete kip. Verder een salade van basilicum, komkommer en een beetje feta. Ook lekker fris.
Als toetje: hangop met kletskop en verse aardbeien. Ook superlekker.
Bedankt!
Het was echt heerlijk, flink pittig, super!
Ik had de kipfilet in blokjes gesneden, rijst erbij en roergebakken broccoli, paprika, sugar snaps en bleekselderij. Vooral die bleekselderij was erg lekker, nu met het warme weer en bij de hete kip. Verder een salade van basilicum, komkommer en een beetje feta. Ook lekker fris.
Als toetje: hangop met kletskop en verse aardbeien. Ook superlekker.
Bedankt!
zaterdag 9 juni 2007 om 01:19
quote:
Leuk kook-topic! Volgens mij heb ik veel van jullie recepten een keer uitgeprint gekregen van poezewoes (ismunzus) en daar staan heel veel hele lekkere dingen bij. Nu ook weer....
Iduna, wat ik altijd lekker vind voor een verjaardag (en wat een beetje simpel is) is reepjes zalmfilet met dressing van
een lekkere olie, balsamico azijn, honing, mosterd en gemalen rode peperbessen (en anders 5 seizoenen of gewoon zwart; wel zelf malen). Lekker op toast of stokbroodje.
Ik vind het overigens gemakkelijker om volwassenen iets lekkers voor te zetten dan kinderen .. Hee, had je je even goed verscholen ismunzus! De recepten die ik voor jou had geprint waren van een ander topic. Hou even de speciale kooktopics in de gaten op deze 'Overige' pijler, dat is voor jou veel leuker.
Leuk kook-topic! Volgens mij heb ik veel van jullie recepten een keer uitgeprint gekregen van poezewoes (ismunzus) en daar staan heel veel hele lekkere dingen bij. Nu ook weer....
Iduna, wat ik altijd lekker vind voor een verjaardag (en wat een beetje simpel is) is reepjes zalmfilet met dressing van
een lekkere olie, balsamico azijn, honing, mosterd en gemalen rode peperbessen (en anders 5 seizoenen of gewoon zwart; wel zelf malen). Lekker op toast of stokbroodje.
Ik vind het overigens gemakkelijker om volwassenen iets lekkers voor te zetten dan kinderen .. Hee, had je je even goed verscholen ismunzus! De recepten die ik voor jou had geprint waren van een ander topic. Hou even de speciale kooktopics in de gaten op deze 'Overige' pijler, dat is voor jou veel leuker.
oh that purrrrrrrrrfect feeling
zaterdag 9 juni 2007 om 15:55
Agent, ik hoop dat je dit lekker vind. Ik maak het morgen zelf dus dan zal ik er wel een eigen foto van maken, die krijg je dan nog.
Nodig:
15 gr tortillachips nacho cheese
1 sjalotje
3 takjes koriander
2 vleestomaten
250 gr rundertartaar
1 ei
zout en peper
2 flinke theelepels tacokruiden
1 eetlepel olie
4 flour tortilla's
4 eetlepels salsasaus
bakje avocadodip (guacamole saus) (aub, dat is echt niet lekker maak zelf een avocadosaus, is echt niet veel werk, meen het.) Zo gemaakt. Kan evt. een recept ervan hier zetten, weet niet meer of het hier al staat.
Bereiden.
Chips verkruimelen. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Steeltjes van koriander snijden, blaadjes fijnsnijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden.
Tartaar inkom doen. chipskruimels, sjalotjes, knoflook, koriander, ei, zout en peper en tacokruiden door tartaar kneden. Gehakt in vieren verdelen. Met vochtige handen gehakt tot 4 hamburgers vormen.
In koekenpan olie verhitten. Hamburgers ca. 8 min bruin en krokant bakken, halverwege keren. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron verwarmen tot ze soepel zijn (kan ook in koekenpan).
Tortilla's tot helft bestrijken met avocadodipsaus. Op avocadodipsaus plakken tomaat verdelen. Hamburgers erop leggen. Op elke hamburger eetlepel salsa scheppen. Tortilla dubbelklappen.
Echt een tip, (oke ik geef toe dat ik guacamolesaus uit een pot je niet lust) maar verse is echt lekkerder. Dat je echt nog stukjes avocado proeft ipv een soort mayo.
Nodig:
15 gr tortillachips nacho cheese
1 sjalotje
3 takjes koriander
2 vleestomaten
250 gr rundertartaar
1 ei
zout en peper
2 flinke theelepels tacokruiden
1 eetlepel olie
4 flour tortilla's
4 eetlepels salsasaus
bakje avocadodip (guacamole saus) (aub, dat is echt niet lekker maak zelf een avocadosaus, is echt niet veel werk, meen het.) Zo gemaakt. Kan evt. een recept ervan hier zetten, weet niet meer of het hier al staat.
Bereiden.
Chips verkruimelen. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Steeltjes van koriander snijden, blaadjes fijnsnijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden.
Tartaar inkom doen. chipskruimels, sjalotjes, knoflook, koriander, ei, zout en peper en tacokruiden door tartaar kneden. Gehakt in vieren verdelen. Met vochtige handen gehakt tot 4 hamburgers vormen.
In koekenpan olie verhitten. Hamburgers ca. 8 min bruin en krokant bakken, halverwege keren. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron verwarmen tot ze soepel zijn (kan ook in koekenpan).
Tortilla's tot helft bestrijken met avocadodipsaus. Op avocadodipsaus plakken tomaat verdelen. Hamburgers erop leggen. Op elke hamburger eetlepel salsa scheppen. Tortilla dubbelklappen.
Echt een tip, (oke ik geef toe dat ik guacamolesaus uit een pot je niet lust) maar verse is echt lekkerder. Dat je echt nog stukjes avocado proeft ipv een soort mayo.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zaterdag 9 juni 2007 om 16:21
zaterdag 9 juni 2007 om 20:23
Het was een enorm succes!!
Zelfgemaakte hamburgers
voor 1 hamburger:
100 á 150 gram rundergehakt
zout en peper
halve ui en 1 teentje knoflook heel fijn gesneden
halve eetlepel paneermeel
2 eetlepels gyroskruiden
Alle ingrediënten samenkneden en tot een schijf vormen. Even laten staan zodat alle kruiden goed kunnen mengen met het vlees.
Vervolgens goed gaar bakken.
Serveren op een harde bol. Bijvoorbeeld een tijgerbol of vloerbol. Ik had nu een kaas-ui-bol. Heerlijk!
Sla erop, wat rauwe ui in ringen, en een beetje yoghurt-mayo en ketchup.
Eet smakelijk!
Zelfgemaakte hamburgers
voor 1 hamburger:
100 á 150 gram rundergehakt
zout en peper
halve ui en 1 teentje knoflook heel fijn gesneden
halve eetlepel paneermeel
2 eetlepels gyroskruiden
Alle ingrediënten samenkneden en tot een schijf vormen. Even laten staan zodat alle kruiden goed kunnen mengen met het vlees.
Vervolgens goed gaar bakken.
Serveren op een harde bol. Bijvoorbeeld een tijgerbol of vloerbol. Ik had nu een kaas-ui-bol. Heerlijk!
Sla erop, wat rauwe ui in ringen, en een beetje yoghurt-mayo en ketchup.
Eet smakelijk!
maandag 11 juni 2007 om 20:31
Vanavond heb ik volgens vriend een nieuwe specialiteit gemaakt:
soort van sauzijzenbroodjes.
Nodig:
- gehakt
- peper, zout, mexicaanse kruiden, teentje knoflook
- gesnipperd uitje,
- gesneden tomaat
- Bladerdeeg plakjes
- 2 eieren
- 2 eetlepels tomatenketchup
Bladerdeegblaadjes laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 180 graden.
Gehakt mixen met uitje, knoflook, peper, zout en mexicaanse kruiden en bakken, dan nog een tomaatje erbij. Pan van vuur halen en tomatenketchup en ei toevoegen. Goed doorroeren.
Bladerdeegblaadjes per twee aan elkaar vastplakken. Gehakt prutje op het midden deponeren en de zijkanten van de bladerdeegvellen tot aan het gehaktprutje met 1cm brede reepjes insnijden. Dan om en om de zijkant bladerdeeg reepjes naar binnen vouwen zodat het gehakt omsloten wordt door het bladerdeeg. Insmeren met ei en 25 minuten bakken in de oven.
soort van sauzijzenbroodjes.
Nodig:
- gehakt
- peper, zout, mexicaanse kruiden, teentje knoflook
- gesnipperd uitje,
- gesneden tomaat
- Bladerdeeg plakjes
- 2 eieren
- 2 eetlepels tomatenketchup
Bladerdeegblaadjes laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 180 graden.
Gehakt mixen met uitje, knoflook, peper, zout en mexicaanse kruiden en bakken, dan nog een tomaatje erbij. Pan van vuur halen en tomatenketchup en ei toevoegen. Goed doorroeren.
Bladerdeegblaadjes per twee aan elkaar vastplakken. Gehakt prutje op het midden deponeren en de zijkanten van de bladerdeegvellen tot aan het gehaktprutje met 1cm brede reepjes insnijden. Dan om en om de zijkant bladerdeeg reepjes naar binnen vouwen zodat het gehakt omsloten wordt door het bladerdeeg. Insmeren met ei en 25 minuten bakken in de oven.
dinsdag 12 juni 2007 om 20:15
Ik wilde net mijn eigen topic uppen om wat vragen te stellen, maar opeens zag ik ( jah, oplettend he:P) dat er een centraal kooktopic is. Ik hoop dat ik hier de antwoorden kan vinden op mijn prangende kookvragen!
Een paar weken geleden hebben we in the Mansion gegeten, en daar kregen we verschillende gerechten die heerlijk pittig en krokant waren. Ze bleken bereid in chilisauce. Ik vraag mij af of ik dat ook thuis kan maken? Het waren stukjes kip en reepjes biefstuk. Maar je kan dat vlees toch niet zomaar bakken in chilisauce? Dat bakt toch hartstikke aan? Iemand tips?
En vorige week hebben we heerlijk gegeten in een ander restaurant, waar we bij de vis heerlijke simpele pasta kregen met wat kruidenboter erop. Ik dacht gisteren, dat kan niet moeilijk zijn. Pasta, beetje olijfolie, zout en peper en een dot kruidenboter. Nou. Bleek het toch moeilijker te zijn dan ik dacht. Smaakte bepaald niet net als in het restaurant. Iemand een lekker recept voor simpele pasta als bijgerecht?
Alvast bedankt!
Een paar weken geleden hebben we in the Mansion gegeten, en daar kregen we verschillende gerechten die heerlijk pittig en krokant waren. Ze bleken bereid in chilisauce. Ik vraag mij af of ik dat ook thuis kan maken? Het waren stukjes kip en reepjes biefstuk. Maar je kan dat vlees toch niet zomaar bakken in chilisauce? Dat bakt toch hartstikke aan? Iemand tips?
En vorige week hebben we heerlijk gegeten in een ander restaurant, waar we bij de vis heerlijke simpele pasta kregen met wat kruidenboter erop. Ik dacht gisteren, dat kan niet moeilijk zijn. Pasta, beetje olijfolie, zout en peper en een dot kruidenboter. Nou. Bleek het toch moeilijker te zijn dan ik dacht. Smaakte bepaald niet net als in het restaurant. Iemand een lekker recept voor simpele pasta als bijgerecht?
Alvast bedankt!
dinsdag 12 juni 2007 om 20:26
Evidenza, je kunt als je wilt gewoon je eigen topic uppen of een nieuwe openen, als je specifieke vragen hebt. Dit is wel een centraal kooktopic, maar niet het enige kooktopic.
Je kan chilisaus heel goed gebruiken om vlees in te bakken! Ken je die sweet chilisauce? Te krijgen bij bijna iedere supermarkt, vaak bij de afdeling waar ze ook turkse produkten hebben. Vlees in olie (en naar smaak peper en zout) bakken en dan afbakken in chilisauce. Errug lekker!
Een hele lekkere simpele pasta voor ernaast is het recept wat Meds hier ooit neerzette:
Pasta al dente koken. Afgieten. Ruim olijfolie in de pan, gehakte teentjes knof erbij, pasta in de pan en roerbakken. Als laatste flink wat gehakte
verse peterselie erbij kort omroeren en ruim grana pardano er overheen.
Zelf gooi ik bij de olie en knof nog vers gemalen peper. En inmiddels maak ik het zo regelmatig, dat ik er mijn eigen knofolie voor maak. 1 fles olijfolie, 3 knollen knof schoonmaken, de tenen even insnijden en in zijn geheel in de fles doen (eerst wat olie eruit, anders passen de tenen er niet in). Na een week, 2 weken heb je heerlijke knofolie.
Je kan chilisaus heel goed gebruiken om vlees in te bakken! Ken je die sweet chilisauce? Te krijgen bij bijna iedere supermarkt, vaak bij de afdeling waar ze ook turkse produkten hebben. Vlees in olie (en naar smaak peper en zout) bakken en dan afbakken in chilisauce. Errug lekker!
Een hele lekkere simpele pasta voor ernaast is het recept wat Meds hier ooit neerzette:
Pasta al dente koken. Afgieten. Ruim olijfolie in de pan, gehakte teentjes knof erbij, pasta in de pan en roerbakken. Als laatste flink wat gehakte
verse peterselie erbij kort omroeren en ruim grana pardano er overheen.
Zelf gooi ik bij de olie en knof nog vers gemalen peper. En inmiddels maak ik het zo regelmatig, dat ik er mijn eigen knofolie voor maak. 1 fles olijfolie, 3 knollen knof schoonmaken, de tenen even insnijden en in zijn geheel in de fles doen (eerst wat olie eruit, anders passen de tenen er niet in). Na een week, 2 weken heb je heerlijke knofolie.
oh that purrrrrrrrrfect feeling
dinsdag 12 juni 2007 om 20:55
Graag gedaan Evidenza. Trouwens, die olie moet je echt alleen gebruiken om te bakken, ander is hij veel te sterk. Wil je knof-olie voor bv salade, dan zet je de olie in een pan op het vuur en verwarmen. Dan de teentjes erbij en om heel laag pitje een uurtje laten staan. Niet te warm! De teentjes mogen er niet in borrelen, je moet proberen ze te koken in olie, niet frituren. Af laten koelen, in de fles et voila, knof-olie voor koud gebruik.....
Wat ook lekker is; (warm) knofolie maken van zonnenbloemolie, en daar mayonaise van maken.... mmmmmmm
Wat ook lekker is; (warm) knofolie maken van zonnenbloemolie, en daar mayonaise van maken.... mmmmmmm
oh that purrrrrrrrrfect feeling
woensdag 13 juni 2007 om 16:09
Hier nog tips gezocht voor een lekkere lunch. Ikzelf eet geen vlees en mijn oma eet ook mee en die is een beetje conservatief qua smaak. Ze is duidelijk van de aardappelen, groenten vlees generatie. Niet te pittig of buitenlands (olijfen enzo) dus. Ik zat al te denken aan de tonijnsalade van een ander topic hier, maar als er nog andere ideeen zijn?