Wat is jouw meest vreemde eet-tic?

20-09-2008 21:29 377 berichten
Kan van alles zijn.



Ik eet bijvoorbeeld ALTIJD na het stappen een appel. Waarom? Geen idee.

En ik lust alleen chocolade als het uit de koelkast komt:S



En jullie?
Alle reacties Link kopieren
de zwarte korstjes van de vleesmarinade die in de pan achterblijven na het bakken
Alle reacties Link kopieren
Ik doop altijd stukjes brood in de jampot. Op een of andere manier vind ik dat lekkerder dan de jam gewoon op mijn brood te smeren. De pot gaat zo alleen wel een stuk sneller leeg. Gelukkig heb ik maar eens in de zoveel tijd jam in huis.



Ik ben sowieso een fan van dopen, want ik vind het ook lekker om crackers in de yoghurt te dopen.



Oja en de (gesmolten) kaas die overblijft in het tosti apparaat eruit schrapen en van de vork af eten vind ik ook lekker, mits ze niet keihard zijn geworden.
Alle reacties Link kopieren
Wit brood met suiker.



Van een ander kaliber: ik kan er niet tegen om mensen te horen eten. Echt verschrikkelijk!
Alle reacties Link kopieren
hahaha ja van die mensen die heeeel langzaam eten omdat ze alleen maar aan het praten zijn! vreselijk irritant.....dan denk ik altijd proef je wel wat je eet? En dan een half uur met hun vork in de lucht zweven en elke keer als die vork dan eindelijk hun mond in dreigt te gaan dan halen ze hem weer weg om te praten...grrrrrr
Alle reacties Link kopieren
quote:Lievelust schreef op 20 september 2008 @ 21:48:

Ik drink altijd melk bij frites. Ik vind het heel normaal ,maar afgaande op reacties van anderen schijnt dat heel vreemd te zijn.



Ik ook!! een oude gewoonte, die ik ook van thuis meegekregen

Alle reacties Link kopieren
Ik heb er een heleboel...



- brood met boter en speculaas

- eerst het koekje van een liga weg eten en dan het middelste gedeelte, dat is namelijk het lekkerst.

- pasta kliekjes op brood

-chocoladepasta tussen twee theekoekjes

-hagelslag zo uit het pak eten

-rauwe champignons (en dan niet eentje tijdens het koken maar een heel bakje)



en o ja die melk bij de patat was bij ons thuis vroeger ook een gewoonte
anoniem_75685 wijzigde dit bericht op 26-10-2008 00:14
Reden: tiepvaut
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Brood met boter en speculaas kreeg ik al als kleuter, is niet zo'n vreemde tik
Alle reacties Link kopieren
Cheetos bij de macaroni!

Vet uit de pan waarin je vlees hebt gebakken.

En verder zou ik een hele dag alleen maar vlees kunnen eten.
Alle reacties Link kopieren
Rijstenwafel met roomboter pure hagelslag en grof zeezout hmmmmm.
Alle reacties Link kopieren
Oh ja, soms haal ik na het uitgaan een broodje Doner die ik laat afkoelenom vervolgens te deponeren in de koelkast.

En dat wordt je 's ochtends wakker en ligt er zo'n heerlijk broodje je op te wachten. Lekker met veel knoflooksaus!
Alle reacties Link kopieren
Vlees bakken of het nou biefstuk is of gehaktballen, er blijft daarna altijd van dat aanbaksel liggen dat schraap ik dan met een verse witte boterham waar een beetje mosterd of een verse boterham wit met roomboter door dat aanbakselprutje ook dat heb ik van huis uit mee gekregen maar owh...wat is dat lekker zeg
Alle reacties Link kopieren
Altijd bij wam eten appelmoes erbij! En bij restaurants neem ik het mee...
Alle reacties Link kopieren
Appelmoes kan ik werkelijk met alles eten. Daar is geen foute combo mee te bedenken.
Alle reacties Link kopieren
Nu ik erover nadenk, een kommetje brinta met melk 's ochtends is niet zo heel gek, misschien wel als je telkens weer een nieuw dun laagje op de melk schudt omdat het dan zo 'lekker vers en knapperig' smaakt? Wel lekker, dus ik doe het al zo'n ehm tien jaar wel (niet elke ochtend, maar met flinke regelmaat..)

En m&m's eten per kleur, doet iemand dat ook? En dan eerst de bruine en daarna een andere kleur enz. ;)

Piccalilly bij de boerenkool vind ik heel normaal, maar mijn ex vond dat maar raar, die at liever appelmoes erbij, overigens eet hij dit ook het liefst bij de pasta. Verder is het een schatje,hoor. Hihihi.

Chutney bij de spaghetti, incidenteel.

En als ik weer eens zin heb in kaasdomino's, wat we vroeger thuis hadden, dan eet ik dat ook zo als vroeger op: eerst voorzichtig het wafeltje eraf happen en opeten en dan lekker die kaaslaag weglikken. En dan op die manier het hele blokje opeten.

Lollig toch? Verder ben ik reuze normaal. ;)
Alle reacties Link kopieren
hihih leuk topic!



ik ben ook gek op brinta, maar dan gewoon koud... dus ik giet gewoon de koude melk op de brinta... is volgens mijn man heel raar.



en ook eet ik ( helaas bijna nooit!!) graag een verse witte boterham met boterhammenworst en daarop een vette klodder mayonaise( t liefst uit zo`n tube!)

oh en een krentenbol met kaas is idd heeeerlijk!!
Sometimes I question my sanity, but the unicorn and gummy bears tell me I’m fine!
Alle reacties Link kopieren
ik eet M&M"s ook per kleur!! De gele vind ik het allerlekkerst ( hoezo ingebeeld, alsof ze echt anders smaken.. haha..) en de bruine laat ik altijd liggen..
Dance like nobody\'s watching, work like you don\'t need the money and love like you\'ve never been hurt.
Alle reacties Link kopieren
Na ijs wil ik altijd water drinken.

Bij koffie moet iets zoets, liefst van chocola.

En daarna wil ik ook water.

Als ik een gebakken ei op brood eet, wil ik daarna een boterham met iets zoets.

Terwijl ik normaal gezien geen zoetekauw ben.
Alles is mooi wanneer het echt is - Sara Kroos
Alle reacties Link kopieren
quote:girlxxx schreef op 26 oktober 2008 @ 17:50:

Brood met boter en speculaas kreeg ik al als kleuter, is niet zo'n vreemde tik Speculaas zó, daar vind ik niets aan, maar op brood wel.
Alles is mooi wanneer het echt is - Sara Kroos
Alle reacties Link kopieren
Patat met maggi is lekker!

En altijd bij tosti wil ik ook (ijskoude) melk.

Van die rol-croissantjes van Danerol, en dan van het deeg eten terwijl je ze aan het maken bent (maar dat doen vast wel meer mensen).

' S ochtends koude pizza vind ook lekkerrrrr, nog lekkerder dan de warme variant.
Alle reacties Link kopieren
Koude pizza is idd favoriet: Ik bestel mijn pizza altijd om 4 uur, wordt hij meestal om 5 uur gebracht en laat ik hem koud worden tot 5 uur om vervolgens lekker op te eten ;)



O ja ; Wat ik ook 1 x in de maand doe (want gezond lijkt het me niet. Maar ik zou het zo elke dag kunnen doen) Muffins bakken. Maar dan niet in de oven stoppen ; Dus eigenlijk gewoon ff muffinbeslag maken en dit de hele dag oplepelen. Krjg er geen genoeg van . en nog simpeler dan koken; gewoon water bij het pak gooie en klaar is kees. .MMMMMM
Alle reacties Link kopieren
quote:CherryBlossomGirl schreef op 26 oktober 2008 @ 00:06:

- eerst het koekje van een liga weg eten en dan het middelste gedeelte, dat is namelijk het lekkerst.



-hagelslag zo uit het pak eten

-rauwe champignons (en dan niet eentje tijdens het koken maar een heel bakje)







Deze zijn herkenbaar, hoewel ik niet een heel bakje champignons wegwerk, want gebakken vind ik ze wel lekkerder. Maar koekjes en andere dingen op een bepaalde manier eten doe ik wel.

Dus bijvoorbeeld inderdaad om het lekkerste deel van een koekje heen eten en dat dan als laatste eten. Bij een muffin vind ik de kop lekkerder dus ga ik eerst de onderste helft wegwerken. Bij heel veel koekjes en boterhammen eet ik eerst de randjes en dan pas het midden. Bij een spiegeleid eten eet ik eerst het wit en dan als laatste de dooier. Bij bananene eet ik het liefst ook naar het midden toe (steeds van beide kanten iets afhappen).



Hagelslag uit het pak zeker als er geen andere chocolade meer in huis is!
Alle reacties Link kopieren
Een plakje bladerdeeg laten ontdooien en het dan reepje voor reepje opeten;

paprikachips dopen in de cola;

Ketchup. Door de rijst, de pasta, bij patat, een gebakken ei (ook van wit naar geel Aikidoka!), knakworstjes, tosti's, gewoon op stokbrood...;

Zorbaman eet ribbelchips met cocktailsaus.

Wat een fijn topic dit, ik voel me begrepen en normaal.
Alle reacties Link kopieren
ha ha vivavalentino en snaggel, dat doe ik ook!!!! grappig!!!!!

ook zwarte beetje aangekoekte opgewarme hutspot, heeeeeeeeerlijk (zoiezo opgewarmd dag later lekkerder).

Snaggel ha ha ik doop ook altijd brood in jam pot (of pasta), maar wel super snel leeg zo iid, en doop brood (vooral lekker met geroosterd brood!!) in de vla of pudding.



verder dol op zelf gemaakte custard en dan vooral het bovenste velletje. (ha ha hoe dikker hoe beter!)



rest(jes) avondeten koud, zo net voor slapen gaan.
Alle reacties Link kopieren
Hé Biol, wat lollig dat je je brinta ook koud eet! Ik ook, ik had er alleen niet aan gedacht om het er neer te zetten. Ik vergeet dat andere mensen het voornamelijk warm eten..

En de bruine m&m's worden het eerst weggegeten omdat het de lelijkste kleur is agossie wat zieluuug...



En jahoor, ik weet er nog één, geen muffinbeslag, maar cakebeslag. Een kleine portie, zegmaar als ZEER calorierijk toetje... voor als ik me echt even wil verstoppen, bij voorkeur genuttigd bij een echte chickserie van net5.

Tsja... ;)
Alle reacties Link kopieren
quote:Shopalicious schreef op 27 oktober 2008 @ 11:36:

ik eet M&M"s ook per kleur!! De gele vind ik het allerlekkerst ( hoezo ingebeeld, alsof ze echt anders smaken.. haha..) en de bruine laat ik altijd liggen..ooowja de m&m's inderdaad. Maar die eet ik altijd zo dat er steeds van iedere kleur evenveel overblijven.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven