
Good Luck!




vrijdag 27 februari 2009 om 16:12
vrijdag 27 februari 2009 om 18:56
Star, Laurens staat op 5 scholen ingeschreven! Op 2 heeft hij sowieso plek (1 jena maar die vind ik te ver, en die montessori) op die andere montessori waar ze 2 leerjaren in 1 klas hebben staat hij nummer 7 op de wachtlijst, maar ze ging iedereen bellen of ze nog wilden dus mss schuift dat op. En op de vrije school had ie geen plek en op de school om de hoek, boehoeoeoeoe, had ie bij lange na geen plek. Daar moet ik nu inschrijven voor een 3e die nog niet in de maak is zeg maar. Zulke wachtlijsten
vrijdag 27 februari 2009 om 18:57
quote:Kokos2 schreef op 27 februari 2009 @ 16:12:
Dat wil ik wel zien Star (van die korte broek)
By the way, ik was gisteren verrast door manlief. We gingen naar bed, sloeg ik mijn dekbed open, lag daar een heel mooi pakje met een rood lint. Er stond in kleine letters Triumph op en dat komt me bekend voor . Heel mooi lingeriesetje gekregen . Fotootje wanneer je het aanhebt!!!!
Dat wil ik wel zien Star (van die korte broek)
By the way, ik was gisteren verrast door manlief. We gingen naar bed, sloeg ik mijn dekbed open, lag daar een heel mooi pakje met een rood lint. Er stond in kleine letters Triumph op en dat komt me bekend voor . Heel mooi lingeriesetje gekregen . Fotootje wanneer je het aanhebt!!!!

vrijdag 27 februari 2009 om 19:14
quote:Kokos2 schreef op 27 februari 2009 @ 16:12:
Dat wil ik wel zien Star (van die korte broek)
By the way, ik was gisteren verrast door manlief. We gingen naar bed, sloeg ik mijn dekbed open, lag daar een heel mooi pakje met een rood lint. Er stond in kleine letters Triumph op en dat komt me bekend voor . Heel mooi lingeriesetje gekregen . Oeoeoeoeoeoe Kokos is getting jiggy with it
Dat wil ik wel zien Star (van die korte broek)
By the way, ik was gisteren verrast door manlief. We gingen naar bed, sloeg ik mijn dekbed open, lag daar een heel mooi pakje met een rood lint. Er stond in kleine letters Triumph op en dat komt me bekend voor . Heel mooi lingeriesetje gekregen . Oeoeoeoeoeoe Kokos is getting jiggy with it

vrijdag 27 februari 2009 om 19:33
Star, fijn dat ze is aangenomen! Opluchting! Hoe doe je die broodsticks?
Kokos, ik ben benieuwd naar de foto´s! Wordt prachtig denk ik!
Compu, fijn dat ze zich (traag maar) goed ontwikkelt. Had je dat ook verwacht? Wat zij de begeleiding vanmiddag?
Mamax, akelig van opa. Al nieuws?
Ik hoef me nog niet druk te maken om scholen gelukkig. Zoon gaat tot zes naar Kindergarten (Kita), dus heb nog even. De Kita is een kruising tussen creche en kleuterschool, vandaar.
Kokos, ik ben benieuwd naar de foto´s! Wordt prachtig denk ik!
Compu, fijn dat ze zich (traag maar) goed ontwikkelt. Had je dat ook verwacht? Wat zij de begeleiding vanmiddag?
Mamax, akelig van opa. Al nieuws?
Ik hoef me nog niet druk te maken om scholen gelukkig. Zoon gaat tot zes naar Kindergarten (Kita), dus heb nog even. De Kita is een kruising tussen creche en kleuterschool, vandaar.

vrijdag 27 februari 2009 om 19:36

vrijdag 27 februari 2009 om 19:37
Sesame Bread Sticks
* 536 gram tarwebloem
* 300 gram water
* 32 gram olijfolie
* 17 gram malt syrup (gerstemoutstroop)
* 9 gram zout
* 1/2 theelepel droge gist
* sesamzaadjes
Maak met genoemde ingredienten, behalve de sesamzaadjes, een soepel deeg. Laat 1 uur in een ingevette kom rijzen.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Verdeel het gerezen deeg in stukjes van 38 gram voor dikke stengels en in stukjes van 19 gram voor dunne stengels. Van ieder stukje deeg een balletje maken en afgedekt 10 minuten laten rusten.
Rol ieder balletje uit tot een stengel van ongeveer 30 cm. Natmaken met wat water en door sesamzaad rollen. Op bakplaat leggen. Ze kunnen nu direct de oven in, 2e rijs is niet nodig.
Dunne stengels in ongeveer 20 minuten gaar en bruin bakken, dikke stengels in ongeveer 30 minuten. Ze moeten door en door knapperig zijn.
De bread sticks kunnen 5 dagen in een luchtdichte trommel bewaard worden.
* 536 gram tarwebloem
* 300 gram water
* 32 gram olijfolie
* 17 gram malt syrup (gerstemoutstroop)
* 9 gram zout
* 1/2 theelepel droge gist
* sesamzaadjes
Maak met genoemde ingredienten, behalve de sesamzaadjes, een soepel deeg. Laat 1 uur in een ingevette kom rijzen.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Verdeel het gerezen deeg in stukjes van 38 gram voor dikke stengels en in stukjes van 19 gram voor dunne stengels. Van ieder stukje deeg een balletje maken en afgedekt 10 minuten laten rusten.
Rol ieder balletje uit tot een stengel van ongeveer 30 cm. Natmaken met wat water en door sesamzaad rollen. Op bakplaat leggen. Ze kunnen nu direct de oven in, 2e rijs is niet nodig.
Dunne stengels in ongeveer 20 minuten gaar en bruin bakken, dikke stengels in ongeveer 30 minuten. Ze moeten door en door knapperig zijn.
De bread sticks kunnen 5 dagen in een luchtdichte trommel bewaard worden.



vrijdag 27 februari 2009 om 19:51