Zou jij dat eten?

04-12-2009 18:20 203 berichten
Alle reacties Link kopieren
Was net bij de exotische super. Dat is voor mij net een snoepwinkel, ze hebben altijd wel weer iets waarvan ik denk 'wat moet je ermee?'

Dit keer stond ik me, terwijl er vers lamsgehakt voor me werd gedraaid en de koteletjes van elkaar gezaagd werden, te vergapen aan de vitrine.

Naast gehakt, kip, lamsbout en kalfsschenkels, lagen daar;

niertjes

kalfspoten (met de hoef er nog aan)

lever

ballen

pens

schapenkoppen

hart



Niertjes, lever en schapenballen heb ik weleens gegeten. Pens, hart, kop en kalfspoot niet.



Beetje gaan google-en en kwam een recept tegen voor tripe a la mode. En voor haggis, ook zoiets.



Nooit gegeten. Ik zou het wel proberen, bij gelegenheid. Jij?
Je hoeft me geen gelijk te geven, ik heb het al. Vraag maar aan dangeensuus.
Alle reacties Link kopieren
ik word er altijd een beetje ongemakkelijk van als iemand mensen die zo goed als niets lusten begint uit te maken.



Ik ben ook zo iemand die niets lust. En geloof me, wat zou ik graag hebben dat dit anders was... het is echt een handicap waar je mee zit opgezadeld...



Het is ook geen aanstellerij. Bij zoveel zaken begin ik gewoon spontaan te kokhalzen...
Alle reacties Link kopieren
quote:heejhallo schreef op 05 december 2009 @ 11:27:



ChocolatePitbull, kan me voorstellen dat je al behoorlijk wat keer je wenkbrauwen hebt opgetrokken daar!



Ja, m'n wenkbrauwen heb ik vaak opgetrokken, maar nu ik erover nadenk, heeft m'n maag zich verbazingwekkend weinig omgedraaid... Hhm... Interessant!



Hier (Shanghai) is verder net het Hairy Crab seizoen voorbij. Rivierkrabben met haar aan hun pootjes zijn hier in september en oktober (en beetje november) echt de bom! En lekker... Je hebt mannetjes en vrouwtjes en na een aantal keer oefenen, weet je precies hoe je zo'n ding het snelste open hebt, en op hebt! Lekker, met rijstazijn en gember...
Nee, ik zou dat niet eten. Hou al niet zo van penetrante smaken (zoals lamsvlees) dus organen (zoals lever) vind ik helemaal niet weg te krijgen.



Overigens probeer ik wel af en toe bizarre dingen zoals gefrituurde insecten. Dat vind ik dan weer wel smaken.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven