
Superlekker maar niet meer te koop

donderdag 13 maart 2008 om 09:14
zaterdag 9 januari 2010 om 16:12

zaterdag 9 januari 2010 om 19:17
Chocopasta Beregoed!! Pas maar op, soms lijken dingen van vroeger heel lekker, maar als je ze dan opnieuw te pakken krijgt: YAK! Zoals Koetjesrepen en Shoba! Shoba, een pakje blue band dat ze bruin hebben gemaakt met kleurstof zo lijkt het wel.... ik kon er vroeger geen genoeg van krijgen, laatst hadden ze het bij de Jumbo, en smerig dat ik het vond!
Bolognese chips van AH huismerk vind ik qua smaak wel op de Croky van vroeger lijken, maar precies zoals Splinter02 zegt, hij is nu harder en dikker.
@Hangsmat: ik ben jaloers dat jij vroeger op de koekjesafdeling van de hema werkte.... wanneer is dat ongeveer weggegaan? eeuwig zonde.
Bolognese chips van AH huismerk vind ik qua smaak wel op de Croky van vroeger lijken, maar precies zoals Splinter02 zegt, hij is nu harder en dikker.
@Hangsmat: ik ben jaloers dat jij vroeger op de koekjesafdeling van de hema werkte.... wanneer is dat ongeveer weggegaan? eeuwig zonde.
zondag 10 januari 2010 om 20:21
oeh, die kaasijsjes was ik totaal vergeten maar nu krijg ik er spontaan weer trek in !
Ik denk meteen aan de chocoladedromen, een toetje met witte en melkchocolademousse, met caramelsaus. Echt té zoet maar ik was er weg van en mocht er van mezelf een per week. Is niet echt lang geleden maar toch.
punica was ook zalig!
Ik denk meteen aan de chocoladedromen, een toetje met witte en melkchocolademousse, met caramelsaus. Echt té zoet maar ik was er weg van en mocht er van mezelf een per week. Is niet echt lang geleden maar toch.
punica was ook zalig!
zondag 10 januari 2010 om 20:25
quote:Teigera schreef op 06 januari 2010 @ 17:38:
[...]
Nee, is niet vaag, ik weet precies wat je bedoelt! Waren erg lekkere niet-zoete ijsjes inderdaad.Dat waren de Boomy ijsjes. Lekkere dingen inderdaad, jammer dat ze er niet meer zijn. Heb gelukkig nog een groot genoege voorraad van een amerikaans drankje dat précies smaakt naar de aardbei van dit ijsje. Mjam.
[...]
Nee, is niet vaag, ik weet precies wat je bedoelt! Waren erg lekkere niet-zoete ijsjes inderdaad.Dat waren de Boomy ijsjes. Lekkere dingen inderdaad, jammer dat ze er niet meer zijn. Heb gelukkig nog een groot genoege voorraad van een amerikaans drankje dat précies smaakt naar de aardbei van dit ijsje. Mjam.
vandaag ga ik van alles kunnen
zondag 10 januari 2010 om 20:48
quote:snaai schreef op 10 januari 2010 @ 20:21:
Ik denk meteen aan de chocoladedromen, een toetje met witte en melkchocolademousse, met caramelsaus. Echt té zoet maar ik was er weg van en mocht er van mezelf een per week. Is niet echt lang geleden maar toch.Die zijn gewoon te koop bij de supermarkt!
Ik denk meteen aan de chocoladedromen, een toetje met witte en melkchocolademousse, met caramelsaus. Echt té zoet maar ik was er weg van en mocht er van mezelf een per week. Is niet echt lang geleden maar toch.Die zijn gewoon te koop bij de supermarkt!

maandag 11 januari 2010 om 18:44
quote:Minie86 schreef op 09 januari 2010 @ 19:19:
Punica! Maar dan de echte, in een glazen fles. Niet die rare neppe zooi die ze sinds een paar jaar weer zijn gaan verkopen. :(In Duitsland kom ik in de supermarkt nog gewoon de originele Punica tegen net zoals vele andere variëteiten van Dittmeyers Valensina.
Punica! Maar dan de echte, in een glazen fles. Niet die rare neppe zooi die ze sinds een paar jaar weer zijn gaan verkopen. :(In Duitsland kom ik in de supermarkt nog gewoon de originele Punica tegen net zoals vele andere variëteiten van Dittmeyers Valensina.

maandag 11 januari 2010 om 18:52
quote:Splinter02 schreef op 09 januari 2010 @ 13:38:
* kwijl *
Geen Jumbo in de buurt hier, helaas. Maar toch zal ik eraan komen, al moet ik er een uur voor rijden!
(oei, wat een fout topic...)Pastachoca Beregoed hebben ze ook gewoon bij AH hoor. Bij ons zelfs in een witte variant. Ik at het vroeger nooit, dus ik kan niet vergelijken, maar volgens mij is in dit topic een keer gezegd dat het lang niet zo lekker is als vroeger. Ik vind de melkvariant nu in ieder geval héérlijk! 't Is ook zo makkelijk te smeren, zodat je niet je hele boterham naar de Filistijnen helpt.
* kwijl *
Geen Jumbo in de buurt hier, helaas. Maar toch zal ik eraan komen, al moet ik er een uur voor rijden!
(oei, wat een fout topic...)Pastachoca Beregoed hebben ze ook gewoon bij AH hoor. Bij ons zelfs in een witte variant. Ik at het vroeger nooit, dus ik kan niet vergelijken, maar volgens mij is in dit topic een keer gezegd dat het lang niet zo lekker is als vroeger. Ik vind de melkvariant nu in ieder geval héérlijk! 't Is ook zo makkelijk te smeren, zodat je niet je hele boterham naar de Filistijnen helpt.

maandag 11 januari 2010 om 18:55
Hier in Nederland ook nauwlijks meer verkrijgbaar, en kom je het al tegen, dan betaal je de hoofdprijs: Ovomaltine. Gelukkig woon ik dicht bij Duitsland en daar is het nog te koop voor een redelijke prijs, ook al is het in Frankrijk (en waarschijnlijk thuisland Zwitserland) nog goedkoper.
Voor wie Ovomaltine nog niet kent:
http://images.google.nl/i ... &resnum=4&ved=0CCsQsAQwAw
http://www.ovomaltine.com/homepage/-/country/6/lang/4/
Voor wie Ovomaltine nog niet kent:
http://images.google.nl/i ... &resnum=4&ved=0CCsQsAQwAw
http://www.ovomaltine.com/homepage/-/country/6/lang/4/

dinsdag 12 januari 2010 om 14:20
dinsdag 12 januari 2010 om 18:41
Ovomaltine is vies, daar missen we niks aan
Is een soort nep-cacao van mout.
Net als Rivella, dat mogen ze ook in Zwitserland laten.
Conimex moet nog maar eens nadenken over die Kebab Bombay want die was inderdaad erg lekker. Vooral de eerste versie (vóór de komkommermix), daar zat een sladressing bij die een beetje zoet/pittig was, echt heerlijk. Ik kocht het speciaal voor die dressing. Voor de gehaktmix is wel een vervanger, ik heb een zakje Garam Masala van TRS, dat smaakt vrijwel hetzelfde (zit oa koriander, komijn, piment, nootmuskaat en kardomon in).
Verder mis ik:
de blue cheese dressing van McDonalds (nog nooit een lekkerdere gevonden)
de kruiden-smaak kauwgom in een rood pakje van Xylifresh (was er maar heel even, niemand kocht het)
de originele China-Blossom thee van Pickwick (ze hebben er nu citroen in gedaan, bleeh. hoe verzin je het ook, in jasmijnthee)
Mascarpone ijs van Hertog met pistachenootjes en kersen. Kersensmaak ligt sowieso moeilijk in Nederland. Er is nu wintervla, chocalade met kersen. Heerlijk en overal afgeprijsd want niemand koopt het.
De light frikandellen van Mora. Denk niet dat ze light waren maar de buitenkant was zo lekker knapperig.
De diepvries stoommaaltijd van Iglo, met kaassaus, ham en broccoli kan ik helaas ook nergens meer vinden (of was het carbonarasaus?)
En ik wil ook de originele basterdsuiker terug!

Net als Rivella, dat mogen ze ook in Zwitserland laten.
Conimex moet nog maar eens nadenken over die Kebab Bombay want die was inderdaad erg lekker. Vooral de eerste versie (vóór de komkommermix), daar zat een sladressing bij die een beetje zoet/pittig was, echt heerlijk. Ik kocht het speciaal voor die dressing. Voor de gehaktmix is wel een vervanger, ik heb een zakje Garam Masala van TRS, dat smaakt vrijwel hetzelfde (zit oa koriander, komijn, piment, nootmuskaat en kardomon in).
Verder mis ik:
de blue cheese dressing van McDonalds (nog nooit een lekkerdere gevonden)
de kruiden-smaak kauwgom in een rood pakje van Xylifresh (was er maar heel even, niemand kocht het)
de originele China-Blossom thee van Pickwick (ze hebben er nu citroen in gedaan, bleeh. hoe verzin je het ook, in jasmijnthee)
Mascarpone ijs van Hertog met pistachenootjes en kersen. Kersensmaak ligt sowieso moeilijk in Nederland. Er is nu wintervla, chocalade met kersen. Heerlijk en overal afgeprijsd want niemand koopt het.
De light frikandellen van Mora. Denk niet dat ze light waren maar de buitenkant was zo lekker knapperig.
De diepvries stoommaaltijd van Iglo, met kaassaus, ham en broccoli kan ik helaas ook nergens meer vinden (of was het carbonarasaus?)
En ik wil ook de originele basterdsuiker terug!
.

dinsdag 12 januari 2010 om 22:01
quote:impala schreef op 12 januari 2010 @ 18:41:
Ovomaltine is vies, daar missen we niks aan
Is een soort nep-cacao van mout.
Net als Rivella, dat mogen ze ook in Zwitserland laten.
Conimex moet nog maar eens nadenken over die Kebab Bombay want die was inderdaad erg lekker. Vooral de eerste versie (vóór de komkommermix), daar zat een sladressing bij die een beetje zoet/pittig was, echt heerlijk. Ik kocht het speciaal voor die dressing. Voor de gehaktmix is wel een vervanger, ik heb een zakje Garam Masala van TRS, dat smaakt vrijwel hetzelfde (zit oa koriander, komijn, piment, nootmuskaat en kardomon in).
[afbeelding]
Verder mis ik:
de blue cheese dressing van McDonalds (nog nooit een lekkerdere gevonden)
de kruiden-smaak kauwgom in een rood pakje van Xylifresh (was er maar heel even, niemand kocht het)
de originele China-Blossom thee van Pickwick (ze hebben er nu citroen in gedaan, bleeh. hoe verzin je het ook, in jasmijnthee)
Mascarpone ijs van Hertog met pistachenootjes en kersen. Kersensmaak ligt sowieso moeilijk in Nederland. Er is nu wintervla, chocalade met kersen. Heerlijk en overal afgeprijsd want niemand koopt het.
De light frikandellen van Mora. Denk niet dat ze light waren maar de buitenkant was zo lekker knapperig.
De diepvries stoommaaltijd van Iglo, met kaassaus, ham en broccoli kan ik helaas ook nergens meer vinden (of was het carbonarasaus?)
En ik wil ook de originele basterdsuiker terug!
Je bent een kersenfreak.... ik ook. Ik hou ook van alles waar amarenen-kersen in zitten. Mmmmmmm.
wat is er het verschil tussen de originele basterdsuiker en die ze nu verkopen? Ik heb daar nooit iets van gemerkt
Ovomaltine is vies, daar missen we niks aan

Net als Rivella, dat mogen ze ook in Zwitserland laten.
Conimex moet nog maar eens nadenken over die Kebab Bombay want die was inderdaad erg lekker. Vooral de eerste versie (vóór de komkommermix), daar zat een sladressing bij die een beetje zoet/pittig was, echt heerlijk. Ik kocht het speciaal voor die dressing. Voor de gehaktmix is wel een vervanger, ik heb een zakje Garam Masala van TRS, dat smaakt vrijwel hetzelfde (zit oa koriander, komijn, piment, nootmuskaat en kardomon in).
[afbeelding]
Verder mis ik:
de blue cheese dressing van McDonalds (nog nooit een lekkerdere gevonden)
de kruiden-smaak kauwgom in een rood pakje van Xylifresh (was er maar heel even, niemand kocht het)
de originele China-Blossom thee van Pickwick (ze hebben er nu citroen in gedaan, bleeh. hoe verzin je het ook, in jasmijnthee)
Mascarpone ijs van Hertog met pistachenootjes en kersen. Kersensmaak ligt sowieso moeilijk in Nederland. Er is nu wintervla, chocalade met kersen. Heerlijk en overal afgeprijsd want niemand koopt het.
De light frikandellen van Mora. Denk niet dat ze light waren maar de buitenkant was zo lekker knapperig.
De diepvries stoommaaltijd van Iglo, met kaassaus, ham en broccoli kan ik helaas ook nergens meer vinden (of was het carbonarasaus?)
En ik wil ook de originele basterdsuiker terug!
Je bent een kersenfreak.... ik ook. Ik hou ook van alles waar amarenen-kersen in zitten. Mmmmmmm.
wat is er het verschil tussen de originele basterdsuiker en die ze nu verkopen? Ik heb daar nooit iets van gemerkt
dinsdag 12 januari 2010 om 22:25
woensdag 13 januari 2010 om 12:50
quote:Bergje65 schreef op 12 januari 2010 @ 22:01:
[...]
wat is er het verschil tussen de originele basterdsuiker en die ze nu verkopen? Ik heb daar nooit iets van gemerkt
De basterdsuiker is zachter geworden, van structuur en van smaak. Het was mij opgevallen en iemand anders hier ook. Ik heb het dan over de bruine, de witte weet ik niet.
En ja, ik ben gek op kersensmaak. Vorig jaar was er winterkwark met kersen ook jammie. En steeds in de aanbieding
[...]
wat is er het verschil tussen de originele basterdsuiker en die ze nu verkopen? Ik heb daar nooit iets van gemerkt
De basterdsuiker is zachter geworden, van structuur en van smaak. Het was mij opgevallen en iemand anders hier ook. Ik heb het dan over de bruine, de witte weet ik niet.
En ja, ik ben gek op kersensmaak. Vorig jaar was er winterkwark met kersen ook jammie. En steeds in de aanbieding

.
vrijdag 15 januari 2010 om 14:30
quote:Riz schreef op 13 maart 2008 @ 09:42:
[...]
Tjolk, was een soort melkdrankje in aardbei, banaan en chocosmaak....maar eigenlijk waren de beestjes op de pakken het leukst,een konijn, een aap en nog iets....heb nog steeds zo'n heel groot roze knuffelkonijn bij mn ouders liggen van zo'n spaaractie.
Een beer (in oranje en bruin) Wij kregen die pakjes Tjolk altijd bij mijn oma, heerlijk was dat!
Wat ik mis zijn repen CRUNCH chocolade, in Frankrijk zo te krijgen maar hier zie ik ze niet meer
[...]
Tjolk, was een soort melkdrankje in aardbei, banaan en chocosmaak....maar eigenlijk waren de beestjes op de pakken het leukst,een konijn, een aap en nog iets....heb nog steeds zo'n heel groot roze knuffelkonijn bij mn ouders liggen van zo'n spaaractie.
Een beer (in oranje en bruin) Wij kregen die pakjes Tjolk altijd bij mijn oma, heerlijk was dat!
Wat ik mis zijn repen CRUNCH chocolade, in Frankrijk zo te krijgen maar hier zie ik ze niet meer
"Mensen zullen vergeten wat je zei. Mensen zullen vergeten wat je deed. Maar mensen zullen nooit vergeten hoe je hen liet voelen." ( Maya Angelou )