Wat is jouw meest vreemde eet-tic?

20-09-2008 21:29 377 berichten
Kan van alles zijn.



Ik eet bijvoorbeeld ALTIJD na het stappen een appel. Waarom? Geen idee.

En ik lust alleen chocolade als het uit de koelkast komt:S



En jullie?
Alle reacties Link kopieren
'Lepelen' doe ik ook vaak, bij voorkeur uit de pot met chocopasta!

Verder eet ik mijn gehaktbal altijd met appelmoes. Ik eet eerst de helft van de bal gecombineerd met aardappels en groente. Vervolgens eet ik de andere helft gedoopt in de appelmoes. Dat vind ik zo onwijs lekker!

Franse frietjes eet ik met die zoetzure saus die eigenlijk bij de kipnuggets hoort. Met frietsaus vind ik ze niet lekker.

Pindakaas vind ik met veel dingen matchen: hagelslag, banaan, maar ook met honing. Heerlijk op een verse boterham.

Ook lekker: een beschuitje op een bord leggen, vervolgens yoghurt eroverheen gieten en afmaken met donkerbruine basterdsuiker. Of bij de borrel plakjes salami of stegemanworst gecombineerd met augurk/partysticks.

M&M's eet ik ook "dwangmatig": de bruine en de kapotte eet ik liever helemaal niet. Verder moet ik minstens twee verschillende kleuren in mijn mond stoppen en dan een even aantal, dus bijv. 2 groene, 2 gele en 2 rode. Anders smaakt het minder lekker.
Zoek mij niet, ik wil niet gevonden worden.
Alle reacties Link kopieren
quote:Twister2010 schreef op 27 maart 2010 @ 14:59:

Of bij de borrel plakjes salami of stegemanworst gecombineerd met augurk/partysticks.

Da's niet echt heul bijzonder hoor, is het meest belegen borrelhapje dat ik ken, in zwang sinds minstens de jaren 50 van de vorig eeuw.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben verslaafd aan avocado's en ik heb last van arachibutyrofobia.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb soms vreselijke trek in rode bietjes...bij voorkeur koud uit de hak pot uit de koelkast (niet zwanger maar wel lekker zo paar keer per jaar).



Na het stappen, wat niet zovaak meer voorkomt maar toch, thuis thee zetten en 2 sesamcrackers met boter en kaas eten.



Advocado prakken en op een wit pistoletje doen met peper en zout en citroensap.



Over verse schijven ananas strooi ik standaard wat zout (tic overgenomen van sprokkelman die dit ook standaard doet bij granny smith appels)



als alternatief voor chips eet ik soms in een "strenge bui" cornflakes of special k droog als chips....voel ik me altijd minder schuldig.



Vroeger goot ik ook altijd maggi over friet en door de mayonaise...baggerzout natuurlijk maar ik vond het lekker.

Een eierkoek met oude kaas....hmmmmm



volgens mij had ik die laatste wel eens eerder gepost...
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
quote:Liondevil76 schreef op 27 maart 2010 @ 14:15:

En m'n pa eet met enige chocoladevla met yoghurt, dat vind ik dan weer heel erg smerig hoewel ik beiden afzonderlijk wél weer lekker vindt. Ken je de chocolade van Ritter Sport? Die heb je ook in de variant melkchocolade met yoghurt. Je vader is vast blij als ie dat hoort.
Alle reacties Link kopieren
quote:sassafras schreef op 27 maart 2010 @ 19:54:

[...]





Da's niet echt heul bijzonder hoor, is het meest belegen borrelhapje dat ik ken, in zwang sinds minstens de jaren 50 van de vorig eeuw.Vond ik eerst ook heel normaal, totdat ik heel raar aangekeken werd toen ik dat at...
Zoek mij niet, ik wil niet gevonden worden.
Alle reacties Link kopieren
sprokkelientje, net als jij 'snoep' ik ook van de ontbijtgranen. Is voor m'n gevoel minder schadelijk. Wat ik wel eens heb gedaan is die schelpjes door de nutella 'scheppen'en dan opsmikkelen, heel fout natuurlijk, volgens mij kun je dan net zo goed chips pakken
Alle reacties Link kopieren
eierkoek met oude kaas kllinkt trouwens wel lekker, ga ik eens proberen...
Alle reacties Link kopieren
haha Jerry, dan neem ik jou idee over m.b.t. de cornflakes door de nutella.

Dan zijn naturel chips idd beter ja.



En een eierkoek met oude kaas is echt goddelijk. Vooral een beetje droge eierkoek, niet zo'n zompige amoniakbal met old amsterdam hmmmmm
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
Niet zozeer raar maar wel errug lekker, zag het hierboven al staan maar uit een zak cruesli lekkere groten brokken zoeken en opeten. De meesten vinden dat veel te droog maar ik vind het heerlijk!

Verder heb ik niet echt rare eet-tics. Ik lees hier toch een paar rare combi's
Alle reacties Link kopieren
Ik kan er niet tegen als ik mensen iets 'verkeerd om' zie eten (god, wat klinkt dat debiel..). Iets met de onderkant boven, bij een snickers of een koekje ofzo. Zou ik zelf dus ook NOOIT doen. Géén idee waarom, maar het is zo.
Alle reacties Link kopieren
quote:Zoomix schreef op 28 maart 2010 @ 20:19:

Ik kan er niet tegen als ik mensen iets 'verkeerd om' zie eten (god, wat klinkt dat debiel..). Iets met de onderkant boven, bij een snickers of een koekje ofzo. Zou ik zelf dus ook NOOIT doen. Géén idee waarom, maar het is zo.



Herkenbaar, ik doe dat ook niet...net of het dan anders en minder lekker smaakt of zo.



Nog andere tics:

Bij het eten van een tompouce: eerst de bovenlaag eraf halen, vervolgens met een lepeltje de streep of dot slagroom eraf snoepen. Dan de fondantlaag opeten.

Vervolgens de onderkant met de gele room afhappen.



Een milkshake van de Mac. Deksel eraf halen en de milkshake vervolgens oplepelen met het bijbehorende rietje...echt debiel.



Vroeger had ik een vriendin die gruwde van patat met de saus op het bord gekwakt of erger nog ...gedeeltelijk over de friet zelf heen.

Die wilde alleen droge friet op haar bord en dan twee kleine glazen kommetjes bij haar bord met de ketchup en mayo apart waar ze ze dan om en om in doopte.



En wie herkent dit:

Mijn moeder kookte vroeger meestal aardappelen, groente en vlees. Het vlees was net even iets eerder klaar dan de rest dus aten wij dat eerst. Daarna de rest op het bord en dan een lekker "prakkie" maken.



Als ik hollandse pot kook doe ik het nog steeds zo tot grote hilariteit van mijn man die het maar dom vindt.
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
haha dat van die milkshake en die tompouce doe ik ook.



wat ik vroeger wel eens deed was op plakjes komkommer wat aromat strooien.
Alle reacties Link kopieren
ik ben wel eens bij iemand geweest die blijkbaar niet 3 dingen op dezelfde tijd af kon hebben...kreeg je een soort van 3 gangen diner: eerst groente, dan vlees, dan aardappels..
Alle reacties Link kopieren
ja ik ken er ook die dat doen.



ik doe ook wel eens op een sneetje witbrood paturain of een andere kruidenkaasje en dat héél eventjes in de magnetron.

zodat het lekker smelt en romig word.
Alle reacties Link kopieren
ik doe dat met gewone kaas...2 sneetjes brood besmeren met tomatensaus of ajvar, plakjes kaas erop, blaadjes basilicum en dan in de magnetron. krijg je 2 hele zompige broodjes maar ik vind ze heerlijk.
Alle reacties Link kopieren
Die doet mij dan weer denken aan een hele ranzige, die ik als 16-jarige dan weer heerlijk vond:

Boterham met ketchup en kaas in de magnetron!

Krijg je een gloeiendhete, zompige zooi van! En machtig!!

(hihi, nu ik er over schrijf, krijg ik er acuut zin in... )
Alle reacties Link kopieren
quote:Zoomix schreef op 28 maart 2010 @ 20:19:

Ik kan er niet tegen als ik mensen iets 'verkeerd om' zie eten (god, wat klinkt dat debiel..). Iets met de onderkant boven, bij een snickers of een koekje ofzo. Zou ik zelf dus ook NOOIT doen. Géén idee waarom, maar het is zo.Dat is ook echt heel naar als mensen dat doen!
Zoek mij niet, ik wil niet gevonden worden.
Alle reacties Link kopieren
Ik doe tegenwoordig op alles kappertjes.
Alle reacties Link kopieren
ik vind het ook heerlijk om een prakkie te maken, maar dan wel met alle ingredienten, dus gewoon aardappels, groenten en vlees lekker door elkaar prakken. Wordt een soort hutspot.

Het ziet er niet uit zo'n hoopje, maar wel lekker hoor!
Alle reacties Link kopieren
Ik maak altijd alle prakkies zonder vlees erdoor...m.u.v. een bruine bonenprak...daar gaat een fijn geprakt tartaartje doorheen. Plus rauwe ui, augurk en flink wat picallily. hmmmmm.
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
pindakaas uit pot met daarin hagels, na elke maaltijd en tussendoor eet ik daaruit, pak hagels per dag...



bij thuiskomst altijd moeten eten, meestal 2 of 3 boterhammen, zelfs na groot diner.



doop altijd mijn brood in jampot, bak met whipped, pindakaas of vla.



zet drie keer per week thee water op, met idee eindelijk eens thee te drinken, wat ik uiteindelijk nooit drink.
Alle reacties Link kopieren
Hmm ik was vroeger dol op boterhamworst met hagelslag op een boterham, eigenlijk vind ik het nog steeds lekker maar wordt er zo raar door aangekeken.



S ochtends ontbijt ik het liefst warm. ja heerlijk noodles of een cup a soup.



En snoepen? geef mij maar een bakje rauwe champignons of een stuk komkommer. Heerlijk!
Alle reacties Link kopieren
Ik drink alleen koffie die heet is, als het een beetje is afgekoeld vind ik het al niet meer lekker.

Tompouce eten doe ik ook heel geinig; ik perforeer de pudding precies op de helft met het vorkje, helemaal rondom. Dan pak ik de bovenkant eraf en door de gaatjes in de puddig gaat dan precies de helft van de pudding mee. Daarna eet ik de onderkant met dus precies evenveel pudding, slim he!?
Alle reacties Link kopieren
[quote]sprokkelientje schreef op 28 maart 2010 @ 21:36:

[...]



Vroeger had ik een vriendin die gruwde van patat met de saus op het bord gekwakt of erger nog ...gedeeltelijk over de friet zelf heen.

Die wilde alleen droge friet op haar bord en dan twee kleine glazen kommetjes bij haar bord met de ketchup en mayo apart waar ze ze dan om en om in doopte.



was ik jouw vriendin?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven