
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
woensdag 31 maart 2010 om 17:26
Lieve ladies, ik heb nog even niet terug gelezen....
Vanaf 8 uur vanochtend ben ik bezig geweest met de blog, EN angel 5 ook. Ik liep achter en gelukkig kon ze hem verzetten.
HIJ KOMT OM 18.06 UUR.
Ben zo blij, zou zoveel meer willen doen maar ik moet het loslaten. Zoveel dingen anders willen doen maar ik hoop dat het zo goed is. Er komt een topic zodat ik ook forummers kan helpen als ze vragen hebben. Ben zo zenuwachtig. Je kan nooit voor iedereen goed doen. .................... Ohhhh vind het spannend.
Vanaf 8 uur vanochtend ben ik bezig geweest met de blog, EN angel 5 ook. Ik liep achter en gelukkig kon ze hem verzetten.
HIJ KOMT OM 18.06 UUR.
Ben zo blij, zou zoveel meer willen doen maar ik moet het loslaten. Zoveel dingen anders willen doen maar ik hoop dat het zo goed is. Er komt een topic zodat ik ook forummers kan helpen als ze vragen hebben. Ben zo zenuwachtig. Je kan nooit voor iedereen goed doen. .................... Ohhhh vind het spannend.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
woensdag 31 maart 2010 om 18:07
over een minuut dus! net op tijd wakker van mijn slaapje.
@Kalliope, is een klein grill oventje misschien een idee? Wij hebben hem toevallig de dag dat we hier introkken bij de container gevonden(schooiers ) en hij is super! je moet alleen soms de tijden van bakken aanpassen. Nu hebben we hem op een kastje staan maar in het begin stond hij in een van de andere kamers en als ik hem nodig had zette ik hem op het aanrecht(want super licht).
@Kalliope, is een klein grill oventje misschien een idee? Wij hebben hem toevallig de dag dat we hier introkken bij de container gevonden(schooiers ) en hij is super! je moet alleen soms de tijden van bakken aanpassen. Nu hebben we hem op een kastje staan maar in het begin stond hij in een van de andere kamers en als ik hem nodig had zette ik hem op het aanrecht(want super licht).
woensdag 31 maart 2010 om 19:03
Ben heel benieuwd naar je blog, MV! Als ik thuis ben, ga ik 'm lezen. Voor mij vanavond geen zalmlasagne
Ben te lang blijven hangen op een beursborrel, kwam in de treinspits terecht; natuurlijk vertraging ( ik ga 10 x per jaar met de trein en heb dan altijd vertraging). Manlief brulde al van de honger en is een ei gaan bakken.
Ik zit nu in de trein aan m'n noodvoorraad Evergreens te knagen en dat wordt nog een bammetje pindakaas als ik thuis kom.
Maar ik weet nu al wat ik morgen eet
Ben te lang blijven hangen op een beursborrel, kwam in de treinspits terecht; natuurlijk vertraging ( ik ga 10 x per jaar met de trein en heb dan altijd vertraging). Manlief brulde al van de honger en is een ei gaan bakken.
Ik zit nu in de trein aan m'n noodvoorraad Evergreens te knagen en dat wordt nog een bammetje pindakaas als ik thuis kom.
Maar ik weet nu al wat ik morgen eet
woensdag 31 maart 2010 om 20:39

woensdag 31 maart 2010 om 21:08
quote:AgentL schreef op 31 maart 2010 @ 14:03:
Oh ja Teigera, ben wel benieuwd welk indiaas restaurant dat is Moti Mahal op de Nieuwezijds Voorburgwal. Je zou denken, gezien de locatie, dat het een toeristentent is. Maar het is echt supergoed eten, ik zie er ook regelmatig Indiase mensen eten!
Vanavond waren zowel vriend (werkt buiten de stad) als ik (sporten na werk) laat thuis. Even snel farfalle gekookt en ingevroren zelfgemaakte saus opgewarmd (roomsaus met basilicum, gerookte kip, ham en allerlei groenten) en klaar.
Oh ja Teigera, ben wel benieuwd welk indiaas restaurant dat is Moti Mahal op de Nieuwezijds Voorburgwal. Je zou denken, gezien de locatie, dat het een toeristentent is. Maar het is echt supergoed eten, ik zie er ook regelmatig Indiase mensen eten!
Vanavond waren zowel vriend (werkt buiten de stad) als ik (sporten na werk) laat thuis. Even snel farfalle gekookt en ingevroren zelfgemaakte saus opgewarmd (roomsaus met basilicum, gerookte kip, ham en allerlei groenten) en klaar.
woensdag 31 maart 2010 om 22:39
@MV, leuke gerechten en wat heb je ze ook goed op de foto gezet!
@AgentL, gecondoleerd.
Ik heb gesport en was laat thuis dus heb ik om dat sporten te compenseren maar snel een pizza in de over gegooid... Wel nog even wat groente erbij gebakken voor de vitamientjes.
Morgen ga ik lekker uit eten in Amsterdam, heb er zin in.
@AgentL, gecondoleerd.
Ik heb gesport en was laat thuis dus heb ik om dat sporten te compenseren maar snel een pizza in de over gegooid... Wel nog even wat groente erbij gebakken voor de vitamientjes.
Morgen ga ik lekker uit eten in Amsterdam, heb er zin in.
donderdag 1 april 2010 om 08:51
Age, ik had het niet gezien je berichtje, nog gecondoleerd, neem me niet kwalijk, lees het nu pas.
Beterschap Hiltje. Heb je nog iets gehoord van TO over dat foodc.... gebeuren?
Iedereen bedankt voor de lieve complimenten. Mijn keuken is ontploft, dus ik moet nog even bedenken wat ik ga eten. Ik heb een overkill aan eieren gehad, denk iets van 4 a 5 dozen en 3 dozen a 18 kwarteleitjes. Dus denk niet iets met ei.
Nou dat zeg ik wel, maar heb nog zeker 9 kwarteleitjes over.
Beterschap Hiltje. Heb je nog iets gehoord van TO over dat foodc.... gebeuren?
Iedereen bedankt voor de lieve complimenten. Mijn keuken is ontploft, dus ik moet nog even bedenken wat ik ga eten. Ik heb een overkill aan eieren gehad, denk iets van 4 a 5 dozen en 3 dozen a 18 kwarteleitjes. Dus denk niet iets met ei.
Nou dat zeg ik wel, maar heb nog zeker 9 kwarteleitjes over.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
donderdag 1 april 2010 om 15:50
quote:mylenevalerie schreef op 01 april 2010 @ 08:51:
Age, ik had het niet gezien je berichtje, nog gecondoleerd, neem me niet kwalijk, lees het nu pas.
Lief van je
Ik maakte me er zelf niet heel druk om, mijn ouders zijn gescheiden en ik heb al een paar jaar geen contact meer met familie van vaders kant (met vader trouwens ook niet, maar dat weet je) m.u.v. 1 broer van hem.
Nu was zijn oudste broer plotseling overleden, en ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Maar toch naar de avondwake gegaan en gisteravond ter plekke besloten om toch te blijven voor de begrafenis (was in Twente).
Voelde goed, en was wel fijn om die familie weer te zien
Nu weer aan het werk (duty calls) en ik heb geen idee wat ik vanavond ga eten. Heb nog wel linzensoep en brood in de vriezer, dus dat wordt het misschien wel...
Age, ik had het niet gezien je berichtje, nog gecondoleerd, neem me niet kwalijk, lees het nu pas.
Lief van je
Ik maakte me er zelf niet heel druk om, mijn ouders zijn gescheiden en ik heb al een paar jaar geen contact meer met familie van vaders kant (met vader trouwens ook niet, maar dat weet je) m.u.v. 1 broer van hem.
Nu was zijn oudste broer plotseling overleden, en ik was eigenlijk niet van plan om te gaan. Maar toch naar de avondwake gegaan en gisteravond ter plekke besloten om toch te blijven voor de begrafenis (was in Twente).
Voelde goed, en was wel fijn om die familie weer te zien
Nu weer aan het werk (duty calls) en ik heb geen idee wat ik vanavond ga eten. Heb nog wel linzensoep en brood in de vriezer, dus dat wordt het misschien wel...
donderdag 1 april 2010 om 15:53
Oh ja, ik ga vanavond even je paasrecepten bekijken Myleen, leuk!!
Alhoewel ik met Pasen niks bijzonders doe. Eerste Paasdag naar opa om hem te helpen met zijn nieuwe laptop, en Tweede Paasdag met moeder, haar vriend, zusjes en stiefzusjes bowlen en steengrillen Ik maak wel de goddelijke chocoladetaart (die ik ook voor m'n verjaardag had gemaakt) voor bij de koffie.
Alhoewel ik met Pasen niks bijzonders doe. Eerste Paasdag naar opa om hem te helpen met zijn nieuwe laptop, en Tweede Paasdag met moeder, haar vriend, zusjes en stiefzusjes bowlen en steengrillen Ik maak wel de goddelijke chocoladetaart (die ik ook voor m'n verjaardag had gemaakt) voor bij de koffie.


donderdag 1 april 2010 om 17:37
donderdag 1 april 2010 om 17:40
quote:sartan schreef op 01 april 2010 @ 16:14:
Vandaag Marokkaanse tomatensoep hier (1 portie eten we op en 2 in de vriezer, super makkelijk).
Age, gecondoleerd nog.
Heb je een receptje? Ik HOU van de Marokkaanse keuken
Ik wil een broodje met Halloumi en tzatizki, eerst nog ff mn man overhalen om me er naartoe te rijden, haha.
Gister heb ik ook pataks currypasta gegeten, met kip, broccoli, paprika en yoghurt. Erbij zilverliesrijst, naanbrood en komkommer raita.
Vandaag Marokkaanse tomatensoep hier (1 portie eten we op en 2 in de vriezer, super makkelijk).
Age, gecondoleerd nog.
Heb je een receptje? Ik HOU van de Marokkaanse keuken
Ik wil een broodje met Halloumi en tzatizki, eerst nog ff mn man overhalen om me er naartoe te rijden, haha.
Gister heb ik ook pataks currypasta gegeten, met kip, broccoli, paprika en yoghurt. Erbij zilverliesrijst, naanbrood en komkommer raita.

donderdag 1 april 2010 om 18:23
Vanavond maakt vriend lasagna met rundergehakt, tomaten en spinazie. Simpel maar lekker.
@yette: in het topic "makkelijke toetjes" had je een recept gepost voor mango clafoutis. Ik wil het recept dit weekend gaan maken, maar ik weet niet voor hoeveel personen het is. Als je dit leest, kun je me dan even uit de brand helpen?
@yette: in het topic "makkelijke toetjes" had je een recept gepost voor mango clafoutis. Ik wil het recept dit weekend gaan maken, maar ik weet niet voor hoeveel personen het is. Als je dit leest, kun je me dan even uit de brand helpen?

donderdag 1 april 2010 om 18:28
quote:1983 schreef op 01 april 2010 @ 17:40:
[...]
Heb je een receptje? Ik HOU van de Marokkaanse keuken
.Hoi 1983, mijn Marokkaanse soep is vrij naar Jamie Oliver, er zit rode ui in (1), 4 tenen knof, 3 paprika's, 100 g gare bulhur, blik gepelde tomatenblokjes en een liter bouillon. ui + knof + paprika 5 minuten bakken dan de kruiden erbij: 2 eetlepels sumak, 2 eetlepels zahter (kruidenmengsel), 1 theelepel komijn, 1 theelepel gerookte paprikapoeder en wat chiliflakes. Uiteraard kun je dit zelf veranderen in wat je lekker vindt! Dan blik gepelde tomaten erbij kiepen en de gare bulgur. Bouillon erbij, 10 minuten pruttelen, klaar. Heerlijk met een broodje humus erbij.
[...]
Heb je een receptje? Ik HOU van de Marokkaanse keuken
.Hoi 1983, mijn Marokkaanse soep is vrij naar Jamie Oliver, er zit rode ui in (1), 4 tenen knof, 3 paprika's, 100 g gare bulhur, blik gepelde tomatenblokjes en een liter bouillon. ui + knof + paprika 5 minuten bakken dan de kruiden erbij: 2 eetlepels sumak, 2 eetlepels zahter (kruidenmengsel), 1 theelepel komijn, 1 theelepel gerookte paprikapoeder en wat chiliflakes. Uiteraard kun je dit zelf veranderen in wat je lekker vindt! Dan blik gepelde tomaten erbij kiepen en de gare bulgur. Bouillon erbij, 10 minuten pruttelen, klaar. Heerlijk met een broodje humus erbij.