
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
zondag 11 april 2010 om 08:09
Ik heb vandaag een flinke eetdag.
Eerst om 12 uur een high tea bij een vriendinnetje, die jarig is en daarna gaan we bij vrienden eten.
Moet me bij die high tea dus inhouden, anders eet ik vanavond nix.
Ga nu maar vast calorietjes op voorhand verbranden en flink wat kilometers op het racefietsje maken.
Eerst om 12 uur een high tea bij een vriendinnetje, die jarig is en daarna gaan we bij vrienden eten.
Moet me bij die high tea dus inhouden, anders eet ik vanavond nix.
Ga nu maar vast calorietjes op voorhand verbranden en flink wat kilometers op het racefietsje maken.
zondag 11 april 2010 om 08:22
Dat eten klinkt goed Teigera! Restaurant komt ook op mijn lijstje. Een goeie vriendin van me is een paar jaar geleden naar Peru geweest maar vond het eten niet te vreten. Ik grapte toen al dat ik haar eens mee zou nemen naar dat Peruaanse restaurant in A'dam Moet het maar echt eens gaan doen! Beetje jammer dat ze inmiddels in Leeuwarden woont en hier niet zo vaak is. Vorige week nog, toen zijn we naar La Oliva geweest.
Oh ja, ik ga je even terugmailen over de sucuk.
Heb ook wel zin om die tosti weer te maken, maar daar zal het de komende maand niet van komen
Ik ga zo eerst maar eens ontbijten, en dan ga ik richting kantoor om te werken. Vanavond komt er een vriendin eten (ik maak risotto) want we moeten X-factor even in de herhaling kijken
Oh ja, ik ga je even terugmailen over de sucuk.
Heb ook wel zin om die tosti weer te maken, maar daar zal het de komende maand niet van komen
Ik ga zo eerst maar eens ontbijten, en dan ga ik richting kantoor om te werken. Vanavond komt er een vriendin eten (ik maak risotto) want we moeten X-factor even in de herhaling kijken

zondag 11 april 2010 om 10:37
Ik heb heerlijk pastasaus over van gister. Die neem ik vandaag met aardappelpuree in de oven. Ik heb geen idee hoe het kan maar de saus was verrukkelijk maar die pasta, tri colore, smaakte helemaal niet. Gelukkig heb ik de pasta die over was niet bij de saus gedaan dus die kan ik vanavond lekker nemen.
Klinkt lekker allemaal jullie restaurantmenu's zeg.
Age, als je die TO spreekt voor een datum, wil je dan nog even vragen zie mijn laatste mail wat er precies van ons verwacht wordt.
Ik heb er wel zin in.
Klinkt lekker allemaal jullie restaurantmenu's zeg.
Age, als je die TO spreekt voor een datum, wil je dan nog even vragen zie mijn laatste mail wat er precies van ons verwacht wordt.
Ik heb er wel zin in.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zondag 11 april 2010 om 11:58
lekker nazife en dat Peruaanse eten klonk ook echt heerlijk!
Ik was voornemens Surinaamse kip-kerrie massala te maken vanavond maar eega kon in de AH de kruiden niet vinden en heeft toen maar een pot patak tikka massala meegenomen. Ook goed, drumsticks dus met tomaat en aardappel gestoofd in de Indiaase massala erbij (surinaamse ) kouseband en gebakken banaan.....
Ik was voornemens Surinaamse kip-kerrie massala te maken vanavond maar eega kon in de AH de kruiden niet vinden en heeft toen maar een pot patak tikka massala meegenomen. Ook goed, drumsticks dus met tomaat en aardappel gestoofd in de Indiaase massala erbij (surinaamse ) kouseband en gebakken banaan.....
zondag 11 april 2010 om 13:30

zondag 11 april 2010 om 13:32
Oh, Lampje, een pizza met aubergine klinkt goed zeg! En dan in Rome, dat moet goedkomen... heerlijk, geniet ervan!
Vanavond maak ik een nieuw recept: runderriblappen met honing en mosterd en bier, uit de oven. Daarbij gegrilde bloemkool (met paprikapoeder en sesam) met gekruide gebakken aardappeltjes.
Vanavond maak ik een nieuw recept: runderriblappen met honing en mosterd en bier, uit de oven. Daarbij gegrilde bloemkool (met paprikapoeder en sesam) met gekruide gebakken aardappeltjes.
zondag 11 april 2010 om 13:54
zondag 11 april 2010 om 13:55
quote:Lampje2204 schreef op 11 april 2010 @ 13:54:
Oh ja, en omdat je hier twee keer per dag warm eet (heel vervelend , wel wat voor de lijn, maar vooruit), meld ik ook nog maar even dat ik zometeen met de lunch 'pasta ai carciofi' (pasta met artisjokken) eet en plak er ook nog ff een plaatje bij (heel flauw ):
[afbeelding]Mjam! Dat ziet er heurlijk uit!
Oh ja, en omdat je hier twee keer per dag warm eet (heel vervelend , wel wat voor de lijn, maar vooruit), meld ik ook nog maar even dat ik zometeen met de lunch 'pasta ai carciofi' (pasta met artisjokken) eet en plak er ook nog ff een plaatje bij (heel flauw ):
[afbeelding]Mjam! Dat ziet er heurlijk uit!
zondag 11 april 2010 om 16:02
Rome is echt zo leuk!!
Ik eet vanavond pasta. Vanmiddag een couscoussalade op. Nou ja, alleen met komkommer en avocado, met wat limoen en kruidenpastaspul.
quote:kalliope, ik maak het wel eens mee bij de turkse super. vraagt iemand ernaar en die eigenaar staat er dan echt van "wat is suukuuk?"Ik zou dat nooit hardop zeggen. Zou het gewoon aanwijzen. Als ik in een restaurant zit waar de namen van de gerechten niet Nederlands zijn, dan wijs ik het ook alleen aan op de kaart.
Ik eet vanavond pasta. Vanmiddag een couscoussalade op. Nou ja, alleen met komkommer en avocado, met wat limoen en kruidenpastaspul.
quote:kalliope, ik maak het wel eens mee bij de turkse super. vraagt iemand ernaar en die eigenaar staat er dan echt van "wat is suukuuk?"Ik zou dat nooit hardop zeggen. Zou het gewoon aanwijzen. Als ik in een restaurant zit waar de namen van de gerechten niet Nederlands zijn, dan wijs ik het ook alleen aan op de kaart.
Liever elitair dan een pauper!

