EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
zaterdag 24 april 2010 om 10:00
zaterdag 24 april 2010 om 11:18
@Lampje: dankjewel!
Gisteravond uit eten geweest, met een grote groep wat de keuze op de menukaart danig beperkte. Vooraf allerlei smeerseltjes (houmous, feta-smeerseltje e.d.), dolma's en sigari borek gegeten. Als hoofdgerecht verschillende soorten vis. Helaas zat er geen groente bij, die bij mij wel welkom was geweest. Maar het was verder niet echt slecht, al was het ook niet bijzonder goed.
Vanmiddag heb ik een High Tea voor een paar familieleden en vrienden. Vanavond hoef ik vast niet veel meer te eten dan, dus ik maak een pastasalade met o.a. avocado en spekjes. Heb ik tenminste weer flink wat groente binnen.
Gisteravond uit eten geweest, met een grote groep wat de keuze op de menukaart danig beperkte. Vooraf allerlei smeerseltjes (houmous, feta-smeerseltje e.d.), dolma's en sigari borek gegeten. Als hoofdgerecht verschillende soorten vis. Helaas zat er geen groente bij, die bij mij wel welkom was geweest. Maar het was verder niet echt slecht, al was het ook niet bijzonder goed.
Vanmiddag heb ik een High Tea voor een paar familieleden en vrienden. Vanavond hoef ik vast niet veel meer te eten dan, dus ik maak een pastasalade met o.a. avocado en spekjes. Heb ik tenminste weer flink wat groente binnen.
zaterdag 24 april 2010 om 11:34
Gefeliciteerd Teigera!!!
Ik wilde uitgebreid koken vandaag maar ik ga onverwachts naar Poez toe dus ik zal iets makkelijks maken als een wrap. Ik heb nog gehakt die klaar is en wat paprika enz. en saus om in die wrap te doen dus ik maak er wel iets lekkers en makkelijks van.
Ik wilde uitgebreid koken vandaag maar ik ga onverwachts naar Poez toe dus ik zal iets makkelijks maken als een wrap. Ik heb nog gehakt die klaar is en wat paprika enz. en saus om in die wrap te doen dus ik maak er wel iets lekkers en makkelijks van.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zaterdag 24 april 2010 om 13:02
Hahaha, het viel me al op dat t plaatje gewijzigd was!! Maar geeft niks hoor, ik word 30 en that's it.
Ladies, bedankt voor jullie felicitaties! Voel me echt jarig en het stralende weer helpt daar zeker bij.
Ik ga straks heerlijk helemaal niets maken voor de High Tea, heb een reservering gedaan in de stad. Ik kan zoveel mensen thuis niet kwijt helaas, anders had ik t zeker zelf gedaan!
Ladies, bedankt voor jullie felicitaties! Voel me echt jarig en het stralende weer helpt daar zeker bij.
Ik ga straks heerlijk helemaal niets maken voor de High Tea, heb een reservering gedaan in de stad. Ik kan zoveel mensen thuis niet kwijt helaas, anders had ik t zeker zelf gedaan!
zaterdag 24 april 2010 om 13:21
Hoi Lampje hmmm dat met die aubergines in de magnetron zou ik niet doen volgens mij worden het net sponzen. Ik vond de suggestie van GB heel goed om ze eerst te grillen! Ja okee 't is even werk maar wél heel lekker!
(laat nog even weten hoe het uitpakt hoor)
Teigera, happy birthday!!! Geniet van 't mooie weer en de high tea.
(laat nog even weten hoe het uitpakt hoor)
Teigera, happy birthday!!! Geniet van 't mooie weer en de high tea.
zaterdag 24 april 2010 om 17:52
quote:Lampje2204 schreef op 24 april 2010 @ 13:06:
Veel plezier, Teigera! High-tea-verslag volgt, hoop ik...
Er werd gestart met een bloemkoolsoep, voor de vegetarier kwam al snel de versie zonder ansjovis op tafel. Daarbij een aardbeien-sinaasappelsapje. Vervolgens verschillende sandwiches, met o.a. gerookte zalm, jonge kaas, San Danieloham en geitenkaas.
Scone, naar keuze te beleggen met lemon curd, aardbeienjam, mango-jam en ananas-jam en natuurlijk clotted cream. Verder een heerlijk taartje (keuze uit o.a. walnotencaramel, chocolade, kokos, cheesecake) en verschillende kleine koekjes / chocolaatje. Zoveel thee als je maar wilde, in verschillende smaken. Het zag er mooi uit, vriendelijke bediening en alles smaakte echt heel goed.
Veel plezier, Teigera! High-tea-verslag volgt, hoop ik...
Er werd gestart met een bloemkoolsoep, voor de vegetarier kwam al snel de versie zonder ansjovis op tafel. Daarbij een aardbeien-sinaasappelsapje. Vervolgens verschillende sandwiches, met o.a. gerookte zalm, jonge kaas, San Danieloham en geitenkaas.
Scone, naar keuze te beleggen met lemon curd, aardbeienjam, mango-jam en ananas-jam en natuurlijk clotted cream. Verder een heerlijk taartje (keuze uit o.a. walnotencaramel, chocolade, kokos, cheesecake) en verschillende kleine koekjes / chocolaatje. Zoveel thee als je maar wilde, in verschillende smaken. Het zag er mooi uit, vriendelijke bediening en alles smaakte echt heel goed.
zaterdag 24 april 2010 om 18:55
zaterdag 24 april 2010 om 20:36
Ook hier change of plans: aangezien man het maken van het pizzadeeg de hele dag voor zich uitgeschoven had (moet in etappes rijzen e.d., steekt allemaal erg nauw), werd het uiteindelijk te laat. Dus heeft hij spaghetti met tonijn, zwarte olijven, knoflook, tomaatjes en gele paprika in elkaar gedraaid. Helemaal niks mis mee! Het aubergine-in-magnetron-pizza-verhaal wordt doorgeschoven naar morgen...