
Ik heb in huis....
dinsdag 3 augustus 2010 om 17:25
Verse Spinazie
Crème fraîche
iets van Italiaanse worst
Verse tagliatelle / gevulde pasta
Rode ui
Ei
en nog weer meer basis dingetjes,
Ik heb al wat gegoogeld maar echt wijzer werd ik er niet van, dus ik dacht laat ik het aan de 'Chef" koks hier vragen
Wat kan ik maken met deze ingrediënten, en hoe precies?
Dit is namelijk de eerste x dat ik verse spinazie in huis heb, en heb geen flauw idee hoe ik dit moet bereiden en al helemaal niet kan samenvoegen met de andere ingrediënten, dus graag
Help!
Crème fraîche
iets van Italiaanse worst
Verse tagliatelle / gevulde pasta
Rode ui
Ei
en nog weer meer basis dingetjes,
Ik heb al wat gegoogeld maar echt wijzer werd ik er niet van, dus ik dacht laat ik het aan de 'Chef" koks hier vragen
Wat kan ik maken met deze ingrediënten, en hoe precies?
Dit is namelijk de eerste x dat ik verse spinazie in huis heb, en heb geen flauw idee hoe ik dit moet bereiden en al helemaal niet kan samenvoegen met de andere ingrediënten, dus graag
Help!
dinsdag 3 augustus 2010 om 17:35

dinsdag 3 augustus 2010 om 17:37
Uitje + knoflook (heb je vast) fruiten, daarna italiaanse worst meebakken + chili etc als je dat lekker vindt. Was de spinazie indien nodig, laat slinken in de pan van het ui-worst mengsel. Zet ondertussen de tagliatelle aam. . Creme fraiche bij de spinaziemix. Proeven en kruiden naar smaak. Pasta afgieten, beetje kookvocht apart houden voor het geval de spinazie"saus' te dik of droog is. Tagliatelle mengen met de saus.
Buon appetito.
Buon appetito.

dinsdag 3 augustus 2010 om 17:39
quote:CoffeePot schreef op 03 augustus 2010 @ 17:37:
Ik zou voor de gevulde pasta gaan want dat vind ik gewoon lekkerder, maar dat hangt dus van jezelf af. Waarmee is het gevuld?
Nee, als je worst gebruikt zou ik zeker geen gevulde pasta doen dat is dubbelop. Dus worst weglaten en dan gevulde pasta, of worst erbij en dan met tagliatelle. Maar da's persoonlijk natuurlijk
Ik zou voor de gevulde pasta gaan want dat vind ik gewoon lekkerder, maar dat hangt dus van jezelf af. Waarmee is het gevuld?
Nee, als je worst gebruikt zou ik zeker geen gevulde pasta doen dat is dubbelop. Dus worst weglaten en dan gevulde pasta, of worst erbij en dan met tagliatelle. Maar da's persoonlijk natuurlijk


dinsdag 3 augustus 2010 om 17:42
dinsdag 3 augustus 2010 om 17:42
quote:sartan schreef op 03 augustus 2010 @ 17:37:
Uitje + knoflook (heb je vast) fruiten, daarna italiaanse worst meebakken + chili etc als je dat lekker vindt. Was de spinazie indien nodig, laat slinken in de pan van het ui-worst mengsel. Zet ondertussen de tagliatelle aam. . Creme fraiche bij de spinaziemix. Proeven en kruiden naar smaak. Pasta afgieten, beetje kookvocht apart houden voor het geval de spinazie"saus' te dik of droog is. Tagliatelle mengen met de saus.
Buon appetito.Dit klink heel goed, en ook nog makkelijk ook nog. Knof en chili heb ik in huis dus het wordt deze denk ik. Ik ga denk ik voor de gevulde of toch voor de tagliatella.... Hmm moeilijkkkk!
Uitje + knoflook (heb je vast) fruiten, daarna italiaanse worst meebakken + chili etc als je dat lekker vindt. Was de spinazie indien nodig, laat slinken in de pan van het ui-worst mengsel. Zet ondertussen de tagliatelle aam. . Creme fraiche bij de spinaziemix. Proeven en kruiden naar smaak. Pasta afgieten, beetje kookvocht apart houden voor het geval de spinazie"saus' te dik of droog is. Tagliatelle mengen met de saus.
Buon appetito.Dit klink heel goed, en ook nog makkelijk ook nog. Knof en chili heb ik in huis dus het wordt deze denk ik. Ik ga denk ik voor de gevulde of toch voor de tagliatella.... Hmm moeilijkkkk!
dinsdag 3 augustus 2010 om 17:44
dinsdag 3 augustus 2010 om 17:46
quote:littlemissvixen schreef op 03 augustus 2010 @ 17:44:
Hou je er wel rekening mee dat verse spinazie nogal veel kookvocht afgeeft?
Ik ben het helemaal eens met bovengenoemde recepten (yummm!), maar ik roerbak de spinazie los van andere ingrediënten, giet het ergste vocht er af en hussel dan de boel!
Bedankt voor de tip, zal er om denken en de spinazie apart doen
Ik ga het nu maken laat straxx weten hoe het is geworden, en of het gelukt is
Hou je er wel rekening mee dat verse spinazie nogal veel kookvocht afgeeft?
Ik ben het helemaal eens met bovengenoemde recepten (yummm!), maar ik roerbak de spinazie los van andere ingrediënten, giet het ergste vocht er af en hussel dan de boel!
Bedankt voor de tip, zal er om denken en de spinazie apart doen
Ik ga het nu maken laat straxx weten hoe het is geworden, en of het gelukt is
