September2016

20-11-2014 10:42 1692 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hieronder de tabel, jullie kunnen 'm zelf bijwerken.




NaamLeeftijd (v/m)KindjeBijzonderhedenbb1432/331e Gestart met ICSI



Bevallen!

NaamLeeftijdKindjeBijzonderhedenPoppie0022382e 01-03-2015 bevallen van een zoon!Twinklinstar 26/29 1e 11-03-2015 bevallen van een dochter!

??-09-2016 bevallen van een zoon!Nina888281e 18-03-2015 bevallen van een dochter!

??-09-2016 bevallen van twee zoons!Buuv.Betty341e 19-03-2015 bevallen van een zoon!Mila81 33 1e 24-03-2015 bevallen van een dochter!jaimesblond36/341e 03-06-2015 bevallen van een zoon!Lotus8726/301e ??-06-2015 bevallen van een dochter!

??-12-2016 bevallen van een zoon!Kaatje1988261e ??-01-2016 bevallen van een dochter!Weekend25/292e ??-04-2016 bevallen van een zoon!sohappy35/351e 13-01-2017 bevallen van een dochter!
moderatorviva wijzigde dit bericht op 31-12-2020 10:56
Reden: ww verwijderrd ivm misbruik account
4.30% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Zou je het niet gewoon even vragen? Nu maak je jezelf helemaal gek, wat de waarschijnlijkheid dat er helemaal niets aan de hand is. Ze drukken me altijd op het hart met vragen te komen, dit is toch een relevante vraag lijkt me?



160 is een beetje snel Google ik. Dat kan een half uurtje later weer minder zijn denk ik dan.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou het echt zo leuk vinden als Weekend en Jippie straks zwanger zouden blijken! De voortekenen zijn goed (maarja, die bedriegen ook wel eens...).



Nina, we zijn in week 25 :D. Mochten we nu bevallen hebben ze een kans op overleven! Een heel gek idee, want ik ben er zelf nog lang niet aan toe. Verder begint het Grote Regelen nu een beetje: erkenning van de baby, voor het eerst een auto kopen (ook voor mijn vriend, we hebben geen flauw idee wat een auto kost), een wasdroger, een testament, de kinderopvang. Wat een serieze zaken ineens! De baby krijgt mijn achternaam, das wel grappig.

Met mij en de kleine jongen is alles goed. Hij is heel druk en draait veel. Inmiddels begint mijn maagzuur helaas dagelijks op te spelen. Ik moet allerlei vieze drankjes om het een beetje tegen te houden :(.



Op 6 december 2013 kwam ik erachter dat ik zwanger was. Dan is het een jaar geleden dat die zwangerschap begon en na 3 maanden stopte. Zal dan even aan deze kleine en aan al onze eerder zwangerschappen denken. Dag, kleintjes!
Alle reacties Link kopieren
Wat een lief bericht buuv. Lijkt me ook apart de datum dat je er achter kwam dag je zwanger was. Bij mij is dat januari.



Ik voel me zo stom hiervoor te bellen. Als het echt verontrustend was had ze het wel gezegd denk ik.
Alle reacties Link kopieren
Gewoon morgen tijdens reguliere uren bellen Mila. Het is ook niet goed voor jou dat je je er zo'n zorgen over maakt, dus alle reden om even te bellen voor wat extra opheldering!
Nou helaas.. stom lichaam.. vanmorgen een heel klein beetje roze slijm op wc-papiertje. Op me werk aangekomen naar t toilet en toen had ik wat rood slijm en hele lichte krampen..

Dat betekent maar 1 ding helaas..



Snap er niks van. We hadden allebei echt hoop doordat ik al 2 wkn zere borsten had.

Nu afwachten tot t doorzet..
Hier was ik ook al bang voor dat ik nog alleen was. Duurt t eerst langer voor ik iemand tegenkom en nu ook langer voor en of ik nog zwanger wordt.. voelt alsof ik gestraft word..

Ff me best doen om negatieve gevoelens te negeren..
Alle reacties Link kopieren
Jippie klote zeg! Mijn borsten doen ook stom! Voel me ook niet zwanger dus zal bij mij donderdag wel doorbreken 😞 lopen we iig gelijk voor de volgende ronde en dan de laatste ronde in t oude jaar! *probeer t ook maar positief te zien*
Alle reacties Link kopieren
Gewoon bellen Mila, als je weet waar ik allemaal voor gebeld heb op t spoed nummer en mijn verloskundige zij altijd als je een vraag heb, al is het midden in de nacht, gewoon spoed nummer bellen want we zijn er voor om zorgen weg te nemen en te zorgen voor een relaxte zwangerschap. Dus ik belde geregeld even en elke keer werd ik lief te woord gestaan.
Alle reacties Link kopieren
jppie



Weekend, we duimen nog even verder voor je.....



En Mila, wat Weekend zegt klopt. Maar om eventuele gewetensbezwaren bij je weg te nemen over het bellen hierover, gaf ik al aan dat je gewoon overdag even kon bellen. Ik durf namelijk zelf niet zo snel 's nachts te gaan bellen, tenzij er echt heel duidelijk iets aan de hand is wat duidelijk niet goed is..... al weet ik dat verloskundigen heel lief zijn en dat degene die dienst heeft je gewoon te woord staat.
Alle reacties Link kopieren
@mila de hartslag van onze kleine meid gaat ook zo rond de 150/155 en vanmorgen 158. Ik denk dat het normaal is, maar zeker even bellen als je twijfelt hoor! Zoals weekend zegt je mag altijd bellen en dan nemen ze altijd de tijd om je zorgen weg te nemen.



@jppie wat jammer,malware voor de gek gehouden door je eigen lichaam niet leuk! Hopelijk mag de laatste ronde dit jaar toch brengen wat jullie al zolang willen. En heel begrijpelijk je negatieve gevoelens, laat maar lekker gaan.



@weekend spannend! Al zegt het niks dat je je niet zwanger voelt, misschien betekent het juist wel dat je zwanger bent. Ik denk dat iedereen met me eens is, dat je er eigenlijk geen peil op kan trekken. Mijn duimen draaien door voor jou!



@buuv, ja alweer week 25. Het gaat allemaal zo snel! Ja in ieder geval levensvatbaar, wat een geruststelling, al mag ze inderdaad nog wel even blijven zitten, want ben er ook nog niet klaar voor. Wat vervelend van de maagzuur! Ik heb er (nog) geen last van, maar kan me voorstellen dat je er gek van wordt. Ja het grote regelen kan nu echt beginnen.. Ik heb dit weekend een nieuwe zorgverzekering afgesloten, ook bij zilveren kruis met 2 sterren. Voor de opvang is bij het kinderdagverblijf waar wij willen geen wachtrij, dus daar wacht ik nog even mee. Ik hoef pas in juli weer te werken, neem lekker nog vakantie na mijn verlof, dus tijd genoeg om aan te melden. Voor de rest is alles bijna in huis, de kamer komen ze begin december brengen en elke week koop ik wel weer iets voor de verzorging. en wat moet je toch veel dingetjes hebben zeg.



@poppie hoe is het verder met jou?



@lotus en met jou? Aan het genieten van je zwangerschap? Hoe is het met de kwaaltjes? Wanneer heb je weer een echo?



@kiki is hij al gedraaid?



@cestlavietje succes met de laatste loodjes! Spannend, het kan nu ieder moment zover zijn!



Liefs
jppi, hopelijk zet het niet door!! Ik blijf nog even door duimen voor je!!



Weekend, ook voor jou nog even spannend... de duimen draaien volop!



Buuv & Nina, fijn idee he, dat je kindje het zou kunnen overleven als het zich te vroeg aandient. Hopelijk blijven onze kleintjes toch nog lang in onze buik!

Hier ook van alles aan het regelen en inkopen. Ben nu 26 weken en krijg met vlagen al de kriebels dat ik alles af wil hebben :D



Kaatje, Pfff wat vervelend dat je eerst moet temperaturen van je huisarts... Mijn gyn vond temperaturen echt NIET nodig! Het zegt uiteraard iets over je eisprong, maar dat kunnen ze ook heel makkelijk in je bloed meten...



Cestlavietje: spannend hoor, dat je elk moment moeder kan worden!

Veel succes met de laatste loodjes en we horen uiteraard graag van je!



Hier gelukkig alles goed. Na een heftige, emotionele periode, komt er nu hopelijk weer wat rust in ons leven en kunnen we hopelijk nog een aantal weken volop genieten van ons kleine meisje in m'n buik!
Alle reacties Link kopieren
Jppie, misschien nog een hart onder de riem: ik ben ook pas vrij laat mijn vriend tegen het lijf gelopen, voor die tijd ging ik ervan uit dat ik mijn kinderwens moest laten varen (ik wilde het ook niet alleen doen).



Het resultaat was dat ik nog net op mijn 36ste (bijna 37) onze dochter gekregen heb.

Toen oorspronkelijk na 8 maanden "proberen" dat het pas voor het eerst raak was en toen was ik dus inmiddels ook al 36. Gelukkig is die zwangerschap verder goed verlopen (op het einde na met de pre-eclampsie ).

We zijn toen wel nog even, na 6 maanden, in de medische molen gegaan, maar puur eigenlijk om te laten controleren of er zo op het eerste oog niet een hele duidelijke reden zou zijn bij één van ons beiden dat het bij voorbaat gedoemd was te mislukken. De zwemmers bij mijn vriend bleken niet zo fanatiek te zwemmen, maar een tweede test was toen weer wel goed. En in de tussentijd was ik al zwanger geraakt.



Wees dus niet bang om ook eens aan de bel te trekken in het medische circuit. Je gaat zover als dat je zelf wilt gaan en in eerste instantie hoeft dat niet zo ver te zijn.



Ik ben nu 38, en dus zwanger van de tweede, na bij een zwangerschap voor deze dus heel vervelend een miskraam gehad te hebben met 9.5 week ongeveer . Vandaar dat ik hier rondloop....



Dus laat je liefde tegenkomen, samen nog voor die kinderwens gaan, tegen de nodige tegenslag aanlopen..... ik ken het wel. Bij mij is het goed gekomen en zo niet dan was ik heel erg gelukkig geworden samen met mijn vriend (en helaas zonder kinderen dan). En ik denk dat het bij jou ook goed gaat komen. Ik duim er in ieder geval hard voor!
Alle reacties Link kopieren
Hier ook bruin verlies dus word binnen nu en morgrn ongesteld
@poppie, bedankt voor je lieve berichtje.

Ben nu wel blij dat ik vrij vroeg in onze relatie al met de pil gestopt ben. Nu word ik me er steeds meer van bewust dat het echt een wonder is en dat er maar een paar dagen per maand zijn dat je zwanger kan raken.

Ben in het verleden een keer bang geweest dat ik zwanger was van iemand met wie ik geen kinderen wilde.

( pil vergeten). En nu wil je graag kinderen en dan gaat het niet wanneer je het leuk zou vinden..



Ik heb ook periodes gehad dat ik nog alleen was dat ik die hoop had laten varen en anders accepteren dat ik 'ouder' zou zijn als het me gegeven zou zijn. En wilde ook niet alleen kinderen krijgen.

Mijn man en ik zijn onwijs gelukkig met elkaar en zouden ook niet ten koste van alles kinderen willen krijgen.

Maar we gaan er ook nog steeds vanuit dat we weer zwanger raken, ook al is dat wel weer ff lastig om hoop op te hebben als je weer ongesteld ben geworden.



Weet nu wel dat we als het ons gegeven is om 1 kindje te krijgen ( we zouden er graag 2 willen), er niet heel lang tussen zal zitten.



Heb gistermiddag echt flink zitten huilen, had dikke ogen van het huilen. Nu probeer ik weer positief te kijken en eerder beginnen met ovulatie-testen. Dat ik laatst bij die therapeut ben geweest, gaf ze aan dat mijn eisprong w.s rond dag 11 is en het liefst een paar dagen voor je eisprong elke dag vrijen. Maar goed, het moet ook weer geen moeten worden,dan lukt het bij hem ook niet..



Heb voor volgende week donderdag een afspraak gemaakt bij de dokter. Hoop dat hij ons evt wel doorstuurt naar het z-huis voor evt onderzoek en zal horen of hij vantevoren ook zaad in moet leveren.

Hoop dat het niet nodig is maar het kan ook zo maar een paar mnd duren voor je aan de beurt bent en wil geen tijd verspillen aangezien we allebei 34 zijn.
Alle reacties Link kopieren
Vanaf 35 zou je in ieder geval serieus genomen moeten worden na een half jaar. In de praktijk gebeurt dat ook niet altijd denk ik. Maar ja, ik werd door mijn specialist meteen doorgestuurd richting fertiliteits poli (op mijn verzoek) na 6 maanden, en ik kwam toen bij een akelige gyn (met fertiliteitsspecialisatie) uit die een monoloog tegen ons hield dat we vooral niet moesten verwachten dat we aan de IVF konden gelijk en dat IVF de kans op normale zwangerschappen verkleinde, etc.



Eeeuh, heb ik het woordje IVF ooit in de mond genomen?

We willen nu alleen weten of in principe alles goed is, voor zover te zien, en of we gewoon kans hebben om normaal zwanger te worden....



De uitslag van de spermatest en het verdere vervolg hebben we toen maar bewust bij een andere arts van de fertiliteitspolie gedaan



Hij wordt nog leuker: bij de bevalling van mijn dochter, in datzelfde ziekenhuis, heeft net die monoloog-gyn mijn dochter met de vacuumpomp eruit getrokken en mij vooraf ingeknipt . Mijn dochter is gelukkig door mijn favoriete arts-assistente (oid) aangepakt en verder uit mij gehaald, dat is ook leuker voor de foto's
Alle reacties Link kopieren
Weekend
Alle reacties Link kopieren
Weekend wat klote. Ik had echt goede hoop!! Is het echt doorgezet?



Jppi, ik word heel verdrietig van jou berichtje. Ik heb zo met je te doen.... Hoop echt dat het snel raak mag zijn. Snap dat je nu al weet dat je er niet veel tussen laat zitten, bij een tweede. Hier ook al weer bijna 32. Niet dat dat nou zo extreem oud is, maar toch... Hoop echt dat de dokter wat goeds kan betekenen waar je ook echt wat aan hebt.



Haha poppie, zo zie je maar, je moet het maar net trefen met een gyn! Ik heb zo'n fijne! Mega blij mee!



Wat fijn Twinklin, lekker genieten, voor je het weet is het voorbij! Gaat zo snel nu!



Nina, ook goed om te horen dat bij jou alles goed gaat!!!



Ik zit al bij zilveren kruis met twee sterren dus ik blijf lekker zitten :-)



Hier: maandag tweede echo, dan ongeveer 8 weken?! Ben zooooo moe en de hele dag misselijk, ben mezelf gewoon niet. Vreselijk. Hoop zo dat het beter gaat worden na 12 weken!! Aan de andere kant, wel een goed teken, dus daar hou ik maar aan vast.
@weekend, dikke knuffel voor je! xx
Alle reacties Link kopieren
Thanx jippie nu samen ervoor gaan en bijna tegelijk op nu!
Het gaat gelukkig wel weer hoor. De hormonen zijn weer uit me lijf. Het is weer rustiger in me hoofd en lijf.

Wat was ik verdrietig van de week. We zouden het allebei zo leuk vinden en hadden echt zo'n hoop doordat me borsten zeer deden.

Weet nu wel dat dat dus geen graadmeter is, en vond het ook maar irritant want daardoor kregen we allebei echt, achteraf dus valse hoop.

Proberen zo ontspannen mogelijk te zijn en nu ik weer ongesteld geworden ben kunnen we weer vooruit kijken.

Ga volgende week weer ovulatie testen van clear blue gebruiken, als ik nu uitga van dat mijn eisprong op dag 11 is, is dat dus volgende week vrijdag.

Dan op maandag beginnen met testen? Ga volgende week woensdagavond naar gooische vrouwen met schoonzus, zus en moeder. Dacht van de week nog anders doe ik dat misschien wel niet maar ontspanning is ook belangrijk he.

We gaan nu gewoon weer gerichter vrijen op de dagen voor me eisprong.

Daar zijn we afgelopen mnd ook niet teveel op gefocust geweest door onze bruiloft en toen was ik ook minder bezig met ovulatie testen. Wist toen ook minder goed wanneer me eisprong was, en wilde het ook ontspannen houden.



Hebben vanmorgen een weekendje winterefteling geboekt voor in december. Vlak voor ik weer ongesteld moet worden..



@ weekend, ja lopen nu gelijk op. Hebben we steun aan elkaar! Dit is toch wel fijn hoor, in mijn omgeving zit niet iedereen in het zelfde schuitje.. De meeste hebben al kinderen..



Wat zouden we graag samen een gezin willen hebben!

Apte vd week nog naar mijn moeder, in 2014 trouwen, hopelijk in 2015 een baby..
@poppie, we gaan volgende week ook bij de huisarts er op aandringen hoor dat we doorverwezen worden. Ik heb geen idee of mijn lichaam in orde is omdat mijn man de 1e is met wie ik serieus voor kinderen ga en ik weet ook niet hoe mijn lichaam er in februari mee om gegaan is en dat er misschien wel een lichamelijke oorzaak voor is geweest waardoor de zwangerschap is afgebroken.



@ vk31, vervelend voor je! Maar hoop dat ik vlak voor de kerst misselijk ben..

@ weekend, is het doorgezet?
Alle reacties Link kopieren
@ jippie: goede stap naar de huisarts! Kan de gyn wat dingen uitzoeken en dan weet je waar je staat. Hier nog niet super doorgebroken maar komt nog wel.
Voel me af en toe nog wel verdrietig hoor. Heb voor meerdere dingen in me leven best me best voor moeten doen ( school, zelfvertrouwen, iemand tegenkomen) Wordt je sterker van hoor maar het had zo fijn geweest als het met zwanger worden niet zo was geweest..

Dat vind ik best moeilijk en als ik daar te lang over nadenk word ik verdrietig.. Niet doen dus..
Alle reacties Link kopieren
Ha meiden, ik dacht al, waar is ons forum?! Maar een mooie nieuwe, ik doe graag weer mee. Zou iemand bij mij het juichende poppetje ff weg willen halen? Zit op mobiel en dan lukt dat niet zo.



Hier gaat het wel ok. Heb helaas nog steeds spotting, dus mail morgen het ziekenhuis ff. Zal wel voor controle moeten.



En heb in het goed gezien, vk zwanger? Gefeliciteerd!
BB, ik heb het poppetje voor je weggehaald. Alleen nu is alle tekst in dat vakje verdwenen. Hopelijk is dat niet erg. Balen dat je nog steeds spotting hebt, hopelijk stopt dat vanzelf, anders idd even naar het ziekenhuis.



Weekend en Jppi: wat ontzettend balen!! Dikke voor jullie.



VK: succes maandag bij de echo! Leuk om weer even te kijken. Bij mij was de misselijkheid bij 10 weken ongeveer wel afgenomen.



Mila, heb je de verloskundige al gebeld?



Hoe is het met de rest?



Hier alles goed. Ik zit nu op 15 weken en begin echt al een bolletje te voelen onder in mijn buik. Gisteren voor controle geweest bij de verloskundige en daar hebben we het hartje horen kloppen. Toch wel heel fijn om te horen!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven