Hassnae Bouazza weet van geen ophouden

20-03-2013 13:39 454 berichten
De studente Natalja Laurey is onlangs slachtoffer geworden van een nep account op Twitter. Met het nep account werden anti-islamitische uitspraken getweet wat voor de nodige ophef zorgde.

Ondertussen is er door het OM een onderzoek in werking gesteld om uit te zoeken wie er daadwerkelijk achter deze tweets zit en hopelijk wordt de dader snel gepakt en hiervoor gestraft.hier het relaasMaar alsof het al niet erg genoeg is dat je naam wordt gebruikt voor een nep account waarmee nare/stuitende berichten worden verzonden, dook er ook nog de feeks Hassnae B. bovenop met allerlei ver gaande hatelijkheden.Hassnae B. wil het idee van een nep account niet loslaten[...]
Geen excuses omdat zij niet overtuigd is blijkbaar dat het om een nep account gaat. Een veel te ingewikkeld verhaal voor mij!Maar ik heb die Hassnae verder gegoogled, ik word er niet warm of koud van. Mensen die haar 'haatsnee' noemen laten zich wel heel erg kennen.
Alle reacties Link kopieren
quote:kadanz schreef op 22 maart 2013 @ 14:41:Maar ik heb die Hassnae verder gegoogled, ik word er niet warm of koud van. Mensen die haar 'haatsnee' noemen laten zich wel heel erg kennen.Ach, dat zie je wel vaker bij de anonieme toetsenbordheldjes. Mensen die onder hun eigen naam iets publiceren wat de dames en heren niet aanslaat worden vaak met naam"grappen" verhaspeld. En origineel zijn ze niet. Één iemand verzint op een onscuur Breivik bloge de naam "Haatsnee" en het PVV gepeupel neemt dit dan massaal over.
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij heb je niet meer helemaal helder wie hier het werkelijke slachtoffer is. Natalja Laurey dus, niet Hassnae.
Alle reacties Link kopieren
Ja hoor, elke kritiek is afkomstig van de PVV, en zo niet serieus te nemen. Hou toch op met dat doorzichtige geframe.
Alle reacties Link kopieren
Bah! Nu is ook al de Viva besmet met Pveevee malloten, die hier hun haat komen profileren!!!!
Nou marijke1963, ik vraag mij dan weer af wie hier de malloot is als ik je post lees.
Alle reacties Link kopieren
God daar heb je ze weer, de doorgeslagen Wildershaters. Als hij zegt dat de zon geel is en de lucht blauw zijn ze in staat om te beweren dat dat niet waar is....
Alle reacties Link kopieren
quote:marijke1963 schreef op 22 maart 2013 @ 15:38:

Bah! Nu is ook al de Viva besmet met Pveevee malloten, die hier hun haat komen profileren!!!!

Sterker nog: elders op den internets zijn er heuse subfora, aangezien het *kuch* overduidelijk is dat Sanoma zwicht voor de islamisering. Posts van anderen worden daar uitgebreid besproken. Er is zelfs een lijst met 'Viva-delinquenten'. Er is een heuse Jihad aan de gang hoor, vergis je niet. .Om de zoveel tijd moet er hier namelijk aan groepsmasturbatie worden gedaan, wat gepaard gaat met een geluid van 'wij worden niet gehoord'. Doodsaaie voorstelling inmiddels.
Alle reacties Link kopieren
Goh, leuke 1e post marijke1963, valt ook echt niet op hoor
Alle reacties Link kopieren
Ik wil wel even kwijt dat ik niets met de pvv heb, stem al jaren partij voor de dieren. Toch vind ik het enge mensen die hassnae en Peter. Laat de politie het maar goed uitzoeken.
Alle reacties Link kopieren
quote:kadanz schreef op 22 maart 2013 @ 14:41:

Geen excuses omdat zij niet overtuigd is blijkbaar dat het om een nep account gaat. Een veel te ingewikkeld verhaal voor mij!Maar ik heb die Hassnae verder gegoogled, ik word er niet warm of koud van. Mensen die haar 'haatsnee' noemen laten zich wel heel erg kennen.'T zijn altijd andere mensen die haten, je weet toch.
Alle reacties Link kopieren
quote:ravachol schreef op 22 maart 2013 @ 15:00:

[...]Ach, dat zie je wel vaker bij de anonieme toetsenbordheldjes. Mensen die onder hun eigen naam iets publiceren wat de dames en heren niet aanslaat worden vaak met naam"grappen" verhaspeld.

.Één iemand verzint op een onscuur Breivik bloge de naam "Haatsnee" en het PVV gepeupel neemt dit dan massaal over.Joh Ravachol, jij houdt niet van naam'grapjes'?Laten we m.b.t. jóuw teksten eens even een Ravacholletje doen:Één iemand verzint voor een website de naam "obscuur Breivik blogje" en hele groepen mensen nemen dit dan massaal over.Één iemand verzint voor electoraat de naam "PVV gepeupel" en hele groepen mensen nemen dit dan massaal over.Één iemand verzint voor forummers de naam "anonieme toetsenbordheldjes" en hele groepen mensen nemen dit dan massaal over.Verder noteren we de volgende 'naamgrappen':

quote:ravachol schreef op 22 maart 2013 @ 10:59:hun Grote Leider

[..]domrechtse blogs

[..]het digitale riool quote:ravachol schreef op 22 maart 2013 @ 11:10:100% PVV-Breivikblogsquote:ravachol schreef op 22 maart 2013 @ 11:14:de digitale WA van de PVVquote:ravachol schreef op 22 maart 2013 @ 11:38:de PVV riolen

~ Ach, dit zie je wel vaker. Mensen en sites met meningen die Ravachol en andere heren en dames niet aanstaan, worden vaak met naam "grappen" verhaspeld. ~

(Vrij naar Ravachol)Ravachol, aangezien je zélf onophoudelijk naam 'grappen' maakt, vraag ik me af of je kritiek op het woordje 'Haatsnee' een foutje was.. of meet je werkelijk met twee maten?

En mogen alleen mensen met 'de juiste mening', zoals jij Ravachol, zich zaken permitteren, die je mensen met 'de verkeerde mening' probeert te verbieden?.
quote:marijke1963 schreef op 22 maart 2013 @ 15:38:

Bah! Nu is ook al de Viva besmet met Pveevee malloten, die hier hun haat komen profileren!!!!Nou het is me allemaal wat Marijke.!

Hier kun je al die haatposts meldenhttp://www.meldpunt.nl/
Over haat gesproken, deze vond ik nog van Peter Breedveld, best hatelijk eigengereid eigenlijk.

Ik kan niet plakken dus dat wordt op een linkje klikken.

Van de verzetsheld in vredestijd:Peter Breedveld heeft een ideetjeen dan nog een hatelijke zéér kritische blog over de tante van het trollaccountslachtoffer om de soap compleet te maken en dan ben ik ermee klaar anders verval ik in hetzelfde haat onaardige treurige niveauUit de pen van Peter Breedveld

Nah, wat schrijft Peter Breedveld toch hatelijke onvriendelijke blogs, wat een zure eikel, bah. Zo hoor je niet over vrouwen te schrijven
Alle reacties Link kopieren
Leuk, zo'n ravachol die hier van Breedveld een soort superheld probeert te maken.De waarheid is dat Breedveld ervan droomt om een soort nieuwe Multatuli te worden, en verlangt naar een zinderende polemiek, uitgevochten op de voorpagina's van deftige literaire organen, waarin hij uiteindelijk als Grote Rechtvaardige Intellectueel en Ubermensch zal zegevieren.Dat is, zeg maar, waarmee alle problemen voor hem zijn begonnen. Want Breedveld is natuurlijk geen Multatuli, maar een conflictfetisjist met beperkte capaciteiten als denker, schrijver en ethicus. Zijn enige truc bestaat eruit werktuiglijk tegen de stroom in te zwemmen, en op hovaardige toon met iedereen die in de spotlights staat ruzie te zoeken, meestal in de vorm van een serie goedkope jij-bakken.Zijn argumentie en overtuigingen zijn daarbij volstrekt inwisselbaar, en zijn aanpak heeft alleen maar averechts gewerkt: je kunt niet zomaar iedereen in de kuiten blijven bijten en beledigen zonder vroeger of later een tegenreactie te provoceren.Zodra er tegengas wordt gegeven, zet Breedveld zichzelf pontificaal neer als de Held van het Vrije Woord, die door hordes geweldadige facisten de mond wordt gesnoerd, maar eigenlijk komt het er gewoon op neer dat lieden die in het domein van de publieke opinie wél een rol van betekenis spelen het zat zijn om door een vlo als Breedveld op hoge toon de maat te worden genomen.Dat Breedveld zichzelf daarbij nog verder in de nesten heeft gewerkt door zijn eigen stompzinnige praalhansjesgedrag (want natuurlijk is dat nepaccount door hem of zijn entourage in het leven geroepen), en daarnaast niet vies is van chantage, laster en bedrog, is niemand anders dan hemzelf kwalijk te nemen.Maar dat ziet-ie zelf heel anders, natuurlijk ...
Alle reacties Link kopieren
In de tijd dat hij hier nog rond hing, kon ik hem 'goed hebben'.

Zelfs nog een keer elkaar ontmoet en toen was hij prima te pruimen.

Maar toen was hij bij dezen en genen op dit forum ook al niet erg populair. ;) Er waren duidelijk twee kampen. Later werd het kamp 'tegen hem' wel kleiner.

Ik raakte teleurgesteld in hem zo rondom de tijd dat hij wegging bij zijn vrouw en kids en met hassnae verder ging. Dat mag natuurlijk maar hoe dat ging, vond ik de schoonheidsprijs zeker niet verdienen. Maar soit.

Als hij nu daadwerkelijk achter dat nep account zit, vind ik dat wel een behoorlijke 'new low' van hem. Jammer, hij had zeker potentie destijds.
Het is mij: shaHla :) (Iranian version)
Alle reacties Link kopieren
Ik krijg al jaren jeuk van Hassnae en Breedveld. Chronisch ontevreden, chronische schreeuwers. Cronisch grof schelden op iedereen. En sneu calimerogedrag vertonen als de rollen eens zijn omgedraaid. En daarom is hun mening uberhaupt niet serieus te nemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:camomille schreef op 22 maart 2013 @ 19:22:

Ik krijg al jaren jeuk van Hassnae en Breedveld. Chronisch ontevreden, chronische schreeuwers. Cronisch grof schelden op iedereen. En sneu calimerogedrag vertonen als de rollen eens zijn omgedraaid. En daarom is hun mening uberhaupt niet serieus te nemen.Dat doet het gros van het Vrije Volk-publiek hier ook. Niks nieuws. Al helemaal geen reden om het serieus te nemen.
quote:Lagonda schreef op 22 maart 2013 @ 18:45:

Leuk, zo'n ravachol die hier van Breedveld een soort superheld probeert te maken.De waarheid is dat Breedveld ervan droomt om een soort nieuwe Multatuli te worden, en verlangt naar een zinderende polemiek, uitgevochten op de voorpagina's van deftige literaire organen, waarin hij uiteindelijk als Grote Rechtvaardige Intellectueel en Ubermensch zal zegevieren.Dat is, zeg maar, waarmee alle problemen voor hem zijn begonnen. Want Breedveld is natuurlijk geen Multatuli, maar een conflictfetisjist met beperkte capaciteiten als denker, schrijver en ethicus. Zijn enige truc bestaat eruit werktuiglijk tegen de stroom in te zwemmen, en op hovaardige toon met iedereen die in de spotlights staat ruzie te zoeken, meestal in de vorm van een serie goedkope jij-bakken.Zijn argumentie en overtuigingen zijn daarbij volstrekt inwisselbaar, en zijn aanpak heeft alleen maar averechts gewerkt: je kunt niet zomaar iedereen in de kuiten blijven bijten en beledigen zonder vroeger of later een tegenreactie te provoceren.Zodra er tegengas wordt gegeven, zet Breedveld zichzelf pontificaal neer als de Held van het Vrije Woord, die door hordes geweldadige facisten de mond wordt gesnoerd, maar eigenlijk komt het er gewoon op neer dat lieden die in het domein van de publieke opinie wél een rol van betekenis spelen het zat zijn om door een vlo als Breedveld op hoge toon de maat te worden genomen.Dat Breedveld zichzelf daarbij nog verder in de nesten heeft gewerkt door zijn eigen stompzinnige praalhansjesgedrag (want natuurlijk is dat nepaccount door hem of zijn entourage in het leven geroepen), en daarnaast niet vies is van chantage, laster en bedrog, is niemand anders dan hemzelf kwalijk te nemen.Maar dat ziet-ie zelf heel anders, natuurlijk ...

Dat het averechts werkt geloof ik meteen.

Dat stuk over Laurence Blik deed mij dan ook meer denken aan een bladzijde uit een dagboek van een zeer boos en vooral gefrustreerd jongetje.

Dat valt dan al niet meer serieus te nemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:marijke1963 schreef op 22 maart 2013 @ 15:38:

Bah! Nu is ook al de Viva besmet met Pveevee malloten, die hier hun haat komen profileren!!!!Wifi in de bossen van Noorwegen, slechtste idee ooit.
quote:Twinkle1001 schreef op 22 maart 2013 @ 21:38:

[...]Wifi in de bossen van Noorwegen, slechtste idee ooit.
Het verbaast me dat jullie zo goed op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van deze mensen. Als iemand op de tv schreeuwt dan zap ik meestal gewoon verder...
Alle reacties Link kopieren
quote:Diztel schreef op 22 maart 2013 @ 18:17:Uit de pen van Peter Breedveld

Nah, wat schrijft Peter Breedveld toch hatelijke onvriendelijke blogs, wat een zure eikel, bah. Zo hoor je niet over vrouwen te schrijven

Dus omdat Peter de tante van Natalja gediagnosticeerd heeft op 'islamofobie'.. kan ze geen orgasme krijgen. En heeft ze een 'diepgegroefd gelaat', 'ingevallen wangen' en een 'macaber uiterlijk'.

En wil geen man hem d'r nog insteken bij Natalja's tante.

Alsof ze in het terminale stadium van 'islamofobie' zit.

Ja, dat is een nogal verwarde gedachtengang..Helemaal als je daarna de identiteit van Natalja zélf steelt, om zelf 'islamofoob' te gaan twitteren. En je moslim-vriendinnetje het 'weerwoord' te laten twitteren.

Nou ja, het zijn dan ook twee psychoten.

.
Alle reacties Link kopieren
quote:Twinkle1001 schreef op 22 maart 2013 @ 21:38:

[...]Wifi in de bossen van Noorwegen, slechtste idee ooit.Deze is leuk!
quote:Twinkle1001 schreef op 22 maart 2013 @ 22:54:

[...]Dus omdat Peter de tante van Natalja gediagnosticeerd heeft op 'islamofobie'.. kan ze geen orgasme krijgen. En heeft ze een 'diepgegroefd gelaat', 'ingevallen wangen' en een 'macaber uiterlijk'.

En wil geen man hem d'r nog insteken bij Natalja's tante.

Alsof ze in het terminale stadium van 'islamofobie' zit.Ja, dat is een nogal verwarde gedachtengang...

Zeker als je daarna de identiteit van Natalja zélf steelt, om zelf 'islamofoob' te gaan twitteren. En je moslim-vriendinnetje het 'weerwoord' te laten twitteren.

Nou ja, het zijn dan ook twee psychoten.

.Ja, daar lijkt het wel op

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven