Hassnae Bouazza weet van geen ophouden

20-03-2013 13:39 454 berichten
De studente Natalja Laurey is onlangs slachtoffer geworden van een nep account op Twitter. Met het nep account werden anti-islamitische uitspraken getweet wat voor de nodige ophef zorgde.

Ondertussen is er door het OM een onderzoek in werking gesteld om uit te zoeken wie er daadwerkelijk achter deze tweets zit en hopelijk wordt de dader snel gepakt en hiervoor gestraft.hier het relaasMaar alsof het al niet erg genoeg is dat je naam wordt gebruikt voor een nep account waarmee nare/stuitende berichten worden verzonden, dook er ook nog de feeks Hassnae B. bovenop met allerlei ver gaande hatelijkheden.Hassnae B. wil het idee van een nep account niet loslaten[...]
Alle reacties Link kopieren
quote:Diztel schreef op 22 maart 2013 @ 23:39:

[...]Wat mij dan ook weer boeit in dat blog is het kiekje met gesluierde vrouwen wat aangeeft dat Simone ook aan Arabieren kijken doet, net zoals het boek van Hassnae Bouazza immers. Maar ook dat keurt het duo af Tja, verschil moet er zijn: alleen mensen met de enige juiste mening mogen naar Arabieren kijken!
quote:Twinkle1001 schreef op 22 maart 2013 @ 23:49:

[...]Tja, verschil moet er zijn: alleen mensen met de enige juiste mening mogen naar Arabieren kijken!De onjuiste mening betrof een tuttig zinnetje over ingepaktheid . Och heden
Alle reacties Link kopieren
quote:Diztel schreef op 23 maart 2013 @ 00:25:

[...]

De onjuiste mening betrof een tuttig zinnetje over ingepaktheid . Och heden Ja en Simone vroeg zich af of ze die ingepaktheid een warm hart moest toedragen....

Tssssssssssssk.JA NATUURLIJK MOET DAT!!!! DAT MOET JA!?!

TO-LE-RANT HEET DAT JA!?!

FATSOEN EN RESPECT JIJ!!

.
Alle reacties Link kopieren
@Lagonda,Goed stuk! (18:45)

Je hebt 'm retescherp door!Ook complimenten nog voor je heerlijke column op je eigen blog!

Oe! Was dát even smullen!

(Ik zet de link hier nog even voor degenen die 'm gemist hebben:

http://lagonda.blogspot.nl/2008/08/folie-deux.html)

.
Alle reacties Link kopieren
Wat een treurigheid. Kijk dat mensen trollen, moeten zij weten, maar om een onschuldige studente daar de dupe van te laten worden is wel heel laag.Ik kon die PB destijds op het forum hier al niet uitstaan. Hij domineerde het hele forum en wentelde zich gelukzalig in al die vrouwelijke adoratie. Hij vond (en vind) zichzelf fantastisch. Ik negeerde hem het liefst.Maar dat hij tot dit soort verwerpelijk gedrag in staat is, had ik toen echt niet van hem verwacht. Die Hassnae moet een slechte invloed op hem hebben en dat hij daar in mee gaat geeft dus aan dat het een slappe zak is.
Ja ja, nu weet ik het wel!
Alle reacties Link kopieren
Oh, kijk es an! Ik heb nog zo'n gezellige Breedveld tweet gevonden:En 'ze', dat zal z'n vriendinnetje Hassnae zijn.

.
Welke nickname gebruikte hij?

Hoe dan ook, ga je er niet te snel van uit dat hij daadwerkelijk acht dat nep-account zit? Als daar echt bewijs voor is dan stapt die sudente toch gewoon naar de politie?
Alle reacties Link kopieren
quote:Lagonda schreef op 22 maart 2013 @ 18:45:

Leuk, zo'n ravachol die hier van Breedveld een soort superheld probeert te maken....... Knip.Dat Breedveld zichzelf daarbij nog verder in de nesten heeft gewerkt door zijn eigen stompzinnige praalhansjesgedrag (want natuurlijk is dat nepaccount door hem of zijn entourage in het leven geroepen), en daarnaast niet vies is van chantage, laster en bedrog, is niemand anders dan hemzelf kwalijk te nemen.Maar dat ziet-ie zelf heel anders, natuurlijk ...Lagonda maakt snel een accountje aan vanwege de eeuwige vete met Breedveld. Ik moet je teleurstellen. Dit account heb ik nu al 12 jaar op het Viva Forum, al lang voordat ik van Peter Breedveld had gehoord.
quote:Twinkle1001 schreef op 23 maart 2013 @ 08:34:

Oh, kijk es an! Ik heb nog zo'n gezellige Breedveld tweet gevonden:[img]http://img59.imageshack.us/img59/9219/botteg.jpg[/img]En 'ze', dat zal z'n vriendinnetje Hassnae zijn.

.In welke context zal dat zijn geweest? Geef eens een link van het hele gesprek.
Alle reacties Link kopieren
quote:ravachol schreef op 23 maart 2013 @ 08:37:Ik moet je teleurstellen. Dit account heb ik nu al 12 jaar op het Viva Forum, al lang voordat ik van Peter Breedveld had gehoord.

Lagonda heeft het niet over jou. Lezen Ravachol.

.
Alle reacties Link kopieren
quote:kadanz schreef op 23 maart 2013 @ 08:40:

[...]In welke context zal dat zijn geweest? Geef eens een link van het hele gesprek.

"Geef eens......." Kadanz?

Jij vraagt je iets af. Dus ga je ff lekker zelf speuren.

.
quote:Twinkle1001 schreef op 23 maart 2013 @ 08:45:

[...]"Geef eens......." Kadanz?Ga ff lekker zelf speuren.Ik dacht dat het in jouw belang was om de wereld te informeren over dit duo. Maar blijkbaar wil je alleen maar schreeuwen.
Alle reacties Link kopieren
Je doet gewoon mal Kadanz. Je wil iets weten en commandeert mij om het voor je op te zoeken.
Zou je asjeblieft een link willen leggen tussen jouw screenshot en de daadwerkelijke discussie?
Alle reacties Link kopieren
Nee Kadanz, de dingen die jij wil weten of aantonen, zoek je zélf op.
Waarom doe je zo moeilijk Twinkle? Jij komt met citaten maar de gehele tekst onthou je ons. En alser naar gevraagd wordt dan weiger je de gehele tekst te geven.Ik vind dat op z'n zachtst gezegd een beetje laf.
Alle reacties Link kopieren
Ik 'onthou' jou niks. En ik 'weiger' ook niks, zeurpiet.

Ik hou namelijk niets achter, ik moet ook gewoon zoeken.Aangezien jij je iets afvraagt, mag je dat zelf doen, luiwammes.
Alle reacties Link kopieren
quote:Syndicate schreef op 22 maart 2013 @ 19:44:

[...]Dat doet het gros van het Vrije Volk-publiek hier ook. Niks nieuws. Al helemaal geen reden om het serieus te nemen.Feit is dat dit niet 'ons werk' is. Wij komen niet in talkshows om onze mening hysterisch te verkondigen voor heel nederland. Al je hier zegt tegen een forummer 'dat ze alles zou neuken en zelfs Hitler in zijn adelaarsnest' dan heb je een permaban aan je broek hangen. Kortom er zit nogal wat verschil in wat wij hier zeggen en het vreselijk goedkope gescheld van deze 'jut en jul' wat als 'opinie' verkocht wordt.
Alle reacties Link kopieren
En dan hier een beroemde tweet van de tolerante, respectvolle fatsoensmens Breedveld:Alle reacties Link kopieren
Och en voor mij staat echt hele maal vast wie dat twitter account heeft aangemaakt hoor. Als mozes niet naar de berg komt, dan gaat de berg wel naar Mozes. Als Natalja niks Islamafoobs doet dan helpt het duoTriest en Droevig haar gewoon toch even een handje.

Natalja zal en moet net zo verdorven als haar tante zijn coute als coute. Is ze dat niet dan offeren we haar toch gewoon voor 'the cause'

Maar deze week heeft het OM een onderzoek gelast. Dus komt dat vanzelf wel naar boven, want de studente IS naar de politie gestapt, echter die wilden niks doen, nu bemoeit het OM zich ergens mee en gaat er eindelijk na twee maanden iets gebeuren. Helaas moest de studente eerst de media opzoeken voordat er iets gebeurde.Als naar boven komt dat Breedveld dit weer eens op zijn geweten heeft hoop ik echt dat hij veel meer kwijt raakt dat zijn 'ik geil op mezelf' website. Zijn baan bijvoorbeeld...
Ik vraag me niets af, jij wil ons laten zien hoe eng Breedveld is. Aangezien je dat zo enorm graag wilt, vraag ik om wat meer info. Dan kan een linkje er toch wel van af?Nou, blijkbaar dus niet. Ook goed! Je bevestigt hiermee wel dat je alleen een beetje zit te schreeuwen.
quote:Twinkle1001 schreef op 23 maart 2013 @ 09:24:

En dan hier een beroemde tweet van de tolerante, respectvolle fatsoensmens Breedveld:[img]http://www.spitsnieuws.nl/sites/default ... isplay.jpg[/img]Die tweet ken ik wel. Het zou leerzamer zijn om hem in de juiste context te plaatsen. Niet dat ik het geen smakeloze uitspraak vind, in tegendeel.
quote:Twinkle1001 schreef op 23 maart 2013 @ 09:24:

En dan hier een beroemde tweet van de tolerante, respectvolle fatsoensmens Breedveld:[afbeelding]
Alle reacties Link kopieren
Nog een paar leuke uitspraken van dit knusse stel;"Illustratief in dit verband is het commentaar dat blogger Laurence Blik (alias Loor) zoal over zich heen krijgt. Zij maakt zich namelijk ook weleens druk om Jodenhaat. Dus: "Joden als Loor, daar hebben ze het antisemitisme voor uitgevonden". En: "Loor wil alleen maar Jood zijn om anderen uit te sluiten". En: "Misschien waren de Joden toen [ten tijde van de Koran] wel allemaal zoals Loor, dus ja, dan begrijp ik het wel van die apen en ezels". Ze is, kortom, 'een laf, hypocriet, weerzinwekkend sujet dat werkelijk alles zal neuken voor geld en status. Zelfs Hitler in het Adelaarsnest.'Voor alle duidelijkheid: deze citaten komen van het bloggersduo Peter Breedveld en Hassnae Bouazza. Zij schuift regelmatig aan bij 'Pauw & Witteman', hij is redacteur bij Ad Valvas - weekblad van mijn eigen, o zo keurige Vrije Universiteit."
Goh wat een heerlijk extreem links tolerant stel zeg,en zo fatsoenlijk ook..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven