Landelijk verbod op motorclubs, van mij mag het !!!

08-11-2017 08:40 179 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wanneer je volledig volgetattoeeerd bent, je een motorrijbewijs hebt en een Harley Davidson of tegenwoordig ook een ander merk motor bezit ben je welkom bij vrijwel iedere 1% motorclub in Nederland. Deze hobby past bij nagenoeg vooral bij mensen met een collectief minderwaardigheidscomplex, maar die in groepsverband toch graag wil imponeren. Negen van de tien keer lijden ze ook aan een vorm van obesitas. Zij verwarren dit met gespierd, fit en sterk zijn, maar eigenlijk is het alleen maar een grotere omvang. Door een strenge selectieprocedure bij de Hells Angels Holland zijn er nu allerlei wannabee clubs ontstaan. Deze clubs zijn copycats en je ziet daar figuren tussen die zelfs op een open dag van de vroegere Hells Angels van het terrein getrapt werden. Wat ik verder niet begrijp is de geluidsoverlast die zo'n motor veroorzaakt. Het wordt namelijk gedoogd dat zij met zogenaamde dragpipes mogen rijden. Waarom wordt dit gedoogd terwijl wanneer iemand met een sportuitlaat onder zijn auto wordt aangehouden met zelfs minder geluid meteen een zware boete krijgt en een ombouwplicht ? Komt dat omdat de politie hier de strijd niet aandurft tegen een groep aso's die herrie veroorzaken ? Of omdat het meestal een criminele organisatie betreft en ze hun handen niet willen branden ?
kroegfilosoof wijzigde dit bericht op 08-11-2017 12:32
0.12% gewijzigd
BUUUUUUUUURRRRRRRRPPP
Alle reacties Link kopieren
missie_m schreef:
08-11-2017 13:36
RTV Drenthe donderdag 9 maart 2017, 17:25

Motorclub in Hoogeveen bouwt motor voor goed doel

HOOGEVEEN - Motorclub Motorhead uit Hoogeveen wil 15.000 euro inzamelen voor het ziekenhuis in Hardenberg. De club hoopt samen met twee motorclubs uit Overijssel via een verloting van drie zelfgebouwde motoren dat geld bij elkaar te halen.
Elke motorclub bouwt aan een motor, die 5.000 euro moet op gaan leveren bij de verloting in juli. Naast Motorhead bouwen ook motorclubs Roving Spirit uit Slagharen en DTC uit Raalte een eigen exemplaar, met als basis een Yamaha XS650.

"De kinderafdeling van Ziekenhuis Hardenberg wil een speciaal bed, dat 15.000 euro kost. Elke club verkoopt vijfhonderd loten", vertelt Ron Boer van MC Motorhead. "Wij hebben onze loten al bijna allemaal verkocht en de motor is bijna af."

De drie motoren worden op 8 juli in Slagharen tentoongesteld. Een professionele jury zal beoordelen welke club de mooiste motor heeft gebouwd. Aansluitend is de verloting.

:idee:
er zijn inderdaad ook goeie motorclubs.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
:idee:
missie_m schreef:
08-11-2017 13:45
Het Nieuwsblad

Motorclubleden schilderen lokalen en organiseren benefiet voor MPI Rozenweelde


Hells Angels in de bres voor kindjes met beperking


02/05/2016 om 00:00 door Arne Franck


[foto:De ruige bikers verkopen knuffels en geven het centrum een likje verf. Allemaal voor de kinderen met een beperking. Foto: mvn]


Zedelgem / Ichtegem -


De motorclub Hells Angels steekt op zondag 22 mei de schouders onder een familiedag in het MPI Rozenweelde in Aartrijke. De leden zamelen geld in en helpen er ook met schilderwerken. “Hun hulp is meer dan welkom”, stelt directrice Sylvie Lambrechts.


Een beruchte motorclub die knuffelberen verkoopt voor het goede doel. Het lijkt op z'n zachtst gezegd ongewoon, maar voor de leden van de motorclub Hells Angels Coast uit Eernegem is het menens. De ruige bikers tonen zich van hun zachtste kant en springen in de bres voor het MPI Rozenweelde, de voorziening voor kinderen met een mentale of meervoudige beperking in Aartrijke.


Ze zamelen niet alleen geld via de verkoop van beertjes maar steken ook ter plaatse de handen uit de mouwen. Zo maakten ze zich afgelopen weekend vrij om de nieuwe lokalen voor de kinderen een likje verf te geven financierden de speciale verf die hiervoor nodig is.


Het hoogtepunt van de inzamelactie volgt op zondag 22 mei. Dan organiseren de Hells Angels samen met Rozenweelde een familiedag waarvan de opbrengst integraal naar de voorziening gaat. “Iedereen is dan welkom voor een gezellige namiddag met een schietkraam, springkasteel, volksspelen, kinderanimatie, een barbecue en optredens van Rock Circus en Falling Man”, verduidelijken Hells Angels-leden David Tanghe (35) uit Moorsele en Terence Vercammen (39) uit Ichtegem. “Falling Man is de band van acteur Sam Louwyck, bekend van Eigen Kweek. Hij was direct gewonnen voor het initiatief en is onze publiekstrekker.”
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Is het probleem nou de club of dat ze dik zijn?
Alle reacties Link kopieren
Paarsebloem schreef:
14-11-2020 14:29
Is het probleem nou de club of dat ze dik zijn?
Het zijn criminele vetkleppen.
BUUUUUUUUURRRRRRRRPPP

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven