Entertainment alle pijlers

Blind Getrouwd (MAFS Vlaanderen)

17-02-2021 14:19 185 berichten
Alle reacties Link kopieren
Voor wie er gek wordt van al het gerek en de drama van de Nederlandse versie is de Vlaamse deze week weer begonnen.

Hier te bekijken:
https://vtm.be/vtmgo/blind-getrouwd~p03 ... /seizoen-6
Alle reacties Link kopieren
beetje saaie aflevering gisteren.
Veerle en Sven, dat zie ik niet meer goed komen. Dat samenwonen lijkt me alleen maar voor de vorm.

En als ze bij de voorstukjes voor volgende keer een moment tonen waarin Candice zegt dat Marijn niet mag helpen met koken, als meest interessant voorstukje, dan vrees ik dat het volgende week niet veel interessanter gaat worden.

En Hanne, tja, wat moet je daar nog over zeggen? Op twitter wordt ze nogal afgebrand. Ze doet me denken aan een Inge van enekel seizoenen geleden. Qua manier van doen ofzo.
Veerle, Veerle, Veerle, ................................
:whip: :whip: :wtf: :wtf:

Dat is volgens mij een schijtmadam die gehoopt had om een viriele, knappe, minzame ex-zakenman te vinden waarbij ze een luxeleven-dat-zijn-gelijke-niet-kende kon leiden. Niet meer werken, personeel, fatsoenlijk huis, reizen, wellness, ... wat vergeet ik in dit lijstje nog?

Ze heeft van mij het voordeel van de twijfel gekregen maar ik heb mij serieus in haar vergist. Het is een bitch van de bovenste plank. Zie de discussie over: vanaf morgen staat er hier nog enkel bruin brood op tafel, gelukkig is er hier een logeerkamer en ge moet niet mee opstaan morgenvroeg want ik zal héél rap weg zijn. Om nog maar over de plantendiscussie te zwijgen.

En Sven, daar heb ik mij (op zijn uitbundigheid na) ook in vergist. Eigenlijk is het een lieve mens die de beste bedoelingen heeft en uit dit avontuur nog meer gekwetst dan hij al was, zal komen.

Omdat ik hem een aantal posts geleden té hard heb aangepakt, zal ik - als Corona geen stokken meer in de wielen steekt - naar een bedevaartsoord trekken om
1) om vergeving te smeken voor mijn kwetsende woorden over Sven
2) de heilige maagd of haar zoon nederig te vragen alsnog een goede vrouw voor Sven te vinden, weliswaar zonder dat er een huwelijk aan te pas komt.
Voor elk van deze punten zal ik een aparte (gewijde) kaars laten branden. (Wat kost zoiets? :-D )

Hopelijk worden mijn gebeden verhoord!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb de aflevering nu pas gezien en ik snap nog steeds waar het bij Veerle vandaan komt. Als je je zó niet aangetrokken voelt tot iemand, is het moeilijk om hem in je nabijheid te velen. Máár! Ik vind Sven, in tegenstelling tot wat ik eerder dacht, een heel stuk minder vermoeiend, en het is echt een attente man! Zoals hij rekening met Veerle houdt, daar kan zij nog wat van leren. Jammer dat hij zo niet gestart is, want ik vind hem zo echt veel beter te pruimen!

Candice daarentegen vind ik dodelijk vermoeiend worden. De constante stroom van onnozele opmerkingen en het gegieber de hele tijd, dat alomtegenwoordige, ook aan tafel met de andere stellen, ik vind het een beetje teveel de Grote Candiceshow. En *fluistert* Marijn vind ik een beetje saai :cencored:

Nathalie en Dennis zijn best leuk. Dennis gedraagt zich nu weer een stuk normaler dan op vakantie. Verder niet echt een mening over.

Hanne vind ik niet te doen. Hoe is het mogelijk dat ze die jongen op zoveel manieren af kan branden. Werkelijk niks wat hij doet of zegt is goed, en áls hij iets zegt, wat moet van haar, laat ze hem niet uitspreken. Over Dave wil ik niks lelijks horen, want dat blijf ik gewoon een schatje vinden :-] .
Alle reacties Link kopieren
Ik snap Veerle ergens wel...Sven is niet een hele aantrekkelijke man en hij heeft geen goede start gemaakt, te plakkerig en te snel met alles. Maar toch, nu ik hem een paar afleveringen heb gezien vind ik hem echt wel oké. Hij verwent haar met lekkere gerechtjes, heeft respect voor haar privacy, overlegt over veel zaken, is lief voor haar. Andersom kan ik eigenlijk niks verzinnen. Ze is aanwezig en gooit er af en toe een grap in... that’s it. Echt investeren doet ze niet.

Candice is dodelijk vermoeiend en ze komt oliedom over. Ik begrijp het niet helemaal, ze is leerkracht? Dan moet je toch over een brede algemene kennis beschikken. Ze speelt het aantrekkelijke lieve vrouwtje maar ondertussen heeft madam de broek aan. Ik vond haar al niet knap (zoals hier geschreven werd “bloedmooi”) en nu vind ik haar ook nog eens niet zo leuk.

Ik denk dat ze voorlopig bijeen blijven maar zodra de glans eraf is zal ze op zijn wekker gaan.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap Veerle ook en eens je keihard op iemand bent afgeknapt, is het supermoeilijk dat terug om te keren, laat staan met de persoon een relatie te hebben en te trouwen (of in dit geval getrouwd blijven). Het is allemaal best menselijk, al komt het niet echt sympathiek over. Als je je al stoort aan hoe iemand praat, tja, dat is zo basis en constant aanwezig en daardoor moeilijk om over te stappen. Ik stoor me aan het gewiebel van zijn hoofd, elke keer hij praat en ik besef hoe oppervlakkig dat is, maar het is het enige wat ik zie als hij praat :facepalm:
Maar het klopt dat hij zijn best doet en dat siert hem.
Candice is een praalprinsesje, erg op zichzelf gericht.
Alle reacties Link kopieren
En zolang Marijn dat ook is, zal het wel in orde zijn. Aan de foto's op hun instagram te zien, zijn ze nog gelukkig samen. Hij wilde dat ook wel, geloof ik, een vrouw die de aandacht naar zich toetrok, dus ja.
Alle reacties Link kopieren
Bergje65 schreef:
08-03-2021 13:57
Helemaal met je eens. Ik denk een onzekere dame die haar onzekerheid verbloemt door schijn-zeker te doen.
Ik vond haar quasi grappig en bloed-irritant. Lieve vent die Sonny en ik heb er nooit de vinger achter kunnen krijgen wat het nou precies was haar dwars zat.
Ik heb juist dat seizoen de afgelopen weken bekeken. Het huidige seizoen nog niet maar vind het in ieder geval sneller en veel leuker dan de Nederlandse versie!

Wat er in Laura's hoofd zat, geen idee. Ik weet wel wat ik van haar zou vinden als ik Sonny was: wat een chagrijnig wijf sochtens zeg!! Zelfs nog "zagen" (dat is ookVlaams geloof ik😉) als hij haar een ontbijtbuffet op bed komt brengen. Verschrikkelijk.... Ze lijkt echt niet haar best te doen.
Alle reacties Link kopieren
Hoegenaamd schreef:
16-03-2021 07:44

Candice en Marijn: leuk, vrolijk en mooi stel. Ik hoef alleen niet perse te weten wat ze 's nachts doen.
Haha ik wil die smeuïge bedverhalen juist wel weten!!!

Ik vond dat er bij Mafs Australië soms erg "in your face" gevraagd werd hoe the intimacy was going. Euh... gênant!!

En nu denk ik: vertel vertel... Wie heeft er al gewipt :sherlock:
Alle reacties Link kopieren
Ik heb even bij kunnen kijken. Vorige seizoen vond ik de koppels fijner. Idd Laura wel heel vervelend. Arme Sony. Geen idee waar zij last van had.
Dit seizoen vind ik Nathalie erg leuk maar geen idee of het wat gaat worden. Ze hebben wel veel lol maar hij heeft iets over zich heen dat irritant vindt.
Hanne en Dave wordt echt niks denk ik. Zij liggen niet op 1 lijn. Ze is idd dwingend en laat hem niet uitpraten. Hij komt heel gevoelig over. Snap dat haar dat ook irriteert met steeds overal over nadenken en laten bezinken.
Veerle en Sven is klaar. Ik zou ook gek van hem worden. Steeds dat pleasen. Ze zegt dat ze snel wil sochtends, gaat hij toch opstaan en sinaasappels persen. Heel irritant.
Candice en Marijn zijn ook echt mn types niet. Hij is gek van haar en komt als een softy over. Zij lijkt weinig inhoud te hebben. Snap idd niet dat ze voor de klas staat.
anjer84 wijzigde dit bericht op 29-03-2021 22:37
0.29% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ik vind Candice en Marijn juist hartstikke leuk samen. Echt verliefd en in een roze bubbel, zoals je dat graag wil zijn als je meedoet aan zo'n programma. Zij komt niet bijster scherp over, maar ik vind het wel heel leuk dat ze dat van zichzelf weet en zelfspot heeft. Lekker onbevangen is ze, in tegenstelling tot de andere vrouwen.
Niet akkoord Anjer! Zoals ik Sven nu 'leer kennen' is het iemand die zijn best doet om het Veerle naar de zin te maken.
Vind jij het normaal, dat Veerle in haar woning gaat thuiswerken ipv in het appartement te blijven?
Net als het feit dat Sven zijn sportbroekje al thuis MOEST aangedaan hebben. Ze vindt het genant om naar een onderbroek te kijken. Ze is 56, heeft die dan in haar ganse leven nog nooit een man in een onderbroek gezien? Trouwens, ze moest er niet naar kijken want ze zat achter het stuur.
Ik vond Sven in het begin ook een kip zonder kop, maar ik denk dat hij het toch goed met de mensen voorheeft. Veerle is een k*twijf die een ander soort man op het oog had en dacht om hem via dit experiment te ontmoeten.

Candice, heeft al mijn irritaties rond Veerle doen vergeten, heerlijk! 'Als ik kook is het een slaatje! ' en 'ik heb al veel compliment over mijn kookkunst gekregen, niemand kan een slaatje opwarmen zoals ik'.

Dave is volgens mij autist en Dennis homo (maar dat weet hij zelf nog niet).
Alle reacties Link kopieren
mammezel schreef:
29-03-2021 20:06
Dave is volgens mij autist en Dennis homo (maar dat weet hij zelf nog niet).
Ik heb dit bij beiden ook gedacht. Bij Dave nog een kleine twijfel omdat hij ook gewoon een doodgoeie ietwat verlegen kerel kan zijn.
Dat Dennis homo is, kan heel goed. Een homo-vriend weet het echter zeker.... en die voelen dat feilloos aan.
Alle reacties Link kopieren
Haha mammezel, ik zou hetzelfde kunnen doen als ik me mateloos irriteer. Steeds maar weer dat naar de zin maken. Ik kan daar niet tegen hoor. Dat sportbroekje was idd stom. Geen enkel probleem hoe hij dat nu heeft opgelost. Alleen ik dacht wel je had ook prima je sportbroekje aan kunnen doen met een joggingbroek er overheen. Die twee is gewoon geen match. Hij is veel te lief en zij wordt er gek van.
Dave komt idd apart over. Die communicatie via muziek. Hoe moet zij dat nou weten? Zij raakt helemaal gefrustreerd van hem. Enerzijds begrijp ik dat ze daardoor zo uit de hoek komt. Anderzijds laat hem nou gewoon eens uitpraten en al die verwachtingen van haar. Zoals in haar appartement. Hij moet dan kennelijk allemaal vragen stellen. Dat doet hij niet en dan is het weer mis.
Dennis zei deze x ook dat hij bedrogen was geloof ik. Toen ze in zijn huis waren. Wellicht dat hij onzeker is. Iig ziet hij haar wel zitten en ik vind het ook wel lief dat hij steeds vraagt 'is het oké' als hij fysieke toenadering zoekt.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind Hanne gewoon niet aardig overkomen eigenlijk.
Veerle en Sven komen echt niet goed, ze passen simpelweg niet bij elkaar.
De andere twee stellen gaan best leuk.
There is freedom waiting for you, on the breezes of the sky, and you ask: "What if I fall?" Oh but my darling, what if you fly? - Erin Hanson
Alle reacties Link kopieren
Gamayun schreef:
30-03-2021 22:44
Ik vind Hanne gewoon niet aardig overkomen eigenlijk.
Veerle en Sven komen echt niet goed, ze passen simpelweg niet bij elkaar.
De andere twee stellen gaan best leuk.
Nee ik ook niet, echt geen fijn karakter :|
Ik heb de school waar Candice lesgeeft eens gegoogeld, het is een school met studierichtingen als 'etalage' en zo, dus waarschijnlijk geeft ze daarin les.
De laatste aflevering vond ik haar weer wat sympathieker overkomen, toen ze zei dat ze misschien toch wat te snel had gezegd dat ze no way wou verhuizen. Maar Ik zou gillend gek worden van haar domheid ... Kan me niet voorstellen dat iemand met een ingenieursdiploma zo iemand blijvend aantrekkelijk vindt ... Voor zo'n vrouw schaam je je toch als je met collega's afspreekt ..? Ze mag dan nog zo aantrekkelijk zijn ...
Alle reacties Link kopieren
Gamayun schreef:
30-03-2021 22:44
Ik vind Hanne gewoon niet aardig overkomen eigenlijk.
Veerle en Sven komen echt niet goed, ze passen simpelweg niet bij elkaar.
De andere twee stellen gaan best leuk.
Sven en Veerle matchen niet, maar Hanne en Dave matchen ook gewoon niet.

Hanne zoekt duidelijk een man die veel praat, veel uitlegt, veel vraagt, ... (en anders gaat zij wel de hele tijd vragen en zeuren) en die match is dus duidelijk totaal verkeerd uitgedraaid.

Ik weet niet of ik het als "niet aardig" zou omschrijven. Eerder als "continu willen weten wat de ander denkt, waarom ie dingen op manier A doet ipv op manier B, ...".
Ik zou haar gevraag na een tijd vooral vermoeiend vinden.


Ik hoop dat Dave ooit iemand vindt die minder veeleisend is op dat vlak.
En dat zij ook de juiste partner vindt die daar misschien wel mee kan omgaan.
Is dit nu later?
Ik snap geen donder van het leven
Ik weet nog steeds niet wie ik ben
Alle reacties Link kopieren
Vlaamsemeid schreef:
31-03-2021 00:28
Ik heb de school waar Candice lesgeeft eens gegoogeld, het is een school met studierichtingen als 'etalage' en zo, dus waarschijnlijk geeft ze daarin les.
De laatste aflevering vond ik haar weer wat sympathieker overkomen, toen ze zei dat ze misschien toch wat te snel had gezegd dat ze no way wou verhuizen. Maar Ik zou gillend gek worden van haar domheid ... Kan me niet voorstellen dat iemand met een ingenieursdiploma zo iemand blijvend aantrekkelijk vindt ... Voor zo'n vrouw schaam je je toch als je met collega's afspreekt ..? Ze mag dan nog zo aantrekkelijk zijn ...
Ik had al gedacht dat ze op een dergelijke opleiding les zou geven. Ik had iets van haar en make up gedacht op een opleiding tot schoonheidsspecialiste. In elk geval geen wiskunde of economie op een hogere school.
Ze komt niet snugger over, eerder wereldvreemd en zeer oppervlakkig. Ik zou er als man gillend gek van worden.
Alle reacties Link kopieren
Vlaamsemeid schreef:
31-03-2021 00:28
Ik heb de school waar Candice lesgeeft eens gegoogeld, het is een school met studierichtingen als 'etalage' en zo, dus waarschijnlijk geeft ze daarin les.
De laatste aflevering vond ik haar weer wat sympathieker overkomen, toen ze zei dat ze misschien toch wat te snel had gezegd dat ze no way wou verhuizen. Maar Ik zou gillend gek worden van haar domheid ... Kan me niet voorstellen dat iemand met een ingenieursdiploma zo iemand blijvend aantrekkelijk vindt ... Voor zo'n vrouw schaam je je toch als je met collega's afspreekt ..? Ze mag dan nog zo aantrekkelijk zijn ...
Intelligentie is niet voor iedereen het grootste goed of de meest belangrijke en aantrekkelijke eigenschap in een mens. Ik denk dat je onwijs veel lol met haar kunt hebben, ze is aardig voor iedereen, ze brengt sfeer in huis, ze is sexy, ze toont haar genegenheid... Ik vermoed dat hééél van mannen zich bepaald niet voor haar zouden schamen. En waarom zouden ze ook - omdat ze geen ingenieur is?
Alle reacties Link kopieren
apppie schreef:
31-03-2021 09:47
Intelligentie is niet voor iedereen het grootste goed of de meest belangrijke en aantrekkelijke eigenschap in een mens. Ik denk dat je onwijs veel lol met haar kunt hebben, ze is aardig voor iedereen, ze brengt sfeer in huis, ze is sexy, ze toont haar genegenheid... Ik vermoed dat hééél van mannen zich bepaald niet voor haar zouden schamen. En waarom zouden ze ook - omdat ze geen ingenieur is?
Zo zie je maar. Ik vind haar niet grappig omdat ik niet van haar “zie mij eens lekker naïef zijn-humor” hou. Ik vind haar niet bijzonder aardig, eerder erg op zichzelf gericht. Sexy kun je over twisten... ze valt op ja, dat klopt. En dat ze geen ingenieur is dat geeft inderdaad niks. Dat zijn de meesten niet. Maar er zit voor mij een verschil tussen niet intelligent zijn en erg dommig en naïef overkomen. Dat gaat mij mateloos irriteren en ik merk dat ik dat bij haar voel.

Nathalie is misschien niet sexy of opvallend en wellicht kun je daar niet zo mee lachen... ik heb haar 10 keer liever in mijn buurt omdat ik diepgang en inhoudelijk kunnen babbelen juist aantrekkelijk vind.
We moeten er ook rekening mee houden dat de programmamakers (of beter: de mensen die bepalen hoe de uitzending er uit ziet, ik weet niet of daar een naam voor is) beslissen wat wij zien en wat wij niet zien.

Ruzie, onverdraagzaamheid, eindeloos gevraag (van Hanne), intimiteit, ...., .... het zijn allemaal factoren die kijkers lokken. En aangezien kijkcijfers uiterst belangrijk zijn voor een commercieel station als VTM, moeten ze wel uit die vaatjes tappen. Anders vinden ze binnenkort geen gegadigden meer voor de publiciteit tussen de verschillende delen van 1 uitzending.

Als het bij alle stellen van een leien dakje loopt (waarvan ik niet geloof dat zoiets zou kunnen), dan haken we allemaal af.

Ik vind er niks mis mee dat Candice leerkracht 'schoonheidsspecialiste' of kapster of wat dan ook is. Het leven is meer dan een papiertje alleen. En ik denk nog altijd dat je op de 'universiteit van het leven' ook heel veel kan leren. Waarmee ik niet wil zeggen dat mensen met een diploma dommeriken zijn. Maar de lessen die je in het leven krijgt, die geeft men op geen enkele hogeschool. Het moet een mix van allerlei kennis en interesse zijn.
Alle reacties Link kopieren
Bergje65 schreef:
31-03-2021 09:53
Zo zie je maar. Ik vind haar niet grappig omdat ik niet van haar “zie mij eens lekker naïef zijn-humor” hou. Ik vind haar niet bijzonder aardig, eerder erg op zichzelf gericht. Sexy kun je over twisten... ze valt op ja, dat klopt. En dat ze geen ingenieur is dat geeft inderdaad niks. Dat zijn de meesten niet. Maar er zit voor mij een verschil tussen niet intelligent zijn en erg dommig en naïef overkomen. Dat gaat mij mateloos irriteren en ik merk dat ik dat bij haar voel.

Nathalie is misschien niet sexy of opvallend en wellicht kun je daar niet zo mee lachen... ik heb haar 10 keer liever in mijn buurt omdat ik diepgang en inhoudelijk kunnen babbelen juist aantrekkelijk vind.
Oh ja tuurlijk, smaken verschillen. Ik vind het alleen een beetje oppervlakkig om te stellen dat mannen zich voor haar zouden schamen bij collega's etc. Ik denk dat het gros van de mannen niet op je zal neerkijken omdat je Candice aan je zij hebt :P
Alle reacties Link kopieren
apppie schreef:
31-03-2021 10:54
Oh ja tuurlijk, smaken verschillen. Ik vind het alleen een beetje oppervlakkig om te stellen dat mannen zich voor haar zouden schamen bij collega's etc. Ik denk dat het gros van de mannen niet op je zal neerkijken omdat je Candice aan je zij hebt :P
Ooh zeer zeker. Mannen worden graag gezien met een vrouw als Candice aan hun zijde. Ze moet alleen haar mond houden... :-D
Ik kijk voor de duidelijkheid op niemand neer hoor... maar als je als 30-jarige vrouw niet weet dat Kreta een Grieks eiland is, de naam Binkom niet kan onthouden, 'industrieel ingenieur' niet kan onthouden/uitspreken, en niet weet wat dat is (hier een overbekend diploma) ... dan denk ik dat er een enorme kloof in IQ is met Marijn. Hij is nu nog weg van haar looks en charme maar ik kan me niei voorstellen dat zo'n kloof leuk blijft.
Maar smaken verschillen inderdaad, je weet nooit.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven