Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Vanaf oktober 2010, kindervrij, deel 11!

14-09-2011 08:07 2505 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wegens groot succes inmiddels deel 11 van ons groepje kindvrijen, hier op de kinderpijlerT.We blijven ook nu weer doorgaan met slap ouwehoeren, serieuze aangelegenheden, het ondersteunen van elkaars ellende. Maar ook goede grappen en grollen mogen ook op deze plaats.En let wel: elf is het gekkengetal.... 8-P Eindelijk een cijfer dat bij ons past X-DWij slapen graag 's nachts door, willen gaan en staan waar we willen maar bovenal delen we de mening: we hebben geen oerdrang om ons te laten bevruchten. Hoe dat komt weten we ook niet. Wellicht aangeboren.Maar iedereen is van harte welkom!Voor de elfde keer zeg ik:VANAF OKTOBER 2010, KINDVRIJ!En voor de zekerheid laat ik deze ook nog staan:

Disclaimer aan ouders die hier komen meelezen: Graag respect voor onze mening. Kindvrijen nemen aanstoot aan het antwoord "dat komt nog wel" - we hebben een weloverwogen keuze gemaakt. Wij begrijpen uit velerlei reacties dat het vele moeders ook pijn doet in hun moederhart dat "wij" geen kind willen baren/opvoeden/verzorgen en dat "wij" het uit gaan, laat opblijven, uit eten gaan en veel meer egoïstische dingen verkiezen boven het moederschap. Maar leven en laten leven. Een kind geeft een dimensie aan iemands leven maar dit is een dimensie die wij graag aan ons voorbij laten gaan.

Disclaimer copyright Artemission.(ere wie ere toekomt)
Your life could depend on this. Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back, don't look away, and don't blink! Good luck. - The Doctor
Alle reacties Link kopieren
Okay nog 1 tje dan!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen!@Roos hoe is het nu met je kat? Ik heb voor mijn kat altijd kattegras klaarstaan en hij eet er graag van.Gisteren had ik een leuk gesprek op het werk. Ik zat met een paar medewerkers van andere organisaties om tafel en het ging over de tandarts. Een van de vrouwen zei dat ze liever een bevalling doet dan naar de tandarts gaat en ik zei dat ik daar niet over mee kan praten. Toen vroeg ze of ik kinderen heb en ik zei 'nee, en die komen er ook niet'. Ik ben normaal niet zo'n flapuit maar deze mensen ken ik goed. Vervolgens bleek dat de man in het gezelschap er ook zo over denkt, hij zei dat hij en z'n vriendin vaak dooddoeners te horen krijgen, bv. 'wie komt je dan opzoeken in het verpleeghuis' enz. O_o

De herkenning was leuk en verrassend, ik maak dat niet vaak mee op het werk want op mijn afdeling heeft iedereen kinderen, behalve ik en een verstokte vrijgezel van vijftig.
Goedemorgen,@Iebs, hoe ging het?@ Mag, kijk, kun jij lekker baasje gaan spelen:-)@ Iris, logisch verhaal wat je schrijft. Ik ga eerst weer een zak antihaarbal halen. Ik had een klein zakje gekocht en die vond hij heerlijk. Maar ja, hij moet weer aan de struviet en daar haalt ie zijn neus voor op. Het is prinsje precies als het om eten gaat. Als hij nu niet van die zak gaat eten, dan wordt het vrijdag naar de DA.
Alle reacties Link kopieren
Roosje, we zijn verhuisd naar deel 12 :cheer2:
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
Het nieuwe deel is geopend:Kindervrij deel 12 (vanaf oktober 2010)Hier niet meer posten aub
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven