Lijf & Lijn alle pijlers

Afvallen +10kg ~ samen staan we sterk! (start jul/aug 2017)

23-07-2017 14:15 789 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hello Ladies!

Zo kunnen we elkaar motiveren en steunen.
Lets do this ladies! :cheer: :yes:

Iedereen moet zelf de tabel invullen.
nickname : StrongTogether
ww : bringiton

Op zondag is het weegmoment! Dus ook op zondag de tabel bijwerken! :applause:
NaamLengteGestartStartgewichtHuidig gewichtStreefgewichtWeekTotaal
ZoMa171.5724-07-201781,871,665/ 70 voor mei-0,8-10,2
Sasky1.6724-07-20178070.967-0.5-9.1
leyla18 (zwanger)1.6817-09-201795.894,680-0,4-1,2
Mamamaria1.589-10-201788,686,2 78/86 op 1 maart -0,1-2,4
anoniem_351228 wijzigde dit bericht op 13-04-2018 19:26
86.28% gewijzigd
Zoma wat goed dat je aan je kerstdoel bent gekomen al!!!! Supernieuws!!!! :cheer:

Hier weet ik niet of mijn oudejaarsdoel van < 75 gaat lukken, mar we gaan er voor door!

Leyla ja het was wel erg vroeg ja gisteren maar goed vandaag wel lekker uit kunnen slapen. Ja ik hoop er ook echt op, dat contract, ik hoor het pas in februari maar zodra ik dat krijg vraag ik gelijk weer een normale creditcard aan want dit is niks zo en geeft weinig vertrouwen.
Balen dat je slecht nieuws had op de weegschaal. Maar veel belangrijker is natuurlijk wel dat de echo alles goed was! Hel erg fijn meis!

En ja we gaan nog even knallen deze weken!
Waar is iedereen????

Hier vanochtend gewogen en een kleine min zoals verwacht.

Nieuw gewicht 76,5.
Er af deze week: -0.4

Had meer kunnen zijn als ik niet teveel zout had gegeten dit weekend maar goed er af is er af. Hopelijk haal ik de < 75 nog voor einde jaar, dat zou echt n mijlpaal zijn!
Alle reacties Link kopieren
Yo go Hamaika! Eraf is eraf! :-D

Ik heb vandaag de eerste afspraak in het ziekenhuis voor onze kinderwens. Ik word helemaal gek! En vanmiddag ook nog een sollicitatiegesprek! Spannende dag Haha!

Ben benieuwd naar de rest van de resultaten dames! Laat ons niet langer in spanning :lol:
Aut viam inveniam aut faciam.
Oh wat spannend ZoMa!!! Ik ga keihard meeduimen voor beiden. Zeker spannende dag!

Laat je weten hoe beiden zijn gegaan?
Alle reacties Link kopieren
Zoma topper! Hoe zijn de gesprekken gegaan vandaag?

Hamaika, wat goed, eraf is er af inderdaad, super goed gedaan!!

Ik heb mij niet gewogen. Ik heb deze week twee etentjes, morgenavond en donderdagavond, hopelijk is het eten een beetje oke en kan ik gezonde keuzes maken inclusief wat ik allemaal niet mag haha. Nog beste uitdaging :) Daarnaast wordt het sporten erg lastig deze week, ik kan donderdag dus niet, en vanavond wilde ik gaan maar twijfel beetje om de auto weer te pakken (was blij toen ik thuis was vanmiddag:)). Wat dat betreft is het jammer dat de sportschool wat verder weg is (fietsend goed te doen hoor, maar met dit weer doe ik dat al helemaal niet) en lopend is het net iets te ver..
Hoe is het gegaan ZoMa?

Leyla, precies er af is er af. Ben gisteren niet naar buiten gegaan in de pauze (goh :lol: ) dus gisteravond een half uur langer thuis gesport. Wilde toch mijn aantal minuten halen. Ook wel netjes gegeten gisteren, zou mooi zijn deze week onder de10 kilo. We gaan ervoor.

Jou wacht wel n zware week zeg, met die etentjes en weinig sport tijd. Heel verstandig om er gisteren niet weer uit te gaan.

Hoe is het met de rest? Sasky, MamaMaria waar zijn jullie?
Alle reacties Link kopieren
Nou even een update.. het gesprek bij de fertiliteitspoli ging goed. Ik mag pas over een jaar terug komen omdat ik dus al een regelmatige cyclus had gekregen door het afvallen. Ze was super enthousiast over mijn gewichtsverlies. Van mijn man word zijn zaakje gecheckt in januari. Ze ging er vanuit dat het op eigen houtje wel moest lukken binnen een jaar. En moest gewoon doorgaan met afvallen.

Het sollicitatiegesprek.. ben afgewezen omdat ik niet binnen het plaatje van het bedrijf pas. Wat ik na het gesprek zelf ook al had bedacht.. we gaan gewoon verder solliciteren!
Aut viam inveniam aut faciam.
Hoi,

Wat goed zoma, fijn dat je niet aan de hormonen hoeft. Als er verder niks aan de hand is zou het met een regelmatige cyclus gewoon moeten lukken natuurlijk. Gaan ze nog bloedonderzoek doen bij jou? En eileiders checken? Ik bedoel om zeker te zijn dat er verder niks aan de hand is?

Ik zat even onder een steen de afgelopen week, slecht gevoel bleef hangen. Bijna niet gesport ook. En het weekend weg geweest voor verjaardag manlief, dus uit eten, pannenkoeken etc.
Niet best, moet mezelf echt weer even oppakken maar is lastig. Deze weekook weer 3 etentjes in de planning.
ZoMa wat goed om te horen dat het bij de poli goed ging. Zo zie je maar dat het afvallen echt helpt en dat zal denk ik ook wel extra motiveren. Zou super zijn, in 2018 een kleine!!! We duimen mee!

Mamamaria wat rot dat je in dat slechte gevoel blijft zitten. Hopelijk kan je de dagen met de etentjes overdag n beetje voorcompenseren.

Hier net in de lunch een broodje hete kip op bij de Javaan. niet al te gezond natuurlijk maar was al maanden terug dus vooruit. Vanavond weer sporten dus zal weinig kwaad kunnen denk ik
Alle reacties Link kopieren
Mamamaria,
Ik herken dat wel dat je eigenlijk te lang in de verkeerde vibes blijft hangen.. Door gewoon dingen te gaan doen gaat dat meestal vanzelf weer weg bij mij. En soms een schop onder mijn reet van mijn man helpt ook :lol: .

Bij mij gaan ze dus helemaal niks onderzoeken verder..
Aut viam inveniam aut faciam.
Hoi zoma,

Grappig ik denk dat als mijn man dat zou proberen ik echt ontplof...bij ons gaat het ook meer de andere kant op hij is juist een slechte invloed. Koopt hij een megazak m&ms of zo...en bied me dan vrolijk een handje aan.

Ach ja verdere onderzoeken zijn misschien ook niet nodig, als jij geen cyclus had en nu wel is dat gewoon de reden dat je nog niet zwanger bent lijkt me. Bij mij is er veel meer aan de hand, en ik werd ook niet zwanger met (onregelmatige) cyclus. Vandaar dat onderzoek. Er zijn zoveel verhalen van vrouwen
Met pcos die gewoon natuurlijk zwanger zijn geworden door dieet aanpassing..
Er is trouwens een workshop van healthyhormones hierover in utrecht in januari. Ik denk erover om daar naar toe te gaan, misschien ook iets voor jou?
En hamaika, klinkt goed dat broodje van je..! Ik zit in devtrein met honger nu..
Ik denk ook dat je het wel kan hebben, gaat hartstikke goed. En vanavond weer sporten 💪🏻

Ik heb me net weer opgegeven voor het ‘afbeulklasje’ morgenochtend...blijf het proberen.
Alle reacties Link kopieren
hallo dames,
Sorry voor de radiostilte, ik was even een paar dagen goed ziek. Gisteren kon ik nauwelijks rechtopstaan maar vandaag gaat het al wat beter gelukkig!

Zoma, wat goed dat ze ervan uitgaan dat het zelf ook wel zou lukken. Als inderdaad je cyclus het enige probleem is dan is dat inderdaad nu verholpen - en een supermotivatie om door te gaan met afvallen/dieten

Hamaika, weer een minnetje, gaat gewoon lukken je eindejaarsdoel, tenminste, dat hoop ik!! Broodje hete kip klinkt niet al te erg, (kip is in mijn boek altijd goed) maar het zal hem wel in de saus zitten haha!

Leyla, ik hoop dat je verstandige keuzes kan maken bij je etentje, het is inderdaad soms lastig met wat je wel of niet mag eten. Enne gefeliciteerd met de goede echo, dat is toch alweer een stap in de goede richting!!

Mamamaria, :hug: wat rot dat je je zo vervelend voelt! Heb je ook wel eens een soort pauze tussen de hormonen in? Lijkt me allemaal knap vermoeiend en onzeker en alles. Misschien is een pauze een optie? Deed mij altijd wel goed, even die hormoonspiegel laten zakken. Ik zou toch proberen weer wat te gaan doen (het afbeulklasje klinkt als een goede optie :-D )

Hier, ik heb wel gewogen zondag met fijn resultaat - -0,4, ik kom dus toch nog in de buurt van mijn kerstdoel, fijn!! Het voordeel van mijn ziek zijn was dat ik gisteren het afdelingskerstfeestje heb gemist, was bij een Italiaan, veel pasta en wijn waarschijnlijk dus voor het afvallen is het echt een meevaller.

Ik moest van de dokter maar flink uitzieken en hij heeft me tot het eind van de week ziek verklaard (hier moet je een briefje halen bij de dokter dat je ziek bent). Denk dat ik het niet echt nodig ga hebben maar wel lekker eerlijk gezegd, dan ben ik hopelijk weer helemaal fit voor de feestjes deze en volgende week3´(3 verjaardagen).

Sporten wordt hem niet deze week vermoed ik, misschien yoga op donderdag maar eens kijken hoe ik verder herstel.

We gaan ervoor meiden!! :cheer: :cheer: :cheer2: :cheer2: go us!!
I could go into detail...but I won't.
Mamamaria oh dat is lastig ja, als je dan van je man die M&Ms krijgt aangeboden en je niet lekker in je vel zit.

Heftig jouw verhaal. Ik weet zelf niet al teveel af van het onderwerp geef ik toe dus kan helaas niet echt iets bijdragen waar je wat aan hebt behalve steun :hug: Zo te lezen wel een nuttige workshop ja. Hopelijk haal je daar ook nog tips uit en sowieso ervaringsgenoten.

En ja dat broodje was lekker en heeft gelukkig ook geen schade aangericht haha. Ik heb gisteravond ook nog een half uur gesport, dus zit wel mooi op schema. Zou mooi zijn < 76 komende maandag en dan hopelijk ook mijn tussendoel < 75 voor einde jaar. Al wordt dat nog wel n uitdaging met de feestdagen.

Jij succes met het afbeulklasje vandaag!!!

Sasky!!! :hello: . Wat vervelend dat je ziek was meis. Hoe gaat het nu? En nee hahaha, dat klopt denk ik wel an die kip, maar inderdaad de saus he? Hahaha, Het was een lekker en gelukkig niet al te groot broodje, een soort kleine panini en methet sporten is hij vast alweer verbrand.

Fijn dat je ook weer 0,4 kwijt bent. Ben benieuwd ja of we beiden ons tussendoel nog halen. Jammer van het etentje ja maar voor voor de lijn wel beter.

Wij hebben hier 2 etentjes, eentje van het hele bedrijf volgende week en eentje van mijn afdeling begin volgend jaar. Ik ga wel naar die van de afdeling maar van het hele bedrijf laat ik voorbijgaan. Met 135 man ergens in een dorp uit eten heb ik niet zoveel zin in. Van mijn eigen team gaat ook bijna niemand en met de andere afdelingen hebben we niet zoveel contact. Ik hou er niet zo van om dan met allemaal vreemden aan een tafel te zitten. Dus ik wacht wel op het afdelingsuitje haha.

Gewoon de week volmaken ja, herken je gevoel wel hoor, ik was toen ook op een donderdag eigenlijk alweer beter maar heb de week ook volgemaakt. Darabij weet ik ook niet hoe het weer nu bij jou in Duitsland is, maar hier stortregent het nu (en ik moet er over 5 minuten uit of course).

Zeker gaan we er weer voor met zijn allen, laten wij maar bewijzen dat het best kan in December hahaha :cheer:
Alle reacties Link kopieren
Hamaika ja jeetje, gisteravond was het niet heel gezond, er was maar één menu geregeld, die kon ik of course niet eten vanwege vis en rood vlees.. dus ik heb maar om het vegetarische menu gevraagd, zowel het voor als hoofdgerecht kwamen uit de frituur. :facepalm: Donderdag ben ik er ook bang voor, en zie ook nog geen moment om te sporten deze week.. oeps.

Zoma jammer dat het sollicitatiegesprek hierop uitliep, maar als je er niet past, dan lijkt mij dit het beste toch? En mbt de fertiliteitspoli, voelt het goed voor jou? Om een jaar te wachten?

MamaMaria oh heel herkenbaar, lastig om dan weer in de flow te komen he? En als je dan 1 dag bezig bent, gaat het wel weer, maar weer even in die flow terug, das echt super lastig. Succes met je afbeulklasje haha!

Sasky wat vervelend dat je ziek was! Hopelijk gaat het nu beter? Wel een mooi resultaat deze week! Lekker rustig aan doen thuis en goed tot rust komen, als de dokter zegt dat je thuis moet blijven, dan lekker filmpjes kijken op de bank haha.
En dankjewel, klopt zeker, stap in de goede richting!
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen dames! Vanochtend een +0,5 op de weegschaal haha mooie tussenstand deze week.. moet weer even back to the basics geloof ik! :popcorn:

Mamamaria, ik heb inderdaad over die cursus gehoord. Ik vind Utrecht een beetje ver. Ik ga proberen om zover mogelijk te komen zoals ik nu bezig ben. Mocht ik stil vallen qua gewicht zou ik wel naar een diëtist willen gaan die gespecialiseerd is in hormonen en daarbij horende “ziektes”.

Ik heb gisteren een broodje gebakken, ik ga zometeen een plakje proberen. Deze was 58 cent bij de Aldi. Kei goedkoop! Veel goedkoper dan een normaal brood, kost alleen een beetje moeite.. ik zal jullie laten weten hoe die smaakt. Hij zag er in ieder geval heerlijk uit! :hyper:

Leyla, inderdaad is het ook beter zo. Ik had zelf ook niet helemaal het idee in het plaatje te passen, dus ik was ook niet verbaast over de afwijzing.

Sasky, alweer opgeknapt?!
Aut viam inveniam aut faciam.
Alle reacties Link kopieren
Het brood was kei lekker! En inclusief stroom kosten van de oven heeft mij dit 80 cent gekost. Het is het formaat van een cakevorm. Maar wel super stevig, bijna roggebrood structuur. Heerlijk!! Echt een aanrader! Als ik dus 1 broodje per week bak heb ik daar genoeg aan.
Aut viam inveniam aut faciam.
Pff ik ben kapot….Had van maandag op dinsdag al weinig slaap gehad en de nacht ervoor ook. Gisteravond dacht ik dus ‘ik ga vroeg naar bed, even een lange nacht maken’. Gaat serieus vannacht om 03.44 (!!!!) de intercom…. Om 03.44!! Ik was in mega diepe slaap maar goed, na die toestand met die brand laatst toch maar met mijn slaperige kop opgestaan en die intercom opgenomen om te vragen wat er was.
Was het serieus een of andere onbekende die zei dat hij ZIJN SLEUTEL WAS VERGETEN en dat hij de flat in wou. Of ik even de deur wou openmaken. Ik was echt razend en heb ook even gevraagd of die malloot ook had gezien hoe laat het was. Heb ook niet open gedaan, hij zag er niet uit als een buur die ik kende en hij zocht het maar uit verder. Niet normaal. Zit nu met n mega brakke kop op mijn werk…

Leyla wat bizar dat er maar 1 menu was…. En dat dat vega menu dan weer uit de frituur moet komen. Waarom dan niet gewoon een salade of iets he? Rot dat her qua sporten dan ook niet lekker uitkomt deze week, dus maar hopen dat het over de gehele linie meevalt.

Zoma balen van je tussenstand…. Nou ja gelukkig is het een tussenstand. Het kan nog goedkomen want er zijn nog wat dagen. Succes! Ja snap goed dat je voorlopig wilt zien hoe ver je zo komt en dan kan je inderdaad altijd nog later hulp inschakelen. Wat fijn dat dat broodje zo lekker was en nog goedkoop ook!! Dat is altijd wel fijn hahaha.

Hier was de tussenstand gelijk aan maandag, dus zeker nog kans op een min!
Alle reacties Link kopieren
Waar is iedereen?! o_o
Aut viam inveniam aut faciam.
Ja dat vroeg ik me ook al af o_o .
Alle reacties Link kopieren
Sorry ladies, ik heb een super drukke week op het werk gehad, bijna elke avond laat thuis en ik lig voor pampus op de bank, ik ben echt zo moe!

Hamaika ja was heel gek met 1 menu.. uiteindelijk donderdag gekozen voor kipfilet, redelijk gezond nog. Saus apart, dus helemaal prima. Helaas niet kunnen sporten deze week, ik was echt te moe.
Wat shit dat je in de nacht wakker werd gemaakt, da's echt zo niet fijn!!

Zoma je brood klinkt goed!! Hoe is het verder gegaan deze week? Hopelijk geen +0,5 voor jou deze week!

Wat is deze periode slecht zeg.. deze week al twee etentjes, er wacht nog een high tea op me, komende week nog kerstborrels, en dan alweer kerst. Weet niet helemaal of dit mijn maand is haha :whip:
Alle reacties Link kopieren
Ik durf niet te wegen. Ik voel mij echt een dikke pad :facepalm: .. ik denk dat ik hormonaal ben en vocht vasthoud ofzo. Heb met mijzelf afgesproken dat ik vandaag dus even niet weeg. Maar morgen moet ik er toch echt aan geloven!

En inderdaad die decembermaand, oeioeioei! Ik houd ook veel te veel van speculaas en chocolade en alles wat bij de feestdagen hoort.. en kerstpakketten vol heerlijke en super ongezonde dingen! Wel grappig bij het voedselpakket zeg maar zat een seatzac. Nou ik wapperen met dat ding, geen lucht in te krijgen! :rofl: dus ik dacht nou dan ga ik er maar op zitten met een beetje minder lucht erin.. nou een succes! Rolde zo omver! Maar dat word dus nog even oefenen, en tegen de tijd dat het voorjaar is kan ik er vast lekker op chillen. :rofl:
Aut viam inveniam aut faciam.
Leyla wat rot zo ene mega drukke week en dan ook echt nu deze maand. Kipfilet klinkt inderdaad nog wel redleijk gezond ja en fijn dat je zelf de saus kon doen en het er niet alvast in zwom.

Ik slaap inmiddels sinds die rotnacht met de intercom uit, en heb wat langere nachten gemaakt want ik was echt kapot woensdag. Heb wel briefje voor mezelf opgeplakt dat ik hem s ochtends weer aanzet hahahaha. Want is echt iets om te vergeten.

En ja ik maak me ook al zorgen om deze dagen..... Heb net het gevoel dat ik weer wat in een goede flow zit, Komen er nu 2 helse (vr)eetweken aan.... Komend weekend van za op zo bij een vriendin slapen. We gaan naar een festival dus zal wel pizza en bier worden. Dan beide kerstdagen uit eten en op oud en nieuw komt de familie bij mij...... Pfff...... Ik maak me er best wel zorgen over ja en probeer nu al te bedenken hoe de schade te beperken net nu ik een ok flow heb. Ja de andere dagen goed opletten en voor de etentjes ook, maar ben zo bang dat al het geknok van de laatste weken weer teniet gedaan gaat worden... We gaan het wel zien. Herkenbaar gevoel dus.

Zoma heb je zout gegeten dat je je zo voelt? Hopelijk morgen een beter gevoel. Ik weeg sowieso altijd op maandag, Zondag is geen handige dag voor mij. Sterkte ook vast morgen. Die snaai is erg ja, die overal is. Kan het niet naar een voedselbank oid? Hier in de wijk en op het werk hebben ze inzamelacties en dat is altijd wel n goede dumpplek. Een ander blij, ik er vanaf
Wat een verhala van die seatsac hahahaha. Geniaal!!! Maar ja logisch ook wel denk ik, je maakt toch andere bewegingen dan normaal. Komt vast goed!!

Hier tot zover niks erbij niks eraf, ben benieuwd morgen. Hopelijk nog een mini minnetje haha. Komende 2 weken moeten we maar niet teveel waarde aan hechten denk ik.
Ik heb het wel ff mentaal moeilijk, ondanks alles dat er is gebeurd mis ik deze dagen mijn ex ook wel.... De leuke dingen dan, maar ja is ook de eerste decembermaand zonder relatie.

Nou meiden sterkte allemaal en we gaan het wel zien!
Alle reacties Link kopieren
Ik zit rond mijn eisprong heb het idee dat ik dan ook vocht vast houd net zoals met mijn menstruatie. Vanochtend 74.5 op de weegschaal. -0,3 dus..

Hamaika ik snap je gevoel helemaal. Mijn vorige relatie was beëindigd in november. En zag ook super erg op tegen kerst en oud en nieuw. Moet zeggen dat het reuze mee viel! Alleen stuurde hij om stipt om 12 uur met nieuwjaar: gelukkig nieuwjaar! Met een hartje erachter. Ik dacht echt: wat bezielt jou?! Dat was het enige moment dat mij zwaar viel.. ik hoop dat alles voor jou ook mee gaat vallen en dat je toch kunt genieten van de feestdagen!
Aut viam inveniam aut faciam.
Zoma jij ook - 0.3 dus? Zou wel goed kunnen ja van die eisprong dat je dat ook wat vasthoud. Maar 0.3 is toch weer eraf.

Hier ook. Ik hoopte vandaag eindelijk onder de 76 te komen, maar is 76.2 dus -0.3 kilo deze week. Had ook beter gekund, hele week ging wel goed ook met sporten, alleen gisteren niet.

Gisteren emo eetbui gehad.... Mijn beste vriendin dropte even een bom dat ze naar Canada wil gaan emigreren...... Ze heeft daar familie wonen. Ik zou voor haar echt super vinden als het lukt en doorgaat maar ik zou haar wel enorm gaan missen.... Wat een jaar zeg dit, allemaal van die heftige dingen..... Van mij mag het wel snel voorbij zijn nu en een fris schoon jaar in.

Jij hebt dus hetzelfde Zoma? Heftig ook ja om dan vlak voor de feestdagen de relatie te eindigen en die actie van hem is wel heel erg pijnlijk ja. :hug: . Ik hoop ook dat het mee gaat vallen. Mijn relatie is sinds 23 februari voorbij dus dit wordt de eerste decembermaand zonder hem. Ik heb gelukkig op beide kerstagen en oud en nieuw afleiding, maar zie er best wel tegenop.

Thanks voor je peptalk meis!!!! Fijn om herkenning te lezen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven