Alle damens verzamelen voor deze mannen probleem

06-09-2019 13:50 232 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen! Ik heb nog nooit eerder de behoefte gehad om een forum te raad te plegen, sterker nog ik ben de geraadpleegde altijd geweest voor advies. Ik kon met mijn vraagstuk/dilemma bij een overheersende mannenforum aankloppen maar ik zou dan waarschijnlijk een stortvloed van typische macho antwoorden krijgen van mannen die geen enkel communicatie skills hebben.
Dus na veel denken heb ik besloten om advies te gaan vragen aan jullie! Want wie anders kan mijn vraagstuk over een vrouw helpen.... dan een menigte vrouwen met toegang tot een keyboard :D

Achtergrond:

Ik ben zelf een man van begin 30 en ik ben momenteel in een relatie van ongeveer 18 maanden met mijn vriendin. We hebben een hobbelige periode achter de rug waar geen einde aan lijkt te komen.
Ik zal de lange details voor nu achterwege laten, ik heb het gevoel dat we in de afgelopen 18 maanden meer drama hebben samen meegemaakt dan menig stellen in een leven hebben meegemaakt, maar het is ook niet iets dat ik hier absoluut over zit op te scheppen...verre van....ze is de 3de meisje waarmee ik een relatie mee heb en bed deel, ik ben nooit vreemdgegaan en ik leef in mijn eigen wereld zowel buiten als wanneer ik thuis ben, een introvert zou je kunnen noemen. Ik hoef niks van bars, uitgaan, feesten en voetbal etc. Mijn avondje zit ik het liefst met haar te chillen of met elkaar praten, en uitgaan zie ik ook met haar als een dinertje of wandelen of samen dingen ondernemen. En wanneer ik met mijn 2 vrienden afspreek is dit altijd gedurende dag in een eettentje samen kletsen of een lunch en dan weer aan de slag en dit gebeurt ongeveer eens per maand of 2 maanden
.
Mijn uitdaging momenteel is dat zij heel erg onzeker is en HSP en verlatingsangst heeft....dit vertaald zich in het volgende situatie en consequenties voor mij.

- Ze wilt niet naar de strand gaan(niet op de strand, maar ik bedoel boulevard bv)
- Ze wilt niet naar zwembad gaan
- Ze wilt niet films samen kijken, of dat ik het kijk (ongeacht welke film)
- Ze wilt niet dat ik bv online cursussen volg waar bv de leraar vrouw is
- Ze wilt niet dat ik tijdschriften lees
- Ze heeft uiterst moeite als ik boeken lees waarin een vrouw voor in komt
- Ze wilt niet samen op bv dansles
- Ik werk zelfstandig in de MKB (marketing) en ze wilt niet dat ik vrouwelijke klanten aanneem
- Ik moest van accountant veranderen omdat ze een vrouw was
- Bioscoop samen gaan zit er niet in
- Op reis gaan, heel veel locaties is afgestreept dus plekken zoals ibiza etc is an no go
- Afspreken met vrienden of familie gaat altijd gepaard met gekwetste gevoelens bij haar dermate dat ik mijn moeder al 6 maanden niet heb gezien, mijn broer en neefjes ook 2 maanden niet.
- Op zakenreis gaan is gewoon een al drama want dan ben 2 weken weg ( dit gebeurt misschien 2x per jaar), en dan bedoel ik echt een zakenreis en niet die “zakenreisjes” sommige van de mannen hebben en dan in thailand eindigen op de massagetafel ;) . Ik heb niks uitgaan, drinken, feesten etc en net zo min heb ik met dat soort zieke praktijken.

Van dit lijst moet je uitmaken dat enige beeld vertoning van een vrouw op mijn netvlies moet geschrapt worden en elke interactie behalve haar wordt geïnterpreteerd als dat ik het ander of andere activiteit boven haar kies... en dus haar als tweede plek weer zet.

Haar uitleg is altijd:
Als ik bewust kies om naar het andere geslacht te kijken in welke vorm dan ook, dan voelt ze zich gekrenkt en gekwetst daarin, of dit nou een film is, een curus is, of bezoek zelfs bij de accountant is of vrouwelijke klanten zijn etc
... ze is HSP, kampt met onzekerheid en verlatingsangst.

Nou heb ik dit bij haar neergelegd, en haar antwoord is: “Ik ben gewoon zo”. Dit is natuurlijk niet een antwoord waarmee ik iets kan, therapie weigert ze en zelfs forum plekken of met andere praten weigert ze... ze zegt... “ik ben gewoon zo” , mensen zullen me niet begrijpen of me overdreven vinden maar ik ben zo...

En dat is ook iets dat ik kan begrijpen en respecteren, alleen ik ben juist niet zo....en ik weet niet zo zeer hoe ik hiermee moet omgaan en of er uberhaupt ermee om te gaan valt.

Ik kan me tot een bepaalde hoogte in haar schoenen plaatsen wat betreft zowel haar HSP als onzekerheden als verlatingsangsten alleen ik vind ook dat dit niet een gezonde manier is voor een langdurige relatie.....maar ook niet gezond voor mijn eigen mentale gesteldheid maar haar kwetsen en pijn doen is ook het laatste wat ik wil.

ik wil graag jullie ongezoute mening en advies hierover. :nerd:
Alle reacties Link kopieren
En wat doet zij als jij wél die film kijkt, wél dat boek leest en/of niet dat account overdoet aan een ander?

Want je kunt leuk praten, maar kun je hier ook over praten? Of alleen over films, waar totaal geen vrouwen in voor komen?

Je mag verdorie niet naar je móeder, omdat dat een vrouw is (dus een film met oudere actrices zal ook wel uit den boze zijn). Echt.. dat klinkt ziekelijk controlerend. NIET HSP, gewoon abnormaal. En ze kan dit doen, omdat jij het toelaat en erin meegaat.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 14:04
1. ze is niet mijn eerste vriendin, ik heb 3 andere relaties gehad. Eentje van 2 maanden, andere dacht ik 3/4 maanden en voor haar van 5 jaar.
2. Ze heeft die zelfde onvoorwaardelijke liefde ook richting mijn kant, wat heel lief is maar het slaat door naar mijn mening naar bezitterigheid. Met haar kan ik uren praten en leuk hebben en ik ben net zo verliefd als dag 1 op haar, ze is slim en steunt me op heel vlakken wel. Daar waar ik met haar 8 uur kan praten en leuk hebben, wilde ik weleens mezelf door de kop schieten op dates
3. Het is begonnen met de simpele verzoek: ik hou er niet van als mijn partner naar andere vrouwen kijkt.....wat opzich destijds in mijn hoofd heel logisch klonk.....maar "naar andere vrouwen kijken" is heel breed... je hebt gasten die kijken, omkijken, zowat erbij klaarkomen en dan ergens aan andere kant van diezelfde spectrum is zij..... elke vorm van "kijken".... en ik zelf ben ergens op die spectrum van ik heb alleen oog voor mijn partner, ik heb geen behoefte aan porno of lopen gluren maar om bv een film te skippen omdat er mogelijk damens met een v hals rondlopen vind ik weer te ver gaan.....

Maar dat verzoek vind ik dus helemaal niet logisch. In mijn ogen is het wel logisch om de randvoorwaarden voor jullie relatie samen te bespreken en te bepalen, bijvoorbeeld dat jullie in jullie relatie beide monogaam zijn en niet zoent/sekst met een ander. Vertrouwen is de basis van een relatie, dus als dit de afspraak is, dan moet je daar de ander gewoon op kunnen vertrouwen. Een relatie waarbij je geen vertrouwen in je partner hebt, is in mijn beleving geen goede relatie.

Ik vind haar bijna letterlijke "ik hou er niet van als mijn partner naar andere vrouwen kijkt" veel te ver gaan en een belachelijke eis. Daarmee geeft ze aan dat ze je niet vertrouwt en ze wil voor jou bepalen met wie je om mag gaan, met wie je mag praten (privé én zakelijk!) en opleggen hoe jij je moet gedragen. Ze heeft het al deels voor elkaar gekregen je sociaal te isoleren van je familie. Zo wil ze jouw vrijheid afnemen, omdat ze jouw capaciteit om zelf goede keuzes te maken compleet wantrouwt. Maar dit extreme wantrouwen zit echt in haar hoofd; het zijn haar gedachten en niet de realiteit. Jij doet niets verkeerd en je doet jezelf echt enorm te kort als je gaat leven naar de bizarre hersenspinsels van een ander. En die verdwijnen echt niet vanzelf, ook niet als jij je in allerlei bochten wringt om je zo goed mogelijk aan te passen aan haar eisen. Daarvoor zal ze toch echt aan zichzelf moeten werken en in therapie moeten. Maar dat wil ze pertinent niet, want "ze is nu eenmaal zo". Dan blijft er in mijn ogen helaas maar één conclusie over: verbreek deze ongezonde relatie.

Of je moet heel graag je hele leven lang alle bestaande én fictieve(!) vrouwen op de wereld proberen te vermijden :bonk:
"You are not entitled to your opinion. You are entitled to your informed opinion. No one is entitled to be ignorant."
Alle reacties Link kopieren
Geronimo2 schreef:
06-09-2019 23:14
Soms denk je dat een concessie geen kwaad kan als je iets heel graag wil maar bedenk daar wel bij dat de ene de andere niet is. Sommige karaktertrekken zijn zo sterk overheersend dat die alleen maar tot meer concessies leiden tot er niets meer van je over is.

Het begon misschien met iets onschuldigs waar je aan het toegegeven maar dit is grensoverschrijdend, wat zei eist neigt naar sadisme. Hiermee doorgaan staat gelijk aan opgeven dat je nog een leuk leven kan hebben met een vrouw die echt gek op je is. Zij is in ieder geval alleen gek op je als ze je mag behandelen zoals zij wil. Mijn advies zou zijn m haar keihard voor het blok te zetten. Of ze pakt haar probleem aan of het is klaar maar je gaat niet meer mee in die nonsens. Ik gok dat ze stampvoetend en gillend weg loopt en met een beetje na een paar dagen met hangende pootjes terugkomt maar op het laatste geef ik geen garantie.

Jammer genoeg voelt het wel zo en voelt het ook dat ik ge genoodzaakt ben om me egoïstischer op te stellen hierin
Alle reacties Link kopieren
blijfgewoonbianca schreef:
06-09-2019 14:31
En wat gebeurt er als je wel de dingen doet die je wil of moet doen ?

Denk maar de klassiekers;
1. Verdrietig zijn
2. Gekwetst
3. Huilen/hyperventilatie
4. Boos
5. Aangeven dat : indien ik van haar hou of om haar geef dat ik het niet zou doen terwijl ik denk die drogreden kan beide kant opgaan ..is een oneerlijke argumentatie...
Alle reacties Link kopieren
Marana schreef:
06-09-2019 22:22
Deze vraag ook nog misschien?

Ik weet eerlijk gezegd niet of het borderline is of iets anders 🤷‍♂️
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 15:16
Denk maar de klassiekers;
1. Verdrietig zijn
2. Gekwetst
3. Huilen/hyperventilatie
4. Boos
5. Aangeven dat : indien ik van haar hou of om haar geef dat ik het niet zou doen terwijl ik denk die drogreden kan beide kant opgaan ..is een oneerlijke argumentatie...

Goed dat je in ziet dat haar argument "als je echt van me houdt dan ... (vul hier iets willekeurigs in dat jou beperkt of over jouw grenzen gaat)" niets meer is dan emotionele manipulatie. Heeft jouw vriendin dan echt niet door dat haar denkpatroon ongezond is, zowel voor zichzelf als voor mensen die dicht bij haar staan?
"You are not entitled to your opinion. You are entitled to your informed opinion. No one is entitled to be ignorant."
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 15:13
Jammer genoeg voelt het wel zo en voelt het ook dat ik ge genoodzaakt ben om me egoïstischer op te stellen hierin
Zij is degene die zich egoïstisch opstelt, en dat wel handig vindt dus niet zal veranderen "zo ben ik nu eenmaal"
Je bent degene die de situatie kan veranderen,nogmaals zij doet dat niet, door meer op je strepen te gaan staan. Dus doen wat normaal is ,en dat is o.a omgaan met de andere helft van de bevolking (ofwel de vrouwen) je familie bezoeken, en je niet laten voorschrijven hoe jij je bedrijf runt.
Werkt dat niet dan heb je een paar opties:
je blijft en bent voor de rest van je leven ongelukkig
je vertrekt en bent dan even ongelukkig , en denkt dat je nooit meer gelukkig gaat worden. Tot je er achter komt dat het het eind van de wereld niet was, en je verder gaat met je leven
De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
Alle reacties Link kopieren
Hoe krijg je het voor elkaar om drie taalfouten in één topictitel te maken.
BROCCOLI IS OOK GEEN SPINAZIE AL IS HET WEL ALLEBEI GROENTE PEJEKA -- S-Meds
Alle reacties Link kopieren
WTF???
Is dit echt?
Jou vriendin SPOORT NIET.
Wat is er mis met jou dat je denkt dat dit normaal gedrag is?
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 15:13
Jammer genoeg voelt het wel zo en voelt het ook dat ik ge genoodzaakt ben om me egoïstischer op te stellen hierin

Ik zie voor jezelf opkomen door jouw grenzen aan te geven niet als egoïstisch, maar als goed voor jezelf zorgen. Jezelf compleet wegcijferen voor een ander ten koste van jezelf gaat je op den duur opbreken. Ieder mens mag grenzen stellen, een eigen identiteit en persoonlijke behoeftes/voorkeuren hebben. Daar is niks mis mee. En het betekent ook niet dat je geen dingen voor een ander over hebt, geen dingen voor een ander doet of dat je niet van degene zou houden.
"You are not entitled to your opinion. You are entitled to your informed opinion. No one is entitled to be ignorant."
Alle reacties Link kopieren
plumplum schreef:
07-09-2019 15:00
Maar dat verzoek vind ik dus helemaal niet logisch. In mijn ogen is het wel logisch om de randvoorwaarden voor jullie relatie samen te bespreken en te bepalen, bijvoorbeeld dat jullie in jullie relatie beide monogaam zijn en niet zoent/sekst met een ander. Vertrouwen is de basis van een relatie, dus als dit de afspraak is, dan moet je daar de ander gewoon op kunnen vertrouwen. Een relatie waarbij je geen vertrouwen in je partner hebt, is in mijn beleving geen goede relatie.

Ik vind haar bijna letterlijke "ik hou er niet van als mijn partner naar andere vrouwen kijkt" veel te ver gaan en een belachelijke eis. Daarmee geeft ze aan dat ze je niet vertrouwt en ze wil voor jou bepalen met wie je om mag gaan, met wie je mag praten (privé én zakelijk!) en opleggen hoe jij je moet gedragen. Ze heeft het al deels voor elkaar gekregen je sociaal te isoleren van je familie. Zo wil ze jouw vrijheid afnemen, omdat ze jouw capaciteit om zelf goede keuzes te maken compleet wantrouwt. Maar dit extreme wantrouwen zit echt in haar hoofd; het zijn haar gedachten en niet de realiteit. Jij doet niets verkeerd en je doet jezelf echt enorm te kort als je gaat leven naar de bizarre hersenspinsels van een ander. En die verdwijnen echt niet vanzelf, ook niet als jij je in allerlei bochten wringt om je zo goed mogelijk aan te passen aan haar eisen. Daarvoor zal ze toch echt aan zichzelf moeten werken en in therapie moeten. Maar dat wil ze pertinent niet, want "ze is nu eenmaal zo". Dan blijft er in mijn ogen helaas maar één conclusie over: verbreek deze ongezonde relatie.

Of je moet heel graag je hele leven lang alle bestaande én fictieve(!) vrouwen op de wereld proberen te vermijden :bonk:

Ik ben ook helemaal mee eens, kijk in dit hele verhaal het is niet een kwestie van of ik het normaal vind, maar hoe ik dit kan fixen en of ik het kan fixen...voor hetzelfde...weet en voel ik dat het niet te fixen valt en dat het uitstel van executie is wat ik jammer vind voor zowel haar als mijzelf...maar ik kan ook niet om de feiten heen, het maakt mij niet gelukkig deze manier van denken. Ik kreeg bijna een keer een ongeluk omdat vanuit mijn ooghoek stond aan de linkerkant een vrouw bij de stoplicht en ik moest die kant opkijken voordat ik ging invoegen ...ik durfde niet om te kijken voor het invoegen anders was het potentieel... "Waarom kijk je naar haar" en dat is niet overdrijven hier echt waar....of mijn favoriet.....ik dwaal in gedachte....voor me neus loopt iemand...en zij koppelt met dat ik ernaar keek 🤷🏼‍♀️

Overigens wat mij weleens nog steeds knaagt is ze ondersteunt mede haar standpunten met uitspraken zoals. Mannen zien vrouwen als lustobject maar andersom niet...terwijl ik daar oneens over ben...misschien niet op dezelfde maar ik zie de ideaalbeeld van een man ook niet als een nijlpaard neergezet worden ...
Alle reacties Link kopieren
En on topic: maak het alsjeblieft uit met dit nare mens en vraag je af waarom je jezelf dit zo lang hebt aangedaan.
BROCCOLI IS OOK GEEN SPINAZIE AL IS HET WEL ALLEBEI GROENTE PEJEKA -- S-Meds
Alle reacties Link kopieren
Bulbul schreef:
07-09-2019 16:00
Hoe krijg je het voor elkaar om drie taalfouten in één topictitel te maken.
Nederlands is niet mijn moedertaal en ik was 6 jaar in het buitenland ivm werk en studie , mijn excuses als het zeer gebrekkig overkomt haha
Alle reacties Link kopieren
plumplum schreef:
07-09-2019 15:52
Goed dat je in ziet dat haar argument "als je echt van me houdt dan ... (vul hier iets willekeurigs in dat jou beperkt of over jouw grenzen gaat)" niets meer is dan emotionele manipulatie. Heeft jouw vriendin dan echt niet door dat haar denkpatroon ongezond is, zowel voor zichzelf als voor mensen die dicht bij haar staan?
Momenten wel en ze voelt zich daarover weer zo schuldig dat ze weer die andere kant opslaat en zeer spijtig zich opstelt en wilt veranderen en probeert ze te veranderen maar dat houdt denk ik 2 weken stand
Alle reacties Link kopieren
Wat is er precies wel leuk aan haar, behalve dat je uren met haar kan praten?

Is ze wel een beetje goed in bed verder?
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 16:14
Ik ben ook helemaal mee eens, kijk in dit hele verhaal het is niet een kwestie van of ik het normaal vind, maar hoe ik dit kan fixen en of ik het kan fixen...voor hetzelfde...weet en voel ik dat het niet te fixen valt en dat het uitstel van executie is wat ik jammer vind voor zowel haar als mijzelf...maar ik kan ook niet om de feiten heen, het maakt mij niet gelukkig deze manier van denken. Ik kreeg bijna een keer een ongeluk omdat vanuit mijn ooghoek stond aan de linkerkant een vrouw bij de stoplicht en ik moest die kant opkijken voordat ik ging invoegen ...ik durfde niet om te kijken voor het invoegen anders was het potentieel... "Waarom kijk je naar haar" en dat is niet overdrijven hier echt waar....of mijn favoriet.....ik dwaal in gedachte....voor me neus loopt iemand...en zij koppelt met dat ik ernaar keek 🤷🏼‍♀️

Overigens wat mij weleens nog steeds knaagt is ze ondersteunt mede haar standpunten met uitspraken zoals. Mannen zien vrouwen als lustobject maar andersom niet...terwijl ik daar oneens over ben...misschien niet op dezelfde maar ik zie de ideaalbeeld van een man ook niet als een nijlpaard neergezet worden ...

Ik probeer duidelijk te maken dat jij dit niet kán fixen. Het gaat om haar (onredelijke) gedachtes in haar hoofd. Haar gedachtes, haar verantwoordelijkheid. De enige die deze gedachtes kan veranderen is zijzelf. Dat is vast niet makkelijk en ze moet het ook zelf willen. Als iemand zelf niet wil veranderen dan houdt het simpelweg op. Bovendien ben jij haar vriend, niet haar hulpverlener.

Het enige dat jij kan veranderen is jezelf. En dus hoe je met haar omgaat en hoe je op haar bizarre eisen en gedrag reageert. Zoals anderen hier al geopperd hebben, stel je grenzen en ga niet meer mee met haar onredelijkheid. En gezien de extreme mate waarin jij je aanpast aan haar bizarre eisen (bijna een auto-ongeluk veroorzaken vanwege dit idiote gedoe, doe normaal zeg!), lijkt het me geen verkeerd idee als je hier zelf ook professionele hulp bij zoekt. Jouw gedrag om je vriendin te pleasen is ook grensoverschreidend (en gevaarlijk!).

Ow, en generaliserende uitspraken in de trant van "alle mannen dit" en "alle vrouwen dat" neem ik nooit serieus. Mensen die waarde hechten aan dit soort uitspraken vind ik vriendelijk gezegd nogal kortzichtig en minder intelligent. Alsof alle mannen exact hetzelfde zijn. En alle vrouwen. Hoewel in dit topic iedereen wel heel eensgezind is dat het gedrag van je vriendin echt niet ok is, hmm verdacht ;)
"You are not entitled to your opinion. You are entitled to your informed opinion. No one is entitled to be ignorant."
''Ze heeft uiterst moeite als ik boeken lees waarin een vrouw voor in komt''


Bang dat je partner verliefd wordt op een fictief persoon.
Tjee!
Die kende ik nog niet.
Nutcase :rofl:
Dit is absoluut een ongelijkwaardige relatie, en valt onder mishandeling.

Als dit voorbeeld andersom was, jij de vrouw, en de man zo enorm jaloers en bezitterig en manipulatief, dan was het direct duidelijk, een klassiek voorbeeld...
Alle reacties Link kopieren
 Ik kreeg bijna een keer een ongeluk omdat vanuit mijn ooghoek stond aan de linkerkant een vrouw bij de stoplicht en ik moest die kant opkijken voordat ik ging invoegen ...ik durfde niet om te kijken voor het invoegen anders was het potentieel... "Waarom kijk je naar haar" 
Nee dat neem je niet !!!!!!
Luister David, jij bent je tijd aan het verspillen met deze vrouw. Zo kan je niet leven.
Jullie relatie heeft geen toekomst tenzij je jezelf helemaal weg wil cijferen.
Jij leeft in een gevangenis man! Hoe kan je in godsnaam alle vrouwen vermijden?
Door een boerka te dragen?
Jouw vriendin heeft een probleem, zorg snel ervoor dat het niet je probleem wordt.
Maak het alsjeblieft uit.
Alle reacties Link kopieren
suicideblond schreef:
07-09-2019 16:02
WTF???
Is dit echt?
Jou vriendin SPOORT NIET.
Wat is er mis met jou dat je denkt dat dit normaal gedrag is?
Ik denk dat iedereen anders is en de definitie normaal is iets subjectief dat vastgesteld wordt door wet van de meerderheid per land en cultuur en zelfs geloofsovertuiging, wat belangrijk is dat wanneer 2 mensen bij elkaar komen dat hun definitie van "normaal" zo dicht mogelijk is bij elkaar en hierin is onze verschillen langzaam ingekropen en ik heb waarschijnlijk mijn pleasegedrag te danken dat het zover heb laten komen.
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 15:16
Denk maar de klassiekers;
1. Verdrietig zijn
2. Gekwetst
3. Huilen/hyperventilatie
4. Boos
5. Aangeven dat : indien ik van haar hou of om haar geef dat ik het niet zou doen terwijl ik denk die drogreden kan beide kant opgaan ..is een oneerlijke argumentatie...

5: Indien zij van jou zou houden, zou ze je vertrouwen en niet zulke belachelijke eisen stellen, die zelfs zover gaan dat je je familie niet mag zien en klanten moet afwijzen. Ze zal toch in de omgeving zien dat dat níet normaal is, mag ik hopen.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
David88 schreef:
07-09-2019 17:49
Ik denk dat iedereen anders is en de definitie normaal is iets subjectief dat vastgesteld wordt door wet van de meerderheid per land en cultuur en zelfs geloofsovertuiging, wat belangrijk is dat wanneer 2 mensen bij elkaar komen dat hun definitie van "normaal" zo dicht mogelijk is bij elkaar en hierin is onze verschillen langzaam ingekropen en ik heb waarschijnlijk mijn pleasegedrag te danken dat het zover heb laten komen.


Ja, dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar dit is in onze westerse samenleving niet normaal. En dan nog zou je het kunnen accepteren, als het je leven niet negatief beïnvloedde. Het is níet normaal binnen de relatie zoals jij hem ziet, of wel? Of vind je dat zij de hele relatie mag bepalen?

Of, nogmaals, voel je jezelf wel speciaal, dat zij zo (jaloers) naar jou toe is?
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Dreamer schreef:
07-09-2019 17:55
Ja, dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar dit is in onze westerse samenleving niet normaal. En dan nog zou je het kunnen accepteren, als het je leven niet negatief beïnvloedde. Het is níet normaal binnen de relatie zoals jij hem ziet, of wel? Of vind je dat zij de hele relatie mag bepalen?

Of, nogmaals, voel je jezelf wel speciaal, dat zij zo (jaloers) naar jou toe is?
Nee hoor alles behalve dat, ik hou niet van jaloezie zowel het voelen als erop voeden...
Alle reacties Link kopieren
julius schreef:
07-09-2019 16:37
Wat is er precies wel leuk aan haar, behalve dat je uren met haar kan praten?

Is ze wel een beetje goed in bed verder?
Geen problemen in bed dat is de laatste plek van de problemen gelukkig, intelligentie speelt ook een belangrijke rol, dus mentaal matchen is belangrijk voor me maar op dit vlak is het net water en vuur.
Alle reacties Link kopieren
Brunette84 schreef:
07-09-2019 17:31
 Ik kreeg bijna een keer een ongeluk omdat vanuit mijn ooghoek stond aan de linkerkant een vrouw bij de stoplicht en ik moest die kant opkijken voordat ik ging invoegen ...ik durfde niet om te kijken voor het invoegen anders was het potentieel... "Waarom kijk je naar haar" 
Nee dat neem je niet !!!!!!
Luister David, jij bent je tijd aan het verspillen met deze vrouw. Zo kan je niet leven.
Jullie relatie heeft geen toekomst tenzij je jezelf helemaal weg wil cijferen.
Jij leeft in een gevangenis man! Hoe kan je in godsnaam alle vrouwen vermijden?
Door een boerka te dragen?
Jouw vriendin heeft een probleem, zorg snel ervoor dat het niet je probleem wordt.
Maak het alsjeblieft uit.
Ik denk eerder door de rest boerka te laten dragen 😅

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven