Partner biecht op...

18-04-2016 15:01 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Even een nieuwe nick aangemaakt.Gisteren kreeg ik schokkend nieuws.

Mijn man was opvallend stil, ik vroeg wat er was, hij wilde boven met me praten.

(De kinderen waren beneden, 2 jongens, puberleeftijd)

Veel schuldbewust slikken, geprevel, maar het hoge woord kwam eruit.Hij biechtte op dat hij wrs genitale wratten had. Hij ging ermee naar de dokter. De kans bestond dat ik het ook had. Hij was in december naar de hoeren geweest, handwerk met pijpen, weliswaar met condooms, maar hij had al gegoogled en genitale wratten konden ook doorgegeven worden buiten de randen van het condoom. Mss via haar handen of besmet met een vieze handdoek.Hij blijkt in de afgelopen 10 jaar totaal 4x naar de hoeren geweest te zijn, waarvan altijd met condoom, 1x geneukt, rest pijpen/handwerk. *EDIT: Inmiddels heeft hij opgebiecht dat het om ongeveer 25x gaat.* Daarnaast is hij elke keer voorafgaand aan zo'n bezoekje een keer of 4 a 5 er gaan 'kijken', in die wijk waar de prostituees zitten. Voorpret. Ofzoiets.Ik ben ongelooflijk in de war. We zijn al 20 jaar bij elkaar. We hadden -zo dacht ik- een prima relatie, een goed sex leven, (min. 1x p wk, en altijd bevredigend). En, dit vind ik het ergste, we hadden (dacht ik) altijd een open relatie waarin alles bespreekbaar was.Nu ineens is alles veranderd.

Hij liegt dus al zeker 10 jaar.

Is niet trouw.

Hoe kun je dit jarenlang vóór je houden? Terwijl we intieme gesprekken hadden over geheime fantasieën, heb het hem wel eens speels gevraagd; zou je niet eens naar een parenavond willen? Of een prostituee? Lijkt je dat spannend? Maar dan zoende hij me innig, en zweerde dat ik de enige voor hem was, hij zou het niet eens KUNNEN met een ander...Ik voel me zo'n SUKKEL dat ik het geloofde. Schaam me...Voel me eenzaam, met dit geheim. Ik kan/wil er met niemand over praten. Weet ook niet hoe ik nu verder moet. Hij vroeg me huilend of ik het wel goed vond dat hij naast me sliep, gisteravond. En ik zei verbaasd van 'ja, natuurlijk, waar moet je anders slapen?'

Verdoofd.

Ik heb geen passende emoties, kan het niet overzien. Weet niet of ik boos ben, verdrietig, of wat dan ook. Ik heb hem ook gezegd dat ik niet weet wat ik ermee moet. Dat het tijd nodig heeft.Hoe kan ik hem nog ooit vertrouwen?

Hoe kan ik ooit nog sex met hem hebben? Ik walg als ik nu aan zijn lichaam denk.

Het was geen eenmalig slippertje, in een dronken bui.

Hij heeft dus de afgelopen 10 jaar zeker 25x daar rondgelopen, zijn fantasie gevoed, tot hij aan zijn lust toegaf. Daarna voelde hij zich schuldig en vies, zegt hij, en was 'de behoefte' weer een tijd weg.Pffff. Wat moet ik hiermee?Door op dit forum te schrijven, hoop ik het wat beter te kunnen plaatsen. Van me af te kunnen schrijven. Mss dat ik dan ontdek wat ik voel, vind, denk. Ben benieuwd naar de mening van anderen. Want IK weet het ff niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:dinte schreef op 18 april 2016 @ 15:19:

(...). Ze heeft namelijk geen keuze gehad in deze. Als ze had geweten dat haar partner af en toe naar de hoeren wou, dan hadden ze daar samen een oplossing voor kunnen vinden (uit elkaar of met goedkeuring van naar de hoeren) nu wordt ze achteraf geconfronteerd met de consequenties van zijn keuze.Dit was mijn reactie dus ook; waarom moet dat stiekem? Ik begrijp het niet.

Als het bijvoorbeeld zo zou zijn dat ik niet zou pijpen, en hij daar al zijn hele leven over fantaseert ofzo, dan had hij dit eerlijk kunnen zeggen, dan had ik hem het geld nog meegegeven ook. "Veel plezier schat, vertel je me straks hoe het was?" Ik ben niet 'flauw' hierin, had best evt mee willen denken.

Maar hij sloot me buiten.Ik denk dan van: mss ben ik pindakaas en wil hij een keer hagelslag. (?) Maar, dan nog, had hij me op de hoogte kunnen houden toen hij merkte dat zijn behoefte veranderde...
Alle reacties Link kopieren
Dat was wel het minste idd, je op de hoogte houden.... Dan had je samen tot een oplossing kunnen komen. Hij had je daarin ook in vertrouwen moeten nemen, helaas is het nu mosterd na de maaltijd.Moeilijk, zeker als je al zolang bij elkaar bent! Maar, je hoeft niet gisteren al een beslissing te nemen...
Remember me with smiles and laughter, for that is how I will remember you all. If you can only remember me with tears, then don't remember me at all
Alle reacties Link kopieren
Ben wel blij (ook) met de aanvullingen van HuLang, juist omdat dit een andere invalshoek is.

Ik schipper nu enorm tussen allerlei uitersten. Eén ervan is zo'n beetje dit standpunt. Het andere is pijn en verdriet. Ik HOU namelijk van hem. Het kutte is dat dat niet is veranderd.
Alle reacties Link kopieren
Het houden van schakel je niet zo maar uit, en dat hoeft ook niet. En je mág pijn en verdriet hebben, het is niet niks.

Neem in ieder geval rustig de tijd om dingen voor jezelf helder te krijgen, én praat met elkaar....
Remember me with smiles and laughter, for that is how I will remember you all. If you can only remember me with tears, then don't remember me at all
En hij houdt vast ook wel heel veel van jou, in elk geval genoeg om naar de hoeren te gaan en je met een soa op te schepen.
Alle reacties Link kopieren
Dus hij biechtte alleen op omdat hij een soa heeft opgelopen en bang was dat jij 'm ook zou krijgen. Anders had hij zijn mond gehouden. Ik snap dat huilen en instorten en snotterend vragen of hij nog wel naast je mag slapen in dat opzicht niet. Hij zou onbekommerd naast je gaan liggen als jij in onwetendheid bleef?

Daarnaast kennen jullie elkaar al zo lang en zo te lezen zijn er wat jou betreft helemaal niet zoveel taboes in jullie huwelijk en had jij er helemaal niet zo veel problemen mee gehad als hij hier open over was geweest. Dan had het toch allemaal niet zo stiekem gehoeven?Maar zoals velen al schrijven; je hoeft helemaal nog niets te beslissen, daar kun je alle tijd voor nemen die jij nodig acht.
Alle reacties Link kopieren
Hij zegt het een beetje bot, maar Hulang heeft wel een punt, vind ik.TO, jij hoeft even helemaal niks. Geef jezelf de tijd tot je er uit bent
Opinions are like assholes. Everybody has one.
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 18 april 2016 @ 15:27:

[...]Tja, anders dan het standaard ojee-mijn-ideaalbeeld-is-stuk-watnu iig. Er is geen acuut gevaar voor een relatiebreuk, dat risico heeft er zelfs nooit in gezeten. Maar toch dat hoog van de toren blazen he, nog maar een vernield ego erbij. Ja sommige mannen doen die dingen blijkbaar, sommige vrouwen ook. Ik zou me persoonlijk méér zorgen maken indien zou blijken dat hij ook de kat heeft dood gemaakt, want dàt is wel zorgelijk.

Toen ik trouwde, heb ik mijn vrouw trouw beloofd. Seksuele trouw hoort daar ook bij.

Als je vindt dat dit moet kunnen, is het minste toch wel dat je dit soort dingen ook gewoon vertelt. Gezellig 's avonds bij de koffie even tussen neus en lippen door vertellen "joh, je raadt trouwens nooit waar ik vandaag ben geweest.....".
Oh dear, how sad, never mind.
Alle reacties Link kopieren
Het is, zoals zo vaak, niet het vreemdgaan ansich - maar het bedrog wat er bij komt. Leugens (nog iets bijzonders gedaan vandaag schat? - Nee hoor, niks bijzonders (naar de hoeren geweest))Hij heeft jou niet in vertrouwen kunnen/durven nemen : dat doet zeer.

Hij heeft gezegd dat jij echt de enige voor hem bent, maar dat bleek niet zo te zijn: dat doet zeer.

Hij bleek jou niet te betrekken in zijn fantasieen: dat doet zeer.

Hij heeft leugens verteld en iets verzwegen: dat doet zeer.

Hij zou het niet opgebiecht hebben als hij dacht een andere uitweg te hebben: dat doet zeer.Ik zou verdriet hebben omdat de band die ik dacht te hebben, blijkbaar niet heb.

Ik zou kwaad zijn, en dan ook niet zo'n beetje, omdat hij mij bedrogen heeft.

Ik zou misselijk zijn omdat ik mogelijk een ziekte zou hebben gekregen via de hoerenbezoeken.

Ik zou hem niet meer zien als de man die ik altijd zag.

Het verloop hiervan zou afhangen van zijn reactie op dit alles. De reactie op mijn verdriet en onmacht en woede en pijn.

Zijn woorden en daden zouden het verschil maken tussen hier een weg in vinden en hem de laan uit sturen.Heel veel sterkte, wijsheid en kracht toegewenst.
Alle reacties Link kopieren
Vind het heel erg voor je! Ik moet zeggen, ik heb eigenlijk sowieso niet zoveel vertrouwen meer in de trouw die de gemiddelde man aan de dag kan leggen. En eigenlijk kunnen vrouwen dat ook niet begrijpen. Hormonen hebben veel invloed op mensen, als dat bij vrouwen gebeurt, snapt iedereen dat, maar als je een vat testosteron bent en je daar niet goed mee omgaat, vinden mensen dat verwerpelijk. Ik zie het zo: de stiekeme, ranzige dingen die mannen kunnen doen, die ze geheim houden, daar zit geen liefde bij. Voor de persoon waar ze dat mee deden dan. Dat is echt alleen maar lust. Ik denk dat je een man moet zijn om dat te begrijpen.In deze situatie, ben jij degene die zich niet ranzig heeft gedragen. Dat geeft ook een verantwoordelijkheid he. Ga hem niet door de modder trekken, voordat je er goed over na hebt gedacht. Dat is mijn advies. Je gaat veel boosheid voelen maar wees eerlijk daarover, waar ben je precies boos over? Het had net zo goed kunnen zijn dat je er nooit van geweten had. Vertrouwen is een lastig concept, want iedereen verbergt dingen voor de ander. Vooral dingen waar je je voor schaamt. Mensen liegen daarover omdat ze wel weten hoe ranzig hun gedrag is. Niet om jou te kwetsen, met dat liegen, maar om hun gezicht niet te verliezen. En hun relatie en zekerheden ed.Ik heb voor mezelf besloten dat ik mijn relatie niet verbreek voor stompzinnige, ranzige acties. Een affaire waarin er van elkaar gehouden wordt en er een echte relatie is, imo, dat is wat anders. Maar mannen hebben gewoon hun rariteiten en ik vind ergens ook dat ze daar niet altijd zo op veroordeeld zouden moeten worden. Misschien dat ze er dan wat opener over kunnen worden. Ze hebben ook een hoger libido, en wat ze daarmee doen, je weet het nooit 100% zeker dat ze nooit iets ranzigs doen. Maar het is wel inherent aan de man, ze hebben die ballen en die kunnen mensen tot rare acties doen overgaan. Hoe ik dat weet? Ik heb geen ballen.Ik heb dat soort dingen nooit willen doen, al kreeg ik geld toe. Ik zou niet eens een mannelijke escort willen. Brrrr! Ja toch, denk dat de meeste vrouwen nooit de fantasie hebben gehad om over de Wallen rond te slenteren om iets ranzigs te gaan doen, maar zich inhouden ofzo. Maar goed, het is maar een idee, probeer iig wel te praten over hoe jullie relatie is geweest de laatste tijd/maanden/jaren en ik weet dat het een dooddoener is en dat je daar nog niet aan toe bent maar it takes two to tango. Hij heeft gelogen omdat hij verwachtte niet bij jou terecht te kunnen met zijn behoeftes. Misschien omdat jij wat conservatiever bent geworden op sexueel gebied. Wat helemaal niet fout is maar jullie kunnen uit elkaar gegroeid zijn. Heb je daar echt niks nakkes nada van gemerkt? Niet dat jij fout bent geweest hoor maar je wil zelf ook weten, neem ik aan, waar ging het mis? Wanneer werd de afstand tussen jullie gecreerd/groter en waarom heb je daar niks over gezegd?Dat is ook belangrijk voor de verwerking. Al sta jij natuurlijk in je volle recht om hem de deur uit te gooien, jullie zijn al zo lang samen dat je dat niet zomaar doet, tenminste, ik denk dat hoe langer je samen bent, hoe langer de breuk duurt, als die plaatsvindt. Dan ga je niet over 1 dag ijs, meestal dan. En als je wel samen verder wilt, zul je ergens begrip op moeten kunnen brengen voor zijn acties, anders kun je hem nooit echt vergeven. En een relatie is altijd een dynamiek he, daarom zeg ik it takes two to tango. Ik bedoel er niet mee dat je hem aan hebt gezet tot stompzinnige, ranzige acties. Het is niet jouw schuld. Maar het is wel jouw man, dus denk goed na. Jij kent hem het best, en jezelf, en of dit overkomelijk is, kunnen alleen jullie beslissen.Genitale wratten hebben, is wel overkomelijk, maar niet als je de oorzaak ervan niet kunt vergeven. Ik dacht trouwens dat zeker niet iedereen symptomen krijgt, ook al ben je besmet. Sterkte iig!
When the power of love is greater than the love of power, the world will know peace. -Bob Marley-
Alle reacties Link kopieren
Thanx, little house.

.

quote:LaFleurNoire schreef op 18 april 2016 @ 15:42:

Dus hij biechtte alleen op omdat hij een soa heeft opgelopen en bang was dat jij 'm ook zou krijgen. Anders had hij zijn mond gehouden. Ik snap dat huilen en instorten en snotterend vragen of hij nog wel naast je mag slapen in dat opzicht niet. Hij zou onbekommerd naast je gaan liggen als jij in onwetendheid bleef?

Daarnaast kennen jullie elkaar al zo lang en zo te lezen zijn er wat jou betreft helemaal niet zoveel taboes in jullie huwelijk en had jij er helemaal niet zo veel problemen mee gehad als hij hier open over was geweest. Dan had het toch allemaal niet zo stiekem gehoeven?Maar zoals velen al schrijven; je hoeft helemaal nog niets te beslissen, daar kun je alle tijd voor nemen die jij nodig acht.Het is precies zoals je het schrijft. Anders had hij zijn mond gehouden. Wel lekker slapen als ik er niet vanaf weet. Nu bijna kruipen van schuldgevoelens. Opgelucht dat hij het 'eindelijk heeft opgebiecht'. En nee, wat mij betreft had het dus idd best openlijk besproken kunnen worden.
Alle reacties Link kopieren
Als je enkel zwart/wit kunt denken dan is hij vreemdgegaan, valt geen speld tussen te steken. Maar als je ook in staat bent tot grijstinten dan moet je gewoon kunnen toegeven dat af en toe een verzetje bij een prostituee zowat de lichtste grijstint is die er bestaat. Ja natuurlijk, hij beantwoord even niet aan het verwachtingspatroon wat je van hem had, maar vraag je even af wie daarin het radicaalst is: hij die een misstap begaat of zij die er een onrealistisch verwachtingspatroon op na houdt. Forever yours till death do us part, give me a break zeg! Je hebt een gezonde vent die jou graag ziet, hij had ook niets kunnen opbiechten of, worst case scenario, het in jouw schoenen kunnen schuiven. Deed hij niet: hij is met jou begaan, met je gezondheid ook. Vergeten hoeft niet, maar vergeef het hem wel.
Save water: drink wine!
Alle reacties Link kopieren
quote:Blablabla27 schreef op 18 april 2016 @ 15:20:

[...]Dus in "the real world" is het normaal om naar de hoeren te gaan als je een relatie hebt??? Ik vind van niet!

) In de "real world" verdienen enorm veel vrouwen hun geld er mee dus eh Ja. De man van TO is echt niet de enige.

Of je het wil tolereren of niet is aan jezelf. Maar mannen gáán nu eenmaal naar de hoeren of je het nu leuk vind of niet.

Er zijn wel vaker topics langs gekomen die het hier over hadden en álle viva dames beweren altijd heilig dat HUn man dat never nooit niet zou doen.. huhuh.Ik zou er niet zo zwaar aan tillen eigenlijk. Dit heeft niets met vreemdgaan te maken. Stiekem verliefd zijn op je collega is erger.
Alle reacties Link kopieren
quote:Hayek schreef op 18 april 2016 @ 15:43:

[...]Toen ik trouwde, heb ik mijn vrouw trouw beloofd. Seksuele trouw hoort daar ook bij.

Als je vindt dat dit moet kunnen, is het minste toch wel dat je dit soort dingen ook gewoon vertelt. Gezellig 's avonds bij de koffie even tussen neus en lippen door vertellen "joh, je raadt trouwens nooit waar ik vandaag ben geweest.....".
Alle reacties Link kopieren
quote:Sapsorrow schreef op 18 april 2016 @ 15:46:

ik heb eigenlijk sowieso niet zoveel vertrouwen meer in de trouw die de gemiddelde man aan de dag kan leggen De gemiddelde vrouw wel?
Oh dear, how sad, never mind.
Alle reacties Link kopieren
S-a-r-kast, ben even ergens anders gaan zitten toen ik jouw stukje las, ik schoot helemaal vol. Het klopt zo precies...! Dank je. het helpt me om de kluwen v emoties wat te ordenen
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 18 april 2016 @ 15:49:

Als je enkel zwart/wit kunt denken dan is hij vreemdgegaan, valt geen speld tussen te steken. Maar als je ook in staat bent tot grijstinten dan moet je gewoon kunnen toegeven dat af en toe een verzetje bij een prostituee zowat de lichtste grijstint is die er bestaat. Ja natuurlijk, hij beantwoord even niet aan het verwachtingspatroon wat je van hem had, maar vraag je even af wie daarin het radicaalst is: hij die een misstap begaat of zij die er een onrealistisch verwachtingspatroon op na houdt. Forever yours till death do us part, give me a break zeg! Je hebt een gezonde vent die jou graag ziet, hij had ook niets kunnen opbiechten of, worst case scenario, het in jouw schoenen kunnen schuiven. Deed hij niet: hij is met jou begaan, met je gezondheid ook. Vergeten hoeft niet, maar vergeef het hem wel. Ik denk dat iedereen hier zijn/haar eigen opvatting over heeft. Ik zou het niet meer dan normaal vinden dat mijn vrouw me in het kanaal flikkert als ik zoiets gedaan zou hebben..........
Oh dear, how sad, never mind.
quote:HuLang schreef op 18 april 2016 @ 15:49:

Als je enkel zwart/wit kunt denken dan is hij vreemdgegaan, valt geen speld tussen te steken. Maar als je ook in staat bent tot grijstinten dan moet je gewoon kunnen toegeven dat af en toe een verzetje bij een prostituee zowat de lichtste grijstint is die er bestaat. Ja natuurlijk, hij beantwoord even niet aan het verwachtingspatroon wat je van hem had, maar vraag je even af wie daarin het radicaalst is: hij die een misstap begaat of zij die er een onrealistisch verwachtingspatroon op na houdt. Forever yours till death do us part, give me a break zeg! Je hebt een gezonde vent die jou graag ziet, hij had ook niets kunnen opbiechten of, worst case scenario, het in jouw schoenen kunnen schuiven. Deed hij niet: hij is met jou begaan, met je gezondheid ook. Vergeten hoeft niet, maar vergeef het hem wel.Hij heeft wratten op zijn snikkel! Dat is altijd erger dan een onrealistisch verwachtingspatroon.En mocht mijn man iets zoeken wat wij thuis niet uitvoeren dan kan hij een 'verzoeknummertje' indienen. Als dat betekend dat ik hand-en-span diensten moet uitvoeren terwijl ik hem 'Meneer achternaam' noem is dat prima.Zolang hij maar niet thuiskomt met wratten op zijn snikkel!
Alle reacties Link kopieren
Sapsorrow; ik heb er dus idd noppes-niks-nadat-niks van gemerkt. Dat vind ik ook het enge. Want hoe kan ik zoiets dan een evt volgende keer doorhebben? Wat heb ik nog méér niet door? Heb ik een chronische plank voor mijn kop? En zit die plank er alleen naar hem toe, of zie ik meer ingenomen over het hoofd..? Het zet alles op zijn kop.
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 18 april 2016 @ 15:49:

Als je enkel zwart/wit kunt denken dan is hij vreemdgegaan, valt geen speld tussen te steken. Maar als je ook in staat bent tot grijstinten dan moet je gewoon kunnen toegeven dat af en toe een verzetje bij een prostituee zowat de lichtste grijstint is die er bestaat. Ja natuurlijk, hij beantwoord even niet aan het verwachtingspatroon wat je van hem had, maar vraag je even af wie daarin het radicaalst is: hij die een misstap begaat of zij die er een onrealistisch verwachtingspatroon op na houdt. Forever yours till death do us part, give me a break zeg! Je hebt een gezonde vent die jou graag ziet, hij had ook niets kunnen opbiechten of, worst case scenario, het in jouw schoenen kunnen schuiven. Deed hij niet: hij is met jou begaan, met je gezondheid ook. Vergeten hoeft niet, maar vergeef het hem wel. Ik kan (en wil) je volgen, maar punt is dat het geen eenmalige misstap was. Hij heeft gedurende 10 jaar gelogen. Me niet in vertrouwen durven nemen. Gelogen terwijl we (dacht ik) intieme gesprekken hadden.
Alle reacties Link kopieren
Tja mijn ervaring is dat het meer voorkomt dan de meeste vrouwen willen geloven. Niet hun man, ofzo. Maar dat weet je nooit helemaal zeker hoor. Maakt niet dat je relatie meteen niks meer voorstelt.Vrouwen gaan vast net zo vaak vreemd maar rondhangen in de hoerenbuurt terwijl je op zoek bent naar war spannends, nee, dat zie ik de meeste vrouwen niet doen.
When the power of love is greater than the love of power, the world will know peace. -Bob Marley-
Alle reacties Link kopieren
quote:HuLang schreef op 18 april 2016 @ 15:49:

Als je enkel zwart/wit kunt denken dan is hij vreemdgegaan, valt geen speld tussen te steken. Maar als je ook in staat bent tot grijstinten dan moet je gewoon kunnen toegeven dat af en toe een verzetje bij een prostituee zowat de lichtste grijstint is die er bestaat. Ja natuurlijk, hij beantwoord even niet aan het verwachtingspatroon wat je van hem had, maar vraag je even af wie daarin het radicaalst is: hij die een misstap begaat of zij die er een onrealistisch verwachtingspatroon op na houdt. Forever yours till death do us part, give me a break zeg! Je hebt een gezonde vent die jou graag ziet, hij had ook niets kunnen opbiechten of, worst case scenario, het in jouw schoenen kunnen schuiven. Deed hij niet: hij is met jou begaan, met je gezondheid ook. Vergeten hoeft niet, maar vergeef het hem wel.Je vergeet dat TO het verzetje bij de prostituee helemaal het ergste niet vindt. Als hij eerlijk tegen haar was geweest had zij daar begrip voor gehad en hem waarschijnlijk nog veel plezier gewenst ook, schrijft ze zelf.

Het heikele punt voor TO is het feit dat hij haar niet deelgenoot maakte van zijn, blijkbare, noden en dit jarenlang voor haar heeft verzwegen. Pas nu, nu hij een soa opgelopen heeft, vertelt hij het haar. Dat bedrog steekt haar, niet het prostitueebezoek an sich.
Alle reacties Link kopieren
quote:Sapsorrow schreef op 18 april 2016 @ 16:02:

Vrouwen gaan vast net zo vaak vreemd maar rondhangen in de hoerenbuurt terwijl je op zoek bent naar war spannends, nee, dat zie ik de meeste vrouwen niet doen.Het verschil is simpel: een vrouw die behoefte heeft aan een scharrel kan (mits ze niet extreem lelijk is) naar de kroeg gaan en een uur later een neukertje opgescharreld hebben. Veel mannen komen uiteindelijk toch bij een professional uit.
Oh dear, how sad, never mind.
Alle reacties Link kopieren
quote:Hayek schreef op 18 april 2016 @ 15:56:

[...]Ik denk dat iedereen hier zijn/haar eigen opvatting over heeft. Ik zou het niet meer dan normaal vinden dat mijn vrouw me in het kanaal flikkert als ik zoiets gedaan zou hebben..........

Dat verwachtte hij dus ook. Zat te wachten tot ik zou ontploffen.

Ik eigenlijk ook.

Maar het kwam maar niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben het wel met Sapsorrow eens, dat ook ik weinig opheb met de trouw van de gemiddelde man. Veel vrouwen hebben geen idee wat er allemaal achter hun rug gebeurt. Dat gezegd hebbend, je zit in een lange relatie en je hoeft niks nu te beslissen. Laat het betijen en praat met elkaar. Dan kan je altijd nog weggaan mocht je dat willen. Ik denk wel,, wat Sar-Kast zegt, dat je anders over je man gaat denken hierna. Maar hoe dat uiteindelijk voor je voelt, kan jij alleen bepalen.
For every rat you see, there are fifty you don't

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven