Minnaar, deel 31

10-12-2015 00:33 3007 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 30 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Heb jij een fladderend hart of zit ze vast verankerd in je eigen borstkas? Eet, slaap en toiletteer jij met je telefoon of leg je hem ook rustig een paar dagen in de la?

Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen?



Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar oploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.

...
Gezeur met de bootsman Oranje? Of thuis? Of met een nieuwe?



Mok, nee dat snap ik, dat je eerst het kaf van het koren moet scheiden. Maar ook als ik al wel een klik heb, denk ik, ja maaaaaar... Terwijl ik ook geile porneau had kunnen hebben. Voordat ik in dat geile standje terecht komt, duurt altijd zo lang bij mij. Irritant.
Alle reacties Link kopieren
Yep ........ Ik begeef mij sinds een tijdje actief op datingsites en valt niet mee idd. Heb er velen en velen afgekeurd. Nu in gesprek met mogelijke optie. Alleen komt deze meneer uit een streek waar ze (naar mijn mening/oren) met een verschrikkelijk lelijk accent praten. Is wat!!!
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk van genieten theemok. Woud van lelijkerds ook. Heerlijk die directheid



De eerste keer dat hij vader werd was dat ook geen probleem en pas gesprek gehad over gezinsuitbreiding maar dat wilde hij nog niet, maar zou kunnen.



Ik denk eerder dat hij overspannen is of richting burn-out. Maar dat zou hij gewoon kunnen zeggen.



Dacht zelf misschien verliefd op me geworden, maar misschien wil ik dat alleen maar, aangezien ik weet hoe moeilijk dat is en er niets mee kunnen. Is hij misschien zo slim om het af te kappen voordat het te emotioneel word zoals bij mij.
Hint, je kunt ook té kritisch zijn he? (zegt zij.. ).

Heeft hij zelf ook zo'n accent? Ik kom ook uit zo'n regio, maar je hoort er niks van!



Brietje, tja, dat zou allemaal kunnen. Maar dat zou dan wel zo duidelijk zijn geweest om dat gewoon te zeggen. En dan zeggen ze dat vrouwen moeilijke wezens zijn...
We houden het voor de omgeving en dus ook kinderen nog helemaal stil,dus nog stiekem afspreken.



Eerst moet alles helemaal achter de rug en in de rust zijn voor wij ons naar buiten brengen.

Kinderen staat op nr1 en dat blijven ze ook,samen hebben we vijf waarvan de mijne het jongst.



Zijn ex en hij blijven heel verstandig samen en komen er tot nu toe goed uit.
Alle reacties Link kopieren
Ik help het je hopen dat het goed blijft gaan, Jill. Hoe goed je een scheiding ook af wilt handelen, kinderen zijn er altijd de dupe van. Erg jammer voor hen dat het zo loopt. Ik begrijp heus dat er een moment komt om de knoop door te hakken (hier ook jaren over gedaan...) maar hoe zorgvuldig je het ook doet, er vallen altijd emotionele slachtoffers. Ik wens jullie heel veel wijsheid en geduld.
Alle reacties Link kopieren
Haha lookolook idd ja, zie hem morgen dus hoop er nog iets uit te krijgen.



Spannend allemaal Jill. Straks het stiekeme weg zal ook wel ff gek zijn. Een eens met theemok. Kinderen zijn altijd de dupe, weet er alles van.
Zijn kinderen zijn allemaal al uit huis,die reageerden bijna opgelucht.Ze zagen wel hoe moeizaam het met hun ouders ging.

Zijn vrouw is na de eerste schok ook wel opgelucht,ze liepen beide al jaren op hun tenen.

Voor nu gaan we zo door als we deden en we zien wel wat de toekomst ons brengt.
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn dat je niet meer met kleine kinderen te maken hebt, dat scheelt enorm. En wat goed ook dat zijn vrouw eigenlijk opgelucht is, dan lijkt het een heel goede beslissing.

Ik hoop dat het uitwerkt tussen jullie, Jill!
...
Jillinada, wat een ontwikkelingen! Dacht je een paar maanden geleden nog dat je de rest van je leven met Verweg door zou gaan brengen, kwam Dichtbij ineens en gaan jullie nu samen verder. Wat kan er toch veel veranderen in korte tijd.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik vind alle accenten skattig behalve die uit mijn regio. Dat geldt denk ik voor de meeste mensen.
Nou.. Ik vind heel veel accenten spuuglelijk. Ook die uit andere regio's dan die van mij. Maar een afknapper? Alleen als er echt iets uit komt wat heel ver van ABN staat.
Alle reacties Link kopieren
Ik hou van accenten. Doe ze graag na, maar idd sommige zijn wel een afknapper. Uit mijn regio hebben we ook best een apart accent, maar ach, maakt ook wie je bent.
Alle reacties Link kopieren
Haha ja, dat dus, dat het haast onverstaanbaar is. Een stem, daar kan ik wel op afknappen. Heb ooit een heel leuk contact met iemand gehad, tot ik hem aan de telefoon had. Dat piepstemmetje... het was gelijk gortdroog hier.
Ja, dat vind ik ook veel belangrijker! Piepstemmen = opdrogen. Tot nu toe heb ik geboft met enorm lekkere stemmen en dito dictie. Sommigen hebben daar echt een talent voor.
...
Alle reacties Link kopieren
Accenten! Ik houd van (geil op) een engels accent. Stem inderdaad ook heel belangrijk. En een beetje stotteren, dat vind ik ook sexy.
Alle reacties Link kopieren
Of een beetje hees ook sexy
Ik vind een accent niet zo'n enorm probleem, ik ben het wel gewend. Piepstemmetjes vind ik wel heel erg..
Ik heb gister gebroken met mijn minnaar. Ik baal er echt enorm van want volgens mij ga ik er nooit meer 1 vinden zoals hij. Maar het is beter zo. Hij werd ineens echt heel aanhankelijk, zo uit het niets eigenlijk want een paar weken geleden was hij behoorlijk druk met zijn studie en ik ook. Dus we spraken elkaar iets minder, of althans we zagen elkaar iets minder. We belde eigenlijk regelmatig en chatten dagelijks. Dus het vreemde was dat hij ineens bleef bellen sinds afgelopen weekend, en ineens vertelde dat hij zijn vriendin wilde verlaten voor mij en dat hij bij mij wilde zijn. Toen gingen mijn alarm belletjes rinkelen want dat is dus niet wat ik wil. Ik heb het hem heel duidelijk gemaakt maar hij vertelde dat hij echt voor mij alleen wilt gaan. Dus hebben we besloten om er een punt achter te zetten. Hij zei dat zijn gevoelens behoorlijk heftig zijn voor mij en hij niet meer zomaar het bed met mij in wilt zonder dat er 'meer' moet komen. Gister dus een heel lang telefoon gesprek gehad en dat was dus ook meteen het laatste contact.



Ik ben een beetje sprakeloos omdat het zo uit het niets is. Maar ik wil het voor hem niet moeilijker maken dus denk ik dat ik juist gehandeld heb...
Alle reacties Link kopieren
Jill wat is er veel gebeurt met jou. Super hoor, heel veel geluk samen😘



Ik vind bepaalde dialecten wel minder zoals 'achterhoeks' en Limburgers die 'zingen'. Ik praat zelf ook wel dialect maar dat doe ik alleen met mensen die ook zo praten. Mijn openrelatieminnaar wilde me altijd graag mijn taaltje horen spreken maar dat voelt voor mij dan zo onnatuurlijk😬
Alle reacties Link kopieren
Oh justme heb je dat niet zien aankomen? Knap dat je het gelijk kan stoppen.
Alle reacties Link kopieren
Just me, knap dat je zo resoluut kan zijn. Probeert hij nog contact met je te zoeken?
Ik zag het absoluut niet aankomen... Naar mijn idee waren we altijd heel duidelijk in wat we wilde en dat was allebei het zelfde. Absoluut bij onze eigen partners blijven dus geen nieuwe liefde maar gewoon seks zonder verplichtingen. Dat is een paar keer ter spraken gekomen in de tijd dat we elkaars minaars waren.



Hij heeft nog geen contact met me gezocht maar goed het gesprek heeft net 24 uur geleden plaats gevonden. En dat is misschien maar goed ook dat hij geen contact probeert te zoeken, want ik ben nu heel zeker dat ik de juiste beslissing heb gemaakt maar ik weet niet of dat zo blijft... Ik voel niets voor hem maar toch, je bent wel intiem geweest en hoe dan ook zit daar iets van een gevoel bij.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven