Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Alle reacties Link kopieren
Hey Louiloui en Theemok
Zo leuk jullie hier ook nog te zien.
Louiloui nog steeds dezelfde minnaar al 5 jaar. Ook al een tijd zeg. En dus ook eindelijk dat evenwicht gevonden. Ik moet zeggen dat dat wel het moeilijkste is in dit hele gedoe. Na veel ups en downs is het evenwicht er hier ook.
En Theemok er helemaal mee gestopt ? Wat is er gebeurd? De ware gevonden of was het gedoe eromheen teveel ?
Alle reacties Link kopieren
@Liefje.
Ahhhh de grote fout in het minnaren. Houden van.
Natuurlijk krijg je gevoelens voor elkaar (ik denk dat er weinig vrouwen zijn die dat geheel zonder gevoel kunnen, maar die zullen er ook zijn).
Lijkt me dat je dit maar los moet laten. Hij gaat niet bij zijn vrouw weg en jij loopt je dus te verbijten. Zonde van je tijd.
Dus stoppen met houden van (en de verwachtingen) en gewoon genieten van de tijd samen of helemaal stoppen met hem.
Alle reacties Link kopieren
@Tulpenman
Ik denk dat je haar maar even met rust moet laten.
Als jij in alle redelijkheid geprobeerd hebt erover te praten en zij emotioneel reageert denk ik dat zij nu aan bod is.
Maar als collega's is het denk ik niet echt makkelijk. Ik weet niet of jullie elkaar veel tegenkomen.
Ben ik weer.... in voorbereiding op definitief afscheid. De platonische minnaar wilde eerder nog geen afstand nemen -ja, collega’s he, samen een immens project aan het draaien, het verhaal is bekend! Ik heb het inmiddels al op verschillende manieren geprobeerd, en elke keer ook aangegeven bij hem. Deze keer niet. De afgelopen weken zijn heel heftig geweest, veel contact en heel veel mooie intense gesprekken - die hij als ik eerlijk ben niet met mij zou moeten voeren maar met zijn vriendin. Hij vertrekt morgenochtend voor 10 dagen vakantie, waar zijn vriendin al enkele weken is. Groot tijdsverschil dus nu is het moment om het contact te verbreken en terug te brengen naar wat het zou moeten zijn gewoon collega’s....
Ik trek de pleister er maar af nu!
Alle reacties Link kopieren
Hoe ‘houdbaar’ is een geheime minnaarrelatie?
Dat vraag ik me weleens af.
Minnaar en ik zijn nu ongeveer een half jaar op weg. Kennen elkaar al van lang geleden en bij toeval weer met elkaar in contact gekomen.
Allebei getrouwd en kinderen en nooit gedacht vreemd te zullen gaan. Wat dus toch gebeurde.

We klikken enorm op alle vlakken, niet alleen seksueel. Ik denk ook oprecht dat we van elkaar zijn gaan houden. En wellicht zouden we er wel voor gaan als de kinderen er niet waren geweest.
Maar voor nu is heel helder, we blijven thuis en verwachten ook niet van de ander weg te gaan bij partner.

Op dit moment dus eigenlijk twee relaties, waarvan een in het geheim. Opbiechten of er thuis over praten is geen optie. Ik snap natuurlijk dat het niets zegt, maar wat zijn de ervaringen hiermee? Is het ‘langer houdbaar’?
En zo niet, waar komt dat door?
.
anoniem_347736 wijzigde dit bericht op 25-09-2018 18:45
99.46% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hey Klomp en Loui! Nice to read you :)

Mijn affaires begonnen tot nu toe allemaal te schuren rond een maand of tien. Daarna modderde het soms nog wel een poos door, maar het werd niet meer zoals het was in het begin en uiteindelijk stopte het. Die eerste periode is vaak top. Allebei smoorverliefd, botergeil en zo ontzettend goed begrepen en aangevoeld door de minnaar, wat wil je nog meer. Maar op een gegeven moment wordt ook dat gewoon.
Alle reacties Link kopieren
Love and Live , ja dat kun je eigenlijk niet goed voorspellen. Vaak verloopt het in grote lijnen voor de meeste wel gelijk. Na een maand of 10 verandert het. Dan rommelt het door tot 1,5 jaar en veelal wordt er dan besloten of gebeurd het dat de verhouding stopt. Sommige vinden er wel een manier in om door te gaan . Ja niets is zeker in het leven en ook dat kan weer voorbijgaan.
Alle reacties Link kopieren
Fijn topic dit. In real life is dit toch een groot taboe.
Hier sinds kort een affaire met een collega, hij tig jaar getrouwd (geen kids), ik vrijgezel. In het begin voelde ik me erg schuldig ten opzichte van zijn vrouw, inmiddels kan ik dat meer loslaten.
We zijn momenteel echt 2 verliefde pubers die de hele dag momenten proberen te zoeken om met z'n tweetjes te zijn, daarnaast wordt er regelmatig 'overgewerkt' bij mij thuis :winkie:
Nu nog allemaal heel spannend en geil, maar ik ben ook wel benieuwd naar de houdbaarheid hier van. Voor nu geniet ik er in ieder geval van, ik hoop alleen dat mocht de affaire om wat voor reden stoppen we nog 'normaal' collega's kunnen zijn.
Alle reacties Link kopieren
Hallo klomp ,louiloui ,en thee mok. Leuk om jullie weer tegen te komen.

Love and live. Volgens mij is de houdbaarheid datum net wat je wil. Ik minaar nu 4 jaar met dezelfde minaar. En we zijn nog niet van plan om er mee te stoppen. Bevalt van twee kanten nog steeds prima.

Oranje ben je nog met je laatste minaar ben even kwijt hoe je hem noemden
Ik denk dat de houdbaarheid samenhangt met de verwachtingen die je beiden hebt. Zolang die overeenkomen kan het goed blijven gaan. En of die hetzelfde zijn, weet je alleen als de communicatie in orde is
Alle reacties Link kopieren
Spinsels, hebben jullie ook allebei en partner en doen jullie het in het geheim?
En na vier jaar, hoe vaak hebben jullie dan contact/zien jullie elkaar?

Muffin, vind je dat niet moeilijk als vrijgezel met een bezette man? Wil je dan niet meer?
Ik zou heel graag ‘meer’ willen, maar doordat we het er beiden over eens zijn dat dat nu echt geen optie is en we ook niet thuis weg willen (nu iig), is het ook niet zo dat een van ons er wel op hoopt.
Love and live, ik denk dat het uiteindelijk niet uitmaakt of 1 vd 2 of beiden wel/niet gebonden is. Je kunt maar head over heels worden van een ander.

Ik, als single, heb al bijna 1 jaar een 'relatie' met een getrouwde man. Ik noem het bewust 'relatie', omdat het voor ons gevoel ook geen dates meer zijn na ongeveer zo'n 50x met elkaar afgesproken te hebben. Is het altijd even makkelijk, nee, zeker niet! Open en eerlijk met elkaar blijven communiceren is HET sleutelwoord.

Eind vd week zien wij elkaar lekker weer (na 1 week) :flirting:
Alle reacties Link kopieren
Hier loopt t ook al bijna 1,5 jaar. Tsja we weten wat we aan elkaar hebben en hebben geen onrealistische verwachtingen. Dat scheelt een hoop, denk ik.
Alle reacties Link kopieren
Hey Kraal en Spinsels, wat heerlijk om te lezen dat het bij jullie nog steeds goed gaat.

Don is de bijnaam die hoort bij mijn huidige lief. Ik heb me wel eens afgevraagd of we elkaar in ons ‘clubhuis’ wel eens tegen zijn gekomen Spinsels, wij komen er best regelmatig :)

Het gaat hier goed, alhoewel ik vandaag voor het eerst te maken kreeg met een gecancelde date ivm werk. Niet leuk :( Maar gelukkig staat er op korte termijn zelfs een hele nacht in de agenda, waar ik heel erg naar uit kijk!
Alle reacties Link kopieren
Love and live, ja wij hebben allebei een partner thuis die idd van niks weten. We zien elkaar 1 x per maand in zoals oranje het mooi noemt " ons clubhuis" . Soms een tweede keer als het lukt en als dat niet lukt zien we elkaar nog ergens tussen door even vluchtig voor een kus , knuffel en soms tikkie meer . Contact hebben we op een enkele dag na iedere dag. Soms veel heen en weer geapp soms even kort.
Denk idd ook dat de houdbaarheid afhangt van wat je verwachtingen zijn. Wij hebben de onze helder. En als het soms even uit balans gaat dan kunnen we er goed over praten samen.

Oranje , het zou maar zo kunnen. Wij zijn er in elk geval iedere mnd een keer. En zien inmiddels ( komen er nu bijna drie jaar ) steeds dezelfde bekende gezichten. Voor ons nog steeds een heerlijk plekje om te zijn en van elkaar te genieten.
Ben nog steeds blij dat we die stap gezet hebben.
Spinsels & Oranje, ik neem aan dat jullie een PC bedoelen? ;-)

Zijn jullie dan nooit bang bekenden tegen te komen daar? Bij ons staat een PC nl ook op onze bucketlist, maar ik vind dat nog wel een dingetje eerlijk gezegd ivm herkenbaarheid (voor hem dan).........
Alle reacties Link kopieren
Loisntv, ja we bedoelen idd een PC . De eerste paar keer was dat idd best spannend. We hebben wel gekozen voor een PC die voor ons allebei een klein uurtje rijden bij ons woonplek vandaan is. We zijn in al die tijd nog nooit een bekende tegen gekomen. Overdag , door de weeks is het er ook veel minder druk. Het verkleind het risico wat
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij ben ik nog nooit een bekende tegengekomen in een club. Maar juist die sporadische keer dat ik een trio had in een hotel kwam hij (vreemdganger) een vage kennis tegen. Mooie frequentie, Spinsels, zo hou je het wel een poosje vol. Hoe gaat het bij jou thuis, heeft jouw partner nooit "lont geroken"?

Balen Madame O, dat je date niet doorging! Wordt dit de eerste nacht met Don?

Henk en ik zijn nog steeds happily in love. Gisteren was hij hier en aankomend weekend zijn we fijn samen, ik ga zijn kind leren kennen en zijn beste vriend. En zo peuren we onszelf langzaam maar zeker elkaars leven en systeem in.
...
Alle reacties Link kopieren
Voor ons is het clubhuis ook een mooi centraal punt tussen de woonplaats van Don en die van mij, allebei op een uurtje rijden ongeveer. Ik ben er al wel bekenden tegen gekomen, Don nog nooit. Gelukkig maar, voor hem ligt het nog net even ingewikkelder. Wij gaan ook meestal overdag, tweede helft van de week met name.

Ja Rosebud my dear, het wordt ons eerste nachtje samen! Ik heb er enorm veel zin in, gewoon niet na een enorme bdsm-sessie in de auto naar huis hoeven, maar gewoon in die enorme bootwerkersarmen van hem in slaap vallen, hmmmh.
Alle reacties Link kopieren
O wat heerlijk Oranje.
Die bootswerkersarmen maken me bijna jaloers. :flirting:

Gister een spontane koffiedate gehad met een andere potientele scharrel.
1,5 uur alleen maar zitten praten over hoe onze levens geworden zijn zoals ze zijn. Hij zat me soms wel heel verliefd aan te kijken maar ik vind t nog erg lastig.
Ik voelde dat hij me wou zoenen toen we naar de auto's liepen maar verder dan 3 zoenen en 2x een kus op geslote mond durfde ik echt niet.
Via een site iemand ontmoeten (vrijgezel) is toch heel ander dan met iemand (getrouwd) in n gepassioneerde kus belanden na n paar maanden flirten.

En nu...... :?:
Alle reacties Link kopieren
Roos, thuis alles rustig. Nee er is nog nooit lont geroken of hij moet het verzwijgen. Maar daar is het de man niet naar. Het scheelt denk dat ik voor mijn werk veel onderweg ben en onregelmatige tijden werk. Heb voor mijn weg zijn altijd wel een verhaal. Plus dat heel slecht het ook een beetje een tweede natuur is geworden om die twee levens/wereldjes gescheiden te houden
Wat super dat het met Henk zo goed loopt zeg en langzaam in elkaars systeem door dringen klinkt echt goed. Vind het echt fijn voor jullie dat het zo gelopen is
Alle reacties Link kopieren
In de afgelopen jaren zijn er periodes geweest waarin zijn vrouw veel achterdocht had. Hoe hij dat thuis heeft opgelost weet ik niet. Daar praat ik niet met hem over. Ik denk dat hij behoorlijk overtuigend kan zijn. Onze werelden zijn totaal gescheiden de kans dat wij elkaar tegenkomen in onze dagelijks leven, of kennissen tegenkomen als we samen zijn is klein. Het kan natuurlijk altijd. Wij zien elkaar nu gemiddeld eens per 3 weken. De moeite om tussendoor spontane ontmoetingen te organiseren is bijna geheel over. Het maakte dat ik te veel bezig was met ons en zorgde voor onrust. Enfin het loopt allemaal soepel en rustig en als we samen zijn is het nog steeds superfijn en fantastisch.
Alle reacties Link kopieren
Louiloui, bij mijn nr 2 thuis heeft het ook af en toe gerommeld. Dan schroefden we de contact frequentie weer wat terug. Ik had het daar dan soms moeilijk mee maar goed op zulke momenten heb ik niet zo veel te willen en dat realiseerde ik me ook wel. Uiteindelijk werd ik er dan toch weer blij van dat hij er steeds weer voor kiest om mij niet gemakkelijkheid halve te dumpen. Hoe hij er verder thuis mee omgaat weet ik ook niet , is ook geen onderwerp van gesprek tussen ons.
Nr 2 en ik leven in totaal andere werelden. Elkaar tegen komen zou nooit gebeuren. Dat maakt het gescheiden houden een stuk simpeler.
Alle reacties Link kopieren
Love_and_live, lastige vraag of ik niet meer wil. Ik weet dat hij zijn vrouw nooit zal verlaten en dat 'meer' dus geen optie is. Ik probeer een bepaalde (emotionele) afstand te houden, al is dat best lastig als je elkaar zo veel ziet.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven