Minnaar deel 36.

19-10-2017 14:31 3002 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 35 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.

:rose:
...
Het is niet ingewikkeld, je maakt het ingewikkeld.
Hoe makkelijk is het voor hem? Hij geeft je het idee dat je in alles zijn vertrouwenspersoon bent zodat hij krijgt wat hij graag wil en dan heeft hij ook nog het 'geluk' dat jij om geen greintje aandacht vraagt.
Maar ondertussen wel zwelgen in verdriet dat je het niet krijgt. Daar heeft hij alleen geen last van....
Alle reacties Link kopieren
Ik zie hem elke week en zit in dezelfde vrienden groep, volledig afkappen is dus moeilijk. Zou ik hem confronteren?
Wat hoop je daarmee te bereiken? Denk dat je daar vooral veel ellende mee losketent. Zeg gewoon dat je de minnaarsrelatie afkapt, dat het fijn, leuk en lekker was, maar dat je je nu weer gaat richten op je gezin. Met een beetje mazzel kun je elkaar dan nog redelijk normaal tegenkomen. En een wijze les: dus nooit meer een minnaar die zo dichtbij zit. Want je komt er dan inderdaad niet echt vanaf.
Alle reacties Link kopieren
@Framberry
Das echt waar wat je zegt! Ik herken mezelf niet meer. Ik ben van nature geen gemakkelijk en ben een onafhankelijk type. Zo ziet hij mij ook, denk ik. Ik stel me ook onafhankelijk op ten opzichte van hem, maar vanbinnen ga ik eraan kapot.
anoniem_367817 wijzigde dit bericht op 12-04-2018 20:02
0.60% gewijzigd
Is het jullie gelukt om al die tijd, in het gezelschap van jullie vriendengroep, normaal tegen elkaar te doen? Dan hoef je op die momenten namelijk niets te veranderen aan hoe je je gedraagt.
Bedoel je verder dat je hem wekelijks ziet voor seks, want dat stopt natuurlijk als je dat aangeeft.
En wat ik eerder ook al zei, mocht hij buiten het gezamenlijke vriendencontact ook privé contact met je zoeken dan zeg je dat je dat voorlopig niet ziet zitten (zolang je nog gevoelens voor hem hebt). Respecteert hij dat niet dan blok je hem
Alle reacties Link kopieren
Dat is exact wat ik al 3 keer gedaan heb. Maar door het wekelijks contact (dochters zijn vriendinnen en doen dezelfde hobby) blijft de grens dun. Hij laat me even en dan stuurt hij toch. Ik mis hem natuurlijk en ga er dan op in🙈. This niet dat hij niemand anders kan vinden voor de seks, er staan rijen aan te schuiven en dit komt niet van hem maar van vrouwen die ik ken en die zeggen dat ze hem willen, en dat naar hem sturen, maar hij houdt het blijkbaar af. Zijn beste vriend zei mij overlaatst: x heeft altijd al een boontje voor je gehad. Hij zou het wel weten moest hij niet getrouwd zijn 🙈. Kortweg ik pieker me suf, maar ik vrees dat jullie gelijk hebben en dat ik moet proberen hem uit mij hoofd te zetten...
Blokkeer hem dan. Zeg hem dat je het afkapt, en blokkeer de app en de andere manieren van communicatie. Dat doet even zeer, maar is echt de beste methode.
Alle reacties Link kopieren
Dan ga ik diep gaan...
Het is helemaal aan jou, maar hoe het nu gaat is ook niet zaligmakend
Succes, wat je ook kiest!
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor de reacties: bevestiging gekregen van alles wat ik eigenlijk al wist en vreesde. Ik ga mezelf bij elkaar rapen en proberen de knoop door te hakken.
Alle reacties Link kopieren
Als je er aan onderdoor gaat, is dat slim om te doen. Ik lees een man die, als hij bij jou is, zich op jou richt en alles over zichzelf vertelt. Dan trekt hij zijn broek weer omhoog, wandelt de deur uit en je bent vergeten. Totdat hij weer jeuk heeft of aandacht nodig heeft. Het lijkt allemaal heel sterk te draaien om wat hij wil, leuk vindt en nodig heeft, niet om jouw behoeftes. En dat is voor jou niet genoeg volgens mij. En in plaats van dat jij je mond open trekt en hem vertelt onder welke voorwaarden jij deze affaire zou willen, stel je je volledig afhankelijk van hem op.

Denk eens na wat jij wilt, maar ook wat je voor hem op het spel wilt zetten.
Alle reacties Link kopieren
Ik haat mezelf voor die afhankelijkheid! Hij laat me duidelijk merken dat hij niet 'kan\wil' veranderen. Ik ben toch zo naïf dat ik zijn praatjes steeds weer geloof. De seks is goed maar ook daarin is hij egoïstisch. Daar tellen mijn behoeftes ook niet. Waarom cijfer ik mezelf toch zo weg? Ik ben volgens mezelf echt verliefd. Anders zou hij al lang een schop onder zijn gat hebben gekregen😆. Maar eigen schuld dikke bult, ik wist dat hij een player is. En eens player altijd een player...
Alle reacties Link kopieren
Wat klink je slachtofferig Pimpelmees. Maar jij bent steeds degene die akkoord gaat met zijn voorwaarden. Hij hoeft niet te veranderen, want hij wordt beloond voor zijn gedrag, jij past je toch wel aan want je wilt hem niet kwijt.

Welke praatjes geloof je dan? Volgens mij is hij hartstikke duidelijk, alleen wil jij het niet horen.
Alle reacties Link kopieren
Hij zal niet akkoord gaan met wat ik wil. Daar is hij inderdaad allesinds heel duidelijk in. Dus ofwel doe ik zo verder, ofwel stop ik ermee. Want aan hem liggen trekken en sleuren gaat weinig zin hebben... Niet?
Ik krijg niet het idee dat je ooit duidelijkheid hebt gegeven over wat je wil, gisteren gaf je namelijk aan dat je dat niet weet.
Verliefd of niet, je bent zelf nog altijd degene die beslissingen kan maken over jouw leven
Alle reacties Link kopieren
Pimpeltje, in mijn ogen heb je twee keuzes: accepteren dat hij is zoals hij is en genieten van het moment, of ermee kappen.

Tenzij je het heerlijk vind om dit slachtoffergevoel te hebben, daar in te zwelgen.
Alle reacties Link kopieren
Neen heerlijk vind ik da niet, want anders zou ik jullie geen hulp vragen...
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat je hier veel inzichten hebt gekregen van andere schrijvers, doe er je voordeel mee meid. Succes!
Alle reacties Link kopieren
Ja bedankt allemaal! Het verwonderd mij hoeveel inzichten jullie hebben. Ik ga er zeker mee aan de slag!
Alle reacties Link kopieren
Even een update hier van mij. Misschien heeft iemand er wat aan. Ik denk dat ik in 2 maanden best wel veel vooruitgang heb geboekt. Contact met minnaar 1 waar ik jaren een hele lastige relatie mee heb gehad (Als we niet bij elkaar waren was het lastig) heb ik helemaal los gelaten waardoor er een enorme ruimte is ontstaan in beide levens. We zien elkaar nog wel maar contact tussendoor is minimaal. Het maakt mij echt een gelukkiger en sterker mens. Hij ziet dat ik lekker ga en oprecht gelukkig ben. Al het zweverige gedoe over eerst gelukkig met jezelf zijn en van jezelf houden klopt...ik ben voor mezelf gaan staan en het gaat goed. Ik hoop nooit meer te komen waar ik 2 maanden geleden was. Ik zie wat wij hebben nu voor wat het is. En dat werkt goed. Maakt niets mooier...heb geen hoop. Maak jezelf gelukkig. Wees een sterke en krachtige vrouw..voor jezelf. Ik lees hier nog maar af en toe mee ook omdat een minnaar geen rol speelt in mijn leven en ik tijd geef aan dingen die me gelukkig maken. Ik wens iedereen veel wijsheid en geluk toe.
Alle reacties Link kopieren
@Marvis66: je verhaal klinkt hoopvol!

Mijn Update: in het weekend stuurt hij vaak niks (of antwoordt ineens niet meer). Ik heb me dit weekend gefocust op mijn gezinnetje en mijn gsm aan de kant gelegd. Ik denk dat hij al voelt dat er iets is. Hij is dus de hele dag aan het sturen geweest wat hij aan het doen is geweest, fotootjes van waar hij is,... Hij reageerde ook op een foto van mijn Instagram (doet hij anders nooit). Morgen gaat hij waarschijnlijk vragen of ik deze week ergens tijd heb (45min en wanneer hij kan). Ik ga hem zeggen dat ik kan (onder mijn voorwaarden😉) . Dit wil zeggen: min. 2 uur afspreken, op de dagen dat het mij ook uitkomt. Indien hij zegt dat het niet gaat zeg ik: OK, dan een andere keer. Hij gaat vragen of ik dan die 45 min kom op onze 'vaste' moment. Dan ga ik zeggen: OK, voor een koffietje kan ik dan langskomen (en alleen koffie!) . Ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen.
Ik heb dit al een aantal keren geprobeerd, maar dan kapt hij het af tot dat ik tot eindelijk toegeef. Maar dit keer ga ik volhouden. Ik voel me al een pak beter en sterker👍!
Ik weet dat het daar door gaat stoppen, want hij gaat zich niet willen aanpassen. Maar dat boeit me niet meer. Ik kies voor mezelf. Ik ben de moeite waard om 2 uurtjes tijd voor te maken. En hij kan zorgen dat hij tijdens de seks ook eens aan mij denkt (ik ga hem duidelijke instructies geven) want anders hoeft het voor mij niet meer. Duim met me mee dat ik het volhoud. Dit is dankzij jullie reacties! Thanks!
Alle reacties Link kopieren
Ah, je denkt dat je met dit kat en muis spelletje je zin uiteindelijk wel gaat krijgen! Dream on.
Wil je echt een pak beter, sterker en krachtiger zijn? Vertel hem dan dat je wel klaar met hem bent. En dit keer echt. Laat je niet verleiden door dit soort misselijke spelletjes. Oneerlijk naar hem én naar jezelf.

En zeg niet dat het je niet boeit, je hele post ademt het tegendeel uit. Nu ben jij degene die hem probeert te manipuleren. Boeit het je echt niet? Wees dan zo krachtig om hiermee te kappen.
...
Waarom toch nog al die moeite doen? Je kan ook gewoon zeggen dat je het niet meer werkt voor jou en dat je het erbij laat.
Of hoop je stiekem toch weer op de bevestiging dat jij voor hem de moeite waard bent?
Alle reacties Link kopieren
@rooss4.0
Oneerlijk? Omdat ik hem zeg wat ik wil? Omdat ik voor mezelf opkom? Spelletjes? Manipuleren?
Ik heb er over nagedacht en wil er niet ineens mee stoppen. Maar wel als het niet op een andere manier kan. In een (seks) relatie ben je met 2. En ik mag ook zeggen wanneer het mij past en hoe ik het graag wil en daar is niks oneerlijk aan. Hij heeft zelf de keuze of hij dit wil.
Hij gaat hier niet op in gaan, maar dan weet hij wel waarom het stopt.
Als je zegt dat jij wil stoppen omdat het niet meer werkt voor jou, dan weet hij ook waarom het stopt.
Prima als je het op deze manier wil doen, maar je geeft jezelf een mogelijkheid om door te gaan. Lees je eerst post nog even en realiseer je dat dit je weer hetzelfde rondje gaat maken waarbij jij uiteindelijk weer hetzelfde gaat beseffen als je nu doet. Hij doet dit voor zijn eigen plezier, niet voor het jouwe

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven