
Wat is jouw meest vreemde eet-tic?

vrijdag 19 maart 2010 om 14:25
quote:Elynn schreef op 19 maart 2010 @ 14:16:
Had je bericht beter niet kunnen lezen, El_lebel. Nu komt m'n wasabi-trauma in alle hevigheid boven (als in: zonder te weten wat het is vanwege de onschuldige groene kleur een veel te grote lik nemen, met als gevolg stoom uit m'n oren en een niet te blussen brand in mond en neus). Aah... Dat had ik een keer met een schijfje groene peper: dacht dat het olijf was! Maar kan nu gelukkig goed tegen pittig..
Had je bericht beter niet kunnen lezen, El_lebel. Nu komt m'n wasabi-trauma in alle hevigheid boven (als in: zonder te weten wat het is vanwege de onschuldige groene kleur een veel te grote lik nemen, met als gevolg stoom uit m'n oren en een niet te blussen brand in mond en neus). Aah... Dat had ik een keer met een schijfje groene peper: dacht dat het olijf was! Maar kan nu gelukkig goed tegen pittig..
vrijdag 19 maart 2010 om 14:48
Volgens mij valt het met mijn eettics nog wel mee.
Het hagelslag uit het pak eten ken ik.
Boterham met pindakaas en hagelslag ken ik.
Welke ik nog niet voorbij heb zien komen en wat écht heel erg lekker is: Pannenkoek met pindakaas en suiker. Heerlijk.
Ik eet niet zo vaak pannenkoeken, maar als ik dat een keer eet dan moet dat er op...
Het hagelslag uit het pak eten ken ik.
Boterham met pindakaas en hagelslag ken ik.
Welke ik nog niet voorbij heb zien komen en wat écht heel erg lekker is: Pannenkoek met pindakaas en suiker. Heerlijk.
Ik eet niet zo vaak pannenkoeken, maar als ik dat een keer eet dan moet dat er op...
vrijdag 19 maart 2010 om 19:21
- Chips en melk (schijnbaar niet de enige);
- Chips en drop;
- Bordje met alleen hagelslag (thuis mocht dat niet, maar bij oma altijd:P);
- Vroeger deed ik altijd een frikandel opensnijden mayo er tussen smeren en een frietje (frietandel met mayo);
- Bijna overal de korst vanaf eten;
- Als we vroeger pannenkoeken maakten en er was nog wat beslag over at ik dat ook op (Net zoals het beslag van cake en kruimel vlaai of speculaas, lekker ongezond);
- Yoghurt sla saus bij de frieten.
Valt nog wel mee...
- Chips en drop;
- Bordje met alleen hagelslag (thuis mocht dat niet, maar bij oma altijd:P);
- Vroeger deed ik altijd een frikandel opensnijden mayo er tussen smeren en een frietje (frietandel met mayo);
- Bijna overal de korst vanaf eten;
- Als we vroeger pannenkoeken maakten en er was nog wat beslag over at ik dat ook op (Net zoals het beslag van cake en kruimel vlaai of speculaas, lekker ongezond);
- Yoghurt sla saus bij de frieten.
Valt nog wel mee...
zaterdag 20 maart 2010 om 08:38
vroeger bij mijn oma maakten wij kleine mini burgertjes, zo noemde wij ze; paprikachips met komkommer en zo maar stapelen tot ze zo groot waren dat je ze, net
als zo'n big mac, amper naar binnen kon werken.
Maar de zoute smaak van de chips met de frisse smaak van komkommer vind ik een heerlijke combi! Doe ik nog steeds wel eens, thuis bedoel ik, niet op een feestje hoor
als zo'n big mac, amper naar binnen kon werken.
Maar de zoute smaak van de chips met de frisse smaak van komkommer vind ik een heerlijke combi! Doe ik nog steeds wel eens, thuis bedoel ik, niet op een feestje hoor



zondag 21 maart 2010 om 18:07
quote:Jerry555 schreef op 18 maart 2010 @ 18:34:
koude gehaktbal in plakjes op broodHet állerlekkerst is koude speklap op brood en dan in hele kleine stukjes gesneden. Ik bak de speklappen niet, maar kook ze in bouillon. Dat is op zich al heerlijk, maar koud op bróód..... Ze zouden het in de supermarkt moeten verkopen!
koude gehaktbal in plakjes op broodHet állerlekkerst is koude speklap op brood en dan in hele kleine stukjes gesneden. Ik bak de speklappen niet, maar kook ze in bouillon. Dat is op zich al heerlijk, maar koud op bróód..... Ze zouden het in de supermarkt moeten verkopen!
zondag 21 maart 2010 om 19:18
wie is nog meer verzot op 'lepelen' ???
lepeltje door de pindakaas, lepeltje door de nutella en ga zo maar door. Stomme tic, vette tic ook, niet heel verantwoord, maar wel heel lekker.
Wat ik ook heerlijk vind, is een dikke korst van bruin brood door de appelstooppot halen zodat er lekker veel aan blijft kleven en dan opsmikkelen. (zoals je een haring met uitjes je mond in laat glijden)
lepeltje door de pindakaas, lepeltje door de nutella en ga zo maar door. Stomme tic, vette tic ook, niet heel verantwoord, maar wel heel lekker.
Wat ik ook heerlijk vind, is een dikke korst van bruin brood door de appelstooppot halen zodat er lekker veel aan blijft kleven en dan opsmikkelen. (zoals je een haring met uitjes je mond in laat glijden)
maandag 22 maart 2010 om 00:48
geroosterd brood met kruidenkaas van de lidle waar vers gesneden knoflook door heen geroerd is en dat op het brood smeren om daarop een plak metworst op te leggen.
Een plak metworst mer verse gesneden knoflook een heel teentje kan precies
Een bol (in paarse velletjes) knoflook fijn hakken door de mayo mengen wat water toevoegen en goed door roeren en dat als saus bij shoarma..............
Een plak metworst mer verse gesneden knoflook een heel teentje kan precies
Een bol (in paarse velletjes) knoflook fijn hakken door de mayo mengen wat water toevoegen en goed door roeren en dat als saus bij shoarma..............