Tetterettes slepen elkaar de zomer door!!!

16-07-2010 16:33 3015 berichten
Alle reacties Link kopieren
Deel 9 alweer van de Tetterettes! Tetter lekker mee: alles mag, niks moet. En offtopic kennen we al helemaal niet! Wel zijn we gek op dieren dus foto's zijn wel verplicht Wees niet bang om aan te haken, we bijten niet en er is al helemaal geen meldplicht!



Hierbij een aantal van onze mooierds:



Deel 8 vind je hier: Retteketet, de Tetterettes gaan nooit naar bed!
Iets anders
Alle reacties Link kopieren
Delph, lijkt me van wel . En mooi nieuw motto heb je!



Olijf, lekker even uitbuiken nu . Dat heb ik vanavond op de bank gedaan...met mijn ogen dicht
Alle reacties Link kopieren
Ratteke, aromat, das lang geleden dat ik dat in mijn keukenkastje had staan. Vond het altijd erg lekker, maar is helemaal uit beeld verdwenen. En ik moet kennelijk ook eens iets met zoet en komkommer proberen, die balsamico klinkt ook lekker.
Alle reacties Link kopieren
Rat heb je je oude avatar weer terug?

Zat al driftig te f5en

Olie over je komkommer? Wat voor olie gebruik je dan?



Klinkt smerig he zoetstof over je komkommer? Je zou het echt eens moeten proberen. Ik zag de gastouder dat doen en na reactie IIEEEEEEEWWWW liet ze het proeven en is echt lekker. Nepcandarel kost 68 cent of zo in combinatie met azijn is echt lekker.
Alle reacties Link kopieren
Had i kal gezegd dat het echt lekker is?

Wat is aromat nou weer? *google gebruiken gaat*
Ik heb altijd aromat in huis. Als ik vlees bak doe ik dat er eigenlijk altijd op. Bijna geen andere kruiden meer.



En de balsamico, ik heb een tijdje geleden een flesje gekocht van 8 euro bij de AH. Dat vind ik best duur voor azijn. En ik heb een scheut door de komkommersalade gedaan. En ik vond het erg lekker. K. ook want ik kreeg geen commentaar. Als ik dressing maak voor de sla doe ik er ook altijd een flinke scheut door heen.
Alle reacties Link kopieren
Ik gebruik balsamico ook ewl voor gewone salade maar heb het nog nooit met komkommersalade geprobeerd. En als smaakmaker in een sausje bij een dessert (helemaal ingekookt). Ik moet eens kijken of ik nog lekkere heb staan!
Alle reacties Link kopieren
http://www.vkmag.com/videos/videos_dat_ ... _dichtbij/



Voor de onweerliefhebbers




Is een smaakversterker/zout. Ik gebruik dat dus best vaak.



Komkommersalade:

Komkommer schillen en raspen.

slaolie en gewone azijn. Van allebei een flinke scheut, iets meer olie dan azijn.

Flinke schep suiker

Zwarte peper, mag best wat in zitten.

Balsamicoazijn.

Uitje heeeeel fijn snijden.



Alles door elkaar husselen en laten intrekken. Ik eet het altijd bij bloemkool.
quote:Kletsmajoor schreef op 22 juli 2010 @ 22:24:

Rat heb je je oude avatar weer terug?

Zat al driftig te f5en

Olie over je komkommer? Wat voor olie gebruik je dan?



Ja, toch maar weer deze, ik herken mezelf anders niet meer. En bij jullie moet ik de namen lezen anders weet ik niet wie het geschreven heeft. Ik herken jullie aan je ava's.



En die olie is dus gewoon slaolie of zonnebloemolie. Niks bijzonders.

Alle reacties Link kopieren
Aromat staat hier altijd in de kast, ik gooi het ook over de boontjes. Een beetje, voor wat extra smaak. En balsamicoazijn, mjammjam, zooo lekker!!
Ik ben mijn eigen bananenschil
Alle reacties Link kopieren
Ik heb de groene aromat
Alle reacties Link kopieren
Francis, gaaf filmpje wel .



En na een keer F5 zag ik ook de vaste avatar van Ratteke weer .



Ik hou nog even vol met mijn talking sheep hoor
Alle reacties Link kopieren
Aromat groen, das met tuinkruiden
Balsamico schijnt ook heel lekker te zijn met aardbeien. Maar hoe moet je dat dan eten? In de balsamico dopen? Of ze halveren en dan er over heen sprenkelen?
Alle reacties Link kopieren
http://www.smulweb.nl/919 ... rineerd-in-balsamicoazijn
quote:Kletsmajoor schreef op 22 juli 2010 @ 22:54:

http://www.smulweb.nl/919 ... rineerd-in-balsamicoazijnAh! Dank je wel googlewonder van de Tetteretes. Ik heb de pagina opgeslagen bij mijn favorieten. Dit ga ik zeker een keer maken.
Alle reacties Link kopieren
quote:Kletsmajoor schreef op 22 juli 2010 @ 22:54:

http://www.smulweb.nl/919 ... rineerd-in-balsamicoazijnYep, zoiets heb ik ook eens gemaakt: erg lekker!
Alle reacties Link kopieren
Of deze als amuse, ik heb gewone balsamico in laten koken tot stroop ipv die crema te kopen:



Vijgen met balsamico
Ziet er ook lekker uit. Ik heb alleen nog nooit verse vijgen gehad. Is dat lekker?
Ja dat is lekker
Alle reacties Link kopieren
quote:Ratteke schreef op 22 juli 2010 @ 23:05:

Ziet er ook lekker uit. Ik heb alleen nog nooit verse vijgen gehad. Is dat lekker?Echt goeie verse vijgen zijn erg lekker, ik heb ze toen bij de groenteboer gehaald. Maar het is een smaak die niet iedereen kan waarderen, man houdt er bijvoorbeeld niet zo van.
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk, als toetje, warm met creme fraiche erop. Hmmmmm!
quote:delphicat schreef op 22 juli 2010 @ 23:07:

Heerlijk, als toetje, warm met creme fraiche erop. Hmmmmm!

Kom, we gaan het lekker over eten hebben, lokken we MV weer terug.



Dus, Delphi, deel je recept voor warme vijgen met creme fraiche.
Alle reacties Link kopieren
Krijg trek van jullie etenspraat.

Op deze computer heb ik nog niet ge F5d en ik zie fijn de oude vertrouwde avatars

Net kinderen door mijn zus opgehaald en hier draaien wasmasjien en vaatwassert.

Zo nog even hondjes laten plassen en vast wat zooi in de auto zetten.....en dan zit het er bijna op



Nouja...niet sippen..deze week pakken "ze" me niet meer af.

Heb al een briefje voor de bewoners geschreven dat het heerlijk was en dat ze me altijd mogen bellen voor oppas...wie weet..
Alle reacties Link kopieren
En ik had het nooooit gedacht als niet hondenmens maar DAMN wat zak ik deze twee missen.

De flatcoat retriever wijkt deze avond ook niet van mijn zijde en kijkt een beetje droeverig nu ik spullen aan het inpaaken ben/was... die heeft wat door...



de andere is alleen maar heeel moe van het spelen met de 14jarige pubers die hier waren

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven