Quiche AH

24-07-2010 20:35 30 berichten
Alle reacties Link kopieren
Even een beetje vreemde vraag: moeten je de quiches van de AH 'afbakken'?



Op de verpakking staat dat je ze zowel warm als koud kunt eten. Maar of je ze eerst moet bakken is mij dus niet duidelijk.
Alle reacties Link kopieren
Nee, ze zijn klaar dus je hoeft ze alleen op te warmen (of niet dus )
Alle reacties Link kopieren
Wow, da's een snelle reactie! Dankje Suze!



Fijn antwoord ook, want dat scheelt weer tijd Ik moet ze morgen meenemen voor later op de dag. Dus dan kan ik ze toch niet warm houden.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind ze koud niet lekker trouwens. Warm gaat nog net.
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind ze ook niet zo fantastisch, koud al helemaal niet en zoals nouschi zegt, warm zijn ze ook echt niet te pruimen. Is persoonlijke smaak natuurlijk dus misschien vindt jij ze wel heerlijk
Alle reacties Link kopieren
Suze heeft gelijk hoor, maar niet eerst voorverwarmen zijn ze écht niet lekker.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben geen fijnproever maar vind die dingen niet te eten.
Alle reacties Link kopieren
quote:Elizaar schreef op 24 juli 2010 @ 20:58:

Ik vind ze ook niet zo fantastisch, koud al helemaal niet en zoals nouschi zegt, warm zijn ze ook echt niet te pruimen. Is persoonlijke smaak natuurlijk dus misschien vindt jij ze wel heerlijk Dat zegt Nouschi niet hè
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
Ik zeg eerst (zo laat mogelijk voor je vertrek) goed voorverwarmen, warmer dan op de verpakking staat. Koud zonder voorverwarmen vind ik ze toch soort niet gaar genoeg.

Misschien nog wat extra kruiden toevoegen en goed verpakt in folie zodat ze misschien nog lauwwarm zijn tegen de tijd dat je gaat eten. Het lijkt wel of ze 'direct koud geserveerd' machtiger zijn.
Alle reacties Link kopieren
Zijn ze echt zo vies? Nouja, dat merken we dan morgen wel.

Gelukkig heb ik ook nog wat lekkere dingen zelf in elkaar geflanst. Voor de quiche had ik geen tijd meer..
Alle reacties Link kopieren
Voor morgen gaat niet meer lukken, maar als je ooit zelf een quiche maakt wil je nooit meer anders, en die zijn koud ook verrukkelijk, en nog in de smaak die je zelf wilt. Ja ik begrijp dat het niet meer voor morgen kan hoor, maar voor een andere keer.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
Wat Thee zegt, zelf wat kruiden toevoegen want er zit smaak noch kraak aan. En eenmaal een keer opgewarmd kunnen ze er dan wel mee door, niet de titel " excellent" wat ze eraan geven maar het is te doen .
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
Yep, ik weet er alles van, zelfgemaakte quiche rules! Ik maak zoveel mogelijk zelf, maar soms gaat het gewoon niet. Ook geen ramp.
Alle reacties Link kopieren
Nee idd, soms kan het niet anders. Of heb je geen ruimte meer in je vriezer. Maar goed, lekker kruiden en evt. een lekkere dipsausje apart bij de quiche geven, weet niet welke smaak je hebt hoor.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
Ja, de quiches zijn niet echt te hachelen...
Alle reacties Link kopieren
die met geitenkaas en walnoten vond ik altijd wel lekker, maar dat was van die zilveren serie. heb het al heel lang niet gehaald, dus misschien bestaat die ook niet meer.
Oh Ik vind ze altijd wel lekker. Haha, ik zal wel een zeer afwijkende smaak hebben. Eigengemaakte quiches ook lekker, maar die van de AH zijn altijd zo lekker smeuïg. Wat doen jullie door je eigengemaakte dat ze ook smeuïg zijn?
Alle reacties Link kopieren
Haha tuffers, ik vind ze juist te nat/smeuig (heb even geen alt codes).

Laatst Quiche Loraine van AH aanbieding, maar dan toch wel wat (Italiaanse) kruiden erover en extra plakje coburger of zo.

Ik eet ook liever mijn eigen exemplaren maar soms idd geen tijd/ruimte in de vriezer.

TO hoop dat het ondanks veel negatieve kritieken op AH toch een leuke en gezellige dag wordt!
Euh.. ik vind ze ook lekker hoor. Als ik er een haal is het die met blauwaderkaas, de vegetarische, kan over de andere niet zoveel zeggen. Zowel koud als warm best te eten!
Alle reacties Link kopieren
Irrab, hier eet Raol ze ook wel hoor.. Als ik geen tijd heb om zelf een quiche in elkaar te draaien en hij er echt heel veel trek in heeft haalt hij er zo 1`.. die vind hij heel goed te nassen..



Overigens laatst nog een discussie gehad. zwager had quiche gemaakt.. er zat alleen niks in behalve kaas, room en eieren.. ik zei dat het geen quiche was maar een souffle.. ( hij zakte ook nog in toen hij uit de oven kwam ) volgens hun heb ik t niet begrepen... volgens mij zij niet
Sometimes I question my sanity, but the unicorn and gummy bears tell me I’m fine!
Alle reacties Link kopieren
Biol, ik denk dat die zwager een quiche Lorraine bedoelt, zie omschrijving Wiki;



Een quiche of quiche lorraine is een hartige taart, meestal gemaakt met een deeg van meel, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren, ham of spek en room. Quiche wordt meestal warm opgediend.

De naam is afkomstig van het Duitse woord Kuchen (cake).

Er zijn vele recepten met verschillende groenten (prei, broccoli, champignons, ...), met vis en vlees, en met kaas, maar deze mag men niet echt quiche 'lorraine' noemen. Andere varianten zijn die met extra kaas (quiche vosgienne) en met uien (quiche alsacienne).
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Ik maak quiche of hartige taart altijd zelf. Vind die van de AH er erg onappetijtelijk uitzien, heel vet, ofzo.

Ben wel benieuwd wat irrab nou van de quiche vond, maar dat horen wel misschien van middag?
Alle reacties Link kopieren
Hartige taart sucks. Geeft mij maar een chocoladetaart.
Alle reacties Link kopieren
quote:Zwieber schreef op 25 juli 2010 @ 11:50:

Hartige taart sucks. Geeft mij maar een chocoladetaart. Maak je die zonder room? Dacht dat je geen chocotaart kon eten vanwege die room.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
quote:mylenevalerie schreef op 25 juli 2010 @ 12:01:

[...]





Maak je die zonder room? Dacht dat je geen chocotaart kon eten vanwege die room.Ik maak het sowieso niet zelf Maar de chocolademoussetaart van de AH is wel erg lekker.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven