Relatie/verleden

11-11-2019 15:00 81 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,

Bij deze heb ik een vraagje, namelijk hoe kunnen jullie bepaalde dingen goed een plaatsje geven?

Ik heb sinds een half jaar een vriend en hij is alles voor me. Hij is lief, zorgzaam, respectvol en geeft me een goed gevoel over wie ik mag zijn. Ik ben best wel onzeker (over mezelf) en hij geeft me de bevestiging die ik nodig hebt (hij zegt iedere dag schatje je bent zo mooi, lief en zorgzaam, je bent het beste wat me ooit is overkomen en je bent m'n ware liefde). Pakt m'n hand vast als we ergens lopen of slaat een arm om me heen, komt met een bosje bloemen thuis, kortom ik kan mezelf echt geen betere vriend wensen en voorstellen.

Er is een leeftijdsverschil van ruim 10 jaar. Op zich heb ik hier geen probleem mee, maar wel dat hij best wel een 'ruig' leven heeft gehad. Hij is overal ter wereld al geweest en heeft alles gedaan wat god maar verboden heeft. We zijn heel erg eerlijk en open naar elkaar toe en bespreken eigenlijk alles en hoeven ons, richting elkaar, nergens voor te schamen.
Nu kwam het gisteren te praat over hoeren, dus ik vroeg ben jij weleens bij de hoeren geweest? Hij zegt ja een paar keer, maar dat is al een jaar of 10/11 geleden. Ik was vrijgezel en dan maakt het toch niet uit wat je doet. Diep vanbinnen wist ik wel dat hij dat had gedaan, maar toen hij er gewoon eerlijk over was schrok ik wel, nou ja ik walgde er meer van. Ik ben ook visueel ingesteld, dus heb er dan ook al gelijk beeld bij en kreeg echt een knoop in m'n maag, zo een naar gevoel. 's avonds kon ik merken dat ik toch wel wat afstandelijker was, gewoon de gedachte dat hij op iemand is gekropen waar er al genoeg op gezeten hebben. Echter zegt hij dan tegen mij, tsja je bent zelf ook de heiligste niet geweest en je heb ook een aantal keer seks gehad met jongens die je amper kende, dat is ook wel zo maar toch voelt dit heel andersder... Zeker omdat ik mannen ken die na de hoeren gaan, dus heb daar een bepaald beeld bij en hij is echt absoluut niet zo. Hij zegt dan nou als ik jongens tegenkom waar je seks mee heb gehad dan krijg ik ook een heel vreemd gevoel in m'n buik/maag, maar ik kan het goed voor mezelf houden.

Vannacht heb ik amper geslapen, zo erg zit ik ermee... dus ik heb aangegeven richting hem dat ik er buikpijn van had dat hij een paar keer een hoer heeft gedaan en ik een vertekend beeld van hem krijg en niet weet of ik dit een plaatsje kan geven. Hierop reageerde hij; sorry schatje ik heb er nu ook verdriet van dat jij je zo voelt' en hierop heb ik aangegeven dat ik er ten eerste al beeld bij heb en ten tweede walg ik er gewoon van en snap niet dat je jezelf er niet voor schaamt en zo diep kan zinken, zoiets had ik echt nooit van jou verwacht, vind het echt smerig en mogelijk heeft dit wel invloed op de affectie.. en hierop antwoorde hij; nou ik schaam me wel hoor.

Kortom: maak ik hier nu echt een drama van? Aan de ene kant denk ik tsja die was vrijgezel, maar aan de andere kant denk ik nee zo een jongen ben je niet zo lief en respectvol, ook richting vrouwen, en zoiets heb je gedaan...

Hebben jullie evt. tips zodat ik dit een plekje kan geven? ik doe best wel veel/vaak piekeren, en dit heeft er dan geen goede invloed op...
Alle reacties Link kopieren
deathbychocolate schreef:
11-11-2019 17:59
Oké ik snap je redenatie. Veel werk kan mentaal zwaar zijn en psychische klachten veroorzaken. En uiteindelijk moet iemand het doen en betaalt het de rekening. Maar imo is er toch wel een verschil tussen de sex industrie of een van de bovengenoemde banen. En de morele kwestie waarin je als man dan dus bijdraagt aan deze business, de vernedering van de vrouw en de emotionele schade die zij daardoor (eventueel) kan oplopen, nee sorry. Mijn ding type man is het gewoon niet.

Maar omgekeerd zou jij het van je vriendin dus dan ook geen probleem vinden als zij in het verleden prostituee was?
Ik zou het denk ik geen probleem vinden als mijn vriendin prostituée geweest zou zijn.
Het is inderdaad geen gewoon beroep en er werken veel vrouwen onder dwang in de prostitutie. Met name dat laatste aspect maakt dat ik ook mijn reserves hen bij hoerenlopers.
Maar tegen prostitutie zonder dwang heb ik weinig bezwaar.
„Ik ben goddank helemaal niets” (Japi)
Alle reacties Link kopieren
Uhm: waar is to eigenlijk? Ze is zowat de enige die stil blijft. Ben je zo geschrokken TO?
Mensch durf te leven
tom30 schreef:
11-11-2019 21:54
Ik zou mij daar serieus druk om maken als het zo zou zijn. Maar ik denk dat deze discussie niet in dit topic gevoerd moet worden.
ik denk het wel, het gaat immers over een hoerenloper
Alle reacties Link kopieren
-
alma14 wijzigde dit bericht op 23-01-2020 10:18
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Wanneer zij hierdoor geen respect meer voor hem heeft dan kan zij het beter uitmaken. Daarbij is het zijn verleden en niet dat van haar, waarom moet zij daarover gerustgesteld worden? Zij was er niet eens bij.

Stel dat hij niet zou accepteren dat zij een verleden heeft met seks en vriendjes?
Dat hij dan geen respect meer voor haar zou hebben?

Als er geen respect is en vertrouwen dan is geen basis voor een relatie.
Al dat graven in het verleden en gerustgesteld moeten worden = geen vertrouwen.
Al dat veroordelen over iets waar je geen onderdeel van uitmaakt = geen respect.

Kortom de fundering van deze relatie klopt niet. Wanneer je de ander niet kunt accepteren met zijn plussen en minnen dan heeft het voortzetten van de relatie geen zin. Je was dan misschien verliefd maar houden van komt er niet voor in de plaats.

To houdt van het feit dat hij voor haar zorgt voor de cadeautjes die zij krijgt. Zij houdt van de perks van deze relatie maar niet van de man zelf. Wanneer je de man zelf niet moet houdt dan ook op met de perks van deze relatie te accepteren en houd op met het zoeken naar 'foutjes' om daarmee de relatie te kunnen saboteren.

Wees eerlijk naar jezelf en naar de ander en geef aan dat er dealbreakers zijn die maken dat een ander niet bij je past. Zoek een saaie boekhouder die nog maagd is en die op woensdagavond samen de was wil opvouwen en houd op met zeuren.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Denk je dat hij met die prostituees andere dingen heeft gedaan dan met andere one night stands? En daar heb je geen problemen mee?
Waarom stel je vragen waar je het antwoord al van kan weten maar niet wil horen?
Ik had iets soortgelijk met een ex, vraagt hij of ik ooit een fwb had, zeg ik ja en rekent hij me dat nadien met regelmaat aan (terwijl later bleek dat hij er zelf meerdere had). Hij gebruikte net niet het woord slet.
Is uiteraard niets geworden met die man.
Jullie passen blijkbaar ook niet bij elkaar.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
11-11-2019 22:26
ik denk het wel, het gaat immers over een hoerenloper
ex-hoerenloper...momenteel is hij geen wandelaar.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
11-11-2019 21:42
nee natuurlijk gedragen ze zich niet als slachtoffer en natuurlijk zien de websites er legaal uit
ik ken dat blog maar ik ken ook de cijfers, het gros van de prostituees wordt gedwongen
zij die zeggen dat ze het uit vrijheid doen hebben vrijwel zonder uitzondering een verleden van misbruik en mishandeling
maar ja waarom zou jij je daar druk om maken als je maar aan je gerief komt
Ik had ooit gedate met een meisje die ik na het daten nog wel eens sprak. Ze was als dame gaan werken in een seksvilla enerzijds om haar studie te bekostigen maar anderzijds omdat ze het ook oprecht leuk vond (de clientèle was met name welgesteld en ze roemde met name de zorg van de eigenaar en de vriendschap met de andere meiden). Ik ben toen eens op visite geweest zonder enige bijbedoelingen en de meiden hadden het oprecht leuk daar, ook als ze niks met mij hoefden. Ook had die vriendin van mij absoluut geen misbruikverleden.

Anekdotes zijn natuurlijk geen statistiek, maar ik geloof oprecht dat het niet zo grimmig is als geschetst. Er zal een klein deel zijn dat het oprecht leuk vind. Een aardig deel dat het doet omdat het werk is (zoals jij en ik ons naar onze kantoorbaan slepen met goede en minder goede dagen) en er inderdaad ook een aardig deel misbruik is. Ik denk dat je aan de hand van de som die je neerlegt kan bepalen waar je zit.

Overigens ben ik van TO benieuwd of er oprecht een verschil zit tussen prostitueebezoek en bijvoorbeeld als man drie fwb's hebben waarvan de vrouwen in kwestie er ook een harem op nahouden.
(Ikzelf vind beide situaties gewoon ok. Vrijheid blijheid).
Je moet leren relativeren:
Wat is het verschil tussen jou en een prostituee? Een prostituee heeft seks met mannen die ze amper kent. Jij hebt ook seks gehad met vreemden. Jij bent dan toch ook een prostituee? Het verschil is alleen dat je er geen geld voor hebt gekregen. Die mannen hebben jou net zo ‘gedaan’. En wie zegt dat die mannen wel respect voor jou hadden?
Alle reacties Link kopieren
-
alma14 wijzigde dit bericht op 23-01-2020 10:18
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Alma14 schreef:
12-11-2019 07:42
Als je kiest voor seks met iemand die je niet kent, doe je dat omdat je daar zin in hebt. De hoer heeft geen zin, maar heeft het geld nodig.
Dat is echter niet het aspect waar TO mee zit, het is puur het aspect dat de prostituees in kwestie veel mannen zien. Dat aspect staat los van geld.
Alma14 schreef:
12-11-2019 06:59
Wat een hoeveelheid idiote reacties toch weer op dit forum. Je mag niet vragen naar dingen die je niet wilt weten? Je vraagt ernaar omdat je verlangt naar een geruststellend antwoord. En dat doen jullie reageerders allemaal, niemand uitgezonderd. Verder moet je respect opbrengen voor de hoerenloper? Een vent die gewoon zijn lul in een wandelend gat steekt, zonder enig mededogen voor de mens die daaromheen zit? Of respect voor de keuze van de hoer? Meestal een vrouw/meisje met een verleden van misbruik, of verslaving, of slachtoffer van mensenhandel. De doorgeslagen politieke correctheid is tenenkrommend. Maar Lana, even op jouw vraag ingaan. Ik snap je afschuw, dit is een enorme afknapper. Maar wat voor hem spreekt is dat hij er eerlijk over is, en daar mag je toch blij mee zijn, hij zit niet te liegen. En hij is lief voor je, en verwent je. En dat is nu, de hoeren zijn in het verleden. Dus geef hem de kans, en laat de hoerenkwestie achter je. Mensen zijn niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden. Gun jezelf deze verliefdheid.
Als je het antwoord niet wil weten moet je er niet naar vragen nee, of als je de waarheid denkt te weten maar dat dus blijkbaar niet aan kan. Nee ik snap haar afschuw niet, als je een man zonder verleden wil dan kan je beter voor een maagd gaan of fijn single blijven.
Mededogen voor de mens die eromheen zit, terwijl je zelf spreekt van een wandelend gat. Wat bezielt vrouwen zoals jij om zo respectloos te praten over andere vrouwen? Voel je je dan beter of zo.
Alle reacties Link kopieren
Arme vriend... moet zich ook nog schamen...

Je moet je nooit schamen voor iets in het verleden...

En je veroordeelt hem wel. Ik heb echt medelijden met je vriend.
Alle reacties Link kopieren
ik snap vrouwen ook niet die dingen niet willen weten over het verleden ofzo. Mijn vriend en ik praten gewoon open over onze ervaringen. En we hebben daar helemaal geen rot gevoel bij ofzo. Vind het wel intressant want hij heeft meegemaakt. Dat zegt toch helemaal niks over mij?
Alle reacties Link kopieren
Hatchi schreef:
12-11-2019 07:38
Je moet leren relativeren:
Wat is het verschil tussen jou en een prostituee? Een prostituee heeft seks met mannen die ze amper kent. Jij hebt ook seks gehad met vreemden. Jij bent dan toch ook een prostituee? Het verschil is alleen dat je er geen geld voor hebt gekregen. Die mannen hebben jou net zo ‘gedaan’. En wie zegt dat die mannen wel respect voor jou hadden?
Zo zou je niet eens moeten of willen denken/praten over vrouwen. Niet over vrouwen die er geld voor krijgen en ook niet over vrouwen die vrijwillig seks hebben met vreemden omdat ze er zin in hebben. Praten in termen als "hij heeft haar gedaan/ hij heeft haar gepakt, geneukt, weet ik het" implicieert allemaal dat de man bepaalt en de vrouw een willoos voorwerp en een slet is maar de man stoer. Ik dacht dat we af wilden van dat ouderwetse gedachtegoed anno 2019. Wat dat betreft heeft TO ook een raar beeld van vrouwen. Azijnzeikers die dat politiek correct gewouwel vinden wijs ik er graag op dat je door zo te praten zelf bijdraagt aan het in stand houden van middeleeuwse denkbeelden over de vrouw. Verder 100% eens met viva-amber.
DrMcNinja schreef:
12-11-2019 07:34
Ik had ooit gedate met een meisje die ik na het daten nog wel eens sprak. Ze was als dame gaan werken in een seksvilla enerzijds om haar studie te bekostigen maar anderzijds omdat ze het ook oprecht leuk vond (de clientèle was met name welgesteld en ze roemde met name de zorg van de eigenaar en de vriendschap met de andere meiden). Ik ben toen eens op visite geweest zonder enige bijbedoelingen en de meiden hadden het oprecht leuk daar, ook als ze niks met mij hoefden. Ook had die vriendin van mij absoluut geen misbruikverleden.

Anekdotes zijn natuurlijk geen statistiek, maar ik geloof oprecht dat het niet zo grimmig is als geschetst. Er zal een klein deel zijn dat het oprecht leuk vind. Een aardig deel dat het doet omdat het werk is (zoals jij en ik ons naar onze kantoorbaan slepen met goede en minder goede dagen) en er inderdaad ook een aardig deel misbruik is. Ik denk dat je aan de hand van de som die je neerlegt kan bepalen waar je zit.

Overigens ben ik van TO benieuwd of er oprecht een verschil zit tussen prostitueebezoek en bijvoorbeeld als man drie fwb's hebben waarvan de vrouwen in kwestie er ook een harem op nahouden.
(Ikzelf vind beide situaties gewoon ok. Vrijheid blijheid).
het is een anekdote. daarbij kunnen studentes ook beschadigd zijn he?
Alle reacties Link kopieren
Hatchi schreef:
12-11-2019 07:38
Je moet leren relativeren:
Wat is het verschil tussen jou en een prostituee? Een prostituee heeft seks met mannen die ze amper kent. Jij hebt ook seks gehad met vreemden. Jij bent dan toch ook een prostituee? Het verschil is alleen dat je er geen geld voor hebt gekregen. Die mannen hebben jou net zo ‘gedaan’. En wie zegt dat die mannen wel respect voor jou hadden?
Seks in een one night stand vind ik iets heel anders. Daar doen beiden het uit geilheid en lust, om er plezier aan te beleven. Bij prostitutie is er één die een toneelspel speelt en vaak geen lustgevoelens heeft.
„Ik ben goddank helemaal niets” (Japi)
Alle reacties Link kopieren
Lana21 schreef:
11-11-2019 15:00
We zijn heel erg eerlijk en open naar elkaar toe en bespreken eigenlijk alles en hoeven ons, richting elkaar, nergens voor te schamen.
Oh, Really? :popcorn:
ruig leven?
Ik zou eerder daarover nadenken dan die hoeren.

Ik werk in de zorg en bij ons werken ook escort dames. En het helpt, de mannen worden relaxter en blijer... kwaliteit van leven gaat omhoog.
Ben blij dat er dat soort meiden werken...

En het zijn verschillende types dames. Soms is het zelfs een moeder die daarna blij zegt ik ga me kind van school ophalen...
Was trots op haar baan.

Sindsdien is mijn beeld verandert van een dame die als escort werkt.

Gedwongen meiden die onder dwang werken, dat is een ander thema. Daar walg ik ook van.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
12-11-2019 09:35
het is een anekdote. daarbij kunnen studentes ook beschadigd zijn he?
Zeker, maar in dit geval niet. Hoeveel prostituees ken jij persoonlijk S-meds?
Alle reacties Link kopieren
Het is allemaal nogal off-topic. To geeft niets om die meisjes. Ze vindt haar vriend vies. Sekswerkers zo ongeveer de enigen die het altijd met condooms doen en die zich regelmatig laten testen en die zijn dan vies, terwijl elke willekeurige ONS het wellicht een stuk minder nauw heeft genomen met de veiligheid en hygiene.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
De 'hoeren' worden om de zoveel tijd getest. De jongens waar jij mee gevreeën hebt waarschijnlijk niet. Misschien is daar ook half Nederland voor jou overheen gegaan.

Ik heb liever dat mijn vriend een prostituee bezocht dan een willekeurige vrouw uit de stad. (Toen hij vrijgezel was he :p: )
Leef met de dag.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
11-11-2019 21:11
ja dat maken mannen zichzelf graag wijs. de seksindustrie dient alleen mannen de meeste vrouwen zijn slachtoffer
Volkomen mee eens.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou meteen mijn respect voor mijn man verliezen. Betalen om seks te hebben met een vrouw die normaal waarschijnlijk niet met je naar bed zou gaan. How low can you go..
Alle reacties Link kopieren
Vriendgedumpt schreef:
12-11-2019 08:36
Zo zou je niet eens moeten of willen denken/praten over vrouwen. Niet over vrouwen die er geld voor krijgen en ook niet over vrouwen die vrijwillig seks hebben met vreemden omdat ze er zin in hebben. Praten in termen als "hij heeft haar gedaan/ hij heeft haar gepakt, geneukt, weet ik het" implicieert allemaal dat de man bepaalt en de vrouw een willoos voorwerp en een slet is maar de man stoer. Ik dacht dat we af wilden van dat ouderwetse gedachtegoed anno 2019. Wat dat betreft heeft TO ook een raar beeld van vrouwen. Azijnzeikers die dat politiek correct gewouwel vinden wijs ik er graag op dat je door zo te praten zelf bijdraagt aan het in stand houden van middeleeuwse denkbeelden over de vrouw. Verder 100% eens met viva-amber.
Ook ONTZETTEND mee eens!!!
:worship:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven