my kitchen rules
                                
            
                                
              woensdag 20 november 2019 om 15:47
            
                            
                                                             
                                Ik kijk nu even het laatste deel terug, want kon niet afkijken gisteren.Even zien hoe ze verliezen 
Denk dat er voor Iby en Romel vanavond meer druk op staat als voor de andere 2.
Die dachten de winst al op zak te hebben, Matt en Luke komen er ingewaaid
                    Denk dat er voor Iby en Romel vanavond meer druk op staat als voor de andere 2.
Die dachten de winst al op zak te hebben, Matt en Luke komen er ingewaaid
                                    De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
                                
                                                                                
                                
                                
            
                                
              woensdag 20 november 2019 om 19:23
            
                            
                                                             
                                Ik ga me met kerst wagen aan dit dessert:
https://www.kleineskulinarium.de/2017/1 ... ror-glaze/

Alleen wel zonder goud, dat vind ik iets te prijzig worden
Ik wil er zo'n sjiek dessert van maken met nog wat andere componenten en dan erg mijn best doen op de opmaak. De belangrijkste smaken in de bol zijn chocola en rum, wat denken jullie dat een goede smaak zou zijn voor erbij? Ik dacht aan vanille of misschien rozijn?
                    https://www.kleineskulinarium.de/2017/1 ... ror-glaze/

Alleen wel zonder goud, dat vind ik iets te prijzig worden
Ik wil er zo'n sjiek dessert van maken met nog wat andere componenten en dan erg mijn best doen op de opmaak. De belangrijkste smaken in de bol zijn chocola en rum, wat denken jullie dat een goede smaak zou zijn voor erbij? Ik dacht aan vanille of misschien rozijn?
                                    Tjezus, wat vals 
                                
                                                                                
                                
            
                                
              woensdag 20 november 2019 om 19:26
            
                            
                                                             Vanilleijs met rozijn,ofwel malaga ijs. En volgens mij heb je wel goudkleurige eetbare verfMevrouwJack schreef: ↑20-11-2019 19:23Ik ga me met kerst wagen aan dit dessert:
https://www.kleineskulinarium.de/2017/1 ... ror-glaze/
Alleen wel zonder goud, dat vind ik iets te prijzig worden
Ik wil er zo'n sjiek dessert van maken met nog wat andere componenten en dan erg mijn best doen op de opmaak. De belangrijkste smaken in de bol zijn chocola en rum, wat denken jullie dat een goede smaak zou zijn voor erbij? Ik dacht aan vanille of misschien rozijn?
                                    De waarheid is dat iedereen zomaar wat probeert
                                
                                                                                
            
                                
              woensdag 20 november 2019 om 19:27