
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26

maandag 22 maart 2010 om 22:42
maandag 22 maart 2010 om 22:57
quote:websje schreef op 22 maart 2010 @ 22:42:
Het is zowaar weer eens gelukt eten te vinden. Hele lekkere pasta met makreel, ui, champignons, cherrytomaatjes, courgette en een restje paprika! En als toetje een witte chocolade koek met hazelnoot van de V&D. Die dingen moeten echt verboden worden Ow gatver, nu moet ik morgen in m'n pauze naar de V&D
Het is zowaar weer eens gelukt eten te vinden. Hele lekkere pasta met makreel, ui, champignons, cherrytomaatjes, courgette en een restje paprika! En als toetje een witte chocolade koek met hazelnoot van de V&D. Die dingen moeten echt verboden worden Ow gatver, nu moet ik morgen in m'n pauze naar de V&D
maandag 22 maart 2010 om 23:32
Ik heb vanavond weer eens gefrituurd. Eerste keer van het jaar ofzo. Dus ik heb kipcorn, kaassoufle en friet op!
*en nee, ik doe niet aan compensatiesla, of je moet de hap frikandel speciaal met uitjes van mijn vriend meedenken*
*en nee, ik doe niet aan compensatiesla, of je moet de hap frikandel speciaal met uitjes van mijn vriend meedenken*
We dont make mistakes here, we just have happy accidents. We want happy, happy paintings. If you want sad things, watch the news. Everything is possible here. This is your little universe -Bob Ross
maandag 22 maart 2010 om 23:57
ik ben niet echt een healthfreak dus sla voor compensatie doen we niet. sla voor de lekker wel weet iemand trouwens of het een probleem is als ik bij ebookers in de reservering mijn voornaam anders gespeld heb dan in mijn paspoort??(ok sorry heel erg offtopic, maar hier kom ik vaak en in het topic bij reizen is het veel te stil)
dinsdag 23 maart 2010 om 00:20
quote:nazife schreef op 22 maart 2010 @ 23:57:
ik ben niet echt een healthfreak dus sla voor compensatie doen we niet. sla voor de lekker wel weet iemand trouwens of het een probleem is als ik bij ebookers in de reservering mijn voornaam anders gespeld heb dan in mijn paspoort??(ok sorry heel erg offtopic, maar hier kom ik vaak en in het topic bij reizen is het veel te stil)Dat kán een probleem zijn ja, voor vliegtuigttickets kunnen ze ergs treng zijn. Kun je het nog wijzigen?
ik ben niet echt een healthfreak dus sla voor compensatie doen we niet. sla voor de lekker wel weet iemand trouwens of het een probleem is als ik bij ebookers in de reservering mijn voornaam anders gespeld heb dan in mijn paspoort??(ok sorry heel erg offtopic, maar hier kom ik vaak en in het topic bij reizen is het veel te stil)Dat kán een probleem zijn ja, voor vliegtuigttickets kunnen ze ergs treng zijn. Kun je het nog wijzigen?
We dont make mistakes here, we just have happy accidents. We want happy, happy paintings. If you want sad things, watch the news. Everything is possible here. This is your little universe -Bob Ross
dinsdag 23 maart 2010 om 00:42
@ sartan: de kikkererwten staan in de week voor het zoutjes-experiment... Wordt vervolgd...
Kikkererwten-zoutjes staan niet op het avondmaal menu (tenzij ik het voor elkaar krijg me er misselijk aan te eten, wat best mogelijk is ). Wel op het avondmenu staan tartaartjes met verse spinazie. Ben nog niet helemaal uit de bereidingswijze van de spinazie. Wil graag iets nieuws proberen...
Kikkererwten-zoutjes staan niet op het avondmaal menu (tenzij ik het voor elkaar krijg me er misselijk aan te eten, wat best mogelijk is ). Wel op het avondmenu staan tartaartjes met verse spinazie. Ben nog niet helemaal uit de bereidingswijze van de spinazie. Wil graag iets nieuws proberen...


dinsdag 23 maart 2010 om 07:44
@Lampje: verse spinazie maak ik vaak klaar door het te wokken met wat citroenpeper, daarna rozijntjes en pijnboompitjes erbij. Of een in stukjes gesneden tomaat, ook lekker. Maar misschien is dat niet nieuw voor je .
Vanavond maak ik, denk ik, gemarineerde kippenbout uit de oven met witte rijst en roergebakken paksoi en sugarsnaps met sesamzaadjes.
Vanavond maak ik, denk ik, gemarineerde kippenbout uit de oven met witte rijst en roergebakken paksoi en sugarsnaps met sesamzaadjes.