EN wat eten we vandaag?

22-03-2010 21:26 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren




Vertel ons wat je vandaag gaat eten!!!







Wegens succes zijn onze vorige topics gesloten, maar niet getreurd, hier is het nog na te lezen!



2e deel





En wat eten we vandaag?



mylenevalerie in "En wat eten we vandaag?"
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
@ Lampje...ik lust geen asperges...maar wel lief dat je het plaatst!



@ MV...zie mail



@ Nazife...32. Maar dat gelooft nooit iemand, iedereen denkt dat ik 25 ofzo ben
Alle reacties Link kopieren
quote:nazife schreef op 24 maart 2010 @ 14:46:

en ik doe er dus op het einde voor mezelf nog een lepeltje creme fraiche door. Jij bent duidelijk wel van de kleddertjes crème fraîche of zure room aan het eind...
Alle reacties Link kopieren
meestal wel ja, maar tomatensoep moet dan weer pittig zijn en mag geen room aan te pas komen. en bij wortel-gember soep weiger ik het op te eten zonder de creme fraiche...i´m so complicated.
Alle reacties Link kopieren
quote:dolfje schreef op 24 maart 2010 @ 12:34:

[...]





Aan de ene kant lijkt het me leuk,aan de andere kant durf ik niet en dan ligt het er ook nog aan waar het is....Ik weet niet of ik het goed heb begrepen maar er word dan voor ons gekookt! Gewoon doen, ik ken ook niemand irl uit dit groepje.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
Jammer Mittens, het klonk ook wel als een leuk receptje voor de Paasdagen, maar als je niet van asperges houdt, houdt het hele verhaal op natuurlijk...



Off topic: Ik ben bijna 39... Hmmm, dat klonk echt alsof je een kind vraagt hoe oud hij is en dat het dan antwoordt "bijna vier" en dan ook nog vier vingertjes opsteekt... Dat van die vingertjes lukt bij mij al niet meer...



En wortel-gembersoep... yummie!
Alle reacties Link kopieren
quote:Lampje2204 schreef op 24 maart 2010 @ 15:23:

Jammer Mittens, het klonk ook wel als een leuk receptje voor de Paasdagen, maar als je niet van asperges houdt, houdt het hele verhaal op natuurlijk...



Off topic: Ik ben bijna 39... Hmmm, dat klonk echt alsof je een kind vraagt hoe oud hij is en dat het dan antwoordt "bijna vier" en dan ook nog vier vingertjes opsteekt... Dat van die vingertjes lukt bij mij al niet meer...



En wortel-gembersoep... yummie! volgens mij ben ik trouwens hier de jongste met mijn 20 jaar (en zelfs dat lukt al niet meer met vingertjes)
Vandaag brood met..... <tromgeroffel>

pesto, hüttenkäse, tomaat, rucola en een flinke drup olijfolie.

En 1 met super goede rosbief van wat wij hier liefkozend de "gouden slager" noemen, bio, eko en alle ander keurmerken, en ontzettend lekkere zelfgebraden rosbief (alsof je goede entrecote zit te eten) maar dúúr... ppfff ) 't is dat we van die etensgekken zijn hahah.

En toe een solruta cracker met gemberjam.



(oh en ik ben 41, maar geestelijk natuurlijk niet ahem )
Alle reacties Link kopieren
Ben jij pas 20 nazife? Ik had je een stuk ouder geschat. Ik ben ook 20.



Ik ga vanavond waarschijnlijk uit eten...als ik mijn tentamen van vandaag heb gehaald. Dan heb ik namelijk mijn propedeuse. Zit nu dus helemaal in de stress te wachten op de uitslagen.
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
Nazife, had ook gedacht dat je ouder was. Geen idee waarom overigens...grappig hoe dat blijkbaar werkt!



Oeh, spannen Kalliope...ik duim even mee!!!
Alle reacties Link kopieren
spannend kalliope!! ehm, ik dacht dat jij in de 40 was hahaha. en nu moet ik maar eens die krispi gaan maken want nazman komt zo thuis en als het eten niet klaar is...oei oei oei
Alle reacties Link kopieren
Javaanse schijf van Valess (iemand die ooit op? Zijn ze te eten?) met gekookte aardappels en verse sperzieboontjes.

Bak er nog wat champignons bij.
Alle reacties Link kopieren
Sartan, ik kom graag mijn boterhammen eens bij jou smeren, klinkt goed!
Alle reacties Link kopieren
Jeeeeeeeejh ik heb hem! 7 van de 40 vragen fout, grens zit meestal op 13.



Nazife...in de 40?
Liever elitair dan een pauper!
Alle reacties Link kopieren
quote:Jerry555 schreef op 24 maart 2010 @ 17:11:

Javaanse schijf van Valess (iemand die ooit op? Zijn ze te eten?) met gekookte aardappels en verse sperzieboontjes.

Bak er nog wat champignons bij.nee nooit gehad, laat je weten of het wat was?
Alle reacties Link kopieren
quote:Kalliope schreef op 24 maart 2010 @ 17:17:

Jeeeeeeeejh ik heb hem! 7 van de 40 vragen fout, grens zit meestal op 13.



Nazife...in de 40?

GEFELICITEERD



ja, in de 40, inschattingsfoutje? of nee, eigenlijk kun je dat niet inschatten. misschien dat het soort nickname je aan een bepaalde leeftijd doet denken? ( kL3in m3IsJe ------ 14 )
Alle reacties Link kopieren
heb 'm op, moet zeggen dat ik er niet zo kapot van was. Tis te eten, maar vooral de satesaus die in de schijf verstopt zit, zorgt voor de smaak. Zal 'm niet snel een 2e keer eten denk ik.

Andere burgers/schijven van Valess vind ik over het algemeen zeer smaakvol!
Alle reacties Link kopieren
Zo, ik ben hier anderhalve dag niet geweest, zo weer pagina's vol geschreven door jullie



First things first: hoor ik iets over lekkere kikkererwten snacks? Die ga ik zeker proberen, klinkt heerlijk!



En vanavond: restjes van gisteren. Heb gisteren een interessante mix van sushi, maaltijdsalade en soep gegeten (bij vriend) en eet zo meteen lekker de restanten daarvan!



MV/Age: leuk! Wie of wat moet ik mailen? Het lijkt me trouwens (persoonlijk) leuker om dat buiten het foodsurfing te doen ivm het 'verslag' dat er dan van komt. Maar goed, misschien ben ik de enige die er zo over denkt?
Dat zeg ik....
Alle reacties Link kopieren
Oh, nu ook al leeftijden. 29 hier. Relatief jong als ik de rest zo lees (behalve de twee 20-ers dan )
Dat zeg ik....
Alle reacties Link kopieren
Hello ladies,



Ik ga zo stukjes kipfilet bakken met gyros kruiden en daar ga ik een ordinair lekkere pita gyros mee maken. Pitabroodjes, een enorme hoeveelheid zelfgemaakte knoflooksaus en andijviesalade met komkommer en rode ui erbij.



Overigens ben ik 36.



(Nazife: jij ging toch op het budget letten deze maand; lukt dat een beetje, je eet nog steeds zulke lekkere dingen en veel variatie)
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd, Kalliope!



Je wordt nog beroemd met je kikkererwtensnack, Sartan! Ik zat te denken om hetzelfde eens uit te proberen met gedroogde erwten of denk je dat dat een niks wordt?
Alle reacties Link kopieren
Kalliope...gefeliciteerd!!! Geniet lekker van je etentje vanavond!



Alle reacties Link kopieren
morgen lekker zelf gemaakte soarma eten.

en vrijdag krijg ik aanschuiver met de lunch; verse vissoep met zelf gebakken brood en kaaskruidenbladerdeegstengels.
Alle reacties Link kopieren
@lampje...oeps, helemaal vergeten dat ik op budget zou leven. ehm, nee is niet echt gelukt.
Alle reacties Link kopieren
nu dan het krispi verslag: had een beetje ervan geproefd van tevoren en vond het idd al erg zout dus heb hem gemengd met gewone paneermeel! ik vond het wel ok, smaak van de dille had er van mij iets meer uit mogen komen en ik denk dat hij uit de oven lekkerder is dan uit de pan. nazman on the other hand was razend enthousiast(heb uit liefde de helft van mijn portie ook maar afgestaan ) dus hij blijft hier wel op het menu. over paneermeel gesproken: ik ben altijd bang/het is zo dat als de kip eenmaal gaar is is mijn paneerlaagje altijd zo donker en dat is net zo lekker maar niet zo mooi. wat kan ik hier tegen doen?
Alle reacties Link kopieren
*en schrapt dus maar de javaanse valess burger van haar "to eat" lijstje af*

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven