IVF - ICSI herfst 2019

11-11-2019 14:22 136 berichten
Goedemiddag Allemaal!

Graag start ik een nieuw forum voor vrouwen die, net als ik, in een IVF of ICSI traject zitten, of hiermee gaan starten.
Ik weet dat er al diverse topics zijn, maar daar is het vrij druk... Misschien leuk om in een kleiner groepje te starten, met dames die ongeveer gelijk op lopen.
Zelf ben ik 38 jaar en moeder van een zoontje van 4 1/2. Hij is gewoon 'natuurlijk' gekomen. We zouden graag een broertje of zusje willen en zijn hier al een kleine 3 jaar mee bezig. Eerst IUI geprobeerd, maar hier had ik geregeld overproductie en werden pogingen vaker afgebroken dan dat deze doorgingen. Mede door mijn leeftijd dus nu overgestapt op IVF (of mogelijk ICSI).

Ik volg het lange protocol en heb dus 3 weken de pil geslikt, dat was in oktober. Ik spuit nu al drie weken decapeptyl en ben vorige week vrijdag gestart met Gonal F (150). Vandaag tweede echo gehad voor FM: er zitten zo'n 10-12 follikels, maar uiteraard hebben deze allemaal een net iets andere afmeting. Ik hoor vanmiddag of ik woensdag of donderdag de punctie heb. Dit zal gaan gebeuren in het VU in Adam.

Tot nu toe gaat het eigenlijk wel redelijk. ik heb wel veel blauwe plekken van de decapeptyl, maar het einde is in zicht. Heb verder gelukkig geen last van bijwerkingen. Probeer het allemaal echt stap voor stap aan te gaan: voor nu wel tevreden met aantal follikels. Straks als tweede stap punctie overleven en hopen dat er voldoende eitjes aanwezig zijn. Dan afwachten hoeveel hiervan bevrucht zijn en van welke kwaliteit. En dan natuurlijk de mogelijke terugplaatsing...

Ben benieuwd waar jullie is dit proces zijn en hoe jullie het ervaren?
Leuk als jullie mee willen schrijven.
Liefs en sterkte voor iedereen die ook in dit proces zit.
Lieve meiden,

@ Heytan, fijn dat jullie een beslissing hebben genomen. En vooral heel fijn dat het goed voelt. Ik herken er veel van. Wij hebben nu 2 maanden rust (1 verplichte en 1 ivm onze vakantie) en je voelt je toch wel echt een ander mens zonder al die stress. Ook al leek het ook voor mij ook alsof er niet veel aan verandert was. Je voelt je gewoon echt een stuk meer ontspannen. Wij gaan dus na onze reis (Zuid Afrika) weer door. (februari)
Wanneer heb je het evaluatie gesprek? Ben benieuwd wat ze vanuit het ziekenhuis adviseren.

@ Mariaa, hoe is de TP gegaan? Al weer een aantal dagen verder, dat is fijn.
Hoe voelt het?

@ India, zijn jullie inmiddels al weer terug van jullie reis? Hoe is het geweest? En wanneer gaat voor jullie het traject weer beginnen?

Liefs
X
anoniem_63e5e5962ebdc wijzigde dit bericht op 17-03-2020 21:28
Reden: Info wijzigen
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hai Vlinder! Wat fijn, zo'n reis!! En lekker om even rust te hebben. Even je gedachten op iets anders (als dat lukt , maar dat hoop ik voor je) en dan hopelijk na de vakantie vol goede moed er weer voor gaan :)

Maria, begrijpelijk, maar vertel alles hier gerust. Daar zijn we voor, ookal zijn wij nu een andere weg ingeslagen. Wat een enorme domper dat het niet gelukt was en je wel overtijd bent geweest. Dat is zoo slopend en je houd zoveel hoop. Het is denk ik onmogelijk om jezelf daarvoor te behoeden maar maakt de klap wel harder. Maar die klap is er toch elke keer weer, ook als je weinig hoop hebt. Wie weet is 3x wel scheepsrecht voor jullie. En ook daarna nog zoveel kansen weer, dus geef de moed niet op. Maar voor mag je best even verdrietig zijn. Ik wens je veel kracht toe en een dikke knuffel vanuit hier!

Met ons gaat het wel lekker, wat een rust en daar geniet ik zo van. Vandaag voor de eerste keer 'gewoon' ongesteld geworden. We hadden deze ronde ook niet benut en juist even onthouding rond ovulatie, zodat er ook geen hoop of afleiding was. Wat een rust! We zijn bezig in huis en onze zoon krijgt binnenkort een grotere kamer. Het kleine kamertje word een inloopkast/kleedkamer. Dan is het toch minder confronterend. Het is wel gek, we hebben ons anderhakf jaar weer vol gericht op een 2e en ik merk dat ik nu wat zoekende ben. Toen was ons doel duidelijk, nu even niet. Maar dat gaat wel weer komen! Over 2 weken hebben we evaluatie, ik houd jullie op de hoogte :) liefs mij
Goedemorgen allemaal,

Ik ben weer veilig thuis na twee (kleine) heerlijke maanden. Was echt zo'n goede zet om met z'n drietjes op avontuur te gaan. Er zijn altijd honderden redenen om niet te gaan, maar ik ben heel blij dat we het hebben doorgezet. Onze zoon (4 1/2) heeft ook waanzinnig genoten en is enorm gegroeid, echt wijzer geworden. Gaaf om te zien dat het echt indruk maakte en dat hij er veel van mee heeft gekregen.
Het loslaten heeft hier ook goed gewerkt, al blijft het natuurlijk altijd in je achterhoofd aanwezig. Vooral omdat mijn zoontje geregeld om een broertje of zusje vraagt. dat is moeilijk, vanmorgen gebeurde het weer. Ergens wil ik het hem uitleggen, maar ik vind hem er ook nog echt te klein voor...

Ben weer ongesteld geworden en heb morgenochtend een meting voor cryo terugplaatsing. Ik begreep wel dat januari in het VU een heel drukke maand is, dus dat we pas op het laatste moment horen of het wel/niet door kan gaan. Volgens de gyn moeten we hier goed rekening mee houden, dus dat is weer een onzeker ding in dit toch al onzekere proces. We gaan het zien!

Ik houd jullie op de hoogte.

@ Heytan: goed om even afstand te nemen en met andere dingen bezig te zijn. Neem vooral die ruimte en je voelt vanzelf wel wanneer je eventueel weer energie hebt om het op te pakken. En gelukkig heb je al een wonder rondlopen, hopelijk kun je hier dankbaar voor zijn, ook al zou een tweede fantastisch zijn...

@ Maria: wat balen dat het niet gelukt is! Kan me goed voorstellen dat je veel hoop had, zeker als je overtijd was. Dat maakt de teleurstelling extra groot. Wel fijn dat je nog een kans hebt! Ik duim voor je.

@ Vlinder: ga lekker genieten in Zuid Afrika!!! En daarna met frisse moed en energie weer verder. De reis gaat jullie vast veel goed doen!
Hoi allemaal!
Het is rustig hier...

@ Heytan: lukt het om alles even 'los' te laten? Of is dat in de praktijk toch nog best lastig? Hoop dat je weer jezelf bent en lekker geniet van jullie zoon!

@ Vlinder: Zit jij nu in Zuid Afrika, of ben je alweer terug? Vast weer een heel mooie ervaring!

@ Maria: Heb je de laatste cryo inmiddels ook teruggeplaatst? Ben benieuwd!


Hier gaat het redelijk...
Ik heb afgelopen zaterdag mijn cryo terugplaatsing gehad van een heel mooie blasto.
Helaas hoorde ik toen ik uitgekleed in de stoel klaarlag, dat hiervoor wel twee rietjes moesten worden ontdooid. Dat was een grote domper en geeft direct stress. Aan de telefoon zei de dame s ochtends dat alles goed was gegaan, en dan hoor je 1 min voor TP dit nieuws. Waarom kan het nooit eens 'gewoon' gaan?!

Maar goed, hij/zij zit erin. De eerste dagen gingen eigenlijk wel prima, maar ik heb vannacht heel slecht geslapen. Heb een korte cyclus, dus dan weet ik dat het ieder moment kan komen en dan ben ik zo bang op het toilet! Iedere dag is er een dus alles kan nog, maar merk dat ik de onzekerheid en het wachten weer heel vervelend vind. Ik heb echt twee maanden helemaal afstand kunnen nemen, maar eenmaal weer thuis en weer gestart schakel je meteen terug naar dat oude gevoel van stress en zorgen en hoop etc etc.

Officieel mag ik 13-2 testen. Dat vind ik zelf enorm laat, want het cryo is al 5-6 dagen oud. Ik las ook dat er veel zijn die al op WD 6-7-8 positief testen, dus ik ga dit weekend een poging wagen. Ken natuurlijk de risico's, maar vind het toch fijner mezelf op die manier voor te bereiden dan te worden overvallen op toilet.

Dat was het geloof ik weer...

Fijne dag allemaal!
Hoi meiden,

Ik ben begin van de week terug gekomen uit Zuid Afrika. Was echt een heeeerlijke reis. Heb echt goed kunnen ontspannen en weinig aan het traject gedacht.
We waren deels met een groep vrienden op vakantie waarin niemand nog met kinderen bezig is, ik vond dat wel een verademing. Mijn vriendinnen zijn allemaal zwanger of net bevallen of er mee bezig dus vond het wel eens heerlijk om met mensen te zijn die daar nog helemaal niet aan denken, beetje zoals het bij ons 3 jaar eerder was.

Maar nu dus weer back to reality. Ik moet nu nog wachten op mijn menstruatie, geen idee wanneer dat gaat zijn. Mijn cyclus was de ronde na de punctie veel langer dan normaal. Dus ben benieuwd of dat nu weer hersteld is.

@ India, heel veel succes met het wachten. Fijn dat het zo'n mooie blasto was. En snap dat je enorm baalt dat er 1 gesneuveld is. Hoeveel had je er? Ik duim heel hard voor je! En snap dat je eerder gaat testen, dat doe ik meestal ook alleen om m'n gedachten rustig te krijgen.

@ Maria, wat rot dat de 2e ook mislukt is. Je bent nu ook in de wachtweken denk ik? Ik duim ook voor jou!

@ Heytan, hoe is het met jou?

Liefs
Hallo iedereen,

Inmiddels ook de laatste tp gehad zonder positief resultaat. Helaas had ik na 3 dagen van de tp al een voorgevoel, wat meestal ook wel klopt.
Ik test ook niet van te voren, ergens geeft me dat alleen maar meer een naar gevoel al die negatieve testen.
Ik wacht meestal die 2 weken af en wordt telkens eerder ongesteld.
Ik merk dat alle verhalen over ivf steeds meer waar worden en dat het me mentaal zwaar valt. Zoveel twijfels en het gevoel dat mijn lichaam niet mee werkt, is een gevoel wat echt aan het wortelen is waardoor ik even een adempauze nodig heb.
We hebben hier dan ook last minute een vakantie geboekt en stappen woensdag in het vliegtuig naar Cuba voor 2 weken.

Als we terug zijn wordt ik ook na een week weer ongesteld en gaan we voor ronde 2.

@india heel veel sterkte met de wachtweken. Ik duim voor je!

@vlinder meestal is de eerst cyclus wat langer door follikels die nog progesteron afgeven. Bij mij was de tweede cyclus weer normaal en gaven ze aan dat alles er weer goed uitzag. Hopelijk bij jou het zelfde. Alvast veel sterkte bij de tp! En thumbs crossed!
He Maria, dat is heel verdrietig om te lezen! Ik snap je teleurstelling. Voor dit traject is een ongelooflijk lange adem nodig. Klinkt als een heel goed idee om er even samen tussenuit te gaan en vooral NIET met ziekenhuizen en alles bezig te zijn. Hopelijk doet het jullie net zoveel goed als dat het mij goed heeft gedaan!

En Vlinder, jouw reis klinkt heerlijk zeg. Fijn om niet omringd te zijn met zwangeren en/of kleine kinderen, hoe zeer het iedereen ook gegund is.
Ook mijn cyclus was de mand na de punctie (en terugplaatsing natuurlijk) een stuk(je) langer dan normaal! Gek he, zit je opeens op je ongesteldheid te wachten, terwijl je altijd hoopt dat deze lekker weg blijft! Hopelijk komt het snel, zodat je met frisse moed weer kunt doorstarten!

Want... ik heb zowaar goed nieuws lieve meiden. Na al die mislukkingen, teleurstellingen en bij tijden frustraties heb ik een positieve test. Ik heb het steeds gedacht: een verse tp voelt voor mij persoonlijk niet goed: je lijf heeft dan al zo hard moeten werken... Na die twee heerlijke maanden reizen voelde ik me zo rustig en had ik het idee: ja, kom maar door, ik ben er klaar voor! En... HET IS GELUKT!

Ik mag eigenlijk pas donderdag 13-2 testen, maar heb een korte cyclus en had afgelopen vrijdag al zo'n voorgevoel. Niet echt specifieke symptomen, maar ik dacht 'dit keer heb ik echt een kans'. Dus vrijdagochtend lekker alleen een testje gedaan en er verscheen een dun streepje waar je goed voor moest kijken, maar hij was er zeker. Vanmorgen weer een test gedaan en de lijn is een stuk donkerder. Hij knalt nog niet va het scherm en is nog lichter dan de controlestreep, maar het is echt een dikke streep.

Natuurlijk blijft het ook nu gewoon nog hartstikke spannend. Donderdag belt het ziekenhuis en dan ga ik het daar vertellen. Geloof dat je rond de 7 weken een echo krijgt, dus die wachten we ook (on)rustig af. Maar voor nu is dit natuurlijk het mooiste nieuws en ben ik hier enorm dankbaar voor.

Om het met jullie te delen voelt dubbel: bij sommigen van jullie is het niet gelukt en dan snap ik als geen ander hoe confronterend dit is. Maar ik hoop ook dat het jullie en stukje hoop en vertrouwen geeft. Dat hoop ik echt!!!
Liefs
Yes India!!!! wat fijn en wat een goed nieuws!!
Ben echt super blij voor je, wat een heerlijk gevoel moet dat zijn.
Ben echt blij dat er een keer goed nieuws is want je gaat toch ernstig aan de kansen van IVF twijfelen als je zo weinig hoort dat het slaagt.
Dus voor mij is het inderdaad een opsteker om door te gaan. Je krijgt een bloedtest en dan na een week weer om te zien of het goed oploopt en inerdaad echo bij week 7 (zo was het althans bij mij de vorige keer ook in de VU)

Voor jou Maria extra zuur dat die 3e poging niet wilde blijven plakken. Fijn om even afstand te nemen, het heeft mij ook echt goed gedaan om even weg uit de ziekenhuis sfeer te zijn. Sterkte meis!

Hier nog steeds aan het wachten op menstruatie, duurt toch langer dan normaal maar heb niet de moeite genomen om een test te gaan halen want geen zin om mezelf daarmee voor de gek te houden. Ik voel verder ook helemaal niets terwijl de keer dat ik zwanger was ik wel gevoelige borsten had en nu niet.
Gisteren 2 mensen die op dezelfde dag vertelden dat ze zwanger waren, was oprecht blij voor ze want het zijn hele dierbare vriendinnen, maar je wordt er gewoon zenuwachtig van dat het bij mij nog niet gelukt is.

Hou me op de hoogte India!
Fijn Vlinder, dat jij er juist hoop uit put!

Morgen contact met het ziekenhuis om het daar te vertellen. Ze doen bij mij geen bloedtest, enkel een thuistest. Daar is de VU dus toch weer anders in... Wie weet dat ze nog wel een bloedtest voorschrijven na de positieve test, om de hoeveelheid HCG te meten, maar denk het eigenlijk niet.

Ik voel me nog prima, dus geniet nog even van het wegblijven van kwaaltjes en probeer nu veel werk te verzetten, maar natuurlijk ook op tijd te stoppen en naar lichaam te luisteren.

Hoe gaat ie bij jou, Vlinder? Nog steeds in afwachting van? Hoop dat je snel door kunt en ook een mooie cryo hebt!

En Maria: wat een gek idee dat jij nu in Cuba zit! Heerlijk voor jullie :)

Heytan: hoop dat het met jou goed gaat? Evaluatiegesprek met gyn al gehad inmiddels?

Liefs
Hey allemaal

Ik mag dinsdag weer voor een eerste echo. Lijkt echt weer een eeuwigheid geleden dat ik in 't zkh was.
Bij jou alles goed India?
Oh spannend, Vlinder! Hopelijk zijn ze dan al vrij groot, zodat je snel de Ovitrelle mag zetten (ook weer een eeuwigheid geleden!!!) en de terugplaatsing kunt inplannen.

Hier gaat het goed hoor. Afgelopen week was het vakantie, dus veel leuke kleine uitjes met onze zoon. Ik heb 6 maart een echo, verder geen bloedtest gehad ofzo. Het vreemde is dat ik me (nog) niet moe of misselijk voel, dus dat maakt me extra zenuwachtig voor 6 maart! Ben nu 6 weken, dus het kan natuurlijk iets later op gang komen.

Laat je dinsdag weer wete hoe t was? Fijn weekend nog!
En Vlinder, hoe was de echo?
Ik mag 6 maart voor de terugplaatsing.
Dus voor ons allebei spannende dag.
Allebei in de VU ook dat is ook een gek idee. Maar goed zal niet op dezelfde tijd zijn.

Heb je inmiddels meer klachten of helemaal niets? Niet te veel zorgen maken hoor!

Nog een vraagje:
Ik krijg nog de optie om wel of niet utrogestan te gaan gebruiken. Ik heb wel een kortere 2e helft, meestal 11 of 12 dagen. Ze hebben hier niet echt een advies in, weten niet of het echt bijdraagt maar zou ook niet schaden zo ver ze weten. Wat zouden jullie doen?
Ha Vlinder! Oh spannend zeg, dat schiet al op... 6 maart. Inderdaad voor ons beiden spannend, al komt de spanning voor jou vooral daarna. Voor de echo ga ik naar mijn eigen ziekenhuis, dus dan ben ik niet bij de VU. Daar ben ik wel blij mee, want 'mijn ziekenhuis' is toch een stukje persoonlijker. Daar ken ik iedereen inmiddels ;)

Zelf heb ik geen utrogestan gebruikt. Ik heb de keuze ook niet gehad: het werd afgeraden en dat werd bij de VU bevestigd. Ik weet het verder niet precies, maar ik begreep dat het vooral van belang is bij een verse TP, aangezien je lichaam dan toch van slag is en de cyclus niet natuurlijk is verlopen. Door utrogestan wordt je baarmoederslijmvlies klaar gemaakt voor de innesteling. Bij een cryo is het al een stuk later in je cyclus: vaak zon 5-6 dagen na de ovulatie, dus dan is je slijmvlies al in een andere 'staat' en zou het gebruik dus geen toegevoegde waarde hebben. Maar goed: ik ben geen arts uiteraard! Dus durf je hier geen advies in te geven. Zou puur naar je eigen gevoel luisteren.

Hier gaat het goed, maar ik heb inderdaad nog steeds niet tot nauwelijks klachten. Ben nu 7 weken: nog een weekje en dan weet ik iets meer na de echo. Een heel goede vriendin had dag na mij een TP en was ook zwanger. We verheugden ons natuurlijk enorm, maar bij haar was het buitenbaarmoederlijk en ze is eergisteren geopereerd. Dat was natuurlijk vreselijk schrikken en doet me nog meer beseffen dat je met alles rekening moet houden.

Toch brengt positiviteit het meest, dus dat probeer ik te onthouden.

Fijn weekend nog allemaal!
Alle reacties Link kopieren
He meiden, ik heb een beetje afstand genomen van het forum, dus ik laat niet meer zoveel van me horen.

India gefeliciteerd, wat ontzettend mooi. Hopelijk van de week een mooie echo!

Vlinder wat fijn zeg, alweer klaar voor een nieuwe tp. Hopelijk mag deze lekker blijven plakken, ik hoop het voor jullie.

Maria wat balen zeg dat de laatste tp ook niet gelukt is. Ik kan me voorstellen dat het je zwaar valt. Hopelijk hebben jullie een fijne tijd in Cuba en kan je weer opladen voor een nieuwe ronde!

Hier gaat het best goed, naar omstandigheden. Nog wel last van stress en hormonen, maar ik merk beetje bij beetje wel vooruitgang. En veel meer rust, zo fijn :) ik kan me er meestal wel bij neerleggen dat dit het dan is. Maar soms ook nog wel erg verdrietig.
India! Wauw wat een mooi en geweldig nieuws!
Wat een enorme blessing zeg en ontzettend fijn. Het is je meer dan gegund, eigenlijk sta ik er hetzelfde in als Vlinder. Ik denk altijd oke gelukkig het kan, het lukt en juist jouw verhaal van rust en ontspanning helpt. Ik denk dat bij mijn derde tp ik zoveel stress en onrust in mijn lijf had dat ik van te voren al dacht ja.. dit wordt m toch niet.

Maar Wij zijn weer terug en hebben het fijn gehad. Het gaf weer nieuw inzicht en verse energie. Ook een paar evaluatie momenten over hoe pak je dit nu aan en hoe zou je het graag willen.
Het was een Mooie reis in een prachtig land.

Maandag heb ik een speciale afspraak met een arts die ook gespecialiseerd is in reuma en fertiliteit om te bekijken of er nog wat anders mogelijk is en dan starten we alweer met ronde 2.
Het Erasmus is aan het verbouwen en Het lab gaat over een tijdje dicht. Dus er is nog 1 verse tp mogelijk en daarna 2 maanden niets. Eerst was ik daar vreselijk over de zeik van, maar mede door jouw verhaal dacht ik. Ja mocht die eerste m niet zijn dan kan ik weer even ontspannen en op mezelf focussen. Wat er nogal eens inschiet in dit hele proces.

Bij het Erasmus hoef je ook geen ustrogeen te gebruiken bij een cryo tp. Ik ben ook geen dokter, maar dit voelde wel veeeel fijner en natuurlijker, en als je baarmoederslijmvlies mooi opbouwt dan zie ik daar ook geen reden voor..?

Veel sterkte en succes meiden de 6de!
Succes morgen India!
Dank je Vlinder! Jij ook succes. Is ontdooien goed gegaan? Jij wacht nu waarschijnlijk op dat telefoontje... Ook hartstikke spannend!

En Maria: fijn dat je weer thuis bent na een mooie reis! Hoe was je afspraak maandag?
Gelukkig kon de afspraak doorgaan. Het was een mooie blastocyste. Heb er echt een goed gevoel over dit keer. Vooral ook heel veel hoop natuurlijk.
In ieder geval al weer een hele opluchting dat het ontdooien gelukt was.

Hoe was jou echo India?

En Maria hoe was jouw gesprek?

Dank nog voor jullie antwoorden eerder. De VU had toch gezegd om weer met de utrogestan te beginnen maar de echte reden hierachter is met dus niet echt duidelijk geworden.

Nou hopen dat ik een beetje relaxed kan blijven de komende weken.

Liefs
Oh fijn, Vlinder. En nu inderdaad twee spannende weken. Al had ik al na een week een positieve test, dus daar kun je het op gokken.

Ik had een goede echo met een heel mooi en snel kloppend hartje! Enige is dat ik had verwacht verder te zijn: embryo is 6,8mm en dat staat voor 6w en 3-4 d. In mijn berekening zou ik 7w en 4d moeten zijn, dus merk toch dat dat me bang en een beetje onzeker maakt. Mag niet van mijn vriend: hij vindt me te negatief! Maar goed, ik had gewoon echt op 7 a 8 weken gerekend en dan is ruim 6 weken wel schakelen.
Over anderhalve week krijg ik nog een echo, om te kijken of het goed doorgroeit. Dat is puur om mij gerust te stellen, want in het zh maken ze zich nergens zorgen over en vinden ze het er heel goed uitziet.

Dus nouja: voorzichtig positief dus, maar ik vertel het nog aan niemand! Wil eerst echt vertrouwen hebben, hopelijk na de volgende echo.

Liefs en heel veel sterkte met wachten Vlinder!
Wat super dat je een goed kloppend hartje hebt gezien!! Wel vervelend van die afmetingen, maar als het ziekenhuis zich geen zorgen maakt zou ik dat maar vasthouden! En die metingen daar zit toch een behoorlijke foutmarge op. Hoe vaak ik van vriendinnen al niet heb gehoord dat ze toch ongerust waren gemaakt met een te dikke nekplooi of te kleine of grote baby terwijl het uiteindelijk goed bleek...

Zou wel heerlijk zijn als je de tijd even vooruit kon spoelen en je je baby in je buik voelt zodat je weet dat 't goed zit.

Ik probeer de positieve mindset vast te houden! En ben idd benieuwd hoe lang ik die test in de kast kan laten liggen.

Liefs
Hoe is het Vlinder? Ervaar je de eerste wachtweek al als zwaar? Of komt dit pas na het weekend, omdat dan je ongesteldheid zou kunnen komen? Het blijft super zenuwslopend allemaal!

En Heytan: kun jij de rust vasthouden en wordt de stress al minder? Ik hoop het!

Maria: heb jij al meer duidelijkheid over de laatste cryo-terugplaatsing? ook hartstikke spannend natuurlijk!

Hier alles 'rustig'. Nog geen bloedingen en/of buikkrampen, dus dan zal het vast goed zitten. Gekke blijft dat ik nog steeds nauwelijks symptomen heb: hooguit soms wat moe, maar ook dat is prima te doen! Kijk wel uit naar de nieuwe echo over precies een week. Hopelijk dan weer een stukje meer duidelijkheid en vertrouwen.

Liefs
Lieve meiden

Ik kon inderdaad ook niet lang wachten en heb dus al vrijdag een test gedaan, die was positief! En vandaag weer een duidelijke lijn. :cheer: onwerkelijk maar zoooo fijn!
Het is nog heel pril dus ik durf nog niet echt te vieren, eerst maar eens een goede echo. Ik denk dat ik er dan pas echt een beetje geruster op ben.
Mijn officiële testdatum is as woensdag, ik zou eigenlijk bloed prikken maar door corona is het nu omgezet in zelf testen.
En helaas zelf nu ook ziek met koorts en hoesten, mogelijk corona want ik werk zelf in de zorg. Maar kan ook een griepje zijn..

Veel liefs!
Alle reacties Link kopieren
Vlinder gefeliciteerd! Wat ontzettend fijn!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven