vreemdgaan?!

19-02-2009 14:03 346 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo,Zijn er mensen die weten dat vreemgaan eigenlijk niet hoort maar het toch wel bewust doen?Ik heb namelijk afgesproken met een ex-collega om wat te gaan drinken. Hij is achterin de veertig en ik ben 26.

Toen we nog bij het zelfde bedrijf werkte was er altijd al een bepaalde spanning tussen ons.Hoe groot is de kans dat hij echt alleen iets wil drinken, wel weet ik dat als hij meer wil dat ik hem niet tegen houd.Het is natuurlijk niet slim om te gaan (ik ben namelijk getrouwd en ik heb een zoontje van bijna 2 jaar) maar de drang om hem te zien is erg groot.Zijn er mensen die ook zoiets hebben meegemaakt of op het punt staan.Mensen die alleen maar commentaar kunnen leveren over hoe dom het wel niet is en zo die kunnen hun tijd beter anders besteden want ik weet zelf ook wel dat ik fout bezig ben, maar ik zoek naar mensen die in het zelfde schuitje zitten en niet naar verbeteraars!!
Alle reacties Link kopieren
Gelijk heb je , Brummetje . Lekker d'r voor gaan .

Was jij niet ook degene met een libido van niks ? Arme vriend-van-vriend ..denkt een hete donder te pakken te hebben . Arme Brum ; moet je weer doen alsof .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Dat geen libido houd niet in dat ik ook niet van zoenen houd. Dat vind ik nml wel leuk om te doen en ik zoen niet met mijn vriend.En geen libido wil ook niet persé zeggen dat je seks niks aan vind. Ik doe het 1 a 2 keer per dag, soms zelfs 3, dus het is niet dat ik seks niet leuk vind. Ik voel alleen niks.
Alle reacties Link kopieren
Meid , je hebt ab-so-luut gelijk ; niet met je eigen geliefde zoenen , met tegenzin sex hebben én zijn beste vriend versieren . Je bent lekker bezig hoor . Ga zo door ; heeft je vriend geen leuke familieleden die ook van tongen houden ?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Er is een reden waarom we niet kunnen zoenen. En ik heb geen seks tegen mijn zin in hoor. Daarbij zou hij het niet erg vinden als ik vreemd zou gaan, hij blijft toch wel bij me. Zelfs al zou ik m slaan. (Hebben we het gister over gehad, apart onderwerp, maar dit was zijn antwoord.)
Alle reacties Link kopieren
@phileine,Ik heb er bijna helemaal niet op gereageerd.

Ik ben al zo vaak boos geworden (huilen, schelden etc)en we praten er ook over maar er zit gewoon geen verbetering in.Dan komt altijd de opmerking : "Het komt vanzelf wel weer"
Alle reacties Link kopieren
Linda, ik begrijp uit je postings dat je gefrustreerd bent, logisch als ik het zo lees. Waarom wil je man niet samen met jou investeren in jullie sexleven? Vindt hij het eng? Vindt hij dat hij de "vuile was" niet buiten moet houden? Heb je hem al eens voorgehouden dat je op deze manier misschien wel geen toekomst voor jullie samen ziet?

Wat ik me verder afvraag is of je je realiseert wat ik in mijn eerdere post heb geschreven.
Alle reacties Link kopieren
eh....tongzoen smileys? Wat is dat? Zeker toch niet geil.....hoop ik!??? (We gaan smiley porno filmpjes maken! Maar dat bestaat vast al...).Beste TO, het is niet raar om dat verlangen te voelen. Dat doen mensen binnen een goede relatie ook. Maar omdat ze niet "hoeven" gebeurd er niks. Dan is de aandacht gewoon een compliment! Ik hoop dat je eerst je behoefte met je man oplost, mocht dat niet kunnen, dan heb je altijd nog die lekkere collega achter de hand! (Voor mij zou hij opeens een stuk minder lekker zijn als hij een relatie heeft, dus niet aantrekkelijk, geef je daar je liefde voor op????) Sterkte, lieve meid. Denk goed na. Over jezelf, jouw velangens, behoeften, de verhoudingen binnen je relatie en die daarbuiten. Vreemdgaan is zo oud als de wereld, maar het verdriet daarvan ook. Enne vreemdgaan is een excuus, geen gevolg. Maar geeft wel gevolgen. Altijd.
Alle reacties Link kopieren
@knipoogjes,Het is niet zo dat mijn man zo verschikkelijk is hoor. We hebben het verder heel leuk samen en die (hoooguit) ene keer per week dat we seks hebben is het wel (redelijk) goed.Het is ook echt niet zo dat ik mijn man in wil ruilen voor die ander, maar de verleiding om bij die persoon wel aandacht en seks is heeeeeeeel groot.Zoals ik al eerder zei: Ik wil me graag weer een keer vrouw voelen en niet alleen maar als moeder gezien worden.In het verleden was ons seksleven trouwen wel beter nu is het eigenlijk altijd wel een beetje het zelfde. Als ik bijv. aan hem vraag wat ie wil dan krijg ik altijd als antwoord MAAKT NIET UIT!

Ik wil ook graag een keer dat ie m'n kleren van m'n lijf scheurt (of zoiets)
Alle reacties Link kopieren
quote:Linda197 schreef op 20 februari 2009 @ 20:20:

@knipoogjes,Het is niet zo dat mijn man zo verschikkelijk is hoor. We hebben het verder heel leuk samen en die (hoooguit) ene keer per week dat we seks hebben is het wel (redelijk) goed.Het is ook echt niet zo dat ik mijn man in wil ruilen voor die ander, maar de verleiding om bij die persoon wel aandacht en seks is heeeeeeeel groot.Zoals ik al eerder zei: Ik wil me graag weer een keer vrouw voelen en niet alleen maar als moeder gezien worden.Sorrie, ik reageer hier even op... ik ben NIET per definitie tegen een buiten echtelijke relatie, maar jij reageerd als iemand die te horen heeft gekregen dat je van de slagroom af moet, te dik wordt en alle excuses aangrijpt om toch maar vooral aan de slagroom moet. Begrijp ik dat goed?
Alle reacties Link kopieren
@knipoogjes,Ik geloof dat ik je niet helemaal goed begrijp. (beetje dom misschien)
Alle reacties Link kopieren
Linda, ik weet dat die verleiding heel erg groot is! Been there, done that and still doing it.

Ik kan niet ontkennen dat die aandacht, dat gevoel weer vrouw (lees ook lustobject) en niet alleen moeder te zijn heerlijk is, want dat is het ook. Je gaat alleen wel een dubbelleven tegemoet, een leven vol leugens en geheimen die je met niemand kunt delen. Je kunt niet vertellen dat je het zo heerlijk hebt gehad, je kunt niet vertellen dat je "lover" niets van zich laat horen en je je daardoor heel erg rot voelt. Heel vaak moet je thuis een toneelstuk opvoeren.

Dat is eigenlijk wat ik je probeer te vertellen. Denk daarom heel goed na! Ik weet wel dat jullie alleen een kop koffie gaan drinken nu, maar voor je het weet zijn er zoveel vlinders, is er zoveel aantrekkingskracht, dat je dit dubbelleven ingaat.@knipoogjes,Ik geloof dat ik je niet helemaal goed begrijp. (beetje dom misschien)Wat begrijp je niet, nee en helemaal niet dom!!!
anoniem_53368 wijzigde dit bericht op 20-02-2009 20:34
Reden: toevoeging laatste zin
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
@knipoogjes,Dat verhaaltje over een excuus vinden om het toch te doen.

Laat maar ik snap m al (nou ja al)Ik wil nog wel even kwijt dat ik het fijn vind dat ik niet gelijk door iedereen de grond in wordt geboord en dat er toch ook mensen zijn die het een (heel klein) beetje begrijpen.Al jullie verhalen doen me goed maar de twijfel is er toch nog wel.
Alle reacties Link kopieren
Linda,

Glimlach hier, een excuus is altijd wel te vinden, maar of het slim is...

Waarom stel je die afspraak niet uit? Dan heb je voor jezelf nog even de tijd om na te denken.

En heus, als ik weer voor de keuze zou staan om wel of niet met mijn huidige nr. 2 in zee te gaan, ik weet echt niet of ik hem dan zou kunnen weerstaan. Nu zeg ik: het is beter iets moois te verliezen, dan dat je het nooit hebt gekend. Dus spijt heb ik niet.

Ik heb alleen wel wat geleerd de afgelopen twee jaar. Het is niet alleen rozegeur en maneschijn met een nr. 2. Ik schrijf hier nu 1,5 jaar mee en heb wat verdriet voorbij zien gaan, dat is de keerzijde.
Alle reacties Link kopieren
Ik begrijp Linda heel goed. Zelf 28 jaar getrouwd. Sexleven is er niet of nauwelijks. Alle gesprekken, initiatieven en wat ik ook maar kon bedenken heeft er niets aan veranderd.Ik lees in dit topic allerlei, in mijn ogen over het algemeen, stompzinnige voorstellen die volgens mij gewoon niet gaan werken omdat Linda's man gewoon niet vaker dan één keer per week wil. Net zoals mijn vrouw sommige ervan eerder als sexuele intimidatie zou ervaren dan als een goede start van een beter sexleven.Ik heb genoeg redenen mijn huwelijk niet op te geven, maar tegelijk heb ik soms gekozen sommige dingen dan maar buiten mijn huwelijk te zoeken. En dat is de keuze waar Linda voor staat.In de ideale wereld zou Linda met m kunnen praten over wat zij wil en mist en zou hij daar vervolgens rekening mee houden. Maar zo werkt het dus duidelijk niet. Voor hem is de norm 1x per week als als Linda meer wil dan ziet hij dat als haar probleem (of haar afwijking).Moet ze dan maar kiezen haar huwelijk op te blazen? Lijkt me ook geen alternatief. Moet ze er maar mee leren leven dan? Makkelijker gezegd dan gedaan.Linda.. wat je ook beslist, ik wens je sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Als ik nou graag zoen en dat niet met mijn vriend kan doen en wel zo heel sporadisch met iemand anders.

Ik zal nooit verder dan alleen zoenen vreemdgaan.
Alle reacties Link kopieren
Waarom maak je geen afspraak bij de sexuoloog? Dan moet je man er wel aan werken!
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Na veel verhalen te hebben gelezen van jullie weet ik dat ik niet de enige ben met dit 'probleem'Ik heb zojuist wel een mailtje naar mn ex-collega gestuurt om de afspraak te verzetten (nu pas over 3 weken) afzeggen lukte me echt (nog) niet

Ik heb nog de tijd nodig om mezelf ervan te overtuigen dat ik niet moet gaan.(Ik hoop dat t me gaat lukken in de komende 3 weken)
Alle reacties Link kopieren
Linda, ik denk dat je er goed aan hebt gedaan om de afspraak te verzetten, dat geeft jou in ieder geval de tijd om na te denken, te plussen en te minnen (klinkt misschien raar dat plussen en minnen). Het is nog maar een kop koffie met z'n 2-en, maar die spanning is er en de fantasie ook...Ik kan me ook helemaal vinden in de post van Alex, soms moet je dingen aanvaarden zoals ze zijn, is er geen oplossing te vinden tussen partners. Mooi gezegd Alex "de ideale wereld".Linda, ik wens je heel veel sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Linda, die kerel van jou is niet te geloven! Duwt je weg?! Neee, niet normaal hoor. Het kan toch ook even snel in 5 minuten? Inderdaad wat Mal zeg; sexuoloog. Hij wilde dat niet hè? Maarja, dit is toch ook niet normaal.Is het een idee om er weer eens over te praten? En dat je vertelt dat je echt sex nodig hebt en hoe hij er over denkt dat als hij het niet met je wilt doen, je het bij een ander gaat halen?

Open en eerlijk. Misschien vindt hij het wel een opluchting! Niet zeggen dat je al een (bijna) afspraak hebt, maar gewoon vragen hoe hij er tegenover staat.Sterkte hoor. Ik snap jouw standpunt wel, maar er is wel een kindje in het spel. Stiekem doen redt een relatie niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Brummetje schreef op 21 februari 2009 @ 07:57:

Als ik nou graag zoen en dat niet met mijn vriend kan doen en wel zo heel sporadisch met iemand anders.

Ik zal nooit verder dan alleen zoenen vreemdgaan.Brum , leef je uit .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Linda , het lijkt nu geheel en al JOUW probleem te zijn , niet dat van je man . Dat is jammer ; het zou JULLIE probleem horen te zijn .

Maak het maar - deels - ZIJN probleem ; ik heb meer behoefte aan sex ..........wat ga JIJ daar aan doen ?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
BGB, ik ben het wel met je eens dat het niet alleen Linda's probleem is, hoort te zijn. Maar ik kan het wel begrijpen dat het inmiddels Linda's probleem is. Haar partner reageert niet echt..., hoe kan je zijn ogen openen, de ernst van de situatie laten inzien? Dan zal er toch iets geroepen moeten worden als: "Schat, ik wil echt meer sex met jou, ik wil dat hij ook eens initiatief neemt, als je me dat niet kunt geven, het niet eens wilt proberen dan....." In welke situatie kom je dan terecht? Verwijten? Toch maar sex voor de goede lieve vrede, maar niet met passie?

Pfff... zo moeilijk als je je partner niet kunt bereiken.
Alle reacties Link kopieren
Als hij inziet dat het ook zijn probleem is / kan worden kan er ook naar oplossingen gezocht worden . Die misschien best voor de hand liggen ; wat eerder naar bed , niet altijd in bed , niet altijd het geijkte patroon van " eerstdoeikdatendandoejijdatwaarnawedansamen " ..... Maar dan moet wel tot hem doordringen hoe erg zij ermee zit en wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn als dit zo doorsukkelt . En dat doe je niet door te schelden of te mokken , maar door heel eerlijk en nuchter te zijn .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Linda, ik vind het super van je dat je de afspraak hebt uitgesteld en dat je je afvraagt hoe en of het (weer) wat kan worden met je man.

Als je daar uit kan komen kan het twee kanten op: t wordt niks meer en je gaat weg, of je vindt een compromis en dan heb je hopelijk geen behoefte meer aan je collega.

Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
@Linda, goed idee, liever ten halve gekeerd dan ten hele gefaald.

Je geeft jezelf tijd om na te denken en te bespreken.Maar ook de tijd om te kijken of je niet alles wat je mist in fantasie geprojecteerd op die ex-collega. Die fantasie kan dodelijk zijn voor je relatie en hoeft op niet enkele realiteit te berusten.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven