Uitgerekend van 1-15 april 2018

04-08-2017 22:57 1317 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hier schrijven we over onze zwangerschap; we zijn allemaal uitgerekend tussen ongeveer 1 en 15 april 2018.

Hier is het topic voor als je tussen 16 en 30 april bent uitgerekend: Uitgerekend 16-30 april 2018 (klik)

Wanneer je je gegevens wilt aanpassen:
Gebruikersnaam: Aprilbaby
Wachtwoord: stuur Saga_Röversdotter een privébericht voor het wachtwoord

Als je een aantal weken niet meer meeschrijft zonder bericht, word je uit de tabel gehaald, zodat het overzichtelijk blijft. Je kunt natuurlijk altijd terugkomen!

:heart: = kloppend hartje
:duckie: = 20-weken echo gehad
Naam Leeftijd Kindje Uitgerekend Geslacht Afspraken Bijzonderheden
Browneyes88 29 Eerste 30 maart Meisje - :duckie: :heart: op 19-8
Hartje04 27 Tweede 31 maart Jongen - :duckie: :heart:
Mk mrt '14; jun '17
Maisnon3 33 Eerste 31 maart Meisje - :duckie: :heart: op 16-08
MA jul 2016;
Mk dec '16; feb '17
MissMarjorie 36 Eerste 31 maart Jongen - :duckie: :heart:
Soulsister76 Eerste 5 april Meisje - :duckie: :heart:
Traveler84 33 Eerste 7 april Meisje - :duckie: :heart: op 13-09
Evaviva 35 Tweede 8 april Meisje - :duckie::heart:
PKT 33 Eerste 10 april Jongen - MA mei '17
:duckie: :heart: op 22/8
Jo_86 31 Eerste 12 april Jongen - MK 2016
:duckie: :heart: op 18-8
Krullen-bol 27 Eerste 12 April Jongen stuitligger / 14-03 draaipoging zkh :duckie: :heart:
Mugh 31 Eerste 12 april Jongen - :heart:

:hug: Zwanger0418
:hug: Srs
:hug: Verybueno

Liedjepiedje, Yeti86, Liefhuisje, Marloes 271, April2018april, Jenthe007: omdat jullie je afgemeld hebben of langer dan een maand niet geschreven hebben zijn jullie uit de tabel gehaald. Je mag natuurlijk altijd terugkomen!
anoniem_352057 wijzigde dit bericht op 09-03-2018 12:53
44.43% gewijzigd
Leuk Krullenbol, die enthousiaste reacties!

En wat heerlijk Browneyes om de baby te zien bewegen! Lijkt me heel bijzonder.

Hier leef ik momenteel in een heel vast ritme van opstaan, stage, eten, slapen en in het weekend een beddag. Bevalt prima eigenlijk voor nu. Deze week verloskundige en volgende week de termijnecho. Erg last van slapende handen s nachts. Schijnt te komen door vocht vasthouden. Best wel irritant, hopelijk duurt het niet de hele zwangerschap. Jullie nog nieuwe vage kwaaltjes? En hoe gaat het met de onzekerheden?
Alle reacties Link kopieren
Traveler, succes en hopelijk veel plezier straks!

Browneyes, fijn dat je een mooie echo had! Bijzonder is het hè, zo'n klein bewegend frummeltje.

Saga, fijn dat je een ritme hebt gevonden waarin het allemaal vol te houden is op dit moment. Hoop inderdaad die die slapende handen snel weer over zijn.

Hier gaat alles eigenlijk best goed. Vandaag bloed afgenomen voor de nipt. Zeker twee weken wachten op de uitslag. Ik heb heel weinig klachten en voel me best goed, op wisselende vermoeidheid na. Ook het vertrouwen begint langzaam wat te groeien. Ik blijf heel onzeker, maar durf wel wat meer vooruit te kijken. Ik pas m'n broeken nog steeds, maar sommigen beginnen wat krap te zitten, dus heb vanmorgen mijn eerste zwangerschapsbroek gekocht. Best raar, maar ook leuk :-). Alhoewel de buikband nog wel heeel erg ruim is, dus dat beloofd wat, haha.
Kraamzorg zijn we mee bezig, dan kunnen we ons van de week inschrijven.
Alle reacties Link kopieren
Krullenbol en soulsister . Heerlijk he vertellen. Ik word er zelf zo blij van.

Heerlijk die vakanties voor de boeg bij sommige meiden. Ik ga eind van de week een nachtje weg met man. Daar heb ik heel veel zin in.

Kraamzorg. Heb de eerste keer gekeken wat familie en vrienden aanbevolen. En nu blijf ik daar omdat het mij goed is bevallen.

Pkt. Jammer dat jullie geen kraamzorg hebben. Zeker de eerste keer vond ik dat wel fijn. Ik snap dat je je moeder niet in huis wilt. Ik heb een lieve moeder maar moet er ook niet aan denken dat ze 2 weken in huis is. Mn schoonmoeder
heb ik dan ook liever.

Saga. Leuk zo'n buitenhuisje. Lutjepotje heet het toch?

Browneyes. Gaaf dat je termijnecho goed was. Fijn he!
Alle reacties Link kopieren
Saga. Ik heb niet echt meer onzekerheden gelukkig. Voel mij wel snel moe en last van hormonen. Ik lig dus elke avond als een zoutzak op de bank.

Ik pas nog wel al mijn kleding maar hoor nu continu: ooh je krijgt echt al een buikje. Ik weet alleen niet of ik er al blij van wordt. Komt namelijk ook door te veel snoepen denk ik. :popcorn:
Alle reacties Link kopieren
Nu met deze goede echo heb ik eigenlijk weinig onzekerheid meer. Ik ben natuurlijk ook wel redelijk door de kritische grens heen. En ja, die bewegende baby, ik zat met open mond en een big smile te kijken. Echt, echt bijzonder! :love:

Klachten: misselijkheid is bijna weg (afkloppen!), moeheid blijft. Moet echt op tijd naar bed anders kom ik mezelf tegen. Mijn huid is nog onrustig, maar mijn bezoek aan de schoonheidsspecialiste heeft wel geholpen. Ik ga er over een paar weekjes weer heen. Ik merk overigens wel dat ik emotioneler ben. Niet heel erg, maar kan makkelijker huilen bij een programma. Of pissig worden ergens over en ergens iets van zeggen wat ik normaal nooit zo snel zou doen. Vind ik best leuk eigenlijk, haha.

Kleding past nog, maar sommige strakke broeken zitten echt niet meer fijn. Ik heb al twee zwangerschapsbroeken klaar liggen! Groot hè die buikband Maisnon! Een vriendin van me is nu ruim 22 weken, pfoe die heeft een flinke buik al. Ik denk dat het straks ineens heel hard gaat! Zit stiekem al op Zalando te kijken voor positieshirts en jurkjes. :biggrin:

Wel heel leuk, ik ga met die vriendin samen naar een zwangerfit clubje. Heb wel zin om weer wat te gaan bewegen! Heb me ook opgegeven voor zwangerschapsyoga, dat gaat vanaf een week of 20 beginnen. Wel lekker om twee keer in de week bezig te zijn. Misschien ga ik tot yoga begint nog wel zwemmen ofzo.

Saga fijn dat je een soort ritme hebt. Ik hoop dat je snel meer energie krijgt. Ik merk al wel echt verschil, vooral overdag. Wat vaag, slapende handen, irritant inderdaad!

Mijn 20 weken echo is ook gepland (heb de tabel bijgewerkt), 6 november mag ik. Zo benieuwd! Of alles gezond is en natuurlijk ook of het een meisje of jongetje wordt! Eerst de NIPT nog. Weer wat mijlpalen voor de boeg!
Alle reacties Link kopieren
Browneyes gefeliciteerd!! :cheer: wat fijn!

Ook hier goed nieuws! Vandaag de termijnecho gehad en een prachtig bewegende baby met hartje gezien! :cheer: :heart: ik was zoooo zenuwachtig van tevoren, ik was aan het lachen en stamelen, want vond het zo spannend, nu ging het erom, of goed of slecht nieuws. En dan ineens een grote projectie op de muur van een minimensje in mijn buik :heart: waah! heel erg blij en een traan van geluk, vond het heel bijzonder om te zien. Eindelijk ook het besef dat het echt is, het echte bewijs na een plusje op een test weken geleden :P alles zat erop en eraan en zag eruit zoals het eruit zou moeten zien, een mooie zwangerschap werd er gezegd, nouuu veeg me op haha :yes: (sowieso merk ik dat de laatste tijd, ben veel meer en sneller emotioneler, net als jij Browneyes! na de echo stond ik buiten weer met tranen haha). Ik kijk ook de hele tijd naar de foto's waar je gewoon de voetjes en teentjes op ziet, prachtig!

Ik ben nu 7 april uitgerekend trouwens! 1 dagje eerder dan berekend dus dat is mooi. Ik vind het heel fijn nu een stukje meer zekerheid te hebben! Ik zal mezelf nu ook in het tabel zetten want eerder durfde ik er niet in :$

Nu op naar de nipt test en kraamzorg googlen (dank nog voor de tips! heb helaas weinig vriendinnen met ervaring in dezelfde stad dus kan zelf niet op ervaringen uit m'n omgeving terugvallen) en mensen vertellen zo langzaam aan :-D
Goedenavond!

Ook weer een berichtje van mijn kant. De zwangerschap plus veel drukte rondom werk en nog een paar privézaken, is toch een beetje (te) veel van het goede. Ik tel echt af tot de 12 weken, zodat ik iig niet meer leef met een “geheime” agenda door de zwangerschap. Maar het eerste echte grote vertelmoment was al wel erg geslaagd. Pa en ma zijn nog steeds van slag ;)

Saga, wat een heerlijk ritme! Vast niet altijd even handig maar het klinkt als een goed handvat om de dagen door te komen. Is de stage wel leuk?
O ja, de onzekerheden, die zijn wel redelijk weg. Ik zie elke keer de echo voor me, die kleine vingertjes, dat bewegende wezentje en vestig mijn hoop op mijn lichaam dat alles goed gaat. Onzekerheid over hoe ons leven eruit komt te zien, komt echter wel steeds heftiger boven.

Maisnon, Wat een grote buik gaan we nog krijgen he! Die buikband is wel echt confronterend, ik kan me het nog niet indenken. Vorige week was ik bij een vriendin die bijna uitgerekend is, als ik dat vergelijk met mijn buik nu… wow, er gaat nog veel gebeuren de komende tijd! Wel balen van de vermoeidheid. Kan je wel genoeg rust pakken?

Liedjepiedje, een nachtje weg samen. Wat een heerlijkheid, heel veel plezier! Ook aan de anderen die nog vakantie te goed hebben!

Browneyes, Gefeliciteerd met de goede echo! En wat leuk dat je naar de zwanger-sport-momenten gaat. En ook erg leuk om dat samen met een vriendin te doen :)

O ja, ergens was nog de vraag gesteld hoe mijn partner het vond om de echo te zien. Nou… hij stond met open mond te kijken! Maar daarna kwam de grote glimlach wel hoor, dat was erg mooi om te zien.

Voor alle anderen, ik hoop dat alles ook steeds beter gaat!
Woehoe, Traveler84 van harte! Wat een prachtig beeld hè, zo'n klein mensje!
Alle reacties Link kopieren
@Mugh, woehoe thanks! :biggrin: ja zeker prachtig! :flirting: blijf het ook bijzonder en beetje bizar vinden, in 2 maanden zo'n mini mensje produceren van een paar cm. Zo bijzonder hoe het leven werkt!

Ik ben trouwens ook blij als straks iedereen het weet en het niet meer zo geheim moet blijven!

O ja qua klachten; geen nieuwe dingen tot dusver; misselijkheid, soms trekkende buikpijn, vaak opgeblazen gevoel en boertjes (zo oncharmant..), gevoelige borsten en dipjes van moeheid. Dat laatste vooral met fietsen of trappen, alsof ik geen conditie meer heb! Hoop maar dat het gaat afnemen straks!
Alle reacties Link kopieren
Dames van harte met jullie mooie echo's. :love:

Ik ben gisteren formeel uit het zkh ontslagen na mijn mm traject. Snelle echo hadden we dit x, maar ik vond het erg onduidelijk. Het was echt klein, zag wel armpjes en beentjes maar ik had het wel wat duidelijker verwacht. De termijn echo moet nog komen dus ik hoop dat er dan gewoon meer te zien is. Hier wisselen de klachten ook ene x heel moe en daarna een dag weer energiek. Lichte misselijkheid en extreme honger zijn jammer genoeg nog steeds aanwezig. Ik moet echt gewoon de hele dag eten om mij oke te voelen. Ik vind dit best wel raar en een hele vervelende kwaal. Man kijkt mij ook echt vol verbazing aan, porties 2x zo groot en heel veel tussendoor. Bijv we gaan uiteten dan moet ik eerst nog thuis even goed eten. :| Tegenovergestelde van hoe ik was, fit & healthy.

Goed bezig browneyes, ik wil na de kritieke fase (12 weken) ook weer gaan sporten, zwemmen, yoga of fietsen dat laatste ga ik dan natuurlijk weer veel te zwaar doen dus zou ik beter niet kunnen doen.
Jo, gefeliciteerd met je ontslag :) Als je foto's opzoekt van ontwikkeling kind zie je dat het eerste weken zo snel gaat. Onze eerste echo zie je nog niet eens armpjes en beentjes. Ik eet ook veel! Voel me ook echt dikkig. En helemaal, omdat mensen nu zo op mijn buik letten voor mijn gevoel.

Fijn om te lezen dat iedereen wat minder onzeker is! Ik merk zelf dat ik het spannend blijf vinden tot de termijnecho volgende week. Wel ook erg veel zin in. Daarna ga ik het op stage vertellen.
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat iedereen minder onzeker wordt en fijne echo's heeft gehad. Ook steeds meer vertel momenten, leuk he. Na de 11/12 weken echo van mij, over anderhalve week, ga ik het ook echt iedereen vertellen. Nu weet alleen naaste familie het nog.
Hier op vakantie gaat alles goed, ik heb nog steeds weinig klachten. Helaas valt het weer tegen dus misschien komen ww iets eerder naar huis. Wat een domper we hebben zo ver gereden en dan regen ipv zon :(
Alle reacties Link kopieren
HAHA die banden van de zwangerschapsbroeken zijn confronterend inderdaad he!! Ik dacht ook de vorige keer jeetje gaat dit helemáál gevuld worden haha? Gelukkig groeien we er langzaam in :).
Ik draag nog gewone kleding het kan me hier op vakantie niet schelen dat het er misschien wat strak uitziet ;). Thuis nog even wijde kleding dragen en dan als iedereen het weet doe ik gewoon lekker alles aan wat ik wil ;).
Alle reacties Link kopieren
Ik ben wat afwezig de laatste week. Heb het zo druk met familiebezoek, dingen regelen en kopen (heel vervelend haha) dat ik wel meelees maar gewoon geen tijd heb om te reageren.

Traveler en Browneyes gefeliciteerd met de mooie echo's!!

Saga vervelend van je slapende handen soms kan van kussen wisselen nog wel eens helpen als het 's nachts in bed is.

Hier gelukkig niet meer duizelig. Heb een hele mooie 10 wkn echo gehad. Had mijn moeder meegenomen en die heeft gefilmd voor mijn vriend. Ik was exact 10 wkn en ben dus uitgerekend op 10 april (wat ik al dacht aangezien ik door echo wist wanneer mijn eisprong was geweest). Wel fijn dat dat dus precies klopte. Het was een drukke baby hij bleef maar op en neer springen en ronddraaien erg gaaf om te zien. En alle ledematen zitten erop ook wel fijn.

Kinderwagen is hier ook binnen gekomen, hij is fantastisch ben er zoooo blij mee. En heb een hele collectie zwangerschapskleding aangeschaft.

Maar ik lees bij jullie allemaal dat die zwangerschapsband aan de broeken zo groot is maar bij mij zit die gewoon al om mijn buik. Niet strak of iets maar gewoon aangesloten. :O . Of hebben jullie een paar maten groter gekocht nee toch? En ik heb echt nog steeds een compleet platte buik (op de avonden na). Ik moest wel alle broeken helemaal insnoeren met die elastiekjes aan de zijkanten of bedoelen jullie dat?

Dinsdag bloed prikken voor de nipt en dan maar weer wachten. Wij hebben gekozen voor incl nevenbevindingen. Vindt dat wel spannend allemaal hoor. Kan geloof ik pas echt echt opgelucht adem halen als dat ook goed is.

Wel grappig de beste vriend van mijn vriend vertelde hem 2 wkn geleden dat hij vader werd. Waarom mijn vriend natuurlijk hetzelfde nieuws deelde. Blijkt nu dat we beide op 10 april zijn uitgerekend. Hoe bijzonder.

Hier ook moe moe moe trouwens en slaap slecht. Heb sinds een paar dagen dat ik de hele dag door honger heb en misselijk. Het ergste is nog dat als mijn maag dus te leeg is ik dus nog misselijker wordt dus heb het gevoel nu ook als een bouwvakker te eten. Herkennen jullie dit? Wordt er snachts dus ook wakker van. Dan heb ik een lege maag die knort en ik wordt kotsmisselijk. Sta dus nu snachts gekookte groente te eten uit de koelkast of boterhammen anders slaap ik gewoon niet meer. Ik heb er al een lekkere hormonale huilbui over gehad omdat ik bang ben zo een tientonner te worden.
Alle reacties Link kopieren
Evaviva wat balen dat je zulk slecht weer hebt op vakantie. Hier schijnt het zonnetje nu lekker in Nederland. Al hebben we ook de hele week regen gehad.
Dat van mijn slapende handen wordt ook wel carpaal tunnelsyndroom genoemd. In de carpale tunnel richting hand loopt een zenuw richting hand en door de zwangerschap zit daar waars vocht.

Fijn Eva, dat je geen klachten hebt op vakantie!

PKT, leuk al dat shoppen! Nipt al gehad? Ik heb ook weer misselijkheid van lege maag en eet ook snachts. Alleen alvast op nachtkastje zodat ik er niet uit hoef. Ben ook wel een kilo of twee aangekomen sinds voor zwangerschap. Wat leuk dat de beste vriend van je vriend ook een kindje verwacht!
Alle reacties Link kopieren
Traveler wat fijn! Bijzonder he, dat dit in je buik zit is ongelofelijk. Zeker als het je eerste echo is. Dan is het helemaal een lange periode lijkt me! Ik had er al 1 met 6 en 1 met 8 weken. Om het verschil te zien is trouwens ook echt ongelofelijk.

Mugh het is zo heerlijk om het rond te bazuinen en niet meer zo geheimzinnig bezig te zijn! Wij zijn het nu overal aan het vertellen, ik hoef mijn buikje niet meer te verbergen en ik kan heerlijk alles kwijt wat ik wil. Nog een paar mensen te gaan!

Jo volgens mij is het normaal dat je nog niet zo veel ziet. In een paar weken verandert er zo veel! Ik heb even gemist in welk traject je zat, maar wel fijn dat je ontslagen bent! En dat eten, tja dat hoort er volgens mij allemaal bij. Zou proberen los te laten wat normaal was voor je, dat komt allemaal wel weer. Je bent een topprestatie aan het leveren!

EvaViva wat jammer van het weer op vakantie! Het is hier ook complete herfst geworden. Brr.

PKT logisch dat je druk bent, je zal je tijd in Nederland niet verspillen natuurlijk! Wat fijn een goede echo! Bijzonder hè dat bewegen. Ik kon mijn ogen ook niet geloven. Wat super dat je niet meer duizelig bent! Dat is echt een vervelende kwaal. En wat bijzonder dat die vriend dezelfde datum heeft!

Dat eten om niet misselijk te worden herken ik wel. Dat had ik alleen eerder erger. Ik zette zelfs ‘s nachts de wekker om wat te eten, om niet misselijk wakker te worden. Dat was maar eventjes nodig gelukkig.

Die band in die broeken is elastisch. Bij mij zit ie nog wat slobberig, sluit wel ongeveer aan. Maar daar kan straks een complete babybelly in! Elastiek heb ik ook heel strak gezet, daar zit nog heel veel speelruimte, haha. Ik heb me laten vertellen dat je je normale broekmaat moet kopen, die buik daar heb je de ruimte voor.

Saga en EvaViva, fijn dat jullie ook bijna je echo hebben. Nog even geduld!

Ik heb gisteren bloed geprikt. Standaard onderzoek + de NIPT. Jemig ze moesten 9 buisjes hebben! Gelukkig heb ik goede prikaders schijnbaar, haha, en krijg ik er geen last van. Spannend om de uitslag weer af te wachten. Wij krijgen ook nevenbevindingen PKT. Verder ben ik nog niks aangekomen. Heb wel een paar cm op mijn buik erbij inmiddels. Ik meet ongeveer wekelijks.
Alle reacties Link kopieren
Jo, vergeet ik jou helemaal te feliciteren met je ontslag! Wat een mooie mijlpaal ook weer.

En dat eten Haha nou ja ik schreef hetzelfde kan wel blijven eten. Het is ook exht trek in eten geen lekkere trek heb geen zin in zoet of snaai (chips, snoep) maar echt in boterhammen, crackers, kwark met vruchten, avondeten etc. Ben nu 1,5 kg aangekomen en 1,5 cupmaat (lijkt wel of ik siliconen heb laten doen). Nou ja het is wat het is. Weet overigens niet waar het zit behalve in mijn borsten want pas al mijn eigen broeken nog steeds zonder dat het vervelend zit.

Browneyes, Wow al een paar cm op je buik nog even en je gaat het straks exht zien. Wel fijn dat je in gewicht nog niet bent aangekomen.
Ik heb gemerkt dat er verschil zit tussen de merken. Mamalicious is echt op je eigen maat, noppies en Supermom heb ik 1 maat kleiner. Prenatal pas ik niets van alles veel te groot. Van het merk ripe heb ik dan weer 1 maatje groter.

Bh's is wel een dingetje ben aan het twijfelen wat te doen. Wellicht dat de dames die al een kindje hebben hier advies voor hebben. Heb nu dus al een bh aan 1 cupmaat groter dan normaal. Maar daar knappen ze al bijna weer uit. Is het verstandig om nu nog 2 bh's te kopen in een maar groter of worden ze ook weer kleiner gedurende de zwangerschap. Ik heb een best moeilijke maat (65e normaal nu dus 65f) en in het land waar ik woon nog helemaal geen enkele bh in deze maat kunnen vinden.
Pkt, al naar de zogenaamde meegroeibh's gekeken?
Alle reacties Link kopieren
Vreselijk ja, die meegroeibh's. Ik heb ze ook bekeken maar werd er niet warm van hahaha! Ik ga kijken hoe lang ik het red in wat grotere beha's. Maar PKT als het bij jou zo snel gaat moet je misschien toch voor deze variant kiezen. Ik ben heel fijn geholpen bij Livera. Daar hoef je het ook niet al te duur te maken. Enne, ik denk niet dat je borsten kleiner worden tijdens je zwangerschap haha. Ze worden eerder nog groter straks, richting einde, in verband met de borstvoeding. Als je borstvoeding wil gaan geven, moet je straks ook wat voedingbeha's gaan aanschaffen. Pas als je stopt met borstvoeding worden je borsten weer kleiner.

Enne, thanks voor de tips van de merken. Houd ik in mijn achterhoofd als ik wat meer kleding ga shoppen.
Alle reacties Link kopieren
PKT, bij mij was het precies als Browneyes zei: de band is nog wat wijd aan de bovenkant. Maar ik heb ook broeken gepast waarbij de band al wat beter aansloot, maar die zaten niet lekker of hadden niet zo'n elastiekje in de riem waar je hem kleiner mee kon maken (van de h&m), dus die heb ik nog maar even niet gekocht.

EvaViva, jammer van het weer op je vakantieplek! Hier ook erg herfstig helaas, maar vandaag in ieder geval weer droog een groot deel van de dag.

Jo, fijn dat je jouw zwangerschap nu gewoon mag vervolgen bij de verloskundige!
Alle reacties Link kopieren
Saga, als jij ergens een mooie meegroei bh hebt gevonden hoor ik het heel graag.
Degene die ik nu heb gevonden wordt ik ook niet warm van en mijn partner nog minder denk ik Haha.
Alle reacties Link kopieren
Nee, die heb ik ook nog niet gevonden. Niet heel gek, want die dingen moeten soms wel vier maten mee rekken :-) weet niet welke stof er dan nog mooi blijft, behalve iets dat heel basic is.
Wel mooie voedingsbh's gezien, maar dat lost niet je probleem op van nieuwe bh's moeten kopen als je nog een cupmaat zou groeien...
Ik ga zelf toch voor het comfort en de goede ondersteuning hoor, dat m'n partner het niet mooi zou vinden maakt me al helemaal niet uit. Hoewel die ook niet vrolijk wordt als ik nieuwe bh's moet blijven kopen ;) Loop nog in mijn oude bh's, maar ga zodra ik tijd heb zo'n meegroeiding scoren.
Alle reacties Link kopieren
Sorry geen ervaring met meegroei beha's. In de vorige zwangerschap groeiden mijn borsten amper en nu weer niet. Ze werden wel wat opgezwollen en gevoelig dus ik ben de vorige keer wel overgestapt op van die elastische bh's zonder beugel. Dat zat prettiger. Beetje sport bh achtig. Ik heb wel dat mijn borsten erg gevoelig zijn, hebben jullie dat ook? Pijnlijk om ze aan te raken en een gespannen gevoel.
Met dat slapende handen gevoel heb ik wel ervaring. Verdomd lastig was dat de vorige keer. Ik hoop eigenlijk dat ik het deze keer niet krijg want hoe moet ik dan mijn kind verzorgen :(. Heb je er nog geen hinder van in je werk saga ?
Het vele honger en vele eten herken ik ook. Ik probeer me er maar bij neer te leggen maar maak me ook zorgen over grote gewichtstoename...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven