Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Vanaf oktober 2010, kindervrij, deel 11!

14-09-2011 08:07 2505 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wegens groot succes inmiddels deel 11 van ons groepje kindvrijen, hier op de kinderpijlerT.We blijven ook nu weer doorgaan met slap ouwehoeren, serieuze aangelegenheden, het ondersteunen van elkaars ellende. Maar ook goede grappen en grollen mogen ook op deze plaats.En let wel: elf is het gekkengetal.... 8-P Eindelijk een cijfer dat bij ons past X-DWij slapen graag 's nachts door, willen gaan en staan waar we willen maar bovenal delen we de mening: we hebben geen oerdrang om ons te laten bevruchten. Hoe dat komt weten we ook niet. Wellicht aangeboren.Maar iedereen is van harte welkom!Voor de elfde keer zeg ik:VANAF OKTOBER 2010, KINDVRIJ!En voor de zekerheid laat ik deze ook nog staan:

Disclaimer aan ouders die hier komen meelezen: Graag respect voor onze mening. Kindvrijen nemen aanstoot aan het antwoord "dat komt nog wel" - we hebben een weloverwogen keuze gemaakt. Wij begrijpen uit velerlei reacties dat het vele moeders ook pijn doet in hun moederhart dat "wij" geen kind willen baren/opvoeden/verzorgen en dat "wij" het uit gaan, laat opblijven, uit eten gaan en veel meer egoïstische dingen verkiezen boven het moederschap. Maar leven en laten leven. Een kind geeft een dimensie aan iemands leven maar dit is een dimensie die wij graag aan ons voorbij laten gaan.

Disclaimer copyright Artemission.(ere wie ere toekomt)
Your life could depend on this. Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back, don't look away, and don't blink! Good luck. - The Doctor
Alle reacties Link kopieren
Nien, als je mij een mailtje stuurt op confiture@live.nl zal ik je een linkje sturen.
Alle reacties Link kopieren
Foto's zijn trouwens prachtig Hiem!
654646 wijzigde dit bericht op 15-09-2011 09:07
Reden: Vroeg...
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
wereldmeid schreef op 14 september 2011 @ 16:26:@Iba en EB, hoe is het nu met jullie?
Ja het gaat wel goed. Zusje staat nr 1 op de lijst voor een uitgebreide scan onder narcose. Ze is doorverwezen naar een ander(gespecialiseerd) ziekenhuis. Misschien dom, maar ik heb het idee dat ze in ieder geval niet verwachten dat de kanker overal zit/heel agressief is want anders laten ze haar toch geen weken wachten? Niet echt een gefundeerde hoop, maar hoop doet leven zullen we maar zeggen. Om alles even van mij af te zetten ga ik vanaf zaterdag een paar dagen naar Madrid. Zo'n zin in iets ongecompliceerd leuks.@Iba, :hug:

@Hasse, dat is niet leuk om te horen, ik hoop dat ze kunnen benoemen wat ze precies bedoelen en natuurlijk dat je die baan gewoon krijgt.

@Koekie, welkom terug! Liever gelukkig alleen toch.

@Kus, Hoe is het opzetten gegaan?

@Confi, hoop dat je kat er snel weer is.

@Hiem, volgens mij geniet je met volle teugen. Heerlijk!
I choose happy!
@EB: Ik geef je er één terug. :hug:

In Madrid heb je in ieder geval wat afleiding.
Alle reacties Link kopieren
Leuk EB, Madrid. Moet prachtig zijn! Wat vreselijk spannend met je zus... Ik zou dat ook denken, maar toch, kanker blijft een vreselijke lijdensweg... Sterkte ermee. Kat is nog steeds niet terug, ik ben bang dat hij dood is. Heb wel een kitten van d'r te logeren en dat is heerlijk. Staat midden in de nacht ineens op je hoofd. Heel gezellig.;)
Alle reacties Link kopieren
Ga je alleen naar Madrid EB?
Goedemorgen!@Confi, haske gefeliciteerd!!@Hasse, misschien is het bij jou, net als bij mij, dat het rottig je strot uitkomt. Ik verbaas me soms hoe mensen op mij reageren, maar mijn toon van mijn stem is hard en zwaar. En als ik mijn dag niet heb dan klinkt ik heel onaardig terwijl ik dat niet zo bedoel.Zometeen komt mijn hulp en daarna gesprek met iemand van het WMO voor de taxi-pas.En verder kut geslapen maar kan hier niet uitleggen waarom. Kortom, velen van ons hier zitten niet lekker in het velletje.
Alle reacties Link kopieren
Dankjewel Roos!
Alle reacties Link kopieren
Op naar een mooi weekend! Wat een gave tent (zie FB) en wat een weertje nu! Helaas tussen alle gezelligheid door nog te werk :-(Allemaal sterkte met vanalles (zus, schoonmoeder, etc) en hym geniet!O, en volgens mij is er ook nog iemand jarig ;-) waar is het gebak?
Alle reacties Link kopieren


Deze heb ik gemaakt voor op m'n werk vandaag. =)
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen!Confi gefeliciteerd!!Roos ik hoop dat je de taxipas krijgt! Ik ga voor je duimen.Iba ook een knuffel van mij :hug:EB veel plezier in Madrid. Geeft inderdaad wat afleiding. Ik hoop dat je zusje snel duidelijkheid krijgt want juist de onzekerheid en het wachten op uitslagen is erg naar.
Alle reacties Link kopieren
Ziet er heerlijk uit Confi! Vooral die met de bokkepootjes!
Verdorie Confi kan taarten maken!
Oeh, bokkepootjes taart, laat Magdaman het maar niet zien dan ben je hem meteen kwijt haha X-DZo, k heb even bij gelezen.Hasse: Wat rot zeg. Helaas voor mij ook herkenbaar. Heb net als Roos een vrij zware stem, en dingen komen er blijkbaar soms een stuk botter uit dan ik bedoel. Hopelijk kunnen ze je in een gesprek verduidelijken wat ze bedoelen, want nu kun je er idd weinig mee.
Hahaha, dat kan nog wat worden met die meet!Slaan we elkaar de hersens in omdat we bot uit de hoek komen. Haha, ik zie het al helemaal voor me. Jammer dat Hasse niet kan.Maar goed, Iris is er wel. En Iba is ook direct.*Roosje gaat vast de slingers ophangen*
Alle reacties Link kopieren
Natuurlijk nu ben je jarig. Gefeliciteerd Confi!I choose happy!
Alle reacties Link kopieren
Ik ga samen met een vriendin. Ga morgenavond al richting haar.@Roos, ik kreeg pas te horen dat ik te uitgesproken ben in mijn projectgroep. Dat wordt een meet op het scherpst van de snede.Oh en mooie taarten confi! Heb je een recept van die onderste?
I choose happy!
O god EB, jij bent er dus ook zo eentje.Ik stel voor dat we gebarentaal gaan invoeren tijdens die meet. Of elkaar met U gaan aanspreken.
Roos: Direct ben ik niet echt hoor, maar kan wel enorm bot uit de hoek komen onbedoeld hehe X-D
Alle reacties Link kopieren
Ik ben een schatje hoor, dus ik wil wel tolk zijn op de meet.
Alle reacties Link kopieren
;-)
Alle reacties Link kopieren
@Viennas, gelukkig.. ik durfde bijna al niet meer.
I choose happy!
Alle reacties Link kopieren
roosje4 schreef op 15 september 2011 @ 10:50:

O god EB, jij bent er dus ook zo eentje.Ik stel voor dat we gebarentaal gaan invoeren tijdens die meet. Of elkaar met U gaan aanspreken.
Ha ha die meet dat wordt inderdaad nog wat op deze manier O.oOf dit topic bestaat straks niet meer of we zijn hier voor altijd ;-)
Aargh, ik voel me lichtelijk gefrustreerd. Wil dolgraag weer eens richting A'dam om wat rond te neuzen hier en daar, en te kijken voor wat nieuwe kleding. Heb al heel lang niet meer geshopt, ben er ook niet zo'n type voor. Ik heb er nu wel onwijs veel zin in, Maar. Dat. Gaat. Niet.Magdaman is al 4 (of was het nu 5?) weken werkloos, dus we moeten onwijs op ons geld passen. En dit gebeurd tot nu toe aldoor als we echt net financieel weer beter zitten. Argh argh argh.
Alle reacties Link kopieren
Dat is niet leuk Mag! Maar het weer is veels te mooi om te gaan winkelen. Heb je geen zin om lekker langs het strand te gaan wandelen? Het is daar perfect weer voor!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven